:: ::

 
 
 

 

      Έκδοση Επαναστατικού Ομολόγου – Δάνεια της Επαναστάσεως 

 

Η Ιστορία εγκυμονούσα. Οι συσπάσεις της εγκύου αυξάνουν την συχνότητά τους. Η Ελληνική Επανάσταση είναι έτοιμη να γεννηθεί. Ο Λαός περιμένει με αγωνία να ακούσει τις πρώτες φωνές του θείου βρέφους.

Ο Ελληνισμός ξεχειλίζει από οργή. Ο αναβρασμός παντού διάχυτος. Ο Λαός απαιτεί από την επαναστατική πρωτοπορεία να τεθεί επικεφαλής του Ιερού Αγώνος και να ελευθερώσει την Πατρίδα από την ξένη κατοχή.

Απομένει ο Λαός να εκπαιδευθεί τάχιστα στις επαναστατικές μεθόδους των Ελλήνων.

Η Ελληνική Επανάσταση ξεκινά από την μαζική και ανελέητη ανατροπή των ατομικών ιδεών, συναισθημάτων και συμπεριφορών. Πρώτα θα καταλύσουμε μέσα μας, χωρίς έλεος, την παθητική στάση απέναντι στον ξένο κατακτητή.

Η σύγκρουση με την κατοχική κυβέρνηση είναι μία σύγκρουση μιμηδίων. Δικών μας και δικών τους. Η κατοχική κυβέρνηση αναπαράγει μία δουλική συμπεριφορά. Εμείς αναπαράγουμε την Ελληνική στάση ζωής. Θα επικρατήσει αυτός που τα μιμήδιά του είναι πιό επιθετικά και αναπαραγωγικά. Αυτός που θα καταφέρει να έχει μεγαλύτερο ρυθμό αναπαραγωγής της συμπεριφοράς του.

Διδάσκουμε στον Λαό να ξεχάσει ότι οι εχθροί μας είναι πρόσωπα. Είναι πράγματα. Έχουμε να κάνουμε με άβαταρ, με εικονικά πρόσωπα. Έχουμε απέναντί μας ένα άψυχο σώμα, το σώμα της κυβερνήσεως Παπανδρέου. Αυτό το άψυχο σώμα, τροφοδοτείται από ό,τι του παρέχουμε εμείς.

Αν το τροφοδοτήσουμε με τον φόβο μας, το πτώμα ανασταίνεται σαν βρυκόλακας και πίνει το αίμα μας.

Αν επαναλαμβάνουμε σαν παπαγάλοι τα νοητικά σχήματα και τα συστήματα αναφοράς που χρησιμοποιεί ο κατακτητής, τότε δίνουμε ζωή σε ένα πτώμα, που αρπάζει το μαστίγιο και μας μαστιγώνει αλύπητα.

Αν τροφοδοτούμε το πτώμα με τους φόρους μας, το πτώμα ανασταίνεται και ζητά περισσότερους φόρους.

Η Επανάσταση πρώτα θα σκοτώσει τον ραγιά που έχει μέσα του ο Λαός. Θα καταπνίξουμε τον φόβο, την δειλία, την παθητική συνεργασία με τον κατακτητή.  

Έλληνα! Μην αγοράζεις ομόλογα και έντοκα γραμμάτια της κατοχικής κυβερνήσεως. Σταμάτα να χρηματοδοτείς τον ξένο κατακτητή. Πάψε να πληρώνεις τον σφαγέα σου. Αγνόησέ τον. Δεν είναι αληθινός. Είναι πλάσμα της φαντασίας, που παίρνει σάρκα και οστά επειδή εσύ του εμφυσάς ζωής.

Έλληνα! Δεν έχεις το δικαίωμα να λές ότι οι ξένοι τραπεζίτες και το ΔΝΤ χρηματοδοτούν και στηρίζουν τον Παπανδρέου, όταν εσύ χρηματοδοτείς ευθέως τον Παπανδρέου πληρώνοντας τους κατοχικούς φόρους.

Η Ελληνική Επανάσταση στρέφεται κυρίως κατά ενστίκτων, κατά ιδεών, κατά συμπεριφορών, κατά συναισθημάτων, που κατάντησαν τον Έλληνα από ρωμαλέο ηγέτη, σε γλοιώδη ραγιά.

Η οργάνωση της σημερινής Επαναστάσεως θα ακολουθήσει τα ηρωικά χνάρια των Προγόνων. Πριν από σχεδόν 190 χρόνια, ξέσπασε η μεγάλη Εθνεγερσία, χρηματοδοτουμένη από Έλληνες και φιλέλληνες.

Η Επανάσταση χρειάζεται υλικοτεχνικά εφόδια, σε συνεχή ροή, και χιλιάδες επαναστάτες να μάχωνται ηρωικώς για την Ελευθερία.

Η Επανάσταση θα χρηματοδοτηθεί με την έκδοση ομολόγων. Τα Δάνεια της Ελευθερίας.

Τα ομόλογα της Ελληνικής Επαναστάσεως είναι δώρο από τους Αθανάτους Πατρώους Θεούς που δίδονται στον Λαό για να αγοράσει τα πνευματικά όπλα της Ελευθερίας.

Αγοράζοντας ένα ομόλογο της Επαναστάσεως, αγοράζεις αιώνια ζωή για το Έθνος.

Κάνε δώρο στους φίλους σου ένα ομόλογο της Επαναστάσεως.

Κάθε λέξη που χρησιμοποιείς επηρεάζει με το νόημά της την ζωή σου. Κάθε συναίσθημα, κάθε πράξη, αναλόγως πώς καταναλώνεται, τροφοδοτεί την Ελληνική Επανάσταση ή τον ξένο κατακτητή. Προμήθευσε με επαναστατικά συνθήματα τον Λαό. Πείσε τον να αγοράσει ομόλογα της Ελληνικής Επαναστάσεως. Πείσε τον να χρηματοδοτήσει τον Επαναστατικό Πόλεμο κατά των ξένων κατακτητών.  

Τα ομόλογα της Επαναστάσεως θα είναι 3ετής διαρκείας, ονομαστικής αξίας 100, 200, 500, 1000 ευρώ. Με 10% ετήσιο επιτόκιο. Πληρωμή στην λήξη. Αφορολόγητα. Χωρίς πόθεν έσχες.

Συνυπευθυνότητα για την αποπληρωμή έχει και ο αγοραστής του ομολόγου, αν δεν βοηθήσει να κατισχύσει ο Επαναστατικός Αγών.

Έλληνα! γίνε χορηγός της Ελευθερίας του Ελληνικού Γένους. Κάνε ανάθημα προς τους Θεούς. Επανέκδοσε την δραχμή. Αγόρασε ομόλογα της Επαναστάσεως.

Το βιβλίο της Ιστορίας περιμένει να γράψει το όνομά σου με μεγάλα γράμματα. Η υστεροφημία σου θα είναι αιώνια. Το μέλλον των παιδιών μας ευρίσκεται στα χέρια σου.

Τα ομόλογα της Επαναστάσεως θα μετατραπούν σε συσσίτια, πυρομαχικά, φάρμακα, ενδύματα, βιβλία, οικίες, εφημερίδες, φυλλάδια, τηλεπικοινωνίες, οδοφράγματα, για τους ηρωικούς Επαναστάτες. Η επένδυσή σου θα έχει πολλαπλάσια απόδοση.

Μιμήσου τους Έλληνες και τους φιλέλληνες του εξωτερικού πριν από 190 χρόνια όταν συγκέντρωναν χρήματα με εράνους για να συντηρηθεί η φλόγα της Επαναστάσεως. Αρκετοί Έλληνες εκποίησαν ακόμη και οικογενειακά κειμήλια για να ενισχύσουν οικονομικώς τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.

Σήμερα ένδοξε Έλληνα, ουδείς θα λείψει από το Εθνικό Προσκλητήριο. Η Ελληνική Εξέγερση σε περιμένει.

Άλλοι θα δώσουν την ζωή τους για την Ελευθερία της Πατρίδος. Εσύ, αγόρασε ομόλογα της Επαναστάσεως για να σώσεις την τιμή της οικογενείας σου.

Αντί να πληρώνεις τους κατακτητές να σε σφάζουν, αντί να προσκυνάς δουλικώς τους ξένους εκλιπαρώντας για δάνεια, γίνε δανειστής!

Δάνεισε την Ελληνική Επανάσταση. Θα απολαύσεις αμύθητα πλούτη εθνικής υπερηφάνειας. Απαίτησε από τους επαναστατημένους Έλληνες  να σταθούν ατρόμητοι εμπρός στον κατακτητή.

Γίνε Μέγας Ευεργέτης. Θέσε την υπογραφή σου κάτω από τα Επαναστατημένα όπλα του Έθνους.  

Τα ομόλογα της Επαναστάσεως ικανοποιούν την ανάγκη για περιπέτεια και δράση. Ανήκεις στους σκαπανείς της Ελευθερίας. Στους ηγέτες που ύστερα θα μιμηθούν οι υπόλοιποι. Όταν αγοράσεις το πρώτο σου Επαναστατικό ομόλογο, διάδωσε την είδηση στους φίλους σου.

 Αμέσως ο ενθουσιασμός των Ελλήνων θα απογειωθεί. Η πίστη στην Νίκη θα χαλυβδώσει την ψυχή του Λαού.

Ποιά είναι η χείριστη συνήθεια των ραγιάδων; Συγκρίνοντας τον εαυτό τους με τους ξένους, αυτο-υποβιβάζονται. Νομίζουν ότι οι ξένοι τραπεζίτες είναι πιό ισχυροί από τον Ελληνικό Λαό. Έτσι, εμποδίζουν την επιτυχία να έρθει ταχύτερα. Καταδικάζουν οι ίδιοι τον εαυτό τους στην σκλαβιά.

Σπάσε τον φαύλο κύκλο. Τώρα! Αγόρασε ομόλογα της Ελληνικής Επαναστάσεως, αποδεικνύοντας ότι είσαι ισχυρότερος από τους ξένους τραπεζίτες.

Όταν η Ελληνική Επανάσταση θριαμβεύσει, οι ξένοι τραπεζίτες δεν θα μπορούν να εξοφλήσουν τα ομολόγα που τους υποσχέθηκε η κατοχική κυβέρνηση. Τα ομόλογα των ξένων τραπεζιτών θα έχουν  μηδενική αξία. Αλλά τα δικά σου ομόλογα, τα ομόλογα της Επαναστάσεως θα έχουν τεραστία αξία.

Με κάθε ομόλογο της Ελληνικής Επαναστάσεως μεγεθύνεις την συλλογική και διαπραγματευτική σου ισχύ. Ανήκεις πιά σε μία ωργανωμένη οντότητα, έτοιμη να υπερασπιστεί πάση θυσία Ελληνικούς βωμούς και εστίες.

Τα συναπτόμενα δάνεια της Ελληνικής Επαναστάσεως έχουν ως πρόσθετη εγγύηση αποπληρωμής την περιουσία των κατακτητών και των εχθρών του Λαού. Η νικηφόρος Επανάσταση θα κατάσχει όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία τους.

Δεν δανείζεις. Δανείζεσαι. Οι Επαναστάτες με το αίμα που θα προσφέρουν στον βωμό της Ελευθερίας, σε μετατρέπουν από δούλο σε ελεύθερο άνθρωπο.

Οι Επαναστάτες σε δανείζουν. Σου χαρίζουν την δική τους ζωή για να ζήσεις εσύ ελεύθερος. Αξίζεις αυτό το δάνειο;

Η αγορά ομολόγων της Ελληνικής Επαναστάσεως σφραγίζει την επένδυσή σου στην Αιωνιότητα με αέναο κέρδος.

Τα ομόλογα της Ελληνικής Επαναστάσεως θα εκδίδωνται ανώνυμα,  στον κομιστή. Αλλά και ονομαστικώς, για όσους θέλουν να προστατευθούν από πιθανή κλοπή των τίτλων.

Οι εκδόσεις ομολόγων στον κομιστή, θα κυκλοφορούν ταχέως αντί χρήματος, και θα προλειάνουν το έδαφος για την έκδοση Ελληνικού χαρτονομίσματος.

Η πληρωμή τόκου και κεφαλαίου θα γίνεται στην λήξη. Αλλά τα ομόλογα της Ελληνικής Επαναστάσεως θα είναι ελευθέρως διαπραγματεύσιμα.

 Οι χρηματικές ανάγκες της Ελληνικής Επαναστάσεως είναι τεράστιες και χωρίς την μαζική συνεισφορά σε είδος και χρήμα, ο κατακτητής θα έχει πλεονέκτημα. Μέχρι να επανέλθει η δραχμή, η έκδοση ομολόγων για την ενίσχυση της Ελληνικής Επαναστάσεως θα αποτελεί οιωνεί εθνικό χαρτονόμισμα.

Το δάνειο – ομόλογο της Επαναστάσεως είναι πνευματικός ιός. Μεταδίδεται. Αγόρασες μία μοναδική ευκαιρία! Ρώτα τους φίλους σου: εσείς;!  

Στους αδελφικούς φίλους, χάρισε ένα παντοτινό δώρο να σε θυμούνται για πάντα. Χάρισέ τους ένα ομόλογο της Ελληνικής Επαναστάσεως. Ακόμη και τα μικρής ονομαστική αξίας ομόλογα των 100 ευρώ, θα μετατραπούν σε δεσμούς αιωνίας φιλίας.

Η κυκλοφορία ομολόγων για την στήριξη της Ελληνικής Επαναστάσεως(της δεύτερης μετά το 1821), αποτελεί αντικατάσταση του οθνείου κατοχικού νομίσματος. Αποτελεί πατριωτική πράξη αποσύρσεως του ευρώ, το οποίο σε λίγο δεν θα έχει αξία. Αφού μετά την επικράτηση της Ελληνικής Επαναστάσεως και την έξοδο από την ευρωζώνη, το κατοχικό νόμισμα θα καταρρεύσει.

Ενώσου με το επαναστατημένο πλήθος. Αγόρασε ομόλογα της Ελευθερίας.

Θυμήσου τα παιδιά σου. Μην τα εγκαταλείπεις στην σκλαβιά. Αγόρασε ομόλογα της Ελευθερίας.

Καθημερινώς το αίμα των Ελλήνων χύνεται άφθονο. Ο φόρος αίματος είναι βαρύς. Αρκετοί Έλληνες αυτοκτόνησαν. Άλλοι οδηγούνται σε αργό θάνατο δια της σταδιακής εξαθλιώσεως. Ο πόλεμος κατά των κατακτητών έχει πολλά θύματα. Η Ελληνική Επανάσταση χρειάζεται την συνδρομή σου. Υπόγραψε τον όρκο μας:

«Ορκίζομαι, από αυτή την ημέρα να πολεμώ τους κατακτητάς στην γειτονιά ή την κοινότητά μου. Θα διδάξω τον εαυτό μου και τους γύρω μου να αναγνωρίζουν, εμποδίζουν και παρεμβαίνουν εναντίον όλων των μορφών προσβολής εις βάρος της Μητέρας Ελλάδος.

Θα μιλώ δημοσίως κατά της ξένης κατοχής και θα προσφεύγω σε βοήθεια όσων συμπολιτών μου αγωνίζονται και διώκονται από το κατοχικό καθεστώς. Πιστεύω ακράδαντα ότι ακόμη και ένας Έλλην, μπορεί να ανατρέψει την ξένη κατοχή».

Μπορούμε να αποδείξουμε στους συμπολεμιστές μας ότι δεν είναι μόνοι τους στον Ιερό Αγώνα, και να τους παρέχουμε τα εφόδια για να ανατρέψουν τον κατακτητή πριν συμβούν περισσότερες εθνικές τραγωδίες.  

Η ανταπόκρισή σου θα σώζει πολλές Ελληνικές ζωές.

Μπορείς να διώξεις το ΔΝΤ και την κατοχική κυβέρνηση τώρα! Αγοράζοντας ομόλογα της Ελευθερίας.

Καμμία συνεισφορά δεν είναι μικρή. Επηρεάζει σημαντικά το αποτέλεσμα.

Βοήθησε τους Έλληνες Επαναστάτες. Μετάτρεψε τα ευρώ σε επαναστατικά όπλα. Κάθε ομόλογο της Επαναστάσεως φέρνει την ώρα της Ελευθερίας εγγύτερα.

Η Ελευθερία δεν χαρίζεται. Κερδίζεται.

Εκδοτική Αρχή των ομολόγων είναι τα Ιερά Οστά όλων των νεκρών Ελλήνων στις μάχες υπέρ της σωτηρίας του Έθνους. Είναι οι Ψυχές των Ηρώων και το αίμα των Εθνομαρτύρων.  

Ανάδοχοι και διαχειριστές των δανείων της Επαναστάσεως, θα είναι όσοι καταταχθούν στον Επαναστατικό Στρατό.  

Τα φυσικά πρόσωπα της Επαναστατικής Ηγεσίας αποτελούν εγγυητάς γνησιότητος των ομολόγων, και έχουν ποινικάς ευθύνας.

Εγγυώνται με την ζωή των για τις δαπάνες της Ελληνικής Επαναστάσεως. Ισχύει η ποινή του θανάτου για όσες περιπτώσεις κακοδιαχειρίσεως εμφανισθούν.

Θεματοφύλαξ των Επαναστατικών τίτλων, θα είναι το Θησαυροφυλάκειο της Επαναστάσεως. Η έκδοση νέων τίτλων θα φέρει την υπογραφή του εκάστοτε θησαυροφύλακος.

Οι Επαναστάτες επιφορτίζονται με την γνωστοποίηση, διανομή και πώληση των ομολόγων υπέρ της Ελληνικής Επαναστάσεως.

 

Υ.Γ1. Το «1821» η εκκλησία της αιρέσεως των ναζωραίων αφώρησε τους Επαναστάτες, συμμάχησε με τους οθωμανούς κατακτητές  και πρόδωσε την Εθνεγερσία. Σήμερα, η Εκκλησία των Ελλήνων πρωτοστατεί στην δεύτερη Εθνεγερσία, ευλογεί τους Επαναστάτες και τους καλεί να διαβούν το μονοπάτι των Εθνομαρτύρων.

Σήμερα, και πάλι η εκκλησία της αιρέσεως των ναζωραίων στηρίζει τους ξένους κατακτητές, όπως πάντα. Συμπλέει απολύτως με την κατοχική κυβέρνηση.

Σήμερα η Εκκλησία των Ελλήνων, πιστή στους Πατρώους Θεούς καλεί σε Πανελλήνια Εθνεγερσία. Σε ανατρεπτικό πόλεμο κατά των ξένων κατακτητών. Η Εκκλησία των Ελλήνων εκπροσωπεί την Αληθινή Θρησκεία, τους Αληθινούς Θεούς, και το αποδεικνύει με λόγια και έργα.

Η Ελληνική Θρησκεία ήταν, είναι και θα είναι, η επίσημη και μοναδική Θρησκεία του Ελληνικού Έθνους.

Δόξα και Τιμή σε Θεούς και Εθνομάρτυρες

 

Υ.Γ2. Διαδώστε το θείο μήνυμα της εγκυμονούσης Ιστορίας. Αγκαλιάστε με στοργή το θείο βρέφος που θα γεννηθεί καθώς το περιμένουν δύσκολες στιγμές στα πρώτα του βήματα. Στοιχηθείτε στον Ιερό Στρατό των Θεών. Εγγραφείτε μέλη, συνδρομητές στην Εκκλησία των Ελλήνων και πολεμήστε τον κατακτητή υπό την Ιερά Σκιά των Προγόνων.

 

4η Μεσούντος μηνός Πυανεψιώνος, έτους 2786 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)