:: ::

 
 
 

 

Συμβουλές προς τους Έλληνες για το πώς να αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες των ναζωραίων βρυκολάκων περί σατανισμού

 

Αρκετές φορές, κατά την πάγια τακτική τους, οι ναζωραίοι βρυκόλακες εκτοξεύουν ανυπόστατες κατηγορίες κατά Ελλήνων, δήθεν για σχέσεις με τον σατανισμό. Δυστυχώς οι Έλληνες δεν έχουν μάθει πώς να αντιμετωπίζουν τους ναζωραίους κτηνανθρώπους σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το πρώτο πράγμα που κάνουν σχεδόν όλες οι ομάδες Ελληνόθρησκων, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να παρουσιάζωνται βλακωδώς στα μέσα μαζικής ενημερώσεως (ΜΜΕ) των ναζωραίων και να διαλαλούν ότι «δεν έχουμε καμμία σχέση με τον σατανισμό»!!! Η βλακεία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Μα καλά, δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ανόητοι Ελληνόθρησκοι ότι και ο Ελληνικός Λαός, αλλά και οι ναζωραίοι βρυκόλακες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι δεν έχουμε, ούτε είχαμε ποτέ καμμία σχέση με τον σατανισμό; Εμάς περίμεναν να το επιβεβαιώσουμε;

Αυτοί που δεν έχουν μελετήσει τις βρώμικες τακτικές των ναζωραίων βρυκολάκων νομίζουν ότι εφ’ όσον είναι αθώοι για σατανισμό, θα πρέπει να βγουν στα ΜΜΕ και να απολογηθούν. Και να πουν μπροστά στους ναζωραίους ότι «είμαστε καλά παιδάκια. Σας παρακαλούμε, μην μας λέτε σατανιστές». Οποία ηλιθιότης!!!

Αυτό ακριβώς επεδίωκε εξ αρχής ο ναζωραίος φονιάς του Ελληνισμού: Να παρουσιαστεί ο Έλλην στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όντας αθώος, και ο ναζωραίος στην θέση του εισαγγελέως, όντας ένοχος για δισεκατομμύρια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος.

Άρα, ακόμη και αν αθωωθεί ο Έλλην από τις κατηγορίες περί σατανισμού, ο ναζωραίος υπάνθρωπος θα παρουσιαστεί ως δικαστής που δήθεν θα αποκαταστήσει στον Έλληνα αυτό που ο ίδιος του έβλαψε: την Τιμή! Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει...

Ας δούμε ένα παράδειγμα ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα γιατί δεν πρέπει ποτέ να απολογούμαστε για τα δεδομένα, αλλά αντιθέτως να στεκόμαστε στην θέση του δικαστού:

Ας υποθέσουμε ότι πηγαίνεις να πάρεις το αυτοκίνητό σου από εκεί που το έχεις σταθμεύσει και ξαφνικά ένας κλέφτης ορμά να στο αρπάξει. Εσύ διαμαρτύρεσαι και φωνάζεις. Μαζεύεται κόσμος και αστυνομία. Ο κλέφτης ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητο είναι ...δικό του(!) και ότι εσύ πας να του το κλέψεις!!!

Η μεγαλύτερη ανοησία που μπορείς να διαπράξεις είναι να καθίσεις στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να αποδείξεις ότι ...δεν είσαι κλέφτης!!! Διότι απλούστατα, ακόμη και αν κερδίσεις την δίκη, ο κλέφτης δεν είχε να χάσει τίποτε. Εσύ όμως χάνεις το μεροκάματο και σου σπάνε τα νεύρα. Επιπλέον η τιμή και η υπόληψή σου καταρρακώνεται.

Αυτά για την περίπτωση που αθωωθείς. Αν όμως ο κλέφτης έχει δωροδοκήσει τους δικαστές και ο εισαγγελεύς είναι δικός του άνθρωπος (όπως συμβαίνει με τους ναζωραίους συκοφάντες των Ελλήνων) τότε θα χάσεις την δίκη. Θα βρεθείς φυλακή.

Αν ακολουθήσεις την νομική οδό, θα πρέπει τουλάχιστον να κάνεις μήνυση, καταγγέλλων ότι ο άλλος είναι ο κλέφτης, και ότι δεν τίθεται καν ζήτημα αμφισβητήσεως του ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Στην περίπτωσή μας όμως, τα «δικαστήρια» των ναζωραίων δεν πρόκειται να σε αθωώσουν. Είναι έγκλημα απυθμένου βλακείας ένας Έλλην να στηρίζεται στην «δικαιοσύνη» των ναζωραίων φονιάδων του Ελληνισμού. Το απαγορεύουν οι Νόμοι των Θεών να ζητούμε δικαιοσύνη από τους σφαγείς μας.

Όποτε μία ομάδα Ελλήνων κατηγορείται για σατανισμό το σωστό είναι να παρουσιάζεται στα ΜΜΕ και να δηλώνει ότι δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. Διότι ο χριστιανισμός είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον Κόσμο.

Ωρισμένοι βλάκες αγωνίζονται να μην ταυτιστούν με τον σατανισμό, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ταυτιστούν ή να ανεχθούν τον χριστιανισμό!!! Μόλις τους κατηγορούν για σατανισμό οι ναζωραίοι συκοφάντες, τρομοκρατούνται, και δηλώνουν ότι «δεν έχουμε σχέση με τον σατανισμό». Ενώ αν τους κατηγορήσει κάποιος Έλλην για σχέσεις με τον χριστιανισμό τότε δηλώνουν ότι «είμαστε αδέλφια με τους χριστιανούς και δεν πρέπει να περιχαρακωνόμαστε»!!!

Ερώτηση προς όλους αυτούς τους «ελληνοκεντρικούς» βλάκες: Γιατί δεν φωνάζετε με την ίδια δύναμη, με την ίδια ένταση που φωνάζετε ότι «δεν έχουμε σχέση με τον σατανισμό», και ότι δεν έχετε καμμία απολύτως σχέση με τον χριστιανισμό; Μήπως είναι μικρότερο έγκλημα το να είναι κάποιος χριστιανός από το να είναι σατανιστής;

Από πότε κύριοι «ελληνοκεντρικοί» καραγκιόζηδες είναι μικρότερο έγκλημα το να προσεύχεται κάποιος στο εσταυρωμένο Κτήνος από το να προσεύχεται στον σατανά;  

Γιατί κύριοι «ελληνοκεντρικοί» κάφροι δεν βγαίνετε στα ΜΜΕ των ναζωραίων και να φωνάξετε με την ίδια και ανώτερη φωνή ότι «χριστιανισμός και σατανισμός πάνε μαζί»; παρά βγαίνετε βλακωδώς και δηλώνετε ότι «Ελληνισμός και σατανισμός δεν έχουν καμμία σχέση». Από πότε άλλωστε είχαν; Από τότε που το είπαν οι ναζωραίοι;

Σας πειράζει τόσο πολύ να σας ταυτίζουν με τον σατανισμό και δεν σας πειράζει να σας ταυτίζουν με μία εγκληματική ιδεολογία όπως ο χριστιανισμός; χίλιες φορές χειρότερη ιδεολογία από τον σατανισμό.

Γιατί δεν αντιδράτε με το ίδιο σθένος όταν η αλητεία των ναζωραίων μιλάει για ταύτιση Ελληνισμού-χριστιανισμού, και αντιδράτε μόνον όταν η αλητεία των ναζωραίων μιλά για ταύτιση Ελληνισμού-σατανισμού; Διότι απλούστατα δεν είσαστε Έλληνες. Γι’ αυτό.

Ένας Έλλην με παρρησία, χωρίς φόβο και πάθος, δηλώνει ότι δεν ανέχεται να τον υβρίζουν αποκαλώντας τον χριστιανό. Ενώ εσείς κύριοι «ελληνοκεντρικοί» καραγκιόζηδες, δεν θέλετε να σας υβρίζουν αποκαλώντας σας σατανιστές, αλλά αποδέχεστε να σας υβρίζουν αποκαλώντας σας χριστιανούς!!!

Όμως το «χριστιανός» είναι η μεγίστη ύβρις για έναν άνθρωπο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ύβρις για έναν Έλληνα από το να τον αποκαλέσουν χριστιανό. Τί είναι μπροστά στο «χριστιανός» η ύβρις «σατανιστής»;

Καταπίνετε την κάμηλο και διυλίζετε τον κώνωπα.

Προσπαθείτε, κύριοι ενδοτικοί «ελληνοκεντρικοί» καραγκιόζηδες, να υπερασπίσετε το δεδομένο. Το ότι δηλαδή: Ελληνισμός και σατανισμός δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση. Έτσι όμως αφήνετε την πόρτα ανοικτή να υποθέσει κάποιος ότι «ναι, πράγματι, ίσως ο Ελληνισμός και ο σατανισμός να έχουν κάποια σχέση»!!!

Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι με αυτή την ενδοτική, βλακώδη τακτική σας, αποσυνδέετε την εγκληματική αίρεση των σατανιστών ναζωραίων από τον σατανισμό.

Δηλαδή, δίνετε όπλα στον ναζωραίο βρυκόλακα να κτυπήσει τον Ελληνισμό παριστάνοντας τον δικαστή. Και αυτό διότι βλακωδώς εσείς παίρνετε την θέση του απολογουμένου.

Προς όλους τους Έλληνες θρησκευτές: Ποτέ μα ποτέ δεν απολογούμεθα στους ναζωραίους κτηνανθρώπους για το ότι δεν έχουμε σχέση με τον σατανισμό. Λέτε οι ναζωραίοι βρυκόλακες να μην το ξέρουν; Απλώς ψάχνουν για κορόϊδα που θα βγουν να απολογηθούν.

Η σωστή απάντηση είναι η εξής: «Ναζωραίοι φονιάδες των λαών, δικός σας κατασκεύασμα είναι ο σατανισμός, διότι είσαστε βρυκόλακες. Πίνετε ανθρώπινο αίμα. Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε χριστιανοί, διότι ο χριστιανισμός είναι απείρως μεγαλύτερο έγκλημα από τον σατανισμό. Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε καμμία σχέση με τον χριστιανισμό, διότι ο χριστιανισμός γέννησε τον σατανισμό».

Έλληνες! πάντα μα πάντα πρέπει να τρέμουμε στην σκέψη μήπως και κάποιος μας κατηγορήσει για σχέσεις με τον χριστιανισμό. Αν κάποιος ναζωραίος μας κατηγορήσει ότι έχουμε σχέση με το δικό του κατασκεύασμα, τον σατανισμό, του απαντάμε ότι αυτός είναι ο βρυκόλακας-σατανιστής και μία μέρα θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Έλληνες! πάντα παίρνουμε την θέση του ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ, και ποτέ του ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ μπροστά στους ναζωραίους κτηνανθρώπους.

Πάντα τρέμουμε στην σκέψη μήπως μας κατηγορήσει κάποιος ότι κάνουμε θυσίες στο εσταυρωμένο Κτήνος. Δεν είναι δυνατόν ένας Έλλην να παρουσιάζεται στα ΜΜΕ και να απολογείται μπροστά στον ναζωραίο βρυκόλακα ότι δεν έχει σχέση με τον σατανισμό!!! Ο ναζωραίος βρυκόλακας πρέπει να απολογείται μπροστά στους Έλληνες για τις ανθρωποθυσίες που διέπραξε και διαπράττει προς το εσταυρωμένο Κτήνος.

Πάντα τρέμουμε στην σκέψη μήπως μας καλέσει κάποιος φίλος ή συγγενής να παρευρεθούμε σε μία σατανιστική τελετή ναζωραίων βρυκολάκων, διότι πίνουν αίμα ανθρώπων οι ναζωραίοι βρυκόλακες.

Πάντα τρέμουμε στην σκέψη ότι οι Θεοί και οι Πρόγονοι θα μας τιμωρήσουν αμείλικτα, θα ξεσπάσει πάνω μας η φοβερή Οργή Τους, αν μας δουν να κάνουμε σατανιστικές τελετές προς τιμήν του Τζεσουά μαζί με τους ναζωραίους βρυκόλακες. Και τότε αλλοίμονό μας.

Έλληνες! μείνετε μακριά από τις σατανιστικές τελετές των ναζωραίων βρυκολάκων. Πίνουν αίμα αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη. Μην απολογείστε σε αυτούς τους σατανιστές-βρυκόλακες επειδή αποδίδετε τιμές στους Πατρώους Θεούς και τις Μητρώες Θεές.

Μην απολογείστε επειδή είστε Έλληνες. Πάντα να κατηγορείτε αυτούς επειδή είναι ναζωραίοι. Και πάντα να τρέμετε στην σκέψη μήπως κάποιος σας κατηγορήσει για σχέσεις με την σατανική αίρεση των ναζωραίων βρυκολάκων.

Συμπέρασμα: Ποτέ δεν απολογούμαστε μπροστά στον Ελληνικό Λαό για το ότι «δεν είμαστε σατανιστές», διότι έτσι μετατρέπουμε τον ναζωραίο βρυκόλακα σε δικαστή και τον εαυτό μας σε κατηγορούμενο.

Το σωστό είναι να γινόμαστε εμείς δικαστές, μετατρέποντας τους ναζωραίους σε κατηγορουμένους για σατανισμό και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος.

Αν πρέπει να απολογηθούμε για κάτι, αυτό πρέπει να είναι ότι: Ως Έλληνες, δεν είχαμε ποτέ, ούτε έχουμε καμμία απολύτως σχέση με την μισανθρωπική, σατανική, εγκληματική αίρεση των ναζωραίων.   

Έρρωσθε

B.Ξ.

8η Λήγοντος μηνός Γαμηλιώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα