:: ::

 
 
 

                      

                        H πέμπτη φάλαγγα των χριστιανών κατακτητών

 

Δεν υπάρχει πιο ολέθρια στάση απέναντι στον κίνδυνο παρά αυτή η ίδια αδυναμία της αντιμετωπίσεώς του.

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης κοινός σε όλους τους ανθρώπους δεν είναι ο κίνδυνος και η απειλή αλλά αυτή η θανατερή αίσθηση του φόβου που παραλύει. Η προδοσία των ιδίων δυνάμεων που παραλύει και ακινητοποιεί.

Η θλίψη και η απογοήτευση που διακατέχει αυτόν που προδόθηκε από τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο πόνος της υποχώρησης των συμμάχων είναι απείρως μεγαλύτερος από τον πόνο που προξενεί η επακολουθείσα ήττα.

Είναι ανεξίτηλο το τραύμα της ταπεινώσεως που νοιώθει το παιδί στην δουλικότητα του πατέρα του, πολύ μεγαλύτερο αυτής της ίδιας προσβολής που αυτός δέχτηκε.

Κάποιοι Έλληνες, ευτυχώς λίγοι, μπροστά στην αναίτια επίθεση που δεχόμαστε στην ευγενική πορεία προς τον Εθνικό αυτοπροσδιορισμό που δίνει η θρησκευτική μας αυτοθέσμιση και μόνο, δυστυχώς φροντίζουν διακαώς για τα δικαιώματα του ναζωραίου κατακτητού.

Όχι μόνο δεν πολεμούν λυσσαλέα κατά του διώκτου των Θεών και Θεαινών αλλά ανοήτως συντάσσονται με τους ναζωραίους κατακτητές κατά των εκφραστών της Αληθείας, του Ωραίου και του Φυσικού.

Φοβούνται μήπως τυχόν ματώσει ο δυνάστης τους, ενώ συγχρόνως αδιαφορούν για το αίμα που χύνεται καθημερινά από τον ζυγό του.

Όταν η χριστιανική «εκκλησία» ανασυντάσσει τους προσηλυτιστές της στην πρόσφατη σύνοδο των ρασοφόρων με επικεφαλής τον Παρασκευαΐδη κατά των «αιρετικών και των νεοειδωλολατρών», αυτοί οι κρυπτοαγαπητικοί του χριστιανισμού ερίζουν για συνεννόηση!!

Όταν ο ναζωραίος κατακτητής εκ πεποιθήσεως επιτίθεται στον Ελληνικό λαό με τον προσηλυτισμό της ποιμαντορίας του, οι επιστήθιοι φίλοι των ναζωραίων κατακτητών ρεκάζουν για αφοπλισμό, αποκαλώντας τον λόγο μας εμπρηστικό.

Οι ιεροεξεταστές του 21ου αιώνος μας βαπτίζουν καταστροφική αίρεση και κάποιοι «εθνικοί» βελάζουν ειρηνιστικά.

Σε κάθε μας λέξη και πράξη, σε κάθε μας λόγο και έργο διακηρύσσουμε τον Ιδεολογικό Πόλεμο με τον φονιά των λαών, τον δεσμοφύλακα των ψυχών και οι καρδιακοί του φίλοι αγωνίζονται να μας απαγορεύουν το αυτοδίκαιο-το αυταπόδεικτο- την άμυνά μας απέναντι στην επερχόμενη λαίλαπα.

Αυτοί οι ελεεινοί προδότες πιο εύκολα θα συνταχτούν με τον χριστιανό κατακτητή για να πολεμήσουν κατά του ισλάμ και να σωθεί ο χριστιανισμός παρά για την προστασία του Εθνισμού τους.

Ως Έλληνες δεν αρνηθήκαμε ποτέ ότι οι κόσμοι μας είναι φύσει και θέσει αντίθετοι με τον χριστιανισμό, διότι αλλιώς προδίδουμε τους συνέλληνες αποκρύπτοντάς τους την αλήθεια.

Ως Έλληνες δεν αρνηθήκαμε ποτέ ότι η πηγαία χαρά που αναβλύζει από την λατρεία των Θεών  είναι εξ ορισμού συγκρουσιακή με το καταθλιπτικό προσκύνημα της φιγούρας του Τζεσουά στο μαυσωλείο των ναζωραίων.

Ποτέ στην Ελληνική Θρησκεία δεν αποκρύψαμε το αίτιο των συμφορών από τα μάτια του πατριώτου, του γονέως, του εργαζομένου, της γυναίκας, του διανοουμένου, του λαού εν γένει.

Ως Έλληνες δεν διαπράξαμε ποτέ την εσχάτη δολιότητα να προστατεύσουμε τον δολοφόνο, ασεβώντας έτσι απέναντι στο αδικοχυμένο αίμα των Προγόνων μας.

Ως Έλληνες δεν κρατήσαμε τα στόματά μας κλειστά για να αρέσουμε στον βιαστή μας, λοιδορούντες έτσι τους κατεστραμένους Βωμούς και Ναούς μας.

Ως Έλληνες δεν παραχαράξαμε την ιστορική αλήθεια με ιδεολογικές προσμίξεις διότι έτσι θα αποδεχόμασταν παθητικά μπροστά στα καμμένα βιβλία της Ελληνικής Σοφίας.

Ο ναζωραίος κατακτητής το ανεγνώρισε αυτό και με την δύναμή που του αφήνουμε μας «τίμησε» αποκλείοντας την έντυπη εφημερίδα από την πρόσβασή της στον Ελληνικό υπόδουλο λαό.

Ως Έλληνες ουδέποτε τυφλώσαμε τον λαό απέναντι στον κίνδυνο μιας χριστιανοϊσλαμικής σύρραξης συμφερόντων.

Απεναντίας ξεσκεπάσαμε τον εχθρό ως απηνή διώκτη και δόλιο συνομώτη κατά του Ελληνικού Έθνους και όλων των λαών κειμένων υπό του ζυγού του.

Αυτή είναι η ύψιστη πράξη αγάπης που προσφέρουμε στους Έλληνες συνανθρώπους μας.

Κάποιοι «εθνικοί» κατ’ όνομα, μάς ονόμασαν θρησκεία μίσους όταν το μόνο που πρεσβεύουμε είναι η αντίσταση απέναντι στον ωρκισμένο διώκτη της Φύσεως, τον απηνή διώκτη των Προγονικών τρόπων, τον σταυροφόρο χριστιανό κατακτητή.

Μας ονόμασαν έτσι κάποιοι που είναι ανίκανοι πιά να πείσουν ότι ο χριστιανισμός που κρύβουν μεσα τους είναι θρησκεία της αγάπης.

Ανίκανοι πια να υποκριθούν επιρρίπτουν στους Έλληνες τις προθέσεις και τις πράξεις των.

Δεν λένε πιά είμαστε η θρησκεία της αγάπης, λένε η Ελληνική Θρησκεία είναι θρησκεία του μίσους.

Δεν το λενε οι ίδιοι ως χριστιανοί κατακτητές, εκμισθώνουν ψευτοεθνικούς να μας καθυβρίζουν εκ του ασφαλούς.

Αυτοί οι ενδεδυμένοι τον Ελληνισμό καρδιακοί φίλοι του χριστιανού δυνάστη, προστατεύουν την πορεία των μαχαιριών του εχθρού προς τα ανυπεράσπιστα κεφάλια του Ελληνικού Έθνους. Αφήνουν άοπλο το Ελληνικό Έθνος απέναντι στην ανεξέλεκτη δράση των κρυφομακκαβαίων.

Δεν θέλουν να αντιμετωπίσουμε τον ναζωραίο κατακτητή στο ιδεολογικό πεδίο της Θρησκείας για να διατηρήσει αυτός την θρησκεία και εμείς μια ακίνδυνη φιλοσοφία. Για να εναντιώνει ο ναζωραίος κατακτητής θρησκευτές κατά φιλοσόφων. Για να εναντιώνει το θρησκευτικό αίσθημα κατά της λογικής. Οι ψευτοεθνικοί δεν θέλουν τον χριστιανισμό ως αντίπαλο, αλλά ως δήμιο απέναντι σε ανυπεράσπιστους Έλληνες πολίτες.

Οι ψευτοεθνικοί δεν μας θέλουν πολεμιστές και νικητές, αλλά άμαχους και ηττημένους.

Ρωτάμε λοιπόν ποιοί είναι οι εχθροί. Ποιοί είναι οι πραγματικοί σφαγείς;

Ποιός αποτελεί την πηγή του τρόμου στον εφιάλτη μας; Ποιός είναι ο σαμποτέρ των δικών μας μόχθων; Δεν είναι άλλος από τον πεμπτοφαλαγγίτη των χριστιανών που ζητά τον ψυχολογικό, ιδεολογικό και υλικό αφοπλισμό μας.

 Αυτοί οι πονηροί ψευτοεθνικοί δεν χάνουν στιγμή να δώσουν εικόνες από σφαγές που θα κάνουμε, λένε, κατά των πατεράδων μας.

Μας ταυτίζουν με τα χριστιανικά τάγματα εφόδου προκειμένου να συγκινήσουν και να αποτροπιάσουν. Μέχρι που θα φτάσουν για να προστατέψουν την χριστιανικά ποτισμένη ψυχούλα τους;

Τώρα που τα διαπιστωμένα εγκλήματα του χριστιανισμού δεν μπορούν να συγκαλυφθούν, σε μια ύστατη προσπάθεια να τον προστατεύσουν από την ετυμηγορία των λαών μιλάνε για εγκλήματα που ΘΑ κάνουμε εμείς!!

Σε τί φτηνή προπαγάνδα θα πέσουν για να προστατεύσουν τα μαύρα χρόνια που πέρασαν στο κατηχητικό;

Ας λύσουμε μια για πάντα τις παρεξηγήσεις ξεκαθαρίζοντας τα εμπόδια που βάζουν στον δρόμο του Έθνους αυτοί οι ψευτοεθνικοί χριστιανοί πεμπτοφαλαγγίτες.

Η ιδεολογική μας άμυνα δεν αποκλείει την ένοπλη προστασία μας από τις ένοπλες διώξεις του σταυροφόρου μακελλάρη των λαών χριστιανού κατακτητού.

Η μόνη επίθεση που θα κάνουμε με την αρωγή των Θεών και των Προγόνων θα είναι απέναντι στους προδότες του Ελληνικού Έθνους.

Ως Έλληνες Μαχητές δεν θα πολεμήσουμε Μήδους προτού αποκεφαλίσουμε Εφιάλτες.

Ως Έλληνες Ιερείς δεν θα αφήσουμε προδότες πίσω από τις γραμμές μας.

Αν πέσουν κεφάλια, αυτά θα είναι των προδοτών που βελάζουν συμφιλιωτικά και παραλύουν το κίνημα αυτοπροστασίας του Ελληνικού Έθνους. Αυτών που τάχα όψονται για την σωτηρία των μανάδων μας.

Κανείς Έλλην θρησκευτής δεν θα σκοτώσει την μάνα του και τον πατέρα του. Αυτά τα κάνανε μόνο οι χριστιανοί φονιάδες κατ’ εντολήν της κοινής τους διαθήκης: Ματθ. ι 35-36, Λουκ. ιδ΄26, Ματθ. κγ΄9, Ματθ. ιθ΄19.

Αν οι δόλιοι χριστιανοί κατακτητές οπλίσουν τους γονείς μας εναντίον μας, τότε και μόνο τότε, δικαιούμαστε να αποτρέψουμε την παιδοκτονία με το δικαίωμα της αυτοάμυνας.

Ως Έλληνες Πολεμιστές δεν θα αφήσουμε άλλο τους θρασυτάτους προδότες να κρύβωνται ανάμεσά μας. Θα τους αποκαλύψουμε. Θα τους καταδιώξουμε ώστε να πάνε να κρυφτούν πίσω από τις γραμμές της χριστιανικής τους παρατάξεως.

Ως Έλληνες Ιεροφάντες δεν θα επιτρέψουμε να διασπείρουν την ανασφάλεια ανάμεσα στους Πολεμιστές μας. Οι Έλληνες Πολεμιστές φοβούνται την προδοσία των ψευτοεθνικών και όχι τους χριστιανούς κατακτητές.

Οι ψευτοεθνικοί πεμπτοφαλαγγίτες προσωρινώς περιδιαβαίνουν τις διαδυκτιακές αγορές Ελλήνων θρησκευτών, με ελληνικά ονόματα. Προσωρινώς περιφέρονται σε συγκεντρώσεις Ελλήνων θρησκευτών με Ελληνική δορά και σπέρνουν την αμφιβολία για την ισχύ μας διαδίδοντας την ηττοπάθεια.

Σύντομα θα κληθούν να απαντήσουν δια ζώσης το καίριο ερώτημα:

ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΟΥΣ ΘΕΟΥΣ;

ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;

Aυτή η απάντηση θα διακρίνει τον προδότη από τον αγωνιστή.

Όλα τα άλλα είναι ακαδημαϊκά ευφυήματα της χριστιανικής δολιότητος που κρύβουν μέσα τους.

ΤΟ ΓΑΡ ΘΑΝΕΙΝ ΟΥΚ ΑΙΣΧΡΟΝ ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΡΩΣ ΘΑΝΕΙΝ    Μένανδρος

 

Μεγιστίας

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα