:: ::

 
 
 

 

                                              ΟΧΙ στον ...διχασμό!!!

 

«Αν κάποιος έρχεται σε μένα και δεν μισεί τον πατέρα του, και τη μητέρα, και τη γυναίκα και τα παιδιά, και τους αδελφούς, και τις αδελφές, ακόμα μάλιστα και τη δική του ζωή, δεν μπορεί να είναι μαθητής μου». Ραββίνος Τζεσουά, Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, Κεφ. 14: 26, Η καινή διαθήκη στη δημοτική, Νεοφύτου Βάμβα.

«Φωτιά ήρθα να βάλω στη γή, και τί θέλω αν έχει ήδη ανάψει;...Νομίζετε ότι ήρθα να δώσω ειρήνη στη γή; Όχι σας λέω, αλλά διχασμό...Θα διαχωριστεί πατέρας ενάντια σε γιό, και γιός ενάντια σε πατέρα, μητέρα ενάντια σε θυγατέρα, και θυγατέρα ενάντια σε μητέρα, πεθερά ενάντια στη νύφη της, και νύφη ενάντια στην πεθερά της». Ραββίνος Τζεσουά, Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο. Κεφ. 12: 49-53, Η καινή διαθήκη στη δημοτική, Νεοφύτου Βάμβα.

Οι δημαγωγοί των ναζωραίων ισχυρίζονται ότι δεν θέλουν τον διχασμό με τους Έλληνες, ότι τάχα θέλουν ενότητα. Ο ραββίνος Τζεσουά τους διαψεύδει. Οι δημαγωγοί των ναζωραίων  είναι κατ’ επάγγελμα ψεύτες.

Ωρισμένοι Έλληνες πέφτουν θύματα της προπαγάνδας των ναζωραίων. Τους ενσταλλάσουν ενοχή ότι τάχα αν δεν ενωθούμε με τον ιουδαϊσμό θα ...διχαστούμε ως έθνος! Κατά την ίδια λογική ένας πονηρός μουσουλμάνος θα μπορούσε να μας πεί ότι αν δεν ενωθούμε με τον ισλαμισμό θα διχαστούμε ως έθνος!!!

Προσφάτως ένας αρχαίος Ελληνικός Ναός στην Θήβα τσιμεντώθηκε και κτίσθηκε πάνω του μοναστήρι (περιοδικόν Δαυλός τεύχος Αυγ.-Σεπτ. 2002). Τί έκαναν οι κράχτες του δήθεν εθνικού διχασμού; Σιώπησαν. Γιατί; Διότι αυτό ακριβώς ήθελαν. Να μην εξεγερθεί ο λαός. Να μην τιμωρηθούν οι εγκληματίες. Όταν ασελγεί η σατανική αίρεση των ναζωραίων πάνω στην Ελλάδα δεν τρέχει τίποτε. Όταν εμείς πολεμούμε την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων τότε «διχάζουμε».

Δεν θα επιδείξουμε ανοχή σε καθάρματα που ισοπεδώνουν ότι έχει απομείνει από τους Ναούς των Θεών. Ρωτήσαμε ποτέ τους Θεούς και μας είπαν: «Αφήστε τους να ασελγούν πάνω στα Ιερά Μας. Δεν πειράζει...». Είπαν ποτέ τέτοιο πράγμα οι Θεοί; Ο εχθρός καταδιώκει τους Έλληνες. Καθυβρίζει τον Ελληνισμό. Δεν θα το ανεχθούμε. Οι εχθροί του Ελληνισμού δεν έχουν αναστολές. Μόνον όσοι θέλουν τα Ελληνικά Ιερά να παραμένουν σωριασμένα, λέγουν πονηρά «όχι στον διχασμό».

Δεν θα μιλάμε για ενότητα την στιγμή που απαγορεύεται η διδασκαλία της Ελληνικής Θρησκείας στα σχολεία και οι Ναοί των Θεών παραμένουν ισοπεδωμένοι. Αν εγκληματίες ναζωραίοι ισοπεδώσουν το σπίτι σου για να το κάνουν εκμαυλιστήριο ψυχών, εσύ τί θα κάνεις; Φυσικά θα τους επιτεθείς με νύχια και με δόντια. Γιατί τώρα λοιπόν που ισοπεδώνουν Αρχαίο Ελληνικό Ναό στην Θήβα και τον κάνουν μοναστήρι δεν τους επιτίθεσαι; Το σπίτι σου αξίζει περισσότερο από έναν Αρχαίο Ελληνικό Ναό;

Οι αποστάτες των Θεών ενεργούν παραλυτικώς. Εκτρέφουν την υποχωρητικότητα. Ενθαρρύνουν τους εχθρούς να μας επιτεθούν. Η στάση τους αποθρασύνει τον εχθρό του Έθνους και του Ελληνισμού. Υποθάλπουν την εγκληματικότητα της αιρέσεως των ναζωραίων. Μας φέρνουν κοντά στον «ελληνοχριστιανισμό». Κάνουν δυσδιάκριτη την διαχωριστική γραμμή Ελληνισμού-χριστιανισμού, που με τόσο αγώνα καταφέραμε να χαράξουμε.

Σκοπός μας είναι να αποφευχθεί η εκδίκηση, όταν υπάρχει δίκαια τιμωρία. Το οφθαλμός αντί οφθαλμού όχι μόνον δεν προτρέπει στην εκδίκηση αλλά αντιθέτως την αποτρέπει. Ούτε παραπάνω τιμωρία που σημαίνει εκδίκηση αλλά ούτε και λιγότερη που σημαίνει υπόθαλψη εγκληματία.

Η τιμωρία των εγκλημάτων τους όχι μόνο δεν θα φέρει σύγκρουση αλλά αντιθέτως θα προλάβει την σύγκρουση. Θα προλάβει εκδικητικές τάσεις. Θα προλάβει τα έκτροπα. Όσο καθυστερούμε στην τιμωρία των ενόχων τόσο ωθούμε τα πράγματα στα άκρα. Τόσο συσσωρεύεται μίσος εξαιτίας της αδικίας. Ο Ελληνικός λαός κάποια στιγμή θα εξεγερθεί και θα λυντσάρει όσους βεβηλώνουν τα Όσια και τα Ιερά των Θεών. Και τότε θα είναι αργά.

Εξάλλου η δίκαια τιμωρία της αιρέσεως των ναζωραίων γίνεται με οίκτο και όχι με μίσος. Θα αποτρέψει μεγαλύτερα κακά. Στην Ελλάδα θα βασιλεύει η Δικαιοσύνη και όχι η αδικία.

Η δικτατορία της αιρέσεως των ναζωραίων γκρεμίζεται από μόνη της. Και παρουσιάζονται ωρισμένοι ηλίθιοι Έλληνες και λέγουν «όχι στο διχασμό»!!! ο εχθρός βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και αντί να του δώσουν μία κλωτσιά να γκρεμοτσακιστεί, του δίνουν χέρι βοηθείας για να επιζήσει και στο μέλλον όταν δυναμώσει να μας ξανασφάξει.

Οι Έλληνες που δείχνουν ανεκτικοί προς τους ειδωλολάτρες ναζωραίους και λένε «μα να διχαστούμε;» να γνωρίζουν ότι η τιμωρία τους γι’ αυτό το λάθος θα είναι ο ιδεολογικός συγκρητισμός με την αίρεση των ναζωραίων. Ο λαός, θα μας συγχέει με ομάδες Έψιλον και ουφολόγους. Γιατί λοιπόν να μην ενωθούμε και με τους ουφολόγους και τους απατεώνες που μιλούν για ομάδες Έψιλον προκειμένου να αποφύγουμε τον διχασμό;

Οι αφελείς Έλληνες που λέγουν «όχι στον διχασμό» είναι οι καλύτεροι προπαγανδιστές του συνθήματος «ελληνοχριστιανικός πολιτισμός». Πώς θα πείσουμε μετά τον πολύ κόσμο ότι δεν υπάρχει σχέση Ελληνισμού και  χριστιανισμού; Ένας καλόπιστος πολίτης θα μπορούσε να πεί: «Αφού δεν πρέπει να διχαστούμε ως άνθρωποι, γιατί να διχαστούμε ιδεολογικώς; Αφού Έλληνες και χριστιανοί πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι τότε Ελληνισμός και χριστιανισμός πρέπει επίσης να παραμείνουν ενωμένοι». Τί θα απαντήσουμε τότε εμείς;

Μία «ένωση» με τους ναζωραίους δεν θα φέρει ειρήνη και δημιουργική δουλειά μεταξύ μας, αλλά μόνον ατελείωτους καυγάδες, τριβές, αποσχίσεις, ιδεολογική σύγχυση και αποδιοργάνωση. Δεν θα εισπνεύσουμε το ιουδαιοχριστιανικό δηλητήριο όπως οι ναζωραίοι για να συμπαρασταθούμε στην αρρώστια τους. Δεν θα μολυνθούμε και εμείς από την χριστιανική πανούκλα για να πεθάνουμε «ενωμένοι» με τους ασεβείς.

Τα όμοια ενώνονται με όμοια, όχι με ανόμοια. Σκοπός μας είναι να διαλύσουμε τις «ελληνοχριστιανικές» αυταπάτες, όχι να τις υποθάλπτουμε. Ελκύουμε τους Έλληνες με την συμπαγή, καθαρή και αταλάντευτη θέση μας. Δεν ελκύουμε τους Έλληνες με το να γίνουμε ιουδαιοχριστιανικός πολτός για να αυξήσουμε προσωρινά τον αριθμό των οπαδών μας και μετά να καταρρεύσουμε σαν χάρτινος πύργος από την ιδεολογική διάβρωση των ναζωραίων.

Εξάλλου πως είναι δυνατόν να «ενωθούμε» με τους ναζωραίους όταν έχουμε τελείως διαφορετική κοσμοαντίληψη, συμφέροντα, καθήκοντα, αρχέτυπα και στόχους. Οι καιροσκόποι εμφανίζονται σε κάθε κίνημα και σαν Σειρήνες νανουρίζουν το κίνημα για να το τσακίσει ιδεολογικά ο εχθρός.  Η τακτική της «ενότητος προς αποφυγήν διχασμού» μας μετατρέπει σε ουρά του χριστιανισμού. Έτσι δίνουμε άλλοθι στα αποτρόπαια εγκλήματα του, καθυστερούμε την ώρα της ελευθερίας της Ελλάδος από τυραννία της ναζαρέτ.

Η ένωση με τους ναζωραίους θα φέρει τον διχασμό των Ελλήνων, μίσος, πόλεμο, καταστροφές, αιματοχυσία, δάκρυα και συμφορές. Αντιθέτως ο πλήρης διαχωρισμός από τους ναζωραίους θα φέρει την ενότητα στους Έλληνες, ειρήνη, αγάπη, ευημερία και πρόοδο του Ελληνικού Έθνους.

Οι δημαγωγοί των ναζωραίων διατείνονται ότι «είμαστε περικυκλωμένοι από τόσους εχθρούς, είμαστε σε περίοδο κρίσης και άρα να μείνουμε ενωμένοι». Επί 17 αιώνες που μας έσφαζαν δεν έτρεχε τίποτε, τώρα που καταρρέουν τους έπιασε η συμπόνοια για τους Έλληνες. Το 1453 αρνήθηκαν να ενωθούν με τους καθολικούς και προτίμησαν να υποδουλωθούν στους Τούρκους. Εξόντωσαν ανηλεώς ακόμα και κοντινές τους αιρέσεις όπως τους αρειανιστές, τους μονοφυσίτες, τους παυλικιανούς, και τόσους άλλους.

Σε όλη τους την ιστορία θέλησαν να μείνουν μοναδικοί κυρίαρχοι στην θρησκευτική ζωή του τόπου σφάζοντας ετεροδόξους και αλλοθρήσκους, τώρα θυμήθηκαν την ενότητα; Τώρα που πνέουν τα λοίσθια; Όταν έκαιγαν τους Έλληνες στην πυρά γιατί δεν μιλούσαν για ενότητα; Όταν έσφαζαν τους αρειανιστές και τους παυλικιανούς γιατί δεν μιλούσαν για ενότητα; Όταν έκαναν τις σταυροφορίες και έσφαζαν εκατομμύρια αθώους γιατί δεν μιλούσαν για ενότητα; Τώρα είναι αργά, τώρα υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί που χρήζουν εκκαθαρίσεως.

Και δεν είμαστε μόνοι, υπάρχουν ένα σωρό εχθροί της αιρέσεως των ναζωραίων που θα τους δούμε με ικανοποίηση να την κτυπούν αλύπητα απ’ όλες τις πλευρές. 

Συμπέρασμα: Ενότητα με τους εχθρούς του Ελληνισμού ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία. Ενότητα με την σατανική αίρεση των ναζωραίων σημαίνει παραδίδω τους αδελφούς μου να τους πιούν το αίμα. Τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα δεν το συγχωρούν ούτε άνθρωποι ούτε Θεοί.

 

Νικάνωρ

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα