:: ::

 
 
 

     

            Όμηρος των ναζωραίων η Ελλάς. Αντεπίθεση Λαέ

 

Οι άπιστοι και άθεοι Γεώργιος Καρατζαφέρης και Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης σέρνουν τον χορό των φασιστικών επιθέσεων κατά του Έθνους. Υποκινούνται άραγε από μυστικές υπηρεσίες και ξένα σκοτεινά κέντρα για να πλήξουν τα Όσια και τα Ιερά της Ελληνικής Φυλής; αναρωτιέται ο λαός.

Σίγουρα θέλουν να πλήξουν την Πίστη του Ελληνικού Λαού, την Πίστη στους Αθανάτους Θεούς. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Και γι’ αυτό άλλωστε ο λαός τους κατηγορεί ότι ενισχύονται οικονομικώς από ξένα σκοτεινά κέντρα.

Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης και Γ. Καρατζαφέρης αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της παγκοσμιοποιήσεως και της νέας τάξης πραγμάτων που θέλει να επιβάλλει σε όλον τον κόσμο η θεομίσητη αίρεση των ναζωραίων.

Χριστόδουλος και Καρατζαφέρης κτυπούν με μίσος την Θρησκεία και τον Ελληνισμό. Στόχος τους είναι να πλήξουν τις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού.

Αλλά οι Θεοί απεκάλυψαν την δύναμή Τους. Οι Ιερείς μας είχαν προβλέψει ότι οι διώξεις κατά Ελλήνων που έχουν εξαπολύσει χριστιανικές παρακρατικές ομάδες όπως η Χρυσοπληγή και η Τετρακτύς, θα προκαλούσαν την Οργή των Θεών.

Ο Ελληνικός Λαός βοά: Κάτω τα χέρια από την Θρησκεία και την Πίστη κύριε Παρασκευαΐδη και κύριε Καρατζαφέρη. Μην βεβηλώνετε την Πίστη του Λαού στα θεία. Μην κηρύσσετε την αθεΐα. Η Θρησκεία είναι στυλοβάτης του Έθνους. Χάρις στην Θρησκεία διατηρήθηκε το Έθνος τόσους αιώνες βυζαντινής και οθωμανικής δουλείας.

Το δίλημμα των ημερών μας είναι Θρησκεία ή αθεΐα. Οι Αθάνατοι Θεοί δεν συγχωρούν τους απίστους και τους αθέους όπως τον Γ. Καρατζαφέρη και Χ. Παρασκευαΐδη. Οι αποστάτες του Έθνους και των Θεών δεν έχουν θέση στην Ελληνική κοινωνία.  

Ένας εσμός ανθρώπων που αποτελείται από πράκτορες, και διεφθαρμένους δημοσιογράφους επιτίθεται στην Θρησκεία. Θύματά τους ο Ελληνισμός και ο Λαός. Πλήττεται η πατρογονική Πίστη των Ελλήνων.

Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο επιθέσεως κατά του Ελληνισμού το οποίο έχει εξυφανθεί από τους βυζαντινούς πραιτωριανούς του Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη. Τα φερέφωνα του Παρασκευαΐδη όπως ο Γ. Καρατζαφέρης, η Τετρακτύς, η Χρυσοπληγή πρωτοστατούν στις αντεθνικές εξελίξεις. Η δημοσιογραφική έρευνα επιβεβαίωσε όλες τις σχέσεις Γιοσάκη, Τετρακτύς, Βαβύλη, Χρυσοπληγής και το πώς κατηύθυναν το παραδικαστικό κύκλωμα.

Συνωμοτούν για την ανατροπή του πολιτεύματος. Η Πολιτεία των Αθανάτων Θεών δέχεται καθημερινώς πλήγματα από την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων.

Αποδεικνύεται η ύπαρξη ενός κέντρου το οποίο χρησιμοποιεί ντόπια φερέφωνα για να κτυπήσει το Ελληνικό Έθνος και να επαναφέρει τον βυζαντινό σκοταδισμό.

Η Ελληνική Θρησκεία και η Πίστη στους Θεούς αποτελούν αντικείμενο χλευασμού για αυτούς τους απάτριδες. Απαγορεύστε την Θρησκεία, διαλύστε τους θεσμούς, διαφθείρετε το ηθικό και τις αξίες του λαού, είναι το σύνθημα των κυρίων Παρασκευαΐδη και Καρατζαφέρη.

Αυτή την εντολή έχουν τα σκοτεινά βυζαντινά κέντρα που πολεμούν τον Ελληνισμό σε όλες του τις εκφάνσεις.

Είναι άλλωστε πασίγνωστη η ρήση του Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη: «Πρέπει να πλήξουμε τους Έλληνες στην θρησκεία, στην γλώσσα και στον πολιτισμό τους, ώστε να τους μετατρέψουμε σε δούλους του εσταυρωμένου Σατανά».

Αυτό ακριβώς εφαρμόζει τώρα ο Παρασκευαΐδης. Πλήττει τους θεσμούς και την Εκκλησία μας. Προκαλεί τρόμο και οργή το θράσος αυτού του απίστου που θέλει να ορκίσει τους πολιτικούς στον εσταυρωμένο Σατανά. Χωρίς να ρωτήσει κανέναν στερεί τον Ελληνικό Λαό από την Θρησκεία του.

Αλλά αυτοί οι άθεοι δεν έχουν το δικαίωμα να μιλούν απαξιωτικώς για την σημαία και το Έθνος. Δεν είναι δυνατόν να θέλουν να επιβάλλουν το σύμβολο του Σατανά, τον χριστιανικό σταυρό, στα ιερά μας σύμβολα και στα δημόσια κτίρια.

Οι βυζαντινοί σκοταδιστές θέλουν να επιβάλλουν το σύμβολο του Σατανά και στις αστυνομικές ταυτότητες, ώστε όλοι οι Έλληνες να έχουν χαραγμένο πάνω τους το σύμβολο του Κτήνους.   

Το σάπιο και αρρωστημένο χριστιανικό κατεστημένο προσπαθεί να αλλοιώσει το Έθνος και να ισοπεδώσει την Πίστη στους Αθανάτους Θεούς και τις αξίες του Ελληνισμού.

Καλούμαστε από τους Αθανάτους Θεούς να πολεμήσουμε το μισελληνικό χριστιανικό κατεστημένο μέχρι θανάτου.

 

Σπεύσιππος  

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα