:: ::

 
 
 

 

   Μισελληνικό παραλήρημα από την ναζωραία δημοσιογράφο Η. Μιχαλολιάκου στο extra channel 3

 

Το εσταυρωμένο Κτήνος στήνει τηλεοπτικές δίκες τρομαγμένο για την Εθνεγερσία που το απειλεί. Οι την φαιά ρόμπα ενδεδυμένοι στήνουν δικαστήρια χωρίς καμιά νομική στήριξη και λαϊκό έρεισμα πέραν της γηρασμένης συντηρητικής μάζας που ποδηγετούν.

Η χριστιανόπληκτη Μιχαλολιάκου στην εκπομπή της, στο extra channel 3 στις 2-4-«2004», έθεσε στο κατηγορητήριο της την ίδια την οργανωτική επιτροπή του 2004 για την τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλογός. Παριστάνοντας την πρόεδρο ενός θρησκευτικού δικαστηρίου, προσπάθησε να καταδικάσει την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλογός ως «παγανιστική» και ως κατάλοιπο «ειδωλολατρείας».

Αν μπορούσε ο σκοτισμένος νους της να έχει μια λογική αναλαμπή θα διαπίστωνε ότι δεν κινδυνεύει από κατάλοιπα ο ανήθικος κόσμος μας αλλά από την χριστιανική κατοχή. Την χριστιανική κατοχή που επιβάλλει το ήθος για 1700 χρόνια και όχι από το ήθος των αθώων θυμάτων της.

Τα Έθνη σε όλη την Γή είδαν την ελπίδα της ανθρωπότητας να αχνοφέγγει μέσα από τα χέρια της Πρωθιέρειας. Είδαν μια μόνο Αναλαμπή του φιλάνθρωπου Πολιτισμού που πολέμησε την βαρβαρότητα και το σκότος. Έστω και απαλλαγμένα από κάθε θρησκευτικότητα, με αυτήν την τελετή οι Αληθινοί Πατρώοι Θεοί δήλωσαν την παύση της χριστιανικής τυραννίας που βασάνιζε την ανθρωπότητα και την επικείμενη κυριαρχία Τους.

Ποιοί θα σταθούν απέναντι στις Τιτάνιες Κοσμικές Δυνάμεις που με ένα φύσημα θα ζώσουν την Γαία; Μα η μισαλλόδοξη Μιχαλολιάκου με το σταυρουδάκι στο γυμνό της πάντα μπούστο, ώστε να μαζέψει κανα τηλεθεατή, ένας καψαλισμένος παπά-Τιμόθεος, ένας προκατειλημμένος ψευδοερευνητής και ο γραφικός προπαγανδιστής Κηλίφης! Στην άλλη πλευρά του δικαστηρίου, ο άπειρος αλλά ένθερμος υποστηρικτής του Αρχαίου Κόσμου Ραδάμανθυς Αναστασάκης και ο «ελληνοκεντρικός» βυζαντινολάτρης Πλεύρης. Η Μιχαλολιάκου μεροληπτούσα και υποδαυλίζουσα τα ένστικτα ξεπέρασε σε μεροληψία και την χριστοσυντετριμμένη γριά με το λευκό τσουλούφι Χριστιαναρέα!

Ο παπάς πιπίλησε την καραμέλα της «ειδωλολατρείας», την συνταγή λάσπης που είχε πέραση σε ένα τελείως αμόρφωτο κόσμο. Με την τακτική της μείωσης και της απαξίωσης και την μισελληνική συνθηματολογία, προσπάθησε να ευφημίσει το δόγμα του.

Δια στόματος ενός αγανακτισμένου Ραδάμανθυ πληροφορήθηκε το κοινό πως οι εικονολάτρες, λειψανολάτρες και θαυματολάγνοι ναζωραίοι δεν μπορούν να κατηγορούν τους Ιδεολάτρες εραστές του Θείου Έλληνες, για «ειδωλολατρεία».

Μετά και την επικύρωση του Πλεύρη, η μπάλλα πέρασε στον ανιστόρητο ημιμαθή μισαλλόδοξο Παλαιτσάκο που μας κατηγόρησε και για ανθρωποθύτες! Με την τακτική της κοπτοραπτικής και με αποσπάσματα εκτός πλαισίου από μια ιστορία που χάνεται στα βάθη των χιλιετιών προσπάθησε να ταυτίσει τους Έλληνες με τοτεμιστές που κάναν επικλήσεις δια αίματος για να φέρουν την βροχή! Και όχι μόνον αυτό, αλλά υποδυόμενος τον αντικειμενικό ερευνητή, προσπάθησε να μειώσει, ως να ήταν κατάρα, τον Προγονικό Πολιτισμό στα πλαίσια της επιστημονικής ερεύνης!

Δεν μας είπε όμως πέρα από τα νοθευμένα χωρία, που για δύο χιλιάδες χρόνια μαγειρεύαν οι φθονεροί μοναχοί, πού είναι τα αρχαιολογικά ευρήματα, πού είναι τα κόκκαλα των θυμάτων, πού είναι οι βωμοί των ανθρωποθυσιών; Πού ψεύτη και υποκριτή; Eκεί ο Ραδάμανθυς αντέτεινε μόνο το παράλογο τέτοιας πρακτικής για ένα ανθρωπόφιλο πνευματικό κόσμο και την σύγχυση με τους θανατοποινίτες που χρησιμοποιούνταν στο απώτερο παρελθόν ως εξιλαστήρια θύματα για τον καθαρμό της πόλεως.

Και όμως, όλοι αυτοί οι κύριοι δεν έκαναν καμμία αναφορά στις πιστοποιημένες και μη αμφισβητούμενες από κανένα σοβαρό ερευνητή, μαζικές ανθρωποθυσίες 1.500.000.000 θυμάτων της χριστιανικής πανούκλας.

Την σπίλωση ενός Ευγενούς Ελεύθερου και ενάρετου Κόσμου ανέλαβε ο ρασοφόρος ανοήμων που ανακάλυψε λάγνες περιπτύξεις στους Πατρώους Θεούς. Παρατηρήσαμε ότι έδειξε ιδιαίτερο ζήλο για τον Θεό Δία και την Λήδα ενώ προηγουμένως όπως σωστά τοποθετήθηκε ο Ραδάμανθυς τους αποκάλεσε ανύπαρκτους!

Ο αποβλακωμένος από την κατήχηση νους τού ρασοφόρου δεν μπόρεσε να κατανοήσει ότι οι Θεοί δεν έχουν σαρκικά σώματα και η σχέση τους με θνητές είναι η αυθεντική αιθερική συνουσία που οι ναζωραίοι τόσο προβάλλουν στην γέννηση του ραββίνου της θρησκείας τους.

Μέσα από την καταπιεσμένη ερωτικά ζωή του προσπάθησε να ερμηνεύσει ανώτερες θεολογικές έννοιες σαν να έδιναν σε ένα νήπιο να ερμηνεύσει τον νόμο της σχετικότητος θέλοντας ίσως να ξεπεράσει τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη ή τον Πρόκλο και τον Ιάμβλιχο ο παπά- πιτυρίδας.

Αμέσως η μαινόμενη Μιχαλολιάκου έδωσε το βήμα στον γραφικό Κηλίφη που μέσα από ένα παραληρηματικό λόγο που το μόνο που κατέδειξε είναι η νοητική βλάβη που προξενεί η νηστεία και η προσευχή σε μια σκεπτομορφή, πρότεινε και παρεμβάσεις στην Ελληνική Τελετουργία! Πρότεινε να γίνει δημοψήφισμα για το αν θέλει ο λαός να επικαλείται η Πρωθιέρεια στην Αφή της Ολυμπιακής Φλογός τον Θεό Απόλλωνα ή τον ...ραββίνο Τζεσουά!

Ωσάν να είναι προϊόν δημοψηφίσματος το όνομα που έχει ένας θεός, ή ωσάν τα θύματα να δοξάζουν το όνομα του σφαγέως των μέσα στο ίδιο τους το σπίτι! Κατά τα άλλα αποδέχτηκε την Δημοκρατία, τον Αθλητισμό, λες και στην αρχαιότητα μπορούσαν αυτές οι Ιδέες να υπάρχουν ανεξάρτητα από τους Ιδρυτές δωροθέτες Θεούς.

Βρισκόμενος όμως σε λάθος έδαφος έλαβε απάντηση από τον Ραδάμανθυ Αναστασάκη όπου για πολλοστή φορά υπογραμμίστηκε η καταστροφή των Ελληνικών Ιερών από τα χέρια των ναζωραίων αυτοκρατόρων και των ροπαλοφόρων ναζωραίων μοναχών με εντολές της «εκκλησίας» τους. Οι διαχρονικοί εγκληματίες ξεπερνώντας κάθε θράσος πρότειναν και παρεμβάσεις πνεύματος πάνω στην εμπορευματοποιημένη Ολυμπιάδα του χρήματος που οι ίδιοι διδάξαν με τον φιλάργυρο θεό τους μαμωνά-γιαχβέ. Έτσι εμφανίστηκαν και ως σωτήρες, πνευματικοί αναμορφωτές ενός έκφυλου κόσμου που οι ίδιοι κατασκεύασαν. 

Δόθηκε λίγος χρόνος στον Ραδάμανθυ να ενημερώσει το κοινό ότι μπορεί να ονοματίζει σεβάσμια προς τα Ελληνικά Ήθη τα παιδιά του χωρίς φόβο και να αναπτύξει βιαστικά την Ελληνική Θεολογία, επίσης κατάφερε μέσα από μια ένθερμη και ένθεη προσωπική προσευχή να μεταδώσει κάτι από την αρχαία ευλάβεια και το αρχαίο ήθος. Μόνο τότε τα κοράκια σιγήσαν και μαζί τους όλα τα ναζωραίϊκα στοιχειά.

Για άλλη μια φορά τα ενδεδυμένα με ράσο ερπετά ρεκάσαν με στόχο την επαναφορά της μεσαιωνικής λαίλαπας. Η χριστιανική χούντα έκλεισε με έναν επίλογο αιτήσεως χρημάτων από την πολιτεία για νέες μητροπόλεις και ψευδοθεολογικές σχολές μίσους από τους πόρους για τον αθλητισμό και την τέχνη. Σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο ξεσκεπάστηκε η θέση τους για τον αθλητισμό και η εμμονή τους για περαιτέρω πλουτισμό της χριστιανικής συναγωγής τους. Οι μέρες τους είναι μετρημένες από την Θεία Πρόνοια. Οι ναζωραίοι με δάκρυα στα μάτια θα επιστρέψουν τους κατακτημένους Ιερούς Τόπους στους Έλληνες. Θα επιστρέψουν την παρανόμως αποκτηθείσα περιουσία με ρωμαϊκά διατάγματα στον Ελληνικό λαό και την συγγραφή της αληθινής Ιστορίας στα υπόδουλα Έθνη. Θα παραδεχτούν γονυπετείς μπροστά στις μορφές των Θεών την καταστροφή που επέφερε η παρουσία τους στην ανθρωπότητα και την Γή. Αν δεν μετανοήσουν για την ύβρι απέναντι στους Θείους Νόμους θα επιπέσει ορμητικά και ανήλεα πάνω τους η Νέμεσις!

 

Δέξιππος-Πολεμιστής των Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών

4η Ισταμένου μηνός Μουνυχιώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα