:: ::

 
 
 

 

         Πίστη ή Λογική; Το ψευτοδίλημμα των ανωρίμων «Εθνικών»

 

Συνεχώς ακούμε το εξής ανόητο ερώτημα: Γιατί μιλάτε συνεχώς για πίστη στους Θεούς; Η αρχαία Ελληνική Θρησκεία δεν είχε πίστη, είχε λογική. Εμείς οι Εθνικοί, βλέπουμε λογικά τον κόσμο, όχι μέσω της πίστεως όπως οι χριστιανοί.

Απάντηση: Έχουμε βαρεθεί τόσα χρόνια να ακούμε ανόητες σκέψεις, που μόνον παιδιά νηπιαγωγείου θα έκαναν, να παρουσιάζωνται ως βαθυστόχαστες διανοητικές συλλήψεις.

Ευτυχώς που διαδίδουν τέτοιες ανοησίες τα καφενεία των «Εθνικών» και μας κάνουν να γελάμε με την αποχαύνωσή τους. 

Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας διότι με την ιδεολογική ατροφία τους ανοίγουν τον δρόμο στους Ιερούς Πολεμιστές να καθοδηγήσουν τις τύχες του Ελληνικού Έθνους, και συγχρόνως αυτο-περιθωριοποιούν τα «εθνικά» καφενεία τους.

Για μία ακόμη φορά έχουμε προ οφθαλμών την παιδική αρρώστια των «Εθνικών». Τα προκατασκευασμένα ψευτοδιλήμματα: πίστη ή λογική; Και αφού οι ναζωραίοι μιλάνε για πίστη άρα εμείς, προς αντιδιαστολή, θα μιλάμε για λογική.

Μα είναι απίστευτο. Δεν έχουν βαρεθεί επιτέλους να σκέπτωνται με όρους άσπρο-μαύρο, με όρους του τύπου «ή αυτό ή εκείνο»;

Οι ανώριμοι «Εθνικοί», προκειμένου να μην ταυτιστούν με τους ναζωραίους, απορρίπτουν την Πίστη στους Αθανάτους Θεούς, αντί να απορρίψουν την πίστη στο εσταυρωμένο Κτήνος! Οι ανώριμοι «Εθνικοί» αντί να απορρίψουν τον Τζεσουά απορρίπτουν την έννοια της Πίστεως!! Αντί να απορρίψουν τους ναζωραίους παπάδες απορρίπτουν το Ελληνικό Ιερατείο ως έννοια και πρακτική!!!

Δεν καταλαβαίνουν επιτέλους ότι θέτοντες τέτοια ψευτοδιλήμματα αυτο-γελοιοποιούνται; Θέλουμε να ρωτήσουμε όλους αυτούς τους «λογικούς Εθνικούς» το εξής ερώτημα: Στην Αρχαία Ελλάδα οι απλοί πολίτες που δεν ήταν φιλόσοφοι, έκαναν λογική ανάλυση της Ελληνική Θρησκείας και των Πατρώων Θεών ή απλώς πίστευαν στην δύναμη και στην ύπαρξη των Θεών;

Το ωραίο είναι ότι αυτοί οι «λογικοί Εθνικοί» αντιπαρατάσσουν την λογική στην πίστη, λες και είναι έννοιες αντιφάσκουσες. Η Ελληνική Θρησκεία αποδέχεται την λογική πίστη. Δηλαδή δεν πιστεύει σε ανοησίες και ψεύδη. Αλλά συγχρόνως δεν υποβιβάζει τα Ελληνικά Μυστήρια σε φυσικομαθηματικές λογικές αναλύσεις. Ελληνική Θρησκεία πάνω από όλα σημαίνει συναίσθημα. Η Ελληνική Θρησκεία είναι βίωμα, τρόπος ζωής και όχι λογική ανάλυση.

Αλλά δεν έχει νόημα να μιλάμε περισσότερο για τις παιδικές αρρώστιες των «εθνικών» καφενείων. Δείχνουν αγιάτρευτες. Αποδεικνύεται ότι το πρόβλημα δεν είναι στον ιό της αρρώστιας αλλά στον φορέα της αρρώστιας. Αυτά τα «εθνικά» καφενεία ακούν ότι οι ναζωραίοι πιστεύουν στον Τζεσουά και αντί να απορρίψουν την πίστη στον Τζεσουά, σπεύδουν να απορρίψουν την Πίστη στους Θεούς!!! Τόσο κάφροι είναι.

Για αυτούς τους κάφρους δεν έχει σημασία προς ποίους απευθύνεται η πίστη, και ποιά είναι η οντότητα που λατρεύεται. Αυτοί οι ηλίθιοι «Εθνικοί» ενστερνίστηκαν πλήρως το χριστιανικό δόγμα του Τζεσουά: πονάει μάτι, βγάζει μάτι.

Αφού οι ναζωραίοι πιστεύουν σε έναν ψευδοθεό, εμπρός να καταργήσουμε την Πίστη! Αυτό είναι το σύνθημα των γελοίων «Εθνικών». Δεν καταργούν τον Τζεσουά. Καταργούν την Πίστη. Αντί να κάνουν κακό στην πίστη των ναζωραίων, κάνουν κακό στην Πίστη των Ελλήνων!!!

Η σκέψη των ηλιθίων «Εθνικών» ταξιδεύει επί μονίμου βάσεως πάνω σε έναν ευθύγραμμο άξονα, από τον θετικό στον αρνητικό πόλο. Οι ανώριμοι «Εθνικοί» δεν μπορούν να σκεφτούν σε τρεις διαστάσεις, με περισσότερες της μίας μεταβλητές.

Είναι πλήρως εκχριστιανισμένοι. Δεν μπορούν να σκεφτούν ότι η Πίστη στους Θεούς είναι καθαρά Ελληνική έννοια. Η Πίστη ως έννοια εμφανίζεται σε πάρα πολλά αρχαία κείμενα. Ακόμη και η τετριμμένη έννοια της πίστεως στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, της πίστεως στην μαρτυρία σε δικαστήριο, της πίστεως στην αγάπη του συντρόφου, αποτελεί βασικό στοιχείο της καθημερινής μας ζωής.

Αλλά οι ανώριμοι «Εθνικοί» δεν ακούν τίποτε. Βαδίζουν το χριστιανικό μονοπάτι απτόητοι. Τα ίδια πράττουν και με το ζήτημα της Θεϊκής Τιμωρίας. Επειδή οι ναζωραίοι ισχυρίζονται ότι ο ψευδοθεός τους τιμωρεί, οι ηλίθιοι «Εθνικοί» αντί να πουν ότι μόνον οι Αληθινοί Πατρώοι Θεοί τιμωρούν, λένε ότι η τιμωρία είναι χριστιανική έννοια!! Αντί αυτοί οι ηλίθιοι να απαξιώσουν τον χριστιανισμό και τον ψευδοθεό του, απαξιώνουν την Ελληνική Θρησκεία και τους Αθανάτους Θεούς!!!

Αυτοί οι ηλίθιοι «Εθνικοί» αντί να αφαιρούν θεϊκές ιδιότητες από τον εσταυρωμένο βρυκόλακα του προσθέτουν ιδιότητες που δεν έχει, στην συγκεκριμένη περίπτωση του επουράνιου δικαστού. Και αφαιρούν, αντί να προσθέτουν, θεϊκές ιδιότητες από τους Πατρώους Θεούς. Ωραίοι «Εθνικοί» είναι. Καλύτερους προβοκάτορες δεν θα μπορούσαν να βρουν οι ναζωραίοι.

Εμείς οι Έλληνες ευχαριστούμε όλα τα νηπιαγωγεία των «Εθνικών» που τόσα χρόνια δεν μπορούν να προάγουν την βλακώδη σκέψη τους μία τάξη παραπάνω. Τουλάχιστον από μόνοι των παραδέχονται και ομολογούν ότι είναι γραφικοί και ο κόσμος τους βλέπει και γελά. Ναι έτσι είναι. Είναι για γέλια και για κλάματα. Αυτή είναι η τιμωρία τους για τις ύβρεις που εκστομίζουν κατά των Θεών και της Θρησκείας.

Αυτά τα ανθρωπόμορφα εθνικά κτήνη που μιλούν κατά της Πίστεως στους Αθανάτους Θεούς, τάχα για να διαφοροποιηθούν από τους ναζωραίους, είναι οι καλύτεροι προπαγανδιστές των ναζωραίων κατακτητών. Διότι αφαιρούν πνευματικά όπλα από το Ελληνικό οπλοστάσιο και τα μεταφέρουν στο χριστιανικό οπλοστάσιο.

Η Ελληνική Θρησκεία είναι πάνω απ’ όλα πίστη και λιγώτερο λογική. Είναι Πίστη στις δυνάμεις του Ελληνικού Έθνους. Είναι Πίστη στην Ελληνική Φυλή.

Πιστεύω στην Ελληνική Θρησκεία σημαίνει ότι πιστεύω στο πεπρωμένο της Ελληνικής Φυλής να κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο η Δικαιοσύνη των Θεών και το Αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα. Πίστη στην Ελληνική Θρησκεία σημαίνει την ομολογία Πίστεως του Ελληνικού Έθνους στις δικές του πνευματικές και πολιτιστικές δυνάμεις και όχι σε ξενόφερτες δοξασίες.

Αλλά δυστυχώς αυτά τα απλούστατα πράγματα δεν μπορούν να τα κατανοήσουν τα νηπιαγωγεία και τα καφενεία των «Εθνικών». Ελπίζουμε να τους φωτίσουν οι Αθάνατοι Θεοί διότι εμείς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά μπροστά στην βλακεία που τους δέρνει.

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα