:: ::

 
 
 

 

 

Η υποκριτική και ρατσιστική στάση της μισελληνικής Αριστεράς στο θέμα των σχολικών παρελάσεων

 

Για αρκετά χρόνια ωρισμένοι υποκριτές και ρατσιστές διανοούμενοι της μισελληνικής Αριστεράς καταφέρονται εναντίον των σχολικών παρελάσεων επ’ ευκαιρία των Εθνικών Επετείων.

Οι υποκριτές και ρατσιστές δημαγωγοί χρησιμοποιούν δύο καταφανώς σαθρά επιχειρήματα: Πρώτον ότι οι σχολικές παρελάσεις θυμίζουν φασιστικά καθεστώτα και ότι τις καθιέρωσε ο δικτάτωρ Ιωάννης Μεταξάς, και δεύτερον ότι σε άλλες χώρες δεν γίνονται σχολικές και στρατιωτικές παρελάσεις. Πρόκειται για χοντροκομμένα ψεύδη, που προσπαθούν να αντλήσουν εγκυρότητα δια της επαναλήψεως.

Παρελάσεις στις εθνικές εορτές γίνονται σε όλες τις χώρες του κόσμου, από την Ιαπωνία μέχρι την Αμερική, και από την Ρωσσία μέχρι την Νότιο Αφρική. Παρελάσεις γινόντουσαν στην Αρχαία Ελλάδα και στην Αρχαία Ρώμη επί δημοκρατικών καθεστώτων. Είναι γνωστό ότι οι Ρωμαίοι ύπατοι μετά από κάθε στρατιωτική νίκη έκαναν θριαμβευτικές παρελάσεις στις οποίες συμμετείχαν υποχρεωτικώς οι αιχμάλωτοι πολέμου. Και αυτά, τονίζουμε, επί δημοκρατικής Ρώμης.

Οι σχολικές παρελάσεις στις ΗΠΑ, μία δημοκρατική χώρα, αποτελούν σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, με σχολικές μπάντες, με cheer-leaders, και κάθε επισημότητα.

Αλλά αυτή η πραγματικότητα δεν φαίνεται να αναχαιτίζει τους υποκριτές και ρατσιστές διανοουμένους της μισελληνικής Αριστεράς από το να επαναλαμβάνουν τα ψεύδη τους.

Αυτό που προξενεί αλγεινή εντύπωση είναι ότι προσπαθούν να ταυτίσουν τις Ελληνικές παρελάσεις με ναζιστικούς συνειρμούς, την στιγμή που τα κομμουνιστικά καθεστώτα επέβαλαν το σοβιετικό βάδισμα της χήνας στις παρελάσεις τους, αντίστοιχο με το ναζιστικό βάδισμα.

Οι παρελάσεις στα ολοκληρωτικά κομμουνιστικά καθεστώτα αποτελούσαν βασικό στοιχείο προπαγάνδας και είχαν στρατιωτικό χαρακτήρα. Γιατί λοιπόν οι υποκριτές και μισέλληνες δεν κατηγορούν τις Ελληνικές σχολικές και στρατιωτικές παρελάσεις ότι θυμίζουν κομμουνιστικά ολοκληρωτικά καθεστώτα; Δηλαδή για τους υποκριτές οι στρατιωτικές παρελάσεις των κομμουνιστών είναι καλές, αλλά οι παρελάσεις των Ελλήνων είναι κακές;

Η απάντηση στο ρητορικό ερώτημα είναι ότι η μισελληνική Αριστερά θέλει να κτυπήσει την έννοια του Ελληνικού Έθνους και την πίστη στον Ελληνισμό. Θέλει να απαξιώσει τις παρελθοντικές και μελλοντικές θυσίες των Ελλήνων που πολέμησαν για την Ελλάδα. Αλλά δεν μπορούν να καταφερθούν ευθέως εναντίον του Ελληνισμού, και κτυπούν πλαγίως. Ισχυρίζονται ότι οι σχολικές παρελάσεις θυμίζουν φασισμό.

Σίγουρα αυτά τα παλιορετάλια της κομμουνιστικής μούμιας, στα χρόνια της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ενώσεως θα παρέλαυναν με το βάδισμα της χήνας στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Ας αφήσουν λοιπόν και τα Ελληνόπουλα να παρελαύνουν δημοκρατικά και υπερήφανα στην Πλατεία Συντάγματος. Τώρα στα γεράματα ας εγκαταλείψουν την υποκρισία και τον μισελληνισμό τους. Η Σοβιετική δικτατορία δεν πρόκειται να αναστηθεί, όσο και αν προσπαθούν οι ταρτούφοι της μισελληνικής Αριστεράς.

Αν δεν τους αρέσει να βλέπουν τα Ελληνόπουλα να παρελαύνουν με υπερηφάνεια στις Εθνικές Επετείους, ας παρελάσουν οι ταρτούφοι στην Πλατεία Συντάγματος με το βάδισμα της χήνας εις μνήμην του «πατερούλη» τους Στάλιν. Θα είναι ξεκαρδιστικά γελοίο θέαμα.

Υπάρχουν πολλοί αριστεροί πατριώτες που πολέμησαν για την Ελλάδα και θα πολεμήσουν ξανά, αν χρειαστεί. Οι ταρτούφοι ας πολεμήσουν για τον Στάλιν και το σινάφι του. Αλλά δεν δικαιούνται να απαγορεύουν στις νέες γενιές Ελλήνων να αποτίνουν φόρο τιμής στους πεσόντες στις ηρωικές μάχες του Ελληνικού Έθνους. Γι' αυτό γίνονται οι παρελάσεις, για να ενισχύεται η εθνική μνήμη και για απότιση φόρου τιμής στους νεκρούς των ηρωικών μαχών.

Το ξέρουμε ότι οι ταρτούφοι, οι μισέλληνες και οι ρατσιστές δεν θέλουν να υπάρχει εθνική μνήμη, ούτε να τιμώνται οι Έλληνες Ήρωες, αλλά πρέπει και αυτοί να ξέρουν ότι ούτε οι Έλληνες θα αφήσουν κάτι όρθιο που να θυμίζει την ανθελληνική τους συμπεριφορά. Κάθε ανάμνηση της υπάρξεώς τους, θα εξαφανιστεί δια παντός.

Νέμεσις

4η Λήγοντος μηνός Πυανεψιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα