:: ::

 
 
 

        

        Η  εκπνοή του Θηρίου: Λόγος Παραινετικός προς Εθνικούς

 

Ο χρόνος έφτασε. H ώρα της Ιεράς ετυμηγορίας των Εθνών είναι κοντά. Oι οιωνοί πυκνώνουν τα σημάδια τους. Όποιος έχει μάτια ας δει και ώτα ας ακούσει. Ορώντας με ψυχρή ματιά στην ιστορία τα αίτια και τις συνθήκες διατηρήσεως του ασιατικού κατακτητή στα  Ιερά χώματα της  Ευρώπης η καρδιά μας αγάλλεται και υψούται από ενθουσιασμό με το επερχόμενο οικτρό τέλος  της μονοθεϊστικής λαίλαπας.

Η Παγκόσμια Ιστορία καταμαρτυρεί ότι κάθε γεγονός, κάθε δράση, κάθε καθεστώς έχει εγγενή τα αίτια εμφάνισης αλλά και διάλυσης του και αυτές οι αιτίες ενυπάρχουν ως ισχυρότερες πιθανότητες ως επικρατέστερα ενδεχόμενα πολύ πρίν τα ίδια γεγονότα πραγματωθούν.

Οι μύλοι των Θεών αργά αλέθουν.

Το ανίερο κτήνος του μονοθεϊσμού μετά την σαρωτική ορμή της Αμερικανικής, Γαλλικής και Ελληνικής Επανάστασης καταματωμένο δεν έπεσε.

Φάνηκε να στέκεται ξανά στα πόδια του, στη νέα πραγματικότητα που αυτές δημιούργησαν και κατάφερε να γενοκτονήσει δύο φορές την ανθρωπότητα με δύο καταστροφικούς πολέμους για να επιβιώσει.

Είναι γνωστή η συνεργασία του ανώτατου κλήρου Βατικανό- Πατριαρχείο με τον χριστιανό Χίτλερ.

Είναι γνωστή η συμφωνία του Αγίου Όρους με τα στρατεύματα του Χίτλερ και η φιλογερμανική πολιτική του Ι. Μεταξά για τα εδώ πράγματα. Το ίδιο και για την δοξολογία του γερμανικού έθνους ως στρατό κατοχής από τον άπατρι κλήρο.

Άπειρα τα  ντοκουμέντα σε όποιον τα αναζητήσει έξω από την επίσημη χριστιανική εκδοχή που διδασκόμαστε από το Υπουργείο θρησκευμάτων και παραπαιδείας (βλέπε Δ. Καΐλα, ο κλήρος στην κατοχή και Γ. Καρανικόλα, ρασοφόροι η συμφορά του Έθνους).

Το πληγωμένο θηρίο που λέγεται μονοθεϊσμός γρυλίζει τώρα θυμωμένο βλέποντας τά Έθνη στην εποχή της ελεύθερης έρευνας της διαδόσεως της πληροφορίας και της διαλεκτικής να χλευάζεται και να περιφρονείται για τα συσσωρευμένα αίσχη των 1.700 ετών καταχρηστικής παρουσίας του.

Σε όλη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο όλες οι αποχρώσεις του χριστιανισμού φτύνονται κατάμουτρα. Ο δείκτης εκκλησιασμού του ποιμνίου κυμαίνεται στο 15%-25% των Εθνικών κορμών. Και είναι γνωστή σε όλους η σύσταση του εκκλησιαζόμενου ποιμνίου. Φοβικοί γέροι-τρομαγμένοι από αιώνιες κολάσεις, απελπισμένοι ασθενείς-από μια μυωπική ιατρική, αγράμματοι ενοχικοί-γαλουχημένοι με την κληρονομική αμαρτία και άτυχα νήπια που σέρνονται από χριστιανόπληκτους δασκάλους.

Αυτοί και μόνο συντηρούν τον μονοθεϊσμό στην Ευρώπη για ψηφοθηρικούς σκοπούς κάτω από μία κακώς νοουμένη δημοκρατία της ισοπεδωτικής ψήφου.

Στην Ελλάδα για το περιβόητο θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες μετά από λυσσαλέα πολύμηνη προπαγάνδα με την υποστήριξη των επικοινωνιακών μέσων, αναρίθμητες στρατευμένες ενορίες στελεχωμένες με παθιασμένους ρασοφόρους κατάφεραν να συλλέξουν μόνο το 27% των υπογραφών όταν ισχυριζόντουσαν ότι το 98% του Έθνους νοιώθουν χριστιανοί. Την ίδια στιγμή οι εκκλησίες τους είναι άδειες.

Ο πιο οπισθοδρομικός χριστιανισμός, λες και θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει το αντίθετό του, παρά μόνο ως φάρσα, με κατάρες, απειλές και αφορισμούς σε ένα μεσαιωνικά φορτισμένο κλίμα αποκαλύπτεται σήμερα μία μειοψηφία ανάμεσα στους Έλληνες.

Είναι εδώ μόνο για να φύγει.

Το θηρίο ματωμένο και επικίνδυνο γαντζώνεται μέσω οικονομικών συμφερόντων στην ροή πληροφόρησης και σφιχταγκαλιάζοντας το Υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων υπό μάλης αγωνίζεται να διατηρήσει την βλακεία, την άγνοια και τα προσφιλή παράγωγά τους την απάτη, την δεισιδαιμονία και την πονηριά (βλέπε Λεμπέση «Η τεράστια σημασία της βλακείας στο σύγχρονο κοινωνικό βίο») ως έσχατο ανάχωμα στην επερχόμενη οριστική εκδίωξή του.

 Μετά από χίλια εφτακόσια χρόνια έργων και ημερών η αποτίμησή του στο Νέο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα ήταν η πλήρης απαξίωση, η πλήρης άρνηση προσφοράς του στον Πολιτισμό. Το χριστιανικό Κτήνος νοιώθοντας τις έσχατες ώρες του και έχοντας υπό την επιρροή του την προτεσταντική εκδοχή, προσπαθεί δώδεκα συναπτά έτη να παρασύρει τα Ευρωπαϊκά Έθνη σε ιερό πόλεμο κατά του Ισλάμ.

 Έτσι με τον φόβο απειλής του χειρίστου μονοθεϊσμού ετεροπροσδιορίζει την Ευρωπαϊκή ταυτότητα ως χριστιανική.

Τί οικτρή αυταπάτη.

Τώρα που τα Ευρωπαϊκά Έθνη επανευρίσκουν την χαμένη τους ταυτότητα στη γνήσια φυσική τους παράδοση, πριν την κατάργησή της από την ανατολίτικη πανώλη.

Ήδη οι ευρωπαίοι γνωρίζουν ότι δεν είναι χριστιανοί, ήδη διακηρύσσουν την απέχθεια στα ψευδοδόγματα άλλοτε με την αδιαφορία και άλλοτε με την αθεΐα, άλλοτε πάλι με την προσχώρηση σε πολυθεϊστικά σχήματα (Ινδουϊσμό, Βουδδισμό ), ή επιτέλους με την αναγνώριση των Εθνικών τους Θρησκειών.

Ο κύβος ερρίφθη, τώρα θα διαβούμε τον Ρουβικώνα.

Σήμερα οι Εθνικοί της Ευρώπης απαιτούν το αναφαίρετο δικαίωμα της θρησκευτικής αυτοδιάθεσης. Όμως ενώ οι περισσότεροι εξ’ αυτών αναγνωρίζουν το οξύμωρο να ζητούν από τις χριστιανικά ποτισμένες κυβερνήσεις τους το δικαίωμα θρησκευτικής υπόστασης εν τούτοις επιλέγουν διαλλακτικές πρακτικές συνύπαρξης και συνεννόησης με τον εχθρό τους.

Ως Έλληνες θρησκευτές δεν σφάλλουμε. Σε αυτές τις πρακτικές αναγνωρίζουμε τις νηπιακές ασθένειες ενός παγκόσμιου κινήματος που θέλει να βρεί τον εαυτό του.

Το θηρίο ενώ δεν μπορεί να δαγκώσει διατηρεί τα δόντια του.

 Οι απανταχού Εθνικοί που είναι ικανοποιημένοι με ιεροπραξίες, εκδρομές στην φύση και κυκλοφορία εντύπων τρώνε έτοιμο ψωμί ζυμωμένο από το αίμα προηγούμενων κοινωνικών κινημάτων.

 Εμείς οι Έλληνες θρησκευτές το αποκαλούμε αυτό συμβιβασμό με το τίποτα. Πλάνη νηπίων που θα σκορπίσουν από την παιδική χαρά όταν έρθει ο φύλακας να την κλείσει. Ζητάμε το αυτονόητο: τον προγονικό τρόπο ζωής που μόνο η Ιερά Παράδοσή μας εγγυάται.

 Διακαής μας πόθος το αξιακό σύστημα που δίνει στις λέξεις Ελευθερία, Παιδεία, Θρησκεία, Δημοκρατία, Αθλητισμό τις έννοιες που έδωσαν οι δημιουργοί τους. Αυτή η στάση ζωής, έθους και αντίληψης  είναι φύση συγκρουσιακή με τη χριστιανοκουλτούρα, τα κολλυβαγράμματα, τη χρηματοθηρία και την αμορφωσιά.

 Δεν απαντώνται μαζί σε κανένα τόπο παρά μόνο για να επικρατήσει το ένα του άλλου. Το φυσικό Έθος για να μείνει ως έχει και το δογματικό για να τραφεί παρασιτικά.

Το θηρίο θα πέσει και θα πέσει χτυπημένο από παντού και την τελευταία χαριστική βολή θα την δεχτεί από τους τελευταίους που θα το στηρίζουν αφού σαν καλοί μαθητές γλύφουν πάντα το χέρι του ισχυρού.

Το θηρίο θα πέσει αλλά μην γελιέστε-θα πάρει πολλούς μαζί του.

Στην προσπάθεια να ξανανάψει τις πυρές του Μεσαίωνος θα προγκίζει συνεχώς σε ιερό πόλεμο. Θα προσπαθεί να κρατηθεί από την κρατική εξουσία που το αποδιώχνει και όταν αποτύχει να τα βάλει με την Ειμαρμένη θα μεταμφιεστεί σε χριστιανο-παγανιστικό, νεο-χριστιανικό και οποιαδήποτε άλλη τρύπα βρει να φωλιάσει για να μην χαθεί από προσώπου γής.

Μην έχετε αυταπάτες. Αν θέλετε να γίνετε αυτό που δικαιούστε και όχι να μείνετε αυτό που σας παραχωρούν πρέπει να δώσετε ανελέητο διμέτωπο αγώνα. Αν αφήσετε το περιβάλλον που διαβιείται στα χέρια του κτήνους θα ηττηθείτε. Αν εγκαταλείψετε τον εσωτερικό αγώνα της γνώσης εαυτού δεν θα διακρίνετε το αίτιο των συμφορών σας και θα χαθείτε στην μάχη.

Πόλεμος γαρ πατήρ πάντων αφού η ρήξη είναι γενοποιός πάσης αλλαγής.

Η ιουδαιογενής αίρεση των ναζωραίων δεν είναι φρούτο που θα πέσει μόνο του. Δεν είναι φυσική θρησκεία που αναγεννάται. Η αίρεση των ναζωραίων ως μικρόβιο τρέφεται από ασθενείς οργανισμούς που δεν γνωρίζουν τους όρους υγείας- την Παράδοσή τους αυτούσια αλλά αλλοιωμένη από το ίδιο το μικρόβιο. Η αίρεση των ναζωραίων επιβιώνει όσο αντέχει ένας οργανισμός να την τρέφει.

Η σκέψη και μόνο της οικιοθελούς αποχωρήσεως του χριστιανισμού είναι τόσο παράλογη σαν ένας καρκίνος να φεύγει χωρίς σθεναρή άμυνα του οργανισμού. Η σκέψη της συμβίωσης με τον χριστιανισμό είναι η αποδοχή της συμφιλίωσης με την χρόνια αρρώστια που επιφέρει τον θάνατο.

Επειδή είμαστε Εθνικοί είμαστε αντιχριστιανοί, όχι το αντίθετο.

Μαχόμαστε το παρασιτικό όγκο όχι γιατί τον μισούμε αλλά γιατί θέλουμε να ζήσουμε εμείς. Δεν πασχίζουμε να αποδείξουμε το αυτονόητο.

Το θηρίο προσπαθώντας να ευτελίσει κάθε πολέμιό του αλλάζει τους όρους της μάχης. Δεν θα πεί ποτέ «είμαι ένα καρκινωματικό παράσιτο, αφήστε με να ζήσω ανάμεσά σας». Λέει «είμαι ο ίδιος ο οργανισμός και αν σκοτώσετε εμένα αυτοκτονείτε».

Κάθε πολέμιός του βαπτίζεται άθεος, σατανιστής, κομμουνιστής, ξένος πράκτορας και έτσι η «Εκκλησία πολεμουμένη νικά», ο «Τζεσουά σώζει», το θηρίο επιβιώνει.

Αν το αγνοήσεις διογκώνεται και ενισχυμένο από την αδιαφορία αρχίζει το θεσπέσιο έργο του: ιερό πόλεμο, ιερά εξέταση, ιερά πυρά και κυνήγι μαγισσών. Σήμερα αφήνεται και πολεμά την Τιτανίδα Γαία που κατοικεί. Την μαγαρίζει, την τρυπάει, την μολύνει. Προγραμμματίζει την συντέλεια ενός Κόσμου που μισεί.

Δεν τον αγνοείς τον ναζωραίο όπου και αν βρίσκεται και τον πολεμάς με τους όρους της μάχης που θέτεις εσύ ο οργανισμός και όχι το παράσιτο.

 Το θεωρείς ως τέτοιο που είναι ως την πλήρη ανάρρωση. Προνοείς και φροντίζεις να μην ξανακολλήσεις.

Ταχεία ανάρρωση  σε όλους τους Εθνικούς.

 Μεγιστίας

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα