:: ::

 
 
 

                           

                                Ορισμός της Ζωής της Φυλής

 

O Ντανιέλ Κόσλαντ Τζούνιορ είναι βιοχημικός του πανεπιστημίου Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια. Πέρυσι δημοσίευσε στο περιοδικό Science, την θεωρία του ορισμού της Ζωής, βασισμένη σε πολυετή εργαστηριακά πειράματα.

Η ζωή λοιπόν στηρίζεται σε 7 θεμέλια:

1. πρόγραμμα, ένα οργανωμένο γενικό σχέδιο όπως το DNA.

2. αυτοσχεδιασμός, η δυνατότητα τροποποιήσεως του αρχικού προγράμματος ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

3. διαχωρισμός των ζώντων συστημάτων μεταξύ τους, την περιχαράκωση του ζωτικού τους χώρου.

4. δυνατότητα λήψεως ενεργείας.

5. μεταβολισμός ενεργείας.

6. προσαρμοστικότητα, συμπεριφορική αντίδραση της αναδράσεως.

7. απομόνωση, επιλεκτικές αντιδράσεις των ενζύμων και την μη παρενόχληση από μόρια άλλων αντιδράσεων.

Οι ίδιοι νόμοι έχουν καταγραφεί από ανθρωπολόγους, ιστορικούς και εθνολόγους για την ζωή των φυλών.

1. Μία συνολική κοσμοαντίληψη, που ορίζει το ιστορικό παρελθόν της φυλής και διαβλέπει την πορεία της στο μέλλον. Οι Γενάρχες της Φυλής, και οι Ιερείς ως θεματοφύλακες, μεταφέρουν αυτήν την παράδοση από γενεά σε γενεά.

2. Η Φυλή εξαπλώνεται, συρρικνώνεται, συσχετίζεται ή διαφοροποιείται ανάλογα με τις συνθήκες. Σε περίπτωση που η φυλή αντιμετωπίζει συρρίκνωση του πληθυσμού επιλέγει το πιο συγγενικό φύλο για την διατήρησή της π.χ η αρπαγή των Σαβίνων.

3. Η Φυλή διαχωρίζεται από τους αλλοφύλους και περιχαράσσει συνάμα γεωγραφικά όρια, ως σύνορα που θεωρεί απαραίτητο ζωτικό χώρο, για την ύπαρξή της. Δεν αναμειγνύεται, δεν παραχωρεί και δεν ανέχεται μοιρασιά του ζωτικού της χώρου.

4. Προβλέπει την πρόσβαση σε πρώτες ύλες, την διανομή και μεταφορά τους σε όλα τα μέλη της Φυλής.

5. Δια την ανάπτυξη των τεχνών, της πολιτικής και διοικητικής οργανώσεως, μεταβολίζει τις πρώτες ύλες σε πολιτισμό, που διαχέεται μέσω του εμπορίου και άλλων μη οικονομικών σχέσεων και σε άλλες φυλές-συστήματα του περιβάλλοντος χώρου.

6. Η Φυλή προσαρμόζεται, έχοντας μια ιδιαίτερη χαρακτηριστική συμπεριφορά στην προσαρμογή της, αλλά και στην διαδικασία επιστροφής τμήματος αυτής της ενεργείας του πολιτισμού, πίσω, στο σύστημα της Φυλής. Αυτή η ενέργεια μπορεί να έχει την μορφή χρημάτων, αγαθών, εργατικής δυνάμεως, φόρου υποτελείας, συμφωνίες ειρήνης, συμμαχίες, πολιτικής υποτελείας κλπ.

7. Φυλετική καθαρότητα του Έθνους και η μη παρενόχληση από φυλετικές προσμίξεις, ιδέες, συστήματα, ξένα αγαθά, παρά μόνο κάτω από αυστηρή επιλογή.

Έχουμε ξεκάθαρα, ορίσει έτσι και τον κανόνα και την απόκλιση από τον κανόνα, ώστε να κατανοήσουμε τις αρνητικές πάντα συνέπειες για όλες τις Φυλές από την παραβίαση των Φυσικών Νόμων. Αυτή η παραβίαση, προσβάλλει τον σεβασμό στην Διαφορά, τον σεβασμό στην Εντοπιότητα μα πρωτίστως την ίδια την Μητέρα Φύση.

Όλες οι οικουμενικές και οι διεθνιστικές ιδεολογίες εξ ορισμού αποτελούν ρατσιστικές παραβιάσεις, αφύσικα υποπροϊόντα που αντιμάχονται τον ορισμό της Ζωής.

Μεγιστίας-Δωδωναίος Κήρυξ

3η Μεσούντος μηνός Πυανεψιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα