:: ::

 
 
 

 

             Εκτός νόμου τα χριστούγεννα σε Ευρώπη και Αμερική

 

Η Τιμωρία των Αληθινών Θεών έπεσε βαριά στις πλάτες των εθνοκτόνων. Σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική καταργήθηκε η δημόσια επίδειξη φατνών και χριστουγεννιάτικων δένδρων. Σε όλα τα δημόσια κτήρια, στους δήμους, στα καταστήματα, και στα ιδιωτικά γραφεία πολλών εταιριών, απαγορεύτηκαν τελείως τα χριστιανικά σύμβολα. Ο Ιερός Αγώνας των Ελλήνων τώρα δικαιώνεται.

Η μεγάλη εκστρατεία διαφωτίσεως της Ελληνικής Θρησκείας που ξεκίνησε με την Αναγέννηση, πέρασε στην Γαλλική Επανάσταση και έφθασε στην σημερινή Πολυπολιτισμική επανάσταση, αποτελειώνει ό,τι έχει απομείνει από το χριστιανικό ερείπιο.

Οι ηγέτες των ναζωραίων θρηνούν(επιτέλους), για την περιθωριοποίησή τους, αλλά είναι αργά για δάκρυα. Είναι ώρα για μετάνοιες. Είναι ώρα οι ναζωραίοι ηγέτες να προσευχηθούν γονατιστοί μπροστά στους Αληθινούς Θεούς των Εθνών και να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη για τα εκατομμύρια εγκλήματα που διέπραξαν κατά της ανθρωπότητος.

Ο εορτασμός των χριστουγέννων προσβάλλει τους Έλληνες, τους μουσουλμάνους, τους βουδιστές, τους εβραίους, τους ινδουιστές, τους σιντοϊστές, τους αθέους, όλη την ανθρωπότητα. Προκαλεί την ευαισθησία μας σε θέματα θρησκείας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Καμμία χριστιανική προσβολή δεν γίνεται πιά ανεκτή από τα Ευρωπαϊκά κράτη που προχωρούν σε ταχυτάτη αποχριστιανοποίηση. Ο σταυρός και ο εσταυρωμένος αποτελούν σύμβολα μίσους και μισαλλοδοξίας που προσβάλλουν τους μη-χριστιανούς πολίτες, δήλωσαν οι υπεύθυνοι πολλών ευρωπαϊκών και αμερικανικών πόλεων.

Οι πιό συνειδητοί εκπρόσωποι πόλεων ομολόγησαν ότι τα χριστούγεννα αποτελούν την εορτή του πραγματικού σατανά, την οποία επί αιώνες επέβαλλε η αίρεση των ναζωραίων στις πόλεις τους παρά την θέλησή τους, δια της βίας.

Ως αντίδραση στην πλήρη κατάρρευση του χριστιανικού τέρατος, οι ναζωραίοι προσέλαβαν νομικούς για να απειλούν με δικαστικές διώξεις τους Έλληνες και τους άλλους λαούς, που εκδηλώνουν τον αποτροπιασμό τους για την εορτή μίσους.

-Πότε θα σταματήσουν να μας προσβάλλουν με τις ασχήμιες τους; δήλωσε σε τοπική εφημερίδα μία Γερμανίδα μητέρα στο Βερολίνο. Τόσους αιώνες έκαναν ανθρωποθυσίες στις χριστιανικές πυρές προς τιμήν του ανύπαρκτου θεού τους. Δεν ήταν αρκετά τόσα εγκλήματα; Πρέπει να μας αναστατώνουν κάθε χρόνο με τις χυδαιότητες και την ανηθικότητά τους;

Πολλοί ανανήψαντες Γερμανοί δηλώνουν ότι τα χριστούγεννα δεν σημαίνουν τίποτε για αυτούς, διότι έχουν τις δικές τους εορτές προς τιμήν των Γερμανών Θεών.

-Οι ναζωραίοι τρομοκρατούν τα παιδιά μας με όλα αυτά τα σατανικά σύμβολα, δήλωσαν οι εκπρόσωποι ινδουιστών στην Γαλλία.

Στην Βρετανία ο λαός προχωρά σε πλήρη αναβίωση των Εθνικών θρησκειών. Οι Βρετανοί άλλαξαν την ονομασία των χριστουγέννων, σε Winterval(φεστιβάλ του χειμώνος), που αποτελεί την επανεμφάνιση του Χειμερινού Ηλιοστασίου των Εθνικών θρησκειών. Πρόκειται για θριαμβευτική νίκη των Ελλήνων κατά της χριστιανικής παγκοσμιοποιήσεως.

Η γέννηση του Τζεσουά δεν αποτελεί πιά κοσμοϊστορικό γεγονός. Το είδωλο του σκότους γκρεμίζεται. Παντού αποκαθιστώνται τα ιερά σύμβολα των Εθνικών θρησκειών. Οι Αληθινοί Θεοί είναι ανίκητοι. Η πολυπολιτισμική Ευρώπη έστειλε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ελευθερίας σε όλους τους λαούς του κόσμου που υποφέρουν από την αίρεση των ναζωραίων. Η Ευρώπη πρώτη υποδουλώθηκε, αλλά πρώτη απελευθερώθηκε από την δικτατορία του χριστιανισμού. Για πρώτη φορά στην Ευρώπη και την Αμερική τα ανθρώπινα δικαιώματα ίστανται πάνω από τα χριστιανικά δικαιώματα.

Οι λαοί συμμετέχουν στο παγκόσμιο γλέντι. Οι ίδιοι οι ναζωραίοι, γκρεμίζουν τα είδωλά τους, όπως ακριβώς τα γκρέμιζαν οι κομμουνιστές πριν 16 χρόνια, όταν έπεσε το τείχος του Βερολίνου. Και πραγματικά οι ναζωραίοι αγάλλονται.

Ως σπασμωδική κίνηση, οι ηγέτες των ναζωραίων απαντούν ότι κάποιοι θέλουν να καταργήσουν τα χριστιανικά σύμβολα. Δυστυχώς για αυτούς, ψεύδονται ακόμη μία φορά. Η αίρεση των ναζωραίων κατήργησε τα εθνικά σύμβολα, τα σύμβολα κάθε θρησκείας, κάθε έθνους, κάθε φυλής. Τα γκρέμισε, τα έκαψε. Τώρα ήρθε η ώρα της Τιμωρίας των Αληθινών Θεών.

 

Νέμεσις

5η Λήγοντος μηνός Ποσειδεώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα