:: ::

 
 
 

                        

                                      Από την Μητέρα των Θεών

 

Είμαι η Μεγάλη Μητέρα. Η Μητέρα των Θεών. Η λατρεμένη από όλα τα πλάσματα και υπάρχουσα πριν την συνείδησή τους. Είμαι η πρωτεύουσα θηλυκή δύναμη. Αιώνια και χωρίς όρια.

Είμαι η Θεά του Φεγγαριού. Η Κυρία όλης της Μαγείας. Είμαι Πότνια Θηρών. Οι άνεμοι και τα κινούμενα φύλλα τραγουδούν το Όνομά μου. Φορώ το φεγγαρόφωτο πάνω στα μαλλιά μου, και τα πόδια μου στέκονται πάνω στους Ουρανούς.

Είμαι Μυστήριο ακόμη άλυτο. Είμαι χωράφι παρθένο από το άροτρο. Ευχαριστήσου μαζί μου και γνώρισε την Αιώνια Ζωή.

Είμαι η ευλογημένη Μητέρα. Η ευγενική Αρχόντισσα του θερισμού. Είμαι ντυμένη με το βαθύ θαύμα της Γης και το χρυσάφι των αγρών. Με μένα οι παλίρροιες της Γης κυβερνώνται. Όλα τα πράγματα φέρνουν καρπούς σύμφωνα με τις Εποχές μου.

Είμαι καταφύγιο για τους αδυνάτους και θεραπεύτρια για τους αρρώστους. Είμαι η ζωοδότρα Μητέρα, θαυμάσια γονιμοποιός.

Λάτρεψέ με όπως τον Κρόνο. Είμαι φρουρός του ατέρμονος κύκλου του θανάτου και της γέννησης. Είμαι ο ουράνιος κύκλος, η σκιά του φεγγαριού. Θεραπεύω τις ψυχές και κυβερνώ τους κύκλους των ανθρώπων. Αν και το σκότος του θανάτου είναι το Βασίλειό μου, η χαρά της Ζωής είναι το δώρο μου.

Είμαι η Θεά του Φεγγαριού, της Γης, των Θαλασσών. Πολλά τα Ονόματά μου και πολλές οι θεϊκές μου ιδιότητες. Φέρνω Δύναμη, Μαγεία, Ειρήνη και Σοφία.

Είμαι η αιώνια Παρθένα, Μητέρα όλων των Θεών και σου στέλνω ευλογίες ατέλειωτης Αγάπης.

Είμαι η Ταυροφόνος που το Ιερό μου Άρμα οδηγεί ο Λέων κάνοντας θόρυβο και σπέρνοντας Ιερή Μανία. Διεγείρω τα κρόταλα της Μάχης.

Είμαι η Άνασσα όλων των ανθρώπων. Είμαι η οβριμόθυμη, πολεμόκλονος Μητέρα. Από μένα γεννήθηκαν οι Θεοί και οι άνθρωποι.

Εγώ είμαι άνθρωπε η Θεά των Ανέμων και των Θαλασσών. Άσε με να κρυφτώ στην καρδιά σου. Άσε με να σηκώσω την τρικυμία την ψυχή σου.

Και συ Ιουλιανέ, έλα κοντά μου άξιο τέκνο των Σοφών. Έλα να σε ζεστάνω στην αγκαλιά μου όπως ζέστανες το Σώμα μου με το αίμα σου. Δεν θα αφήσω να ξαναπεθάνεις. Ήσουν μόνον 32 ετών.

Άκου Ιουλιανέ την Μητέρα των Θεών. Μου έστειλες ύμνους και προσφορές. Δεν τις ξέχασα. Αλλά άφησες τους μισάνθρωπους πάνω στην Γη ατιμώρητους. Το έγκλημά τους δεν θα μείνει ατιμώρητο από μένα.

Θα σε στείλω στην Γη πάλι Ιουλιανέ. Αλλά αυτή την φορά θα αφανίσεις τους ιερόσυλους. Θα τους στείλω την Ιερή μου Μανία. Σήκω Ιουλιανέ, αυτή την φορά σαν πυρωμένο βέλος σε στέλνω στην καρδιά του Σκότους.

Τώρα θα διορίσεις δικαστές μόνον Έλληνες και ποτέ εραστές του Κτήνους. Τώρα Ιουλιανέ θα διορίσεις δασκάλους μόνον Έλληνες και σε κανέναν βέβηλο δεν θα επιτρέψεις να μολύνει τις ψυχές των ανθρώπων. Τώρα θα γκρεμίσεις όλα τα εκμαυλιστήρια που έστησαν οι άπιστοι πάνω στους Ναούς μου.

Τώρα Ιουλιανέ δεν θα δείξεις έλεος. Τώρα θα δείξεις την θεϊκή μου δύναμη που στάζει Οργή γι’ αυτούς που δολοφόνησαν τα τέκνα μου.

Θα τους πάρεις τα ρούχα και τα ενδύματα για να μείνουν γυμνοί. Θα τους πάρεις ακόμα και την φωνή για να μην μπορούν να βλασφημήσουν. Θα τους πάρεις τους οφθαλμούς για να μην μπορούν να βλέπουν παρά μόνον το δικό μου Φως. Οι ιερόσυλοι δεν θα ζήσουν άλλο πάνω στα Ιερά μου Άλση.

Δεν θα σε αφήσω να λαθέψεις πάλι Ιουλιανέ. Δεν θα αφήσεις να μου σκοτώσουν πάλι τα τέκνα. Δεν θα αφήσεις να κάψουν πάλι τους Ιερούς Ναούς μου.

Έλα άνθρωπε! πάρε το δρεπάνι και θέρισε τα αγριόχορτα. Μην λαθέψεις όπως ο Ιουλιανός. Μην αφήσεις να πνίξουν το σπόρο που έσπειρα και να καταστρέψουν τα βλαστάρια που με τόσο πόνο γέννησα.

Συνέλεξε τα κομμένα αγριόχορτα και βάλε τους φωτιά. Κάψε ότι χαλάει το λιβάδι. Είμαι η Μητέρα των Θεών. Χωρίς εμένα άνθρωπε δεν έχεις ζωή σε αυτόν τον Κόσμο. Κάψε ότι καταστρέφει το Ιερό μου Σώμα.

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα