:: ::

 
 
 

 

                   Η οργάνωση του Ελληνικού Δείμου

 

Οικονομική κρίση. Τί θα κάνουμε τώρα; τίθεται το ερώτημα. Ωρισμένοι Έλληνες ανακαλύπτουν πόσο οδυνηρή είναι η απομάκρυνση από τους Πατρώους Θεούς και τους Ιερούς Νόμους της Ελληνικής Θρησκείας. Όταν εναποθέτεις την πίστη σου για βοήθεια και διάσωση στον Μπαρόζο, στην Μέρκελ, και τον Όλιν Ρεν αντί να πιστεύεις στην δύναμη των Αθανάτων Θεών της φυλής σου, είναι λογικό να σε βρίσκουν συμφορές. Όταν συγχρωτίζεσαι με την ναζωραϊκή μισελληνική ηγεσία ήτις ομιλεί εις το όνομα του Ελληνικού Λαού, είναι λογικό να πληρώνεις τα δικά τους εγκλήματα.

Οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι κατακτητές ομολογούν δημοσίως ότι η Ελλάς είναι προτεκτοράτο των Βρυξελλών. Συνεπώς η παρούσα συγκυρία είναι η μεγάλη ευκαιρία που μας δίνουν οι Πατρώοι Θεοί. Αποδεικνύουν ότι μας αγαπούν και μας προστατεύουν. Μας δείχνουν ολοφάνερα, ακόμη και μέσα από τα λόγια των εχθρών μας, τί πρέπει να κάνουμε για να επιβιώσουμε.

Ο μισέλλην ελληνόφωνος πρωθυπουργός και η συμμορία του κήρυξαν τον πόλεμο ανοικτά στον Ελληνικό Λαό. Είναι αδιανόητο να μην ανταπαντήσουμε με πόλεμο.

Τα μέτρα που θα πάρουμε για την έξοδο από την κρίση είναι αναγκαία αλλά εξαιρετικώς ήπια.

Άμεση έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζώνη και το ευρώ. Επιστροφή στην δραχμή. Λήψη πολιτικών αποφάσεων ερήμην της «ευρωπαϊκής ενώσεως». Κατάργηση όλων των ευρωπαϊκών οδηγιών. Καμμία αναγνώριση εξουσίας σε μισέλληνες τύπου Τρισέ.

Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι ταμειακό. Αν το πρόβλημα ήτο το ταμειακό έλλειμμα, ακόμη και τώρα υπάρχουν πολλές λύσεις. Μία λύση θα ήτο ο εσωτερικός δανεισμός. Έκδοση εντόκων γραμματίων και ανωνύμων ομολόγων χωρίς πόθεν έσχες και αφορολόγητα.

Αν το Έθνος ήτο ελεύθερο, υπό Ελληνική ηγεσία, ακόμη και μέσα στο ευρώ, με την έκδοση αφορολογήτων, ανωνύμων, άνευ πόθεν έσχες, ομολόγων, το κράτος θα συγκέντρωνε όσα χρήματα ήθελε με εξαιρετικώς χαμηλό επιτόκιο. Στις εκδόσεις χρεογράφων θα εδύναντο να συμμετέχουν και ξένοι επενδυτές. Απ’ όλα τα σημεία του κόσμου, όπου υπάρχει χρήμα που θέλει να νομιμοποιηθεί, θα διοχετεύετο στην Ελληνική αγορά.

Η μισελληνική κυβερνητική συμμορία αρνήθηκε αυτή την λύση. Προτίμησε να συρθεί ως δούλος εμπρός στον αφέντη. Ήταν συνειδητή επιλογή της να εξευτελίσει τον Ελληνισμό. Ήταν συνειδητή επιλογή της να κάνει επίδειξη ραγιαδισμού. Ήταν συνειδητή επιλογή της να πάρει το μέρος των ξένων εις βάρος των Ελλήνων. Ήταν συνειδητή επιλογή της να κηρύξει πόλεμο κατά των Ελλήνων.

 

1. Τεχνητή κρίση

Η κρίση ήταν τεχνητή. Το έλλειμμα και το χρέος ήταν γνωστά. Αλλά για μικροκομματικές σκοπιμότητες η σημερινή κυβερνητική συμμορία ήθελε να εκδικηθεί την προηγουμένη συμμορία, επειδή την είχε κατηγορήσει για απόκρυψη του ελλείμματος και για παραποίηση στατιστικών στοιχείων.

Η σημερινή ναζωραϊκή συμμορία όχι μόνον δεν είπε την αλήθεια για το κρατικό έλλειμμα, αλλά αντιθέτως παραποίησε τα στοιχεία για να εμφανίσει μεγάλο έλλειμμα. Μετάφερε μακροχρόνιες δαπάνες και χρέη του κράτους στον ενιαύσιο προϋπολογισμό προκειμένου να εκτοξεύσει το έλλειμμα. Τα έξοδα ενός κράτους δεν πληρώνονται μέσα σε ένα έτος. Κλείνουν σε διάρκεια πολλών χρήσεων. Μία δαπάνη μπορεί να αποπληρώνεται τμηματικώς. Αν όμως αναληφθεί όλη η δαπάνη σε έναν προϋπολογισμό αλλοιώνεται το αποτέλεσμα. Εμφανίζεται τεχνητώς ένα διογκωμένο έλλειμμα.   

Το δεύτερο βήμα της τεχνητής κρίσεως ήταν όταν η ελληνόφωνη μισελληνική κυβερνητική συμμορία αποσιώπησε από τους Έλληνες ότι υπάρχουν πολλές λύσεις. Άρχισε να μιλά για μονόδρομους. Ουδέποτε μίλησε για την πιθανότητα παραλλήλου κυκλοφορίας ευρώ και δραχμής στην Ελληνική αγορά. Αυτή η λύση άρχισε να ακούγεται από ιδιώτες οικονομικούς αναλυτές και ξένους σχολιαστές. Αλλά ποτέ από την μισελληνική κυβερνητική συμμορία.

Το τρίτο βήμα της κρίσεως ήταν η εσκεμμένη και μέχρι αηδίας επίδειξη ραγιαδισμού αυτής της κυβερνητικής συμμορίας. Αφού έκλεισε την θύρα του εσωτερικού δανεισμού, αφού έκλεισε την θύρα της κυκλοφορίας εθνικού νομίσματος, μόνη λύση γι’ αυτούς απέμενε ο Τρισέ. Και αυτός ο μισέλλην, γνωρίζοντας ότι έχει αποκλειστεί η περίπτωση εξόδου από το ευρώ, προσπάθησε να γδάρει τον Ελληνικό Λαό.

Το τέταρτο βήμα της κρίσεως ήταν ότι η μισελληνική κυβερνητική συμμορία απέκρυπτε από τον Ελληνικό Λαό, ότι η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, δεν επιτρέπεται να δανείζει απευθείας σε κράτη, αλλά δανείζει πρώτα σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, και ύστερα τα κράτη αγοράζουν το τυπωμένο χρήμα από τα τραπεζικά ιδρύματα.

Αυτό το σημείο το απέκρυπταν επιμελώς. Για αυτό τα ελληνόφωνα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια του Τρισέ μίλαγαν για μονόδρομους, και ταυτοχρόνως συκοφαντούσαν τους Έλληνες λέγοντας ότι είναι διεφθαρμένοι και σπάταλοι, από τα τηλεοπτικά τους παράθυρα.

Προκειμένου να μην συνειδητοποιήσει ο Ελληνικός Λαός ότι το ευρώ είναι ένα οθνείο νόμισμα, και ότι ενώ δεν έχει καμμία αξία(σκέτο τυπωμένο χαρτί είναι), εν τούτοις αυτό το άχρηστο οθνείο σκουπίδι ο Ελληνικός Λαός αναγκάζεται να το αγοράζει με 6% επιτόκιο. Ενώ θα μπορούσε το κράτος να παίρνει κατευθείαν από την Ελληνική κεντρική τράπεζα, δραχμές, με μηδέν επιτόκιο.

Δεν είναι σπάταλοι οι Έλληνες, είναι αλήτες οι ναζωραίοι κατακτητές επειδή έχουν απεμπολήσει Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα. 

Το πέμπτο βήμα της κρίσεως ήταν η συνδυασμένη εκστρατεία ψυχολογικού πολέμου από ευρωπαίους μισέλληνες και από ελληνόφωνους ευρωλιγούρηδες. Προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό ότι αν δεν αποδεχθεί να του κλέψουν τον 14ο μισθό, θα του κλέψουν και τον 4ο μισθό. Προσπάθησαν να τον πείσουν ότι αν αποδεχθεί την λεηλασία, θα διασωθεί, θα εξέλθει της κρίσεως.

 

2. Η αληθινή κρίση είναι θρησκευτική

Αν ένας λαός απομακρυνθεί από τις παραδοσιακές του αξίες, αν χάσει την πολιτιστική του πυξίδα, αν απαξιώσει τους νόμους της φυλής του, θα μετατραπεί σε φύλλο στον άνεμο.

Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ενός Έλληνος και ενός ελληνόφωνου ναζωραίου, εντοπίζεται στο ότι ο ναζωραίος υπακούει τυφλώς σε ό,τι του λένε οι ξένοι. Δεν έχει ένα ιδεολογικό σύστημα αναφοράς όπως έχουν οι Έλληνες την Ελληνική Θρησκεία. Ο ελληνόφωνος ναζωραίος αποδέχεται την επιχειρηματολογία των ξένων, αποδέχεται τους νόμους των, αποδέχεται τις εντολές των, άκριτα. Χωρίς αντιστάσεις, διότι απλούστατα η ψυχή του είναι αλλοτριωμένη. Δεν έχει ιστορικές ρίζες. Ούτε εθνική υπερηφάνεια.

Είναι άξιο μνημονεύσεως το πόσο αυτο-γελοιοποιείται ο αλλόφυλος πρωθυπουργός των ελληνόφωνων ναζωραίων. Τρέχει δεξιά και αριστερά σαν τον Βέγγο, επαιτεί, αυτο-εξευτελίζεται, σκύβει τον αυχένα, αποδέχεται διαταγές από απίθανους τύπους σαν τον Όλιν Ρεν, και ύστερα εμφανίζεται εμπρός στους χαχόλους ψηφοφόρους του και τους λέει: «Κάνω ό,τι μπορώ για να σας σώσω! Έτσι θα βγούμε από την κρίση!!».

Πιστεύει αληθώς ότι με το να συμπεριφέρεται ως καρπαζο-εισπράκτωρ καθίσταται σοβαρός πολιτικός;!

 

3. Η αποσιώπηση του εμπορικού ελλείμματος

Αν υπήρχαν έστω και λίγα ψήγματα πατριωτισμού στους ελληνοφώνους ναζωραίους πολιτικούς θα ομολογούσαν ότι το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα είναι η διάλυση του παραγωγικού ιστού της Ελλάδος και κατ’ επέκτασιν το τεράστιο εμπορικό έλλειμμα. Ήτοι, αθρόες εισαγωγές- μηδενικές εξαγωγές.

Αν ο καρπαζοεισπράκτωρ ελληνόφωνος πρωθυπουργός είχε έστω και ελάχιστο αυτοσεβασμό εμπρός στην καγκελάριο Μέρκελ, θα της έλεγε ότι θα πάρει σκληρά μέτρα για να μειώσει το εμπορικό έλλειμμα της Ελλάδος, το οποίο σε μεγάλο βαθμό προέρχεται από τις γερμανικές εξαγωγές. Αν είχε έστω και λίγο πατριωτισμό θα ζητούσε αναψηλάφηση όλων των ληστρικών συμβάσεων που έχουν υπογραφεί με γερμανικές εταιρείες όπως Hochtief και Siemens, αίτινες ληστεύουν δισεκατομμύρια από τον Ελληνικό Λαό.

 Ασχέτως του γερμανικού εμπορικού πλεονάσματος εις βάρος της Ελλάδος, έπρεπε να ληφθούν δραστικά μέτρα μειώσεως των εισαγωγών και αυξήσεως των Ελληνικών εξαγωγών.

Η ανακούφιση του ελλείμματος στο εμπορικό ισοζύγιο είναι κάτι που εσκεμμένως δεν αναφέρει η ανθελληνική κυβερνητική συμμορία. Μιλά για το σύμπτωμα, αλλά ποτέ για την αιτία του προβλήματος.

Ο διογκωμένος κρατικός τομεύς με τις εκατοντάδες χιλιάδες κρατικών υπαλλήλων προκαλεί σοβαρό δημοσιονομικό πρόβλημα. Αλλά το πρόβλημα υπήρχε από γενέσεως του κράτους. Όμως το πρόβλημα των αθρόων εισαγωγών και της πλήρους καταστροφής της Ελληνικής παραγωγής, είναι πρόσφατο, την τελευταία εικοσαετία, με αποδοχή ασυζητητί όλων των όρων που έθεσαν οι ξένοι για υποταγή της Ελλάδος στο έκτρωμα που κατ’ ευφημισμόν αποκαλείται «ευρωπαϊκή ένωση».

 

4. Τα συμφέροντα της Ελλάδος και της βυζαντινής Ευρώπης είναι ασυμβίβαστα

Όραμα της Ελληνικής πολιτικής είναι η διάλυση του βυζαντινού αυτοκρατορικού καθεστώτος των Βρυξελλών. Το αυτοκρατορικό καθεστώς των Βρυξελλών έχει κηρύξει πόλεμο στα ευρωπαϊκά έθνη. Ή η Ευρώπη θα αφανιστεί ή το πολιτικό έκτρωμα της «ενωμένης ευρώπης». Δεν υπάρχει μέση λύση.

Η επαναστατική ανατροπή του βυζαντινού εκτρώματος των Βρυξελλών αναβαθμίζεται πιά στην κορυφή των Ελληνικών προτεραιοτήτων. Έχουμε καθυστερήσει πολύ να εξολοθρεύσουμε το βυζαντινό μίασμα των Βρυξελλών.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ως τοποτηρητής της βυζαντινής συμμορίας των Βρυξελλών προσπαθεί να μολύνει τους Έλληνες με την ηττοπάθεια, την υποταγή στους πασάδες των Βρυξελλών. 

Η ιδεολογική υποταγή των ελληνοφώνων ναζωραίων είναι διάχυτη. Κάθε τους λέξη, κάθε τους σκέψη είναι ένα εμετικό κακέκτυπο του τρόπου σκέψεως βαρβάρων τύπου Όλιν Ρεν.

Οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να αποκαλούν πρωθυπουργό ένα άτομο που αυτοβούλως δηλώνει ανθυπονομάρχης των Βρυξελλών. Οι Έλληνες πρέπει να επιλέξουν: ιδεολογική και πολιτική καθοδήγηση από τα μισελληνικά κτήνη, ή από τους Έλληνες Ιερείς; Πίστη στο βυζαντινό τυραννικό καθεστώς των Βρυξελλών ή πίστη στους Πατρώους Θεούς;

Θα διαφυλάξουμε την ιδεολογική μας αυτονομία μόνον αν έχουμε ως κέντρο αναφοράς τους Ιερούς Νόμους της Ελληνικής Θρησκείας, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων τα βυζαντινά έδικτα της ανθελληνικής συμμορίας των Βρυξελλών. 

 

5. Παγκόσμιο οπτικό πεδίο, παγκόσμιο πεδίο δράσεως

Είναι αδιανόητο για τους Έλληνες να αποδέχωνται εντολές από ευρωβυζαντινούς βαρβάρους για το τί πρέπει να πράξουν στις εμπορικές και οικονομικές συναλλαγές των.

Υπάρχει η Ασία, υπάρχει η Αμερική, υπάρχει η Αφρική, υπάρχει η Μέση Ανατολή. Πολυθεϊστικές χώρες όπως η Ινδία μπορούν να συνεργαστούν μαζί μας σε πολλούς τομείς. Η αποπνικτική ατμόσφαιρα της ομοσπονδιακής συμμορίας των Βρυξελλών εμποδίζει το παγκόσμιο όραμα του Ελληνισμού. Το ευρωκεντρικό έκτρωμα μας τυφλώνει, μας εμποδίζει να δημιουργήσουμε πολιτικές, εμπορικές και στρατιωτικές συμμαχίες με χώρες εκτός «ευρωπαϊκής ενώσεως».

Η στρατηγική της Ελλάδος δεν μπορεί να αγνοεί την υπόλοιπη ανθρωπότητα, υποτάσσοντας τα στρατηγικά της συμφέροντα υπακούοντας στις εντολές του Μπαρόζο και των άλλων μισελλήνων γραφειοκρατών.

 

6. Αυτοεκπληρουμένη προφητεία η χρεωκοπία

Η δημιουργία τεχνητής κρίσεως ήταν ένα άθλιο τέχνασμα της νεοεκλεγείσας κυβερνητικής συμμορίας για να αθετήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις.

Επικαλουμένη τον μπαμπούλα του κρατικού χρέους προσπάθησε να δικαιολογήσει την ανικανότητά της στην οικονομική διαχείριση. Η κυβερνητική συμμορία πρώτη άρχισε να μιλά για χρεωκοπία όταν ουδείς ξένος χρηματοπιστωτικός οίκος μιλούσε για ενδεχόμενο χρεωκοπίας.

Όταν όμως οι ξένοι οίκοι διαισθάνθησαν ότι έχουν να κάνουν με ηλιθίους, άρχισαν να διαδίδουν και αυτοί την φήμη περί χρεωκοπίας ώστε να αυξηθούν τα ασφάλιστρα και τα επιτόκια των ομολογιακών δανείων, για να κερδοσκοπήσουν. Γιατί όχι; Όταν έχεις έναν ηλίθιο απέναντί σου, όστις προσφέρει αυτοβούλως τον πλούτο του, δικαιούσαι να τον απαλλάξεις από τον πλούτο του.

Με την κινδυνολογία περί χρεωκοπίας η μισελληνική κυβερνητική συμμορία, λειτούργησε ως υποκατάστημα θυγατρικής εταιρείας. Ως παράρτημα της βυζαντινής αυλής των Βρυξελλών. Ούτως δικαιολόγησε και νομιμοποίησε στα μάτια του Ελληνικού Λαού την μετατροπή της Ελλάδος σε προτεκτοράτο.

Και παρά τα ανθελληνικά οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε η κυβερνητική συμμορία, εν τούτοις τα επιτόκια των ομολόγων δεν μειώθηκαν αισθητώς. Διότι απλούστατα πιά έχει δημιουργηθεί μία αυτοεκπληρουμένη προφητεία. Όσο διαισθάνονται οι ξένοι οίκοι ότι μπορούν να κατασπαράσσουν Ελληνική σάρκα την οποία προσφέρει απλόχερα ο αλλόφυλος μισέλλην ρωμιός πρωθυπουργός, θα ζητούν ακόμη περισσότερο Ελληνικό αίμα. Γιατί να μην το πράξουν;

Τα μέτρα που εξηγγέλθησαν θα προκαλέσουν κάθετη μείωση του ΑΕΠ, συνεπώς η όποια μείωση του ελλείμματος δεν θα έχει κανένα νόημα αφού ο παρονομαστής του κλάσματος μειώνεται και αυτός. Οπότε θα εξαγγελθούν νέα, παρομοίου τύπου μέτρα, δήθεν για σωτηρία της Ελλάδος από χρεωκοπία, τα οποία με την σειρά τους θα προκαλέσουν νέα μείωση του ΑΕΠ, άρα μη επίτευξη των εξαγγελθέτων στόχων, άρα νέα μέτρα αφαιμάξεως, και ούτω καθεξής.

Η μισελληνική πράσινη συμμορία ισχυρίζεται ότι έτσι θα σωθούν οι Έλληνες από την οικονομική χρεωκοπία, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι αυτά τα μέτρα θα προκαλέσουν πολιτική χρεωκοπία του δικού τους πολιτικού συστήματος. Παριστάνουν ότι αγνοούν την κοινωνική χρεωκοπία. Την χρεωκοπία του κοινωνικού ιστού.  

Οι ψεύτες και οι κλέφτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Στον πόλεμο που κήρυξαν στους Έλληνες απαντάμε με Ιερό Πόλεμο. Η πράσινη συμμορία δημιούργησε μία αυτοεκπληρουμένη προφητεία για να αιτιολογήσει την αθέτηση των προεκλογικών της υποσχέσεων. Τώρα θα αντιμετωπίσουν την δική μας αυτοεκπληρουμένη προφητεία: πλησιάζει η πλήρης και αναπόφευκτη χρεωκοπία του νεοβυζαντινού τυραννικού καθεστώτος.

 

7 . Έξοδος από την κρίση=έξοδος από την «ευρωπαϊκή ένωση»

Η «ευρωπαϊκή ένωση» ως ιμπεριαλιστική δύναμις ακολουθεί βυζαντινή πολιτική εξοντώσεως του Ελληνικού Έθνους. Δηλώνει πρόθυμη να καταργήσει Ελληνικούς νόμους, θεσμούς, κυριαρχικά δικαιώματα, λαϊκές κατακτήσεις, άνευ συζητήσεως. Πρόκειται για ανοικτή κήρυξη πολιτικού πολέμου, με πρόσχημα την οικονομική κρίση.

Όντως η κατάστασις ομοιάζει με μονόδρομο. Μοναδική οδός σωτηρίας είναι η έξοδος όχι μόνον από το ευρώ, αλλά και από την «ευρωπαϊκή ένωση». Οι Έλληνες δεν πολεμούν τόσους αιώνες προκειμένου να απελευθερωθούν από τους ελληνοφώνους ναζωραίους κατακτητές, για να σκλαβωθούν εκ νέου στους βυζαντινούς βαρβάρους των Βρυξελλών.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την κήρυξη ανοικτού πολιτικού πολέμου κατά της ιμπεριαλιστικής βυζαντινής μισελληνικής συμμορίας των Βρυξελλών.

 

8. Στόχοι του Ελληνικού πολιτικού και ψυχολογικού πολέμου

Πρώτος στόχος της Ελληνικής πολεμικής στρατηγικής είναι η επέκταση της οικονομικής κρίσεως στις υπόλοιπες χώρες της Νοτίου Ευρώπης μέσω δημοσιευμάτων για χρεωκοπία της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Καθημερινά δημοσιεύματα στον Ελληνικό Τύπο θα προφητεύουν επερχόμενο χάος, καταστροφή, χρεωκοπία στην ευρωζώνη.

Δεύτερος στόχος της Ελληνικής πολεμικής στρατηγικής είναι ο εξευτελισμός, η συκοφαντία και η υποτιμητική κερδοσκοπία κατά του ευρώ. Σε συνεργασία με διεθνή μέσα μαζικής ενημερώσεως και hedge funds πρέπει συνεχώς να αποκαλύπτουμε εκθέσεις, ειδήσεις, ανησυχίες για την διάλυση του ευρώ. Πρέπει να ωθούνται οι επενδυτές να ανταλλάσσουν τα ευρώ με άλλα νομίσματα, και σιγά-σιγά οι κεντρικές τράπεζες να μην δέχωνται το ευρώ ως αποθεματικό νόμισμα.

Ο τρίτος και σημαντικότερος στόχος της Ελληνικής πολεμικής στρατηγικής είναι η μετατροπή της οικονομικής κρίσεως σε πολιτική κρίση της ενωμένης Ευρώπης. Σκοπός είναι η διάλυση της ευρωπαϊκής ενώσεως εις τα εξ ων συνετέθη.

Λεπτομερή σχέδια επιχειρήσεων ψυχολογικού πολέμου θα αρχίσουν σύντομα να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο από πολλές παρατάξεις και οργανώσεις, οι οποίες θα συμμετάσχουν ευχαρίστως στο γκρέμισμα του βυζαντινού εκτρώματος.

Τέταρτος στόχος. Μπορεί η Ελλάς να είναι ο αδύναμος οικονομικός κρίκος της ευρωζώνης, αλλά η Γερμανία είναι ο αδύναμος πολιτικός κρίκος. Πρέπει πάση θυσία να διεγερθούν όλα τα αντιγερμανικά ένστικτα και ανακλαστικά των υπολοίπων Ευρωπαίων. Μία καλώς σχεδιασμένη προπαγανδιστική εκστρατεία δεν θα εδυσκολεύετο να ταυτίσει την οικονομική κατοχή της Ευρώπης από την Μέρκελ με την στρατιωτική κατοχή από τον Χίτλερ.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια του Μπαρόζο στην Αθήνα, που επί μήνες τρομοκρατούσαν τον Ελληνικό Λαό, θα αλλάξουν πολύ γρήγορα στρατόπεδο, μόλις δουν ανθρώπινο αίμα να ρέει άφθονο στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

 

9. Ανάκληση συνειρμών της κατοχής του «1940-41»

Πριν από 70 έτη είχαμε την τριπλή κατοχή από γερμανούς, ιταλούς, και βουλγάρους εισβολείς. Σήμερα ξανατελούμε υπό τριπλή κατοχή(της ευρωπαϊκής επιτροπής, της ευρωπαϊκής κεντρικής τραπέζης, και του διεθνούς νομισματικού ταμείου).

Αυτό το θέμα πρέπει να επαναλαμβάνεται συνεχώς. Ειδικώς στο διαδίκτυο όπου οι Έλληνες υπερισχύουν έναντι των ναζωραίων, πρέπει διαρκώς να γίνωνται παραλληλισμοί συλλήψεων Ελλήνων πατριωτών και αντιστασιακών από στρατεύματα κατακτητών, με τις σημερινές συλλήψεις Ελλήνων πατριωτών από πραιτωριανές συμμορίες του Μπαρόζο με αρχιδήμιο τον Παπανδρέου.

 

10. Πολιτικό Σχέδιο συγκρούσεως με την γερμανία

Η γερμανία, ως αδύναμος πολιτικός κρίκος της Ευρώπης λόγω του προσφάτου παγκοσμίου πολέμου, θα παρασύρει μαζί της όλο το ιμπεριαλιστικό ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Η εκστρατεία θα ξεκινήσει με ύβρεις από τις δύο πλευρές μεταξύ Ελλάδος και γερμανίας. Γρήγορα τα ΜΜΕ θα κατασκευάσουν επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και γερμανών. Θα αναφέρουν υπαρκτές ή ανύπαρκτες υβριστικές δηλώσεις προσωπικοτήτων και από τις δύο πλευρές.

Σε κάθε βήμα της κλιμακουμένης πολιτικής κρίσεως η πολιτική υποκρισία θα είναι το μέγα όπλο των Ελλήνων. Ενώ κάθε επιθετική ενέργεια θα αποσκοπεί στην διάλυση της «ευρωπαϊκής ενώσεως», οι Έλληνες θα δηλώνουν ευθαρσώς ότι δημιουργούν αρραγές μέτωπο για την διάσωση της «ευρωπαϊκής ενώσεως». Ενώ θα προκληθεί διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την γερμανία, στον Τύπο θα υπάρξουν δηλώσεις ότι αυτό έγινε για λόγους μειώσεως των κρατικών δαπανών και εξοικονομήσεως οικονομικών πόρων, άλλωστε υπάρχει και το διαδίκτυο για άμεση επικοινωνία. Δεν χρειάζεται να υπάρχει πρεσβεία της γερμανίας στην Αθήνα, ή της Ελλάδος στο βερολίνο.

Στο επόμενο στάδιο οι ηγέτες των Ελλήνων θα δηλώνουν με έμφαση, ότι αδυνατούν να εγγυηθούν την ασφάλεια γερμανών πολιτών επί Ελληνικού εδάφους. Αυτή η δήλωση, στην διπλωματική ορολογία, πρακτικώς σημαίνει έμμεση απέλαση όλων των γερμανών από την Ελλάδα.

Εννοείται ότι θα ζητήσουμε από τους Έλληνες της γερμανίας να εγκαταλείψουν την γερμανία διότι σύντομα αναμένονται επεισόδια εις βάρος τους. Αν δεν έχουν γίνει μέχρι τότε επεισόδια εις βάρος Ελλήνων, θα τα ανακαλύψουν τα διεθνή μμε. Είτε αυτοβούλως, είτε επί χρήμασι. Όσοι Έλληνες διαφωνούν, θα πεισθούν να εγκαταλείψουν την γερμανία.

Ο εμπορικός αποκλεισμός όλων των γερμανικών προϊόντων όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά σε όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου θα εξαπλωθεί σαν θερινή πυρκαϊά με ταχύτητα τυφώνος. Οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου διψούν για αύξηση της εγχωρίου παραγωγής και μείωση της δικής τους ανεργίας.

Εφ’ όσον ήδη έχουν ανακύψει προβλήματα με συμβάσεις αποικιοκρατικού τύπου εις βάρος της Ελλάδος από γερμανικές εταιρείες όπως Siemens και Hochtief, όλες οι εμπορικές συμβάσεις με γερμανικές εταιρίες στην Ελλάδα θα περάσουν από κόσκινο. Και αν δεν βρεθεί ψεγάδι στις συμβάσεις, θα κατασκευαστεί. Θα φροντίσει ο Τύπος να ανακαλύψει όσα ψεγάδια θέλουμε.

Ήδη η καγκελάριος Μέρκελ θα αρχίζει να έχει Ελληνικούς εφιάλτες. Το επόμενο βήμα είναι να εμπλακεί η Ρωσσία στα πολεμικά μας σχέδια. Η Ρωσσία έχει επεκτατικές βλέψεις στην ανατολική Ευρώπη, και το μόνον ισχυρό και υπολογίσιμο ανάχωμα είναι η ενωμένη γερμανία. Σε συμφωνία με Ρωσσικούς κύκλους θα εξαπολυθεί το σύνθημα για διχοτόμηση της γερμανίας διότι αναφύονται κίνδυνοι αναφλέξεως παγκοσμίου πολέμου. Αυτό το σύνθημα θα συντονιστεί με πολλές γαλλικές καρδιές που δυσφορούν μπροστά στην εθνική ένωση του προαιωνίου εχθρού τους. Εκτός αυτού, η Ρωσσία έχει ισχυρά οικονομικά συμφέροντα στην ανατολική Ευρώπη και σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτραπεί να απειληθούν από την γερμανία, είτε από την «ευρωπαϊκή ένωση».

«Προς το παρόν η κυβέρνηση δεν συζητά την πρόταση της Αγγλίας για διαμελισμό της γερμανίας», θα γράφουν τα Ελληνικά ΜΜΕ. Θα το λένε στην αγγλική νύφη για να το ακούσει η γερμανική πεθερά.

Η επομένη φάση του σχεδίου περιλαμβάνει την εμπλοκή των ΗΠΑ, της Βρετανίας, των Αράβων, της Κίνας στην διάλυση της «ευρωπαϊκής ενώσεως», κτυπώντας όλοι μαζί την γερμανία μέσω μίας μεθοδευμένης προπαγάνδας περί τεραστίου γερμανικού χρέους, προερχόμενο από ομόλογα εις τας χείρας ξένων δανειστών. Αν η γερμανική πλευρά παρουσιάζει στοιχεία που θα αποδεικνύουν οικονομική ευρωστία, ποσώς μας ενδιαφέρει. Θα παρουσιάσουμε πολλαπλάσια στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι το χρέος της γερμανίας είναι 50 τρις ευρώ. Αν αρνηθεί η γερμανική πλευρά την ύπαρξη αυτών των ομολόγων θα εμφανιστούν στις αγορές πλαστά ομόλογα. Όλοι οι χώρες του κόσμου θα ζητούν από την γερμανία την πληρωμή υπαρκτών ή ανυπάρκτων κρατικών ομολόγων. Υπαρκτών ή ανυπάρκτων γερμανικών χρεών. Η διεθνής απληστία είναι ένας ιός ταχέως εξαπλούμενος. 

Σκοπός των διεθνών χρηματοπιστωτικών οίκων είναι η οργανωμένη οικονομική τρομοκρατία της γερμανίας ώστε να μην μπορεί να δανειστεί νέο χρήμα από τις αγορές. Όπως έλεγε και ο Αντρέ Κοστολάνι τα χρηματιστήρια είναι 90% ψυχολογία και 10% οικονομικά μεγέθη. Δεν έχει σημασία ότι η γερμανία δεν χρεωκοπεί, σημασία έχει να πιστέψουν οι γερμανοί και οι ξένοι πιστωτές ότι θα χρεωκοπήσει άμεσα.

Η διέγερση ενστίκτων απληστίας είναι κάτι εύκολο και επικερδές. Δεν θα δυσκολευθούν χώρες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιώτες να θέσουν σε εφαρμογή το Ελληνικό πολεμικό σχέδιο.

Όταν αντιστρέψουμε την κατάσταση, στον Ελληνικό Τύπο θα εμφανιστούν δηλώσεις όπου θα καλείται η γερμανία να πάρει σκληρά μέτρα για να μην χρεωκοπήσει. Θα δηλώνουν τα Ελληνικά ΜΜΕ ότι η Ελλάς θα «βοηθήσει» την γερμανία. Θα επιδειχθεί «αλληλεγγύη» από Ελληνικής πλευράς, δανεισμός προς την γερμανία με 30% ετήσιο επιτόκιο.

Κάθε ενέργεια, στην πράξη θα κλιμακώνει την ένταση και την κρίση. Αλλά οι δηλώσεις Ελλήνων ηγετών θα ομιλούν για εξομάλυνση των σχέσεων.

Για την αύξηση της πολιτικής εντάσεως θα χρειαστεί να ξυπνήσει ο χειρότερος γερμανικός εφιάλτης: ο πληθωρισμός. Εύκολα θα επιτευχθεί αυτό καθώς το Ιράν, οι Βορειοκορεάτες, και αρκετές Αραβικές χώρες ασχολούνται με το ευγενές άθλημα της παραχαράξεως χαρτονομισμάτων. Έφθασε ο καιρός να θέσουν τις υπηρεσίες τους υπό τις Ελληνικές διαταγές. Θα πλημμυρίσουν την γερμανία με πλαστά ευρώ ώστε να προκληθεί νομισματικός πληθωρισμός.

Καθώς η αγριότης του οικονομικού πολέμου θα εντείνεται, τόσο θα αυξάνεται και η Ελληνική πολιτική κυνικότης. «Για την διάσωση του ευρώ η ευρωπαϊκή ένωση θα χρειαστεί να πάρει σκληρά αλλά αναγκαία μέτρα», θα διαλαλούν οι Έλληνες αξιωματούχοι στον Τύπο.

Μέτρα που θα αποσοβήσουν την διάλυση της ευρωπαικής ενώσεως είναι η κατάργηση της ευρωπαϊκής κεντρικής τραπέζης, η παράλληλη κυκλοφορία εθνικών νομισμάτων, η κατάργηση της ευρωπαϊκής επιτροπής, η ακύρωση των συμφωνιών Μάαστριχτ και Λισσαβώνας, η κατάργηση των ευρωπαϊκών οδηγιών.

«Τα μέτρα είναι σκληρά αλλά αναγκαία», θα δηλώνουν Έλληνες  αξιωματούχοι σε κάθε ευκαιρία.

Σε κάποια στιγμή ίσως η γερμανίδα καγκελάριος να ζητήσει ένα είδος διπλωματικής ανακωχής. Εκεί ακριβώς θα πρέπει να κτυπηθεί αμείλικτα. Η Ελληνική ηγεσία θα πρέπει να απαιτήσει, με απαράμιλλη σφοδρότητα, έλεγχο από Έλληνες αξιωματούχους των γερμανικών στατιστικών στοιχείων για την γερμανική οικονομία. Φυσικώς η καγκελάριος δεν θα δεχθεί κάτι τέτοιο, θα το θεωρήσει απαράδεκτο αίτημα από μία χώρα που χρωστά 300 δις ευρώ.

Τότε θα ξεκινήσει δεύτερος γύρος ψυχολογικού πολέμου: «Η γερμανία μαγειρεύει τα οικονομικά της στοιχεία. Αρνείται να δεχθεί διεθνή οικονομικό έλεγχο», και ούτω καθεξής. Αν η καγκελάριος αποδεχθεί να ελεγχθούν τα γερμανικά στοιχεία από διεθνή επιτροπή, η επιτροπή θα ανακαλύψει νέα ελλείμματα και νέα χρέη, τα οποία απέκρυπτε η γερμανία. Ασχέτως αν αυτά τα ελλείμματα είναι υπαρκτά, η επιτροπή θα απαιτήσει την λήψη σκληρών μέτρων για να πληρωθούν οι διεθνείς πιστωτές. Νέος γύρος συγκρούσεων.

Αν η καγκελάριος κάνει μία πρόταση κάτω από το τραπέζι, για γερμανική βοήθεια προς την Ελλάδα, προκειμένου να λήξει το όλο θέμα χωρίς περαιτέρω συγκρούσεις, η Ελληνική αντιπροσωπεία θα δηλώσει ότι «μπορούμε να δεχτούμε ένα γερμανικό δάνειο 300 δις ευρώ, με αρνητικό επιτόκιο 90%, δηλαδή αποπληρωμή 10% μόνον του δανειζομένου κεφαλαίου, σε 200 χρόνια». Τίποτε λιγώτερο.  

Σε περίπτωση που θέλει να επέμβουν οι κ.κ. Τρισέ και Μπαρόζο για εκτόνωση της κρίσεως, η Ελληνική ηγεσία θα ζητήσει ως προαπαιτούμενο για την έναρξη διαλόγου την διαγραφή όλου του εξωτερικού χρέους της Ελλάδος σε ευρώ.

«Τα στατιστικά στοιχεία με υποτιθέμενα χρέη της Ελλάδος είναι πλαστά», θα απαντήσει η Ελληνική αντιπροσωπεία. «Εσείς τα κατασκευάσατε. Δεν τα πληρώνουμε. Αν θέλετε να σωθεί η Ευρώπη από διάλυση, διορθώστε τα λογιστικά σας βιβλία. Το Ελληνικό εξωτερικό χρέος σε ευρώ είναι μηδενικό».

Σε αυτό το σημείο θα έχουν εμπλακεί στην κρίση πολιτικές δυνάμεις από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά, χώρες όπως η Αμερική και η Ρωσσία, θα έχουν αναδυθεί θρησκευτικά, εθνοτικά και πολιτιστικά μίση, και με την βοήθεια των Αθανάτων Πατρώων Θεών η «ευρωπαϊκή ένωση» θα οδεύει εκεί που πάντοτε ανήκε: εις τον κάλαθο των αχρήστων. 

 

11. Τα διδάγματα των Ελλήνων Προγόνων

Οι Πρόγονοί μας εχρησιμοποίησαν πολλάκις τον ωργανωμένο τρόμο-πρέπει να το παραδεχθούμε ανοικτά. Η κατατρομοκράτηση του εχθρού ήταν αδήριτος ανάγκη σε περιόδους ανοικτού πολέμου. Σκοπός των Προγόνων μας ήτο να εξολοθρεύσουν τον εχθρό και οτιδήποτε έστεκε εμπόδιο στην εθνική επιβίωση. Δημιουργούσαν επαναστατικά δικαστήρια και απαλλοτρίωναν τους εχθρούς των Θεών από κάθε ελπίδα επιβιώσεως. Οι εχθροί μας έτρεμαν εμπρός στο Ελληνικό δέος.

Η κατασκευή τεχνητών κρίσεων, πολιτικών και οικονομικών, είναι μία τέχνη εις την οποία πρέπει να αριστεύσουν οι σημερινοί Έλληνες. Η κατασκευή τεχνητών ελλειμμάτων και χρεών, και η οικονομική τρομοκρατία του εχθρού σε συνδυασμό με ψυχολογικό πόλεμο δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητους τους σημερινούς Έλληνες, λόγω της κηρύξεως πολέμου εις βάρος του Ελληνικού Έθνους από τους νεοβυζαντινούς μισέλληνες.

 

6η Ισταμένου μηνός Ελαφηβολιώνος, έτους 2786 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα