:: ::

 
 
 

 

Γιατί οι ναζωραίοι έχουν εξαπολύσει πογκρόμ κατά των Ελλήνων

 

Κάθε ημέρα που περνά ένα νέο ειδεχθές έγκλημα διαπράττεται από τους ναζωραίους κατακτητές. Αποκαλύφθηκε στον Τύπο ότι οι ναζωραίοι επιβάλλουν υποχρεωτικώς την χριστιανική «εξομολόγηση» στα σχολεία.

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως οι ναζωραίοι κατακτητές. Ούτε τα ελληνόπουλα, ούτε οι γονείς ζήτησαν να διαπράξουν τέτοιο έγκλημα κατά του Ελληνικού Έθνους. Και όμως ναζωραίοι διευθυντές εκπαιδεύσεως έστειλαν ρασοφόρους στα σχολεία να «εξομολογήσουν» τα ελληνόπουλα.

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε οι ναζωραίοι μετατόπισαν το ζήτημα στο ότι δεν το επέβαλλαν σε κανένα παιδί, και ότι τάχα κανένα παιδί δεν ...αρνήθηκε!!! Δηλαδή μας κοροϊδεύουν και από πάνω οι ναζωραίοι κατακτητές. Παρέβλεψαν την παρανομία στο ότι επιβάλλουν χριστιανική «εξομολόγηση» στα ελληνόπουλα και μετακύλισαν το ζήτημα στο ότι δεν αρνήθηκαν τα παιδιά. Όμως οι πάντες γνωρίζουν ότι τα μικρά ελληνόπουλα δεν θα δεχόντουσαν ποτέ οικειοθελώς να απαρνηθούν τον εθνισμό τους και τους Αθανάτους Θεούς. Αλλά αναγκάζονται δια της βίας να πράξουν αυτό το σιχαμερό έγκλημα.

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι όποιος «εξομολογείται» στους ναζωραίους μισέλληνες απορρίπτει τον Ελληνισμό και την εθνικότητά του. Υποδουλώνεται στον εσταυρωμένο βρυκόλακα Τζεσουά και απαρνείται τους Αθανάτους Αληθινούς Θεούς.

Αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητος το να αρνείται ο Έλλην τους Πατρώους Θεούς και το Ελληνικό Έθνος δια της χριστιανικής «εξομολογήσεως». Η χριστιανική «εξομολόγηση» προσπαθεί να υποβάλλει στον Έλληνα την σκέψη ότι έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα, ότι είναι ένοχος που υπηρετεί τους Θεούς, ότι είναι αμαρτωλός επειδή μελετά την αρχαία Ελληνική γραμματεία, ότι είναι κακούργος επειδή μνημονεύει τους Έλληνες Προγόνους και όχι τις βυζαντινές μούμιες.

Εγκληματίας, αμαρτωλός, κακούργος, και προδότης είναι όποιος Έλλην δέχεται να «εξομολογηθεί» σε ναζωραίο ρασοφορεμένο κατακτητή. Αν οι Έλληνες έχουν κάτι να εξομολογηθούν θα το πουν στους κατ’ εξοχήν αρμοδίους: στους Αθανάτους Πατρώους Θεούς και στις Αθάνατες Μητρώες Θεές. Σε κανέναν άλλο.

Η χριστιανική «εξομολόγηση» είναι ένα είδος πνευματικής και ψυχολογικής δίκης. Εκεί οι ναζωραίοι κατακτητές δικάζουν την ψυχή και την σκέψη του Έλληνος, και προσπαθούν να αποτρέψουν την επιστροφή τους στον Ελληνισμό, σε όσους είναι φυλακισμένοι στην αιμοσταγή αίρεση των ναζωραίων ή προσπαθούν να αρπάξουν όσους είναι ελεύθεροι κάτω από την προστασία των Αθανάτων Θεών.

Οι Έλληνες πρέπει να δικάσουν και να καταδικάσουν τους ναζωραίους «εξομολογητές». Οι Έλληνες πρέπει να τους ρίξουν στην πυρά της λήθης. Οι Έλληνες πρέπει να υποβάλλουν τους ναζωραίους φονιάδες της Ελληνικής Ψυχής σε εξομολόγηση. Να τους αναγκάσουν να ομολογήσουν τα φρικιαστικά τους εγκλήματα. Να τους αναγκάσουν να ζητήσουν το έλεος των Θεών. Να τους αναγκάσουν να ζητήσουν την αυτομαστίγωσή τους μέχρι θανάτου. Να τους αναγκάσουν να αποκαθάρουν την ψυχή τους από το χριστιανικό μίασμα.

Αλλά για να γίνει αυτό οι Έλληνες πρέπει πρώτα να αντέξουν με γενναιότητα τα μαρτύρια των ναζωραίων μέχρι την ώρα που οι Αληθινοί Θεοί θα αποκαλύψουν τα σημεία που θα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα της παγκόσμιας εξεγέρσεως κατά των ναζωραίων.

Όλες οι χριστιανικές δίκες παρωδία κατά Ελλήνων γίνονται διότι τολμάμε να λέμε είμαστε Έλληνες. Οι δίκες γίνονται επειδή δηλώνουμε την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα.

Οι ναζωραίοι προσπαθούν να μας εξοντώσουν με διωγμούς, διαπράττουν γενοκτονία. Οι ναζωραίοι κατακτητές προσπαθούν να εξοντώσουν όσους δηλώνουν Έλληνες, αλλά αυτό έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, όλο και περισσότεροι δηλώνουν Πίστη στους Θεούς. Οι ναζωραίοι τιμωρούν τους Έλληνες επειδή ομολογούν δημοσίως την εθνικότητα και την θρησκεία τους.

Ας το καταλάβουμε νόλοι: το ζήτημα δεν είναι το τί λέει ο ναζωραίος ψευτοδικαστής και με τί ποινές απειλεί τους Έλληνες αλλά το τί πιστεύουν οι Έλληνες για τους Θεούς. Η Πίστη μας στους Αθανάτους Θεούς είναι πιό ισχυρή από τις πυρές των ναζωραίων κατακτητών.

Όλες οι διώξεις κατά Ελλήνων είναι προφητικό να συμβούν. Αποτελούν τον τρόπο με τον οποίο οι Θεοί δοκιμάζουν τους στρατιώτες Των. Οι Θεοί θέλουν τους στρατιώτες Τους σκληρούς, πειθαρχικούς και αδίστακτους.

Οι Ιεροφάντες μάς είχαν προειδοποιήσει πολλές φορές ότι οποιαδήποτε προσβολή εναντίον Ελλήνων αποτελεί προσβολή κατά των Θεών, κατά της Θρησκείας, κατά του Σύμπαντος, κατά των Προγόνων, κατά των Νόμων, κατά του Ελληνισμού, κατά της Φύσεως. Όποιος περιφρονεί έναν Έλληνα περιφρονεί τους Θεούς. Όποιος κακοποιεί έναν Έλληνα κάνει κακό στους Θεούς. Όποιος συκοφαντεί έναν Έλληνα συκοφαντεί τους Θεούς.

Αυτό το δόγμα ισχύει φυσικά και αντιστρόφως. Όποιο ανθρωπόμορφο κτήνος υβρίζει τους Θεούς υβρίζει όλους τους Έλληνες. Όποιο ρατσιστικό κτήνος καταστρέφει Ναούς των Θεών καταστρέφει τις οικίες όλων των Ελλήνων. Όποιος περιφρονεί τους Θεούς περιφρονεί τους Έλληνες. Όποιος κλέβει κάτι από την περιουσία των Θεών κλέβει όλους τους Έλληνες.

Και όποιο κτήνος διαπράττει τέτοια στυγερά εγκλήματα, μόνο την ποινή του θανάτου μπορεί να περιμένει ως ένδειξη οίκτου των Θεών. Η ανακουφιστική λύτρωση ενός τέτοιου κτήνους από την επίγεια ζωή θα το βοηθήσει να σωφρονιστεί στην άλλη ζωή.

Οι Θεοί δεν μας επιτρέπουν να λέμε ψέμματα στους λαούς. Δεν επιτρέπεται να αποκρύπτουμε τα πογκρόμ των ναζωραίων κατά Ελλήνων διότι αλλιώς γινόμαστε συνένοχοι στις δολοφονίες που διαπράττουν οι ναζωραίοι.

Οι ναζωραίοι κατακτητές προσπαθούν να μας διώξουν από την γη των Προγόνων μας, και μας απειλούν καθημερινώς ότι αν δηλώνουμε Έλληνες θα μας θανατώσουν ή θα μας επιβάλλουν πρόστιμα.

Οι Έλληνες για μία ακόμη φορά θα κάνουν το καθήκον τους, θα αντιμετωπίσουν με μίσος τις απειλές και τα βασανιστήρια των ναζωραίων κατακτητών. Οι ναζωραίοι εξαπολύουν πογκρόμ εναντίον μας διότι αρνούνται την ύπαρξη Ελληνικού Έθνους, αρνούνται τους Ελληνικούς Νόμους, αρνούνται την Ελληνική Θρησκεία, αρνούνται τους Θεούς.

Αλλά οι Έλληνες δεν είναι φασίστες ούτε κατακτητές. Δεν πρόκειται να προδώσουν την Ελλάδα. Δεν πρόκειται να συμμαχήσουν με τους ιμπεριαλιστές ναζωραίους στην σφαγή του Ελληνικού Έθνους. Δεν πρόκειται να πολεμήσουν στο πλευρό των ναζωραίων σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους για την αναβίωση της βυζαντινής αυτοκρατορίας. Δεν πρόκειται να σφάξουν αθώους Έλληνες πολίτες επειδή δεν υποτάσσονται στην αίρεση των ναζωραίων. Δεν πρόκειται να εκχριστιανίσουν αθώους Έλληνες δια της βίας. Δεν πρόκειται να σφάξουν λαούς στο όνομα του Τζεσουά.

Δεν πρόκειται να σφάξουμε τα αδέλφια μας τους Έλληνες για να γίνουμε αρεστοί στον κατακτητή και σφαγέα ναζωραίο. Δεν πρόκειται να αιματοκυλήσουμε την ανθρωπότητα και να την υποδουλώσουμε στην συμμορία από την ναζαρέτ. Γι’ αυτό μας καταδιώκουν οι ναζωραίοι κατακτητές.

Αυτοί που μιλούν για δήθεν διχασμό με τους ναζωραίους θέλουν να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα. Θέλουν να διχάσουν το Έθνος. Θέλουν να πάρουν τα όπλα για να σφάξουν τους Έλληνες σε συνεργασία με τους ναζωραίους.

Οι ναζωραίοι κατακτητές σε όλα τα μέρη του κόσμου, καταδιώκουν ιθαγενείς με διακριτή πολιτιστική, θρησκευτική, εθνική και φυλετική ταυτότητα, και προσπαθούν να τους αρπάξουν την γή και την περιουσία.

Για αυτό όλες οι δικαστικές αποφάσεις των χριστιανικών «δικαστηρίων» είναι άκυρες και αποτελούν παρέμβαση στα εσωτερικά των Εθνών. Η χριστιανική «δικαιοσύνη» αποτελεί απειλή για την Εθνική Κυριαρχία και Ανεξαρτησία του Ελληνικού Έθνους.

Όποιος συντάσσεται με τρομοκράτες και ταυτοχρόνως ποινικοποιεί την νόμιμη άμυνα του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής Θρησκείας κατά της χριστιανικής τρομοκρατίας, είναι τρομοκράτης και οι Έλληνες νομιμοποιούνται να τον καταδιώξουν και τιμωρήσουν ως εγκληματία και τρομοκράτη.

Το Ελληνικό Έθνος και η Ελληνική Θρησκεία έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα υπάρξεως. Όποιος δεν αναγνωρίζει αυτά τα δίκαια δεν του αναγνωρίζεται το δικαίωμα υπάρξεως επί Ελληνικού εδάφους.

Και επειδή οι ναζωραίοι κατακτητές δεν αναγνωρίζουν την ύπαρξη Ελληνικού Έθνους και Ελληνικής Θρησκείας θα εκδιωχθούν από τα Ελληνικά εδάφη.

Όλες οι αγώνες της Ελληνικής Θρησκείας και του Ελληνικού Έθνους έχουν ως στόχο την ποινικοποίηση του χριστιανικού ψευδοκράτους. Την ακύρωση όλων των νόμων και αποφάσεών του ως παρανόμων και ανθελληνικών. Την αποζημίωση όλων των Ελλήνων από τους ναζωραίους και το ψευδοκράτος των, το γκρέμισμα και την διάλυση του χριστιανικού ψευδοκράτους για να αποφευχθεί η διχόνοια και να επέλθει η ομόνοια.

Η αποφάσεις της Δικαιοσύνης των Αθανάτων Θεών καθιστούν άκυρες και παράνομες τις αποφάσεις της χριστιανικής κατοχικής «δικαιοσύνης». Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης των Αθανάτων Θεών δεν έχουν χρόνο παραγραφής αξιώσεων. Όλες οι αποφάσεις των χριστιανικών «δικαστηρίων» αποτελούν απόδειξη και ομολογία εγκληματικών πράξεων και τρομοκρατικών ενεργειών κατά του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής Θρησκείας.

Οι Ιεροί Νόμοι των Αθανάτων Θεών εξυβρισθέντες από τοιαύτη περιφρόνηση, οι Θεοί εξοργισθέντες από τοιαύτη λοιδορία, οι Πρόγονοι περιφρονηθέντες από τους μιαρούς ναζωραίους, θα τιμωρήσουν αμείλικτα τους εγκληματίες.

Αν οι Έλληνες δεν επιβάλλουν την Δικαιοσύνη των Θεών επί των απίστων, οι κακούργοι θα αποθρασυνθούν και θα δημιουργηθεί η εντύπωση στο εξωτερικό ότι η Ελλάς ανήκει στους κακούργους και ότι αυτοί αποτελούν νομίμους παραστάτες του Ελληνικού Έθνους.

Και όσο παραμένουν ατιμώρητοι οι μιαροί, οι αποστάτες, οι κατακτητές, οι κακούργοι, οι άπιστοι, οι δολοφόνοι της Πίστεως των Θεών, οι πνευματικοί ληστές της Δικαιοσύνης των Θεών, οι σφετεριστές του θρόνου Των, τόσο θα βασιλεύει η αδικία στην ζωή των Ελλήνων.

Τα παράσημα των χριστιανικών διώξεων που λαμβάνουν οι Εθνομάρτυρες από την δράση τους, οι ναζωραίοι τα θεωρούν δικαίωση της αδικίας τους. Αλλά οι άπιστοι και μιαροί ναζωραίοι δεν ξέρουν ότι η χριστιανική καταδίκη αποτελεί για τους Εθνομάρτυρες δικαίωση και έπαινο.

 

Ι.A.X.

4η Λήγοντος μηνός Γαμηλιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα