:: ::

 
 
 

 

Η τιμωρία των καθαρμάτων που παράγουν, διακινούν, αγοράζουν και βλέπουν παιδική πορνογραφία

 

Τις τελευταίες ημέρες τα μμε ανακοίνωσαν την σύλληψη νέου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας στην Βέροια. Τα τελευταία χρόνια η διαστροφή έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις στο ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο. Συνεχώς έρχονται στο φως δράματα μικρών παιδιών που έπεσαν στα χέρια διεστραμμένων κτηνανθρώπων, οι οποίοι τα βίασαν, τα βασάνισαν ή ακόμη τα έβαλαν να ερωτοτροπήσουν με ζώα...

Αυτή ήταν πάντα η ηθική της αιρέσεως των ναζωραίων. Η διαστροφή. Ο ναζωραίος απολογητής Τερτυλλιανός, ήδη από τον +2 αιώνα, ομολογεί ξεδιάντροπα ότι οι ναζωραίοι στις κρυφές τελετές τους κομματιάζουν βρέφη, τους πίνουν το αίμα και τρώνε την σάρκα τους, για να μιμηθούν τον διεστραμμένο ψευδοθεό τους.     

Πριν μιλήσουμε για την τιμωρία όσων κτηνανθρώπων εμπλέκονται στην παιδική πορνογραφία, πρέπει να μιλήσουμε για την τιμωρία που υφίσταται η Ελληνική κοινωνία από την συνύπαρξη με τους ναζωραίους κατακτητές. Πρέπει να κατανοήσουν όλοι οι Έλληνες ότι η αίρεση των ναζωραίων όχι μόνον παραλείπει την αυστηρή τιμωρία ειδεχθών εγκλημάτων όπως η παιδική πορνογραφία, αλλά τα υποθάλπει διαρκώς μέσω διεστραμμένων εκφυλιστικών θεωριών περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» των κακούργων.

Εξ αιτίας της εγκληματογόνου ιδεολογίας των ναζωραίων, και εξ αιτίας του μισελληνισμού τους, η παιδική πορνογραφία θα αυξάνεται συνεχώς. Οι Έλληνες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να εγκαταλείψουν το χριστιανικό ψευδοκράτος, το οποίο στοχεύει στο πώς να αφανίσει τον Ελληνισμό.

Οικογενειακά δράματα θα συμβαίνουν διαρκώς σε όσους Έλληνες έχουν εγκαταλείψει την Ελληνική Θρησκεία και υποδουλώθηκαν στην σατανική αίρεση των ναζωραίων. Καθημερινώς τα παιδιά τους θα βιάζωνται, θα βασανίζωνται, θα κακοποιούνται από την αίρεση των ναζωραίων.

Οι Ιεροί Νόμοι της Ελληνικής Θρησκείας τιμωρούν ακόμη και την απόπειρα εμπλοκής σε παιδική πορνογραφία ισοτίμως με την διάπραξη του εγκλήματος. Δηλαδή δεν χρειάζεται κάποιος να παράγει παιδική πορνογραφία για να τιμωρηθεί, αρκεί να αποπειραθεί να το πράξει, και θα τιμωρηθεί ωσάν να το είχε πράξει.

Η Ελληνική Θρησκεία τιμωρεί όχι μόνον την παραγωγή παιδικής πορνογραφίας, αλλά επιπλέον την διακίνηση, αγορά και παρακολούθηση τέτοιου διεστραμμένου υλικού.

Όποιος παράγει τέτοιο διεστραμμένο υλικό, όποιος το διακινεί, όποιος το αγοράζει και όποιος το βλέπει, είναι σαν να βίασε αυτά τα παιδιά, σαν να τα βασάνισε ο ίδιος. Γι’ αυτό θα τιμωρηθεί όπως και ο βιαστής διότι χρηματοδοτεί τον βασανισμό και τον βιασμό αυτών των ανηλίκων παιδιών.

Το έγκλημα της παιδικής πορνογραφίας στην Ελληνική Θρησκεία περιλαμβάνει, εκτός από το έγκλημα της απαγωγής και βασανισμού παιδιών, και την μόλυνση ολοκλήρου της Ελληνικής κοινωνίας. Άρα το έγκλημα έχει διαστάσεις εθνικές. Το ανθρωπόμορφο κτήνος που βίασε και κινηματογράφησε παιδιά σε ερωτικές περιπτύξεις, είναι σαν να βίασε και να βασάνισε όλα τα Ελληνόπουλα. Θα τιμωρηθεί ως εγκληματίας κατά συρροήν, ασχέτως αν έχει κακοποιήσει ένα μόνο παιδί.

Δεν υπάρχει η έννοια της υποτροπής στο συγκεκριμένο ειδεχθές έγκλημα διότι απλούστατα δεν πρόκειται να ζήσει το ανθρωπόμορφο κτήνος που παράγει ή διακινεί ή αγοράζει ή παρακολουθεί ταινίες παιδικής πορνογραφίας.

Η τιμωρία ενός τέτοιου κακούργου στην Ελληνική Θρησκεία είναι θάνατος δια δημοσίου απαγχονισμού.

Όμως επειδή οι Έλληνες δεν κατέχουν ακόμη την πολιτική εξουσία στην υπόδουλη Ελλάδα, πρέπει να δώσουν σκληρό αγώνα για να σταματήσει η διαφήμιση της σεξουαλικής διαστροφής από την τηλεόραση. Πρέπει να ξεκινήσουμε εκστρατεία για να απαγορευθεί η σεξουαλική διαστροφή στον Τύπο.

Αν δεν αντιδράσουμε άμεσα σε αυτή την εθνική απειλή, το επόμενο στάδιο θα είναι αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ, τα λεγόμενα σνάφ φίλμς. Δηλαδή παραγωγή διεστραμμένων ταινιών που δείχνουν να βιάζωνται και στο τέλος να δολοφονούνται μπροστά στην κάμερα γυναίκες ή παιδιά. Και αυτές τις διεστραμμένες ταινίες τις πωλούν σε αντίστοιχο διεστραμμένο κοινό.

Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι πρέπει να τιμωρείται ισοτίμως με τον βιαστή ή τον δολοφόνο, ο κινηματογραφιστής, ο διανομεύς και ο αγοραστής τέτοιου υλικού. Δεν πρέπει να υπάρχει καμμία ποινική διαφοροποίηση.

Οι Έλληνες γονείς, όπως έκαναν στο παρελθόν, πρέπει να δημιουργήσουν επιτροπές πολιτοφυλακής και να προστατεύσουν ενόπλως τα παιδιά τους, να μην περιμένουν καμμία βοήθεια από τους ναζωραίους κατακτητές. Διότι αυτοί προωθούν την παιδική πορνογραφία και μετά συλλαμβάνουν δύο-τρεις ανωμάλους για να καλύψουν τα ίχνη τους, παριστάνοντες εκ των υστέρων τους δικαστές.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

10η Μεσούντος μηνός Πυανεψιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα