:: ::

 
 
 

                                

                                               Παιχνίδια Πολέμου

 

Η κατάσταση στα Βαλκάνια μετά τα γεγονότα στο Ιράκ είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Ο θρησκευτικός πόλεμος του Ισλάμ είναι έτοιμος να απλωθεί στα Ευρωπαϊκά εδάφη. Οι Σλαύοι στο βορρά είναι έτοιμοι να αυτονομήσουν ολόκληρες περιοχές. Συγχρόνως οι συνθήκες ζωής των Ελλήνων έχουν φτάσει σε σημείο κοινωνικής εκρήξεως. Η φτώχεια, η ανεργία και τα φορολογικά βάρη μαστίζουν τα οικονομικώς ασθενή στρώματα του πληθυσμού.

Σε αυτήν την χρονική στιγμή η υγιής θρησκευτική και επαναστατική διανόηση του Ελληνισμού βρίσκεται σε κατάσταση εγρηγόρσεως. Δεν ταλαντεύεται ανάμεσα στην απάθεια και τον συμβιβασμό όπως κάνουν ωρισμένοι «ελληνοκεντρικοί» κάφροι. Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα διαισθάνεται τα συμπτώματα πλήρους αποσυνθέσεως της δικτατορίας των ναζωραίων. Και ετοιμάζεται για τον Ιερό Αγώνα.

Οι προδοτικές φωνές της πέμπτης φάλαγγος που λειτουργεί μέσα στο Κίνημα και χρηματοδοτείται από την αίρεση των ναζωραίων φωνασκεί δήθεν για συσπείρωση και ενότητα με τους ναζωραίους.  Αυτά τα ψεύδη δεν πείθουν τους Έλληνες. Δεν πρόκειται να παραλύσουν τον ένοπλο Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.

Οι δυνάμεις της ανωμαλίας λέγουν ότι δεν πρέπει να ανατραπεί τώρα η αίρεση των ναζωραίων. Καλούν τον Ελληνικό λαό να μην αναλάβει τέτοιες επαναστατικές υποχρεώσεις.

Ο Ελληνικός λαός έχει μία μοναδική ευκαιρία να ανατρέψει την αίρεση των ναζωραίων και δεν θα ακούσει τους «ελληνοκεντρικούς» γλείφτες των ναζωραίων. Ο Ελληνισμός δεν θα χάσει τέτοια ευκαιρία. Ο Ελληνισμός υψώνει το λάβαρο της εξεγέρσεως όπως είχε κάνει και επί βυζαντίου όταν αυτό βρισκόταν αντιμέτωπο με εξωτερικούς εχθρούς. Το Ισλάμ κτυπά την αίρεση των ναζωραίων απ’ έξω, ο Ελληνισμός θα την ανατρέψει εκ των έσω.  Ο Ελληνισμός δεν ορρωδεί μπροστά στην  προδοσία των «ελληνοκεντρικών» διανοουμένων που καλούν σε «ενότητα» με τους ναζωραίους. Μοναδική εγγύηση για τον Ελληνισμό είναι η Πίστη στους Θεούς, η δύναμη του εξοπλισμένου λαού και η προπαγάνδιση της εξεγέρσεως. Καμμία εμπιστοσύνη στους «ελληνοκεντρικούς» κάφρους που μιλούν για «ενότητα» με τους ναζωραίους.

Ας δούμε τα σχέδια του Ισλάμ για την Ευρώπη και κατ’ επέκταση για την υπόδουλη Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι μετά την κεκαλυμμένη συνδρομή στον πόλεμο των ΗΠΑ κατά του Ιράκ η υπόδουλος Ελλάς αποτελεί στόχο για το Ισλάμ για πολλούς λόγους. Ήδη όπως αναφέρεται σε  πολλές ιστοσελίδες ισλαμιστών έχει κηρυχθεί Τζιχάντ κατά των ναζωραίων. Η Ελλάς, σκέφτονται οι ηγέτες του Ισλάμ, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσει το Ισλάμ μία βάση στα Ευρωπαϊκά παράλια. Θα ξεκινήσουν τον πόλεμο εκμεταλλευόμενοι όλες τις εσωτερικές αντιθέσεις καλώντας σε συμμαχία όλους τους δυσαρεστημένους από το καθεστώς ναζωραίων.

Καθώς υπάρχουν στην υπόδουλη Ελλάδα πολλές μειονότητες με αποσχιστικές τάσεις που έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με το χριστιανικό τυραννικό καθεστώς και καθώς οι μουσουλμάνοι καταπιέζονται αρκεί μία σπίθα για να ξεσπάσει η επανάσταση. Σε τί βαθμό θα συνεργαστούν τα ετερογενή στοιχεία μεταξύ τους και με το Ισλάμ είναι νωρίς να προβλεφθεί. Θα φανεί στην πράξη.

Άλλωστε πιά οι μουσουλμάνοι θεωρούν εγκληματική ενέργεια το να μην εμπλακούν σε έναν Ιερό Πόλεμο. Βλέπουν ότι όσο καθυστερούν θα αντιμετωπίσουν καταστρεπτικές συνέπειες διότι οι ναζωραίοι σκοπεύουν να επιτεθούν με βομβαρδισμούς και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες μετά το Ιράκ. Το Ισλάμ γνωρίζει πολύ καλά ότι αν προσδιορίσει τον πόλεμο ως πόλεμο κατά Αμερικής-Ευρώπης θα βρει ισχυρή αντίσταση και θα συσπειρώσει πολλές μειονότητες εναντίον του. Αν όμως επιτεθούν κατά της αιρέσεως των ναζωραίων τότε θα βρουν πολλούς συμμάχους. Κυρίως τους πολυθεϊστές της Ευρώπης και της Αμερικής που είναι υπόδουλοι στους ναζωραίους.

Η ηγεσία λοιπόν του Ισλάμ ξέρει ότι δεν την συμφέρει η σύγκρουση να προσδιοριστεί ως πόλεμος Δύσεως-ΗΠΑ εναντίον Ισλάμ. Αλλά ως πόλεμος χριστιανισμού-Ισλαμισμού. Αν και στην πρώτη περίπτωση εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι το εύρος του πολέμου είναι μικρότερο, ότι το Ισλάμ έχει να πολεμήσει με λιγώτερους εχθρούς στην πραγματικότητα στην δεύτερη περίπτωση το Ισλάμ θα συναντήσει μικρότερη αντίσταση.

Οι πνευματικοί ηγέτες του Ισλάμ ξέρουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί η συγκέντρωση πυρός σε ένα Ισλαμικό κράτος όπως το Ιράκ από τους ναζωραίους είναι η μεταφορά του πολέμου μέσα στην Ευρώπη και την Αμερική. Αλλά αυτό δεν μπορούν να το κάνουν ανοικτά γιατί θα συσπειρώσει όλες τις μειονότητες υπέρ των Αμερικανικών και Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Το Ισλάμ με έξυπνη στρατηγική θα χρηματοδοτήσει όλες τις θρησκευτικές και εθνοτικές ομάδες που αντιτίθενται στον χριστιανισμό και όλες τις εθνικές μειονότητες που ζητούν απόσχιση από τα χριστιανικά τυραννικά κράτη. Αυτό περιλαμβάνει από Βάσκους αυτονομιστές μέχρι Πολυθεϊστές. Ακριβώς το ίδιο έκανε και ο κομμουνισμός ο οποίος βοηθούσε όλα τα κινήματα εθνικής ανεξαρτησίας.

Όπως ακριβώς οι αμερικανοί βοηθούσαν τους μουτζαχεντίν κατά των σοβιετικών έτσι και το Ισλάμ βοηθά ήδη άτομα διαφορετικού θρησκεύματος και εθνικότητος κατά της αιρέσεως των ναζωραίων. Το Ισλάμ θα υποθάλψει όλες τις αυτονομιστικές κινήσεις στην υπόδουλη Ελλάδα όπως έκανε και στην Τσετσενία και τον Καύκασο. Ήδη υπάρχει η εμπειρία του Κοσόβου και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Επειδή μετά το πέρας του πολέμου στο Ιράκ επίκειται μεταφορά του πολέμου σε Συρία, Ιράν, Λιβύη κτλ, το Ισλάμ θέλει να προλάβει να μεταφέρει τον πόλεμο με την σειρά του μέσα στην Ευρώπη και την Αμερική.

Οι μουλάδες ξέρουν ότι ο σιωνισμός παίρνει την δύναμή του από την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων. Η σύνδεση ιουδαϊσμού και αιρέσεων των ναζωραίων είναι αυτό που δίνει δύναμη στους σιωνιστές. Συνεπώς θα κτυπήσουν την αίρεση των ναζωραίων για να μειώσουν την δύναμή του. Οι εκκλήσεις για Τζιχάντ κατά των ναζωραίων αυξάνονται με αμείωτο ρυθμό. Τζαμιά βομβαρδίζονται από ναζωραίους και εκκλησίες των ναζωραίων γκρεμίζονται από μουσουλμάνους. Η κλιμάκωση σε παγκόσμιο επίπεδο ενός πολέμου χριστιανισμού-Ισλάμ φέρνει στην ημερήσια διάταξη την στάση που θα κρατήσει ο Ελληνισμός σε αυτόν τον πόλεμο.

Οι ναζωραίοι στην Ελλάδα θα ζητήσουν την ένοπλη υποστήριξη του Ελληνισμού κατά του Ισλάμ, κάτι που ο Ελληνισμός όχι μόνο θα αρνηθεί πλήρως αλλά αντιθέτως θα πάρει τα όπλα κατά των ναζωραίων. Η αίρεση των ναζωραίων ξέρει ότι τόσους αιώνες έχει υποδουλώσει τους Έλληνες και τους θανατώνει με φριχτά βασανιστήρια. Η αίρεση των ναζωραίων ξέρει ότι το γνωρίζουν οι Έλληνες και γι’ αυτό θα προσπαθήσουν οι κατακτητές ναζωραίοι να έρθουν σε συμφωνία με τους Έλληνες κάνοντας μικροπαραχωρήσεις.

Σε αυτήν την επικίνδυνη στροφή για τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα ο Ελληνισμός θα τσακίσει αμείλικτα τους προδότες που θέλουν να συμβιβαστούν με την αίρεση των ναζωραίων. Οι «ελληνοκεντρικοί» κάφροι που κατηγορούν την αίρεση των ναζωραίων για μύρια όσα, με την πρώτη έκρηξη θα μετατοπιστούν στο στρατόπεδο των ναζωραίων ζητώντας να πολεμήσουν οι Έλληνες για την «πατρίδα».

Στην πραγματικότητα αυτή η «ελληνοκεντρική» αλητεία που άγεται και φέρεται από τα ρασοφορεμένα κτήνη ζητά από τους Έλληνες να υπερασπίσουν την αίρεση των ναζωραίων και να πολεμήσουν κατά του Ισλάμ. Προδίδουν τον Ελληνισμό στο όνομα της υπερασπίσεώς του.

Ο Ελληνισμός έχει αποφασίσει να απελευθερωθεί από τα χριστιανικά δεσμά του, ενώ οι «ελληνοκεντρικοί» κάφροι έχουν αποφασίσει να σφίξουν περισσότερο τα δεσμά. Οι δρόμοι μας έχουν χωρίσει.

Ο Ελληνισμός έχει μία μοναδική ευκαιρία να απελευθερωθεί από την αίρεση των ναζωραίων. Τώρα που ξεκίνησε ο πόλεμος χριστιανισμού-Ισλάμ θα πάρει τα όπλα κατά του χριστιανισμού. Η αίρεση των ναζωραίων θα πεί ότι: «ο πόλεμος κατά του Ισλάμ είναι εθνικός, χρειαζόμαστε ενότητα, προσέξτε μην αποτραβηχτούμε εμείς». Η αίρεση των ναζωραίων θα προβάλλει στον Ελληνικό λαό το ψευτοδίλημμα «χριστιανισμός ή Ισλάμ» για να τους βοηθήσει να κρατήσουν την εξουσία.

Αλλά ο Ελληνικός λαός γνωρίζει καλά από την ιστορία ότι όποιος πάρει τα όπλα υπέρ του χριστιανισμού είναι προδότης του Ελληνικού Έθνους. Ο εχθρός του εχθρού μας είναι φίλος μας. Αν δεν συμμαχήσει ο Ελληνισμός με το Ισλάμ κατά του χριστιανισμού τώρα, δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την συμμαχία των ελληνόφωνων ναζωραίων με τους σλαβόφωνους ναζωραίους κατά του Ελληνισμού.

Ποιός Έλλην πατριώτης θα ανησυχούσε από τον αφανισμό της αιρέσεως των ναζωραίων, όταν αυτό είναι μία μικρή θυσία για την επίτευξη της Εθνικής ενότητος και την απελευθέρωση του σκλαβωμένου Ελληνισμού; Μόνον κάποιοι φασίστες, ρατσιστές ανθέλληνες· φοβούνται μήπως χάσουν τον μισθουλάκο τους από την αίρεση των ναζωραίων γι’ αυτό κηρύσσουν την υποδούλωση του Ελληνισμού στην αίρεση των ναζωραίων με το εθνοπροδοτικό σύνθημα «συνύπαρξη». Αλλά τί να περιμένει ο Ελληνικός λαός από τέτοια ανθελληνικά καθάρματα;

Ο Ελληνισμός έχει να αντιμετωπίσει μία ιδεολογική μειονότητα, η οποία με θράσος ταυτίζει την αίρεση των ναζωραίων με τον Ελληνισμό. Δεύτερον αυτή η ανθελληνική μειονότητα θεωρεί την Ελλάδα αποικία της. Τρίτον θεωρεί ότι οι Έλληνες πρέπει να πολεμήσουν υπέρ της αιρέσεως των ναζωραίων. Βαπτίζει κάθε εχθρό της αιρέσεως των ναζωραίων εθνικό εχθρό για να εξαπατήσει τους Έλληνες. Αλλά οι Έλληνες δεν πρόκειται να συμμαχήσουν με τους θεομίσητους εχθρούς του Ελληνισμού ναζωραίους.

Δεν θα συμμαχήσει ο Ελληνισμός με αντεθνικά διεθνιστικά κτήνη για να πολεμήσει υπέρ της Ελληνικής πατρίδος. Ο Ελληνισμός θα υπερασπιστεί την Ελληνική πατρίδα και θα καταστρέψει την χριστιανική «πατρίδα». Ο Ελληνισμός θα πολεμήσει για την απελευθέρωση της Ελλάδος από την χριστιανική σκλαβιά και όχι για την αναβίωση της βυζαντινής λαίλαπας. Ο Ελληνικός λαός δεν πέφτει στην παγίδα των σκοτεινών κύκλων που θέλουν την Ελλάδα αγκιστρωμένη στο βυζαντινό άρμα.

Οι ναζωραίοι θεωρούν μεγαλύτερο εχθρό τούς Έλληνες από τούς Τούρκους. Και αυτό γιατί οι Έλληνες απειλούν την εξουσία τους ενώ οι τούρκοι δεν την απειλούν. Αν ο Ελληνικός λαός οπλίσει το χέρι των νεοβυζαντινών φασιστών οι πρώτοι που θα εξοντώσουν θα είναι οι ακραιφνείς Έλληνες στο θρήσκευμα. Ο Ελληνικός λαός δεν θα τους δώσει τα όπλα για να διαπράξουν τέτοιο έγκλημα. Ο Ελληνισμός δεν θα αφήσει τους νεοβυζαντινούς φασίστες να επαναφέρουν το υπόδουλο έθνος στις μαύρες ημέρες του βυζαντίου και μάλιστα με την συμπαράσταση «ελληνοκεντρικών» κάφρων.

Δεν θα εξαγοράσουν τον Ελληνικό λαό οι νεοβυζαντινοί εχθροί του Έθνους με μερικές λέξεις που γι’ αυτούς δεν σημαίνουν τίποτε. Δεν κοστίζει τίποτε να πουλάς μία λέξη δωρεάν. Όποιος πιστεύει τους «ελληνοκεντρικούς» κάφρους και αφήνει τον εαυτό του να εξαγοράζεται από φτηνά λεκτικά πυροτεχνήματα τύπου «συνύπαρξη» είναι προδότης. Δεν θα εξαγοράσουν οι ναζωραίοι την ψυχή, την ζωή, την περιουσία, τις νόμιμες διεκδικήσεις και την ελευθερία μας με μερικές λέξεις που δεν σημαίνουν τίποτε άλλο παρά υποδούλωση του Ελληνισμού στην αίρεση των ναζωραίων. Δεν θα γίνουμε ουρά και μισθοφόροι των νεοβυζαντινών καθαρμάτων.

Δεν είναι δυνατόν να ζητούν συμμαχία με τον Ελληνισμό τα ανθρωπόμορφα κτήνη που επί 17 αιώνες έκαιγαν στην πυρά τους Έλληνες και τους έχουν θέσει εκτός νόμου, και τώρα πουλώντας τον κίνδυνο εξ ανατολών να διαγράψουν 17 αιώνες σφαγών. Δεν θα συμμαχήσουμε ούτε θα συνυπάρξουμε με τον μεγαλύτερο εχθρό του Ελληνισμού.

Οι «ελληνοκεντρικοί» κάφροι διαισθάνονται την τιμωρία που τους περιμένει και έχουν βγεί στους δρόμους πουλώντας σε τιμή ευκαιρίας το σάπιο εμπόρευμά τους: «συμφιλίωση», «συνύπαρξη», «ενότητα» με την αίρεση των ναζωραίων. Προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό να καταθέσει τα όπλα και να αφήσει τους ναζωραίους κατακτητές να διαφεντεύουν και να αποφασίζουν για το μέλλον της υπόδουλης Ελλάδος: Εσύ, μας λένε, κάτσε εκτός εξουσίας ραγιάς των ναζωραίων.

Αυτό ισοδυναμεί με πλήρη ικανοποίηση των αξιώσεων των ναζωραίων κατακτητών έναντι των Ελλήνων σκλάβων. Καμμία παραχώρηση στους κατακτητές ναζωραίους. Αν θέλουν να πολεμήσουν τους τούρκους θα τους πολεμήσουν υπό την δική μας εξουσία, θα ικανοποιήσουν τις δικές μας αξιώσεις, όχι εμείς τις δικές τους.

Η αίρεση των ναζωραίων θα εντείνει την προπαγάνδα της περί υπερασπίσεως της πατρίδος αλλά χωρίς να προσδιορίζει τί σημαίνει πατρίδα. Γι’ αυτούς πατρίδα είναι τα γεωγραφικά εδάφη που ανήκουν στον χριστιανισμό. Δεν περιλαμβάνει τους βωμούς, τις εστίες, τους Ελληνικούς Ναούς και τα Ελληνικά Μνημεία.

Όταν οι ναζωραίοι φωνάζουν «ειρήνη, να μην σκοτωθούμε» εννοούν την χριστιανική ειρήνη. Δηλαδή με τους ναζωραίους στην εξουσία και τους Έλληνες εκτός νόμου. Καπηλεύονται το όνομα της ειρήνης και το όνομα Έλλην. Ειρήνη θα υπάρξει μόνον όταν οι Έλληνες εκδιώξουν τον ναζωραίο κατακτητή και η αίρεση των ναζωραίων τεθεί εκτός νόμου.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για διάδοση, παλινόρθωση, επικράτηση του Ελληνισμού χωρίς ένοπλο ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα και εκδίωξη της αιρέσεως των ναζωραίων από τα Ελληνικά εδάφη.

Τα παιχνίδια πολέμου είναι επικίνδυνα για μικρά παιδιά, ακόμα πιό επικίνδυνα είναι για τους «ελληνοκεντρικούς» κάφρους που φωνάζουν «συμφιλίωση» και «συνύπαρξη» με την αίρεση των ναζωραίων. Τα παιχνίδια πολέμου είναι γι’ αυτούς που είναι έτοιμοι να θυσιαστούν υπέρ Βωμών και Εστιών. Οι «ελληνοκεντρικοί» κάφροι αφού δεν πρόκειται να πάρουν τα όπλα για να υπερασπίσουν τον Ελληνισμό καλά θα κάνουν να φύγουν από την μέση και να αφήσουν τον Ελληνικό λαό να ξεκαθαρίσει ενόπλως τους λογαριασμούς του με την αιμοσταγή τρομοκρατική αίρεση των ναζωραίων.

 

10η Ισταμένου μηνός Σκιροφοριώνος, έτους 2779 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα