:: ::

 
 
 

 

       Προκαλούν και πάλι οι νεοβυζαντινοί εχθροί του Έθνους και του Ελληνισμού

 

Ωρισμένοι άθλιοι νοσταλγοί του σκοτεινού μεσαίωνος, φορείς του θρησκευτικού θανάτου και λάγνοι αιμοδιψείς του βρυκολακιασμένου βυζαντίου συνεχίζουν να προκαλούν τον Ελληνικό λαό. Ζητούν ένα θανάσιμο πισωγύρισμα στο σκοτάδι του ανθελληνικού βυζαντίου. Αγνοούν το ύψος της θεοσέβειας  και της φιλοσοφίας των Ελλήνων προγόνων μας και προσπαθούν να επαναφέρουν την πλάνη των ειδωλολατρών ναζωραίων για κάποιον ραββίνο Τζεσουά που τάχα έγινε θεός. Αυτού του μύθου της νοσηράς φαντασίας που είχε αμφισβητηθεί,  από τότε που εμφανίσθηκε, απ’ όλους τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους διανοητές.

Το μισελληνικό βυζάντιο και η αίρεση των ναζωραίων διέπραξαν την μεγαλύτερη γενοκτονία που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητος. Το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους ναζωραίους δεν έχει προηγούμενο. Αυτή η ιερή ιστορική πραγματικότητα αμφισβητείται από μία χούφτα αθλίων νεκραναστών της θρησκευτικής παρακμής του παρελθόντος. Οι οποίοι περιφρονώντας την θεοσέβεα του Ελληνικού λαού προσπαθούν να επιστρέψουν στο έκτρωμα της χριστιανικής πλάνης και του βυζαντινού σκότους.

Πού ακούστηκε εδώ, στην ιερή χώρα του φωτός και της αληθείας να επιχειρήται αναβίωση της βυζαντινής λαίλαπας! Και δεν σταματούν εδώ οι τρισάθλιοι νεοβυζαντινοί. Ενώ οι πάντες ζητούν την αποβολή του σατανικού συμβόλου των ναζωραίων από την Ελληνική σημαία, οι νεο-βυζαντινοί γραικύλοι ζητούν να τοποθετηθεί ο βυζαντινός δικέφαλος αετός στην Ελληνική σημαία!!!

Επιπλέον θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στον λαό η στάση ωρισμένων αξιωματούχων οι οποίοι απαγορεύουν την διδασκαλία του μαθήματος της Ελληνικής Θρησκείας στα σχολεία και την απαγόρευση της αναγραφής «Έλλην στο θρήσκευμα» στα δημόσια έγγραφα. Οι πολίτες διαπιστώνουν ότι αυτή η στάση αναστατώνει την κοινωνία, διασπά την συνοχή της, καταργεί ουσιαστικώς την Βουλή και καθιστά τον κάθε αμόρφωτο αξιωματούχο κυριολεκτικώς ανεξέλεγκτο.

Ωρισμένοι αξιωματούχοι που άγονται και φέρονται από την αίρεση των ναζωραίων έθεσαν ως στόχο να ξηλώσουν τις ρίζες του Ελληνισμού ενώ είναι ευαίσθητοι για θέματα που άπτονται τα προκλητικά προνόμια της ανθελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων. Αδιαφορούν προκλητικώς για την απαγόρευση στους Έλληνες πολίτες να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Αυτή η στάση κυριολεκτικώς εξοργίζει τον λαό. Διότι η τήρηση τοιαύτης στάσεως από το κράτος δίνει την εντύπωση στον λαό ότι ωρισμένοι αξιωματούχοι δεν υπολογίζουν την Βουλή, την Ιερά μας Παράδοση και τους Θεούς.

Όμως η ιστορία έχει λάβει την πορεία της και ο Έλληνας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Πατρώα Θρησκεία, την οποία θεωρεί τροφό και πνεύμονά του. Η αίρεση των ναζωραίων είναι νεκρή, ας το καταλάβουν επιτέλους κάποιοι θρασύδειλοι. Ας αναζητήσουν την θρησκευτική αλήθεια μέσα στην αρχαία Ελληνική γραμματεία και δεν θα απογοητευθούν.

Δυστυχώς από τότε που έμειναν ασύδοτοι να σκέπτωνται, να μιλούν και να εκφράζωνται οι ανισόρροποι και οι ασεβείς, θα υποφέρουν οι γνωστικοί και οι ευσεβείς αν δεν ληφθούν μέτρα προστασίας του κοινωνικού συνόλου. Οι Θεοί δεν θα επιτρέψουν την ανάμειξιν του Ελληνικού Φωτός με το βυζαντινό σκότος.

Λεύκιππος

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα