:: ::

 
 
 

 

Η ανάγκη προστασίας και περιχαρακώσεως του Κινήματος από τις χριστιανο-βυζαντινές φασιστικές ομάδες

 

Όσο περνά ο καιρός το Κίνημα επανελλήνισης πρέπει να διαχωρίζεται από τους «ελληνοκεντρικούς» χριστιανούς και φασίστες. Αλλιώς αν τους δέχεται κοντά του είναι σαν να αυτο-προβοκάρεται.

Διότι αυτοί οι χριστιανοί φασίστες όχι μόνον διώχνουν τον κόσμο από τον Ελληνισμό, όχι μόνον ταυτίζουν τον Ελληνισμό με την μισαλλοδοξία, τον φανατισμό και τον αντιεβραϊσμό, όχι μόνον ταυτίζουν τον Ελληνισμό με το μισελληνικό βυζάντιο, αλλά με τις προβοκατόρικες πράξεις τους έφτασαν μέχρι το σημείο να ταυτίζουν τον Ελληνισμό με παιδική πορνογραφία!

Χαρακτηριστική η περίπτωση της χριστιανικής ομάδας «Τετρακτύς», που έφεραν στην επιφάνεια όλα τα ΜΜΕ. Αυτή η νεο-βυζαντινή, φασιστική, ρατσιστική, αντιεβραϊκή, ανθελληνική ομάδα έχει ξεπεράσει κάθε όριο φανατισμού και μισαλλοδοξίας κατά του Ελληνισμού.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στα ΜΜΕ φέρουν κάποιο μέλος ή μέλη τους να έχουν σχέση με διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Μέσα στην ιστοσελίδα τους έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι θέλουν να βάλουν κουκούλες και να δείρουν ομοφυλοφίλους. Απείλησαν να δείρουν και τον ηθοποιό Απόστολο Γλέτσο για δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξή του στον Άλφα. Δηλώνουν συνεχώς ότι θέλουν να καταδιώξουν μέχρι θανάτου τους μετανάστες.

Ο φοβερός αντισημιτισμός τους που τροφοδοτείται από τις στενές τους σχέσεις με την χριστιανοφασιστική λαίλαπα τύπου Πλεύρη-Λιακόπουλου-Βελλόπουλου έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Πώς είναι δυνατόν ο Ελληνισμός να εκπροσωπείται από τέτοιους μισανθρώπους;

Πώς μπορούν οι Έλληνες και ο Ελληνισμός να έχουν σχέση με τέτοιους ρατσιστές και αντισημίτες που μισούν τον εβραϊκό λαό; Πώς μπορούν οι Έλληνες και ο Ελληνισμός να έχουν σχέση με άτομα που θέλουν να κάνουν ιμπεριαλιστικούς πολέμους και να σφάξουν όλους τους λαούς της βαλκανικής, υποτάσσοντάς τους στην «Μεγάλη Ιδέα»; Πώς μπορούν οι Έλληνες και ο Ελληνισμός να έχουν σχέση με τέτοιους ρατσιστές και φασίστες που κατηγορούνται από την Αστυνομία ότι διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας; Πώς μπορούν οι Έλληνες και ο Ελληνισμός να έχουν σχέση με άτομα που θέλουν την επανίδρυση του βυζαντίου για να καίνε ζωντανούς τους Έλληνες; Πώς μπορούν οι Έλληνες και ο Ελληνισμός να έχουν σχέση με άτομα που χρηματοδοτούνται από την ορθόδοξη εκκλησία και συναγελάζονται με νεο-βυζαντινούς τύπου Γεωργίου Καρατζαφέρη;

Δυστυχώς η χριστιανική κοινότητα «Τετρακτύς» δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας. Απλώς η συγκεκριμένη χριστιανο-βυζαντινή ομάδα φροντίζει να καμουφλάρεται περισσότερο και με ολίγη αρχαιολατρική-αρχαιόθρησκη μπογιά για να μην την αναγνωρίζουν εύκολα τα υποψήφια θύματά της.

Η συνεχής διολίσθηση Ελλήνων σε χριστιανοφασιστικές ομάδες τύπου «Τετρακτύς» υποθάλπουν τις αμετακίνητες χριστιανικές θέσεις και προπαγανδίζουν τις συστηματικές υποχωρήσεις προς την ορθόδοξη εκκλησία. Η ενίσχυση αυτών των μισελληνικών ομάδων με Έλληνες αποθρασύνει τους χριστιανούς ώστε να καθυβρίζουν κάθε Έλληνα που δεν σκύβει το κεφάλι στην χριστιανική τυραννία.

Αυτές οι χριστιανικές οργανώσεις αποτελούν κίνδυνο θάνατο για τον Ελληνισμό. Διότι ξαφνικά οι Έλληνες θα βρεθούν κατηγορούμενοι διεθνώς ότι υποθάλπουν τον αντιεβραϊσμό και το φυλετικό μίσος. Και αν τέτοιες θέσεις προωθούνται από νεοναζί θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι υπάρχει διαφοροποίηση των Ελλήνων/Ελληνισμού από τέτοιους ανθρώπους.

Όταν όμως υποστηρίζονται από χριστιανικές ομάδες όπως η «Τετρακτύς» που δήθεν ευαγγελίζονται τον Ελληνισμό, τότε βιώνουμε τον μεγαλύτερο εξευτελισμό του Ελληνισμού από τους δήθεν προστάτες του.

Απόδειξη; Δεν έχει κάποιος παρά να διαβάσει το ανθελληνικό, φιλοναζιστικό, ρατσιστικό, χριστιανικό περιοδικό «Τετρακτύς Αείγνητος».

Το περιοδικό αν και έχει μία επικάλυψη Ελληνισμού για να εξαπατά τους ανυποψίαστους, όταν το διαβάσει κανείς θα διαπιστώσει ότι είναι πιό πολύ αντιεβραϊκό παρά Ελληνικό!!!

Με αυτά που γράφουν δίνουν πάτημα στον σιωνισμό να μας κατηγορήσει για αντισημίτες. Με τις ανοησίες που γράφει η χριστιανική ομάδα «Τετρακτύς» προσπαθεί να ταυτίσει όλους τους Έλληνες με χιτλερικούς ρατσιστές.

Το όλο ύφος της χριστιανικής ομάδος «Τετρακτύς» ταιριάζει περισσότερο με ανάλογα έντυπα χιτλερικών αντιεβραίων ρατσιστών παρά με οτιδήποτε θα μπορούσε να ονομασθεί «Ελληνικό».

Το τελικό αποτέλεσμα αποδυναμώνει παρά ενδυναμώνει τον αγώνα του Ελληνισμού. Τα αντιεβραϊκά τους κείμενα γίνονται όπλο στα χέρια του κάθε εχθρού ώστε να αποκαλούν τους Έλληνες ρατσιστές, φασίστες ναζί, ξενόφοβους και αντισημίτες.

Η χριστιανική ομάδα «Τετρακτύς» προσπαθεί να ταυτίσει το αρχαιοΕλληνικό Κίνημα με τον αντιεβραϊσμό και με σωβινιστικά συνθήματα ώστε να ποινικοποιήσει τον αγώνα για επανελλήνιση. Να γιατί όλοι τους κατηγορούν συνεχώς ότι χρηματοδοτείται από την ορθόδοξη εκκλησία και ότι είναι προβοκατόρικη ομάδα.

Διότι πάνε πιά οι «χρυσές» εποχές των Πλεύρηδων και των Βελλόπουλων που προσπαθούσαν να βρουν στήριγμα στην αρχαία Ελλάδα για να περάσουν στον κόσμο τον εμετικό αντιεβραϊσμό τους. Τους κατάλαβε ο κόσμος και τους καταδίκασε στην συνείδησή του.

Αλλά οι χριστιανοί φασίστες της χριστιανικής ομάδος «Τετρακτύς» βρήκαν έναν πιό έξυπνο τρόπο για να περνούν αντιεβραϊκές θέσεις: Να τις χρεώσουν στην αρχαία Ελληνική Θρησκεία!!! Και όχι μόνον αυτό, αλλά ταυτιζόμενοι δήθεν με το αρχαιοελληνικό Κίνημα ποινικοποιούν τον αγώνα των Ελλήνων ώστε έτσι να προσφέρουν άριστη εκδούλευση στην ορθόδοξη εκκλησία. Με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια!! Και περνούν τον αντιεβραϊσμό τους, και εξευτελίζουν-ποινικοποιούν την αρχαία Ελληνική Θρησκεία χρεώνοντάς σε αυτήν τα εγκλήματά τους.

Δεν το ξέραμε, εμείς οι Έλληνες θρησκευτές, ότι θα πρέπει συμπεριλάβουμε αντιεβραϊκά και ναζιστικά συνθήματα στην αρχαία Ελληνική Θρησκεία για να ικανοποιούνται τα αρρωστημένα μυαλά των χριστιανο-βυζαντινών της ομάδας «Τετρακτύς».

Μόνον ρατσιστές νεοναζί μιλάνε για ανωτέρα ελληνική φυλή και ότι όποιος δεν ανήκει στην ελληνική φυλή είναι βάρβαρος. Έτσι οι φασίστες της «Τετρακτύς» εξευτελίζουν τον Ελληνισμό και τον μετατρέπουν σε σωβινισμό. Υβρίζουν την Ελληνική Θρησκεία ταυτίζοντάς την με σωβινιστικές τάσεις.

Δεν μπορεί κάποιος σοβαρός Έλλην να έχει σχέση μαζί τους διότι κινδυνεύει να κακοχαρακτηριστεί και να καταλήξει κατηγορούμενος στα δικαστήρια για ρατσισμό, αντισημιτισμό και μισαλλοδοξία. Οι αντίπαλοί μας θα βρουν πάτημα να μας πουν φασίστες.

Και το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι χριστιανοί προβοκάτορες προκειμένου να διασπάσουν τους εθνικούς δεσμούς μεταξύ των Ελλήνων, διακηρύσσουν ότι μόνο το φυλετικό-DNA-στοιχείο είναι η βάση για να ονομάζεται κάποιος Έλλην.

Υποβιβάζουν την εθνική συνείδηση ώστε να ενωθούμε με τους ανθέλληνες φασίστες, νεοβυζαντινούς, χριστιανούς επειδή τάχα κάποιοι μπορεί να έχουν ελληνικό αίμα. Αυτοί οι φασίστες ότι αίμα και να έχουν, σίγουρα δεν έχουν εθνική συνείδηση. Είναι πιό σημαντική η εθνική συνείδηση από το ελληνικό αίμα. Το απέδειξαν οι εκτουρκισμοί των Ελλήνων, οι εξισλαμισμοί των εβραίων, ο εκχριστιανισμός των ελλήνων.

Η διατήρηση της εθνικής συνειδήσεως είναι πιό σημαντική από την διατήρηση του ελληνικού αίματος. Διότι το «όμαιμον» δεν συνεπάγεται εθνική συνείδηση, αλλά η εθνική συνείδηση συνεπάγεται «όμαιμον».

Και το ερώτημα τίθεται ξεκάθαρα: άτομα σαν τους χριστιανούς, ρατσιστές, αντισημίτες, νεο-βυζαντινούς, φασίστες της χριστιανικής κοινότητος «Τετρακτύς», αυτοί θα εκπροσωπήσουν τον Ελληνισμό; Ντροπή! Αίσχος!

Αυτοί θα σκότωναν και την μάνα τους αν ήταν εβραία. Αυτοί οι χριστιανοί φασίστες περιμένουν πώς να πάρουν την εξουσία οι νεοβυζαντινοί τύπου Πλεύρη για να σφάξουν Έλληνες και Εβραίους.

Επιπλέον με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι υπήρξε εισήγηση με θέμα την νομική αντιμετώπιση Εβραίων και Ελλήνων από τα φασιστοειδή της χριστιανικής κοινότητος «Τετρακτύς».

Θέλω να εκφράσω τον βαθύτατο αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μου διότι αναβιώνει στην Ελλάδα ένας απίστευτος ρατσισμός με διακρίσεις εις βάρος των ανθρώπων με βάση τη φυλή και με κάλυμμα την αρχαία Ελλάδα και τον Πολιτισμό της.

Βλέπουμε εκδηλώσεις φυλετικής μισαλλοδοξίας να υποθάλπονται σε Ελληνικές Εορτές, με πρόσχημα τάχα την προστασία του Έθνους και με κάλυμμα την Ελληνική Κοσμοαντίληψη. Οι χριστιανοί φασίστες της «Τετρακτύς» χωρίς καμμία αμφιβολία υποκινούμενοι από την ορθόδοξη εκκλησία επιδεικνύουν αυτόν τον φυλετικό φανατισμό για να κηλιδώσουν το Κίνημα επανελλήνισης.

Αν οι χριστιανοί φασίστες της «Τετρακτύς» διακηρύσσουν ότι πιστεύουν στην ισότητα των ανθρώπων και στην αγάπη, θα έπρεπε να μην διεγείρουν το μίσος κατά των εβραίων συνανθρώπων μας ώστε να αποτρέπονται οι επαναλήψεις ρατσιστικών  εγκλημάτων όπως των ναζιστικών χρόνων. Και όχι να αναζητούν τρόπους να ποινικοποιήσουν τις απόψεις των Ελλήνων και των Εβραίων συνανθρώπων μας.

Μια πολιτική φυλετικής και πολιτιστικής γενοκτονίας όπως την ορίζουν τα Ηνωμένα Έθνη που έχει στόχο την καταστροφή μίας εθνοτικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδος είναι δυνατόν να είναι ανεκτή από Έλληνες με Ελληνική Κοσμοαντίληψη; Μπορεί να διδάσκεται από άτομα που θέλουν να αυτοαποκαλούνται Έλληνες;

Είναι τεράστια η ευθύνη της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης. Είναι τεράστια η ευθύνη των ΜΜΕ και των πνευματικών ανθρώπων ενός τόπου, να μην υποδαυλίζουν τον ρατσισμό με βάση φυλετικά, εθνικά ή θρησκευτικά κριτήρια. Να μην επιτρέπουν σε χριστιανούς ρατσιστές τύπου «Τετρακτύς» να πιάνουν στο στόμα τους την Πατρώα Παράδοση και την Ελληνική Κοσμοαντίληψη. Αλλιώς να καταφύγουν σε ομαδικές μηνύσεις όλοι οι θιγόμενοι.

Και πράγματι, αυτό θα ήταν το σωστό: Μετανάστες, ομοφυλόφιλοι, εβραίοι, έλληνες αρχαιόθρησκοι και όσοι τελοσπάντων θίγονται από την δυσοσμία που αναδύει η χριστιανο-βυζαντινή ομάδα «Τετρακτύς» να καταφεύγουν σε ομαδικές μηνύσεις.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι πολίτες ότι οι γενοκτονίες δεν θα ήταν δυνατές χωρίς να έχει προηγηθεί το ιδεολογικό υπόβαθρο. Κάτι που συμβαίνει συνεχώς με τις μισελληνικές, αντιεβραϊκές, ρατσιστικές προτάσεις και επεμβάσεις της «Τετρακτύς».

Θέλουμε μία κοινωνία που να βασίζεται στην δημοκρατία, στο κράτος δικαίου, στον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θέλουμε μία πολυ-πολιτισμική κοινωνία που να ενοποιεί διασφαλίζοντας τις ιδιαιτερότητες. Θέλουμε ανοικτά σύνορα που να ενισχύουν την συνεργασία λαών διευρύνοντας τις ανθρώπινες ελευθερίες. Και όλα αυτά τα διακηρύσσει η  Ευρωπαϊκή Ένωση και το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Δεν υπάρχει λοιπόν καμμία αμφιβολία γιατί η ορθόδοξη εκκλησία ενισχύει τέτοιες χριστιανικές ομάδες σαν την «Τετρακτύ». Οι μάσκες τους έπεσαν. Έχει βουήξει ο τόπος. Ξέρουν πιά όλοι οι Έλληνες ότι αυτές οι ομάδες δεν χρηματοδοτούνται από την ορθόδοξη εκκλησία για να ενισχύσουν τον χριστιανισμό, αλλά για να κάνουν κακό στον Ελληνισμό. Για να αναχαιτίσουν το κίνημα επανελλήνισης.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να πάρει σκληρά μέτρα ώστε να υπάρχει νομική θωράκιση απέναντι σε τέτοια αντικοινωνικά φαινόμενα. Η πολιτεία δεν πρέπει να αδιαφορεί όταν δήθεν αρχαιόθρησκοι σαν την «Τετρακτύς» χύνουν δηλητήριο και βγάζουν όλο το πνευματικό τους πύο πάνω στις τρυφερές ψυχές των νεο-Ελλήνων που διψούν για γνώση.

Ευελπιστώ ότι όλοι οι θιγόμενοι από τέτοιες χριστιανοφασιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις σαν και αυτές που εκφράζονται από την χριστιανική ομάδα «Τετρακτύς» θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα, συμπεριλαμβανομένων και της δικαστικής οδού.

Η ορθόδοξη εκκλησία δεν θα καταφέρει τίποτε άλλο με το να ενισχύει τέτοιες φασιστικές ομάδες παρά να ενώσει όλους τους Έλληνες εναντίον της.

 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Μετά τιμής

Γιώργος Πανόπουλος

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα