:: ::

 
 
 

 

Οι μεταρρυθμίσεις είναι επιβεβλημένες. Το ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο πρέπει να αναμορφωθεί ή να εξαλειφθεί

 

Είναι καιρός να γίνουν μεταρρυθμίσεις. Όλοι οι Έλληνες απαιτούν μεταρρυθμίσεις για να αλλάξει το καταθλιπτικό τοπίο του ρωμέϊκου ψευτοκρατιδίου. Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να προχωρήσουν άμεσα, χωρίς υπολογισμό του πολιτικού κόστους, και εν ανάγκη χωρίς την συναίνεση των ναζωραίων κατακτητών.

Οι ναζωραίοι κατακτητές πρέπει να σταματήσουν να κλέβουν τους Έλληνες δια της επαχθούς φορολογίας, πρέπει να σταματήσουν να δωροδοκούνται, πρέπει να σταματήσουν τις εκτρώσεις, πρέπει να σταματήσουν το εμπόριο ναρκωτικών, πρέπει να σταματήσουν την τοκογλυφία, πρέπει να σταματήσουν τις αθρόες εισαγωγές ξένων προϊόντων, πρέπει να σταματήσουν τις ανθρωποθυσίες Ελλήνων στο βωμό της «ανταγωνιστικότητος». Οι ανθρωποθυσίες Ελλήνων στον βωμό του μισελληνικού χριστιανικού κεφαλαίου είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητος. Πάνω απ’ όλα, οι ναζωραίοι κατακτητές πρέπει να σταματήσουν την χρήση του όρου Έλλην.

Πρέπει να σταματήσουν τις απαράδεκτες διεκδικήσεις τους εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνισμού. Οι ναζωραίοι κατακτητές πρέπει να διαλύσουν τα κόμματά τους, να παύσουν την λειτουργία των κατοχικών δικαστηρίων τους, να καταργήσουν όλη την μισελληνική νομοθεσία τους, να διαλύσουν όλες τις ένοπλες συμμορίες τους και να αρχίσουν σιγά-σιγά την αποχώρηση τους από την Ελλάδα.

Ο Ελληνικός Λαός εδώ και δεκαετίες απαιτεί αυτές οι μεταρρυθμίσεις για να αναπνεύσει ελεύθερα το Ελληνικό Έθνος. Αν δεν γίνουν βαθιές τομές και μεταρρυθμίσεις θα γινόμαστε συνεχώς μάρτυρες απίστευτων γελοιοτήτων όπως τις τελευταίες ημέρες με το Σκοπιανό ζήτημα.

Κάποιοι ελληνόφωνοι ναζωραίοι διαμαρτύρονται επειδή οι Σκοπιανοί διεκδικούν τον όρο Μακεδονία. Και κάποιοι ηλίθιοι Έλληνες συνεργάζονται με τους ελληνόφωνους ναζωραίους σε αυτό το ζήτημα, με σοφίσματα όπως «δεν πρέπει να απεμπολήσουμε τον όρο Μακεδονία».

Μα είναι τόσο ηλίθιοι αυτοί Έλληνες; Αφήνουν τους ναζωραίους να διεκδικούν και να απαλλοτριώνουν τον όρο Έλλην-Ελληνισμός, και μετά κλαψουρίζουν για τον όρο Μακεδονία; Δηλαδή καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν τον κώνωπα; Φοβούνται μήπως χάσουν τον όρο Μακεδονία από τους Σκοπιανούς και δεν φοβούνται μήπως χάσουν τον όρο Ελλάς από τους ναζωραίους κατακτητές;

Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο διότι πολλοί Έλληνες αντί να ακούν τους Ιερείς της Ελληνικής Θρησκείας, επηρεάζονται από «δεξιούς» και «αριστερούς» ναζωραίους.   

Κατ’ αρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι τα Σκόπια είναι πολυεθνικό ψευδοκράτος. Υπάρχουν αλβανικοί, Ελληνικοί και σλαβικοί πληθυσμοί μέσα στην επικράτειά του. Η κυβέρνηση των Σκοπίων δηλώνει ρητώς ότι θέλει τον όρο Μακεδονία ως εθνολογικό προσδιορισμό, δηλαδή θέλουν την αναγνώριση Μακεδονικής εθνότητος.

Αλλά οι «αριστεροί» ναζωραίοι στην Ελλάδα υποστηρίζοντες(παλαιόθεν) τον πιό ακραίο Σλαβικό εθνικισμό, δημαγωγούν λέγοντες ότι «θα πρέπει να διαπραγματευτούμε τον όρο Μακεδονία, με βάση γεωγραφικά κριτήρια, διότι ένα κομμάτι ανήκει στην Ελλάδα, ενώ ένα άλλο κομμάτι ανήκει(όχι κατέχει) η Βουλγαρία», κλπ. Δηλαδή ενώ οι Σκοπιανοί διεκδικούν τον όρο Μακεδονία ως εθνολογικό προσδιορισμό κάτι που σημαίνει εδαφικές και πληθυσμιακές διεκδικήσεις, οι «αριστεροί» ελληνόφωνοι ναζωραίοι δημιουργούν προπέτασμα καπνού για να περάσει ατουφέκιστος ο Σλαβικός εθνικισμός. Και αντ’ αυτού καθυβρίζουν υποκριτικώς τους Έλληνες ως εθνικιστές.

Ενώ οι «αριστεροί» ναζωραίοι στην Ελλάδα, εδώ και δεκαετίες, διεξάγουν αλυτρωτικό αγώνα υπέρ των Σλάβων, κατηγορούν τους Έλληνες για αλυτρωτικές επιδιώξεις. Οι «αριστεροί» ναζωραίοι στην Ελλάδα καταδικάζουν τον εθνικισμό, όταν προέρχεται από Έλληνες, αλλά είναι υπέρ του ακραίου εθνικισμού, όταν προέρχεται από Σλάβους.  

Από την άλλη πλευρά, οι «δεξιοί» ναζωραίοι θέλουν να υποτάξουν την Μακεδονία στο νεοβυζαντινό ρωμέϊκο παρακράτος. Και κρύπτονται πίσω από το σύνθημα «η Μακεδονία είναι Ελληνική», αλλά στην πραγματικότητα εννοούν ότι η Μακεδονία είναι χριστιανική.

Αν και μία γεωπολιτική ανάλυση αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι η Ελλάς κινδυνεύει περισσότερο από τους Σλάβους σε σχέση με τους Τούρκους, μία εθνοφυλετική ανάλυση αποδεικνύει ότι η Ελλάς κινδυνεύει περισσότερο από τους ελληνόφωνους ναζωραίους παρά από οιονδήποτε εξωτερικό εχθρό.

Οι Έλληνες κινδυνεύουν περισσότερο από την αφομοίωση με τους ναζωραίους παρά από την σύγκρουση με τους Σλάβους.

Το Σκοπιανό ζήτημα αποδεικνύει περιτράνως την τεραστία σημασία της απαλλοτριώσεως Ελληνικών όρων από τους εχθρούς μας. Η αβελτηρία μας στο εσωτερικό, ανοίγει την όρεξη και σε άλλους διεκδικητές. Έχουμε καθυστερήσει χαρακτηριστικώς στην απαλλοτρίωση του όρου Έλλην από τους ναζωραίους κατακτητές.

Αν δεν διεκδικούμε από τους ναζωραίους να εγκαταλείψουν τον όρο Έλλην, διεκδικούν οι ναζωραίοι από τους Έλληνες να εγκαταλείψουν τον όρο Έλλην. Αν δεν διεκδικούμε από τα Σκόπια να εγκαταλείψουν την χρήση του όρου Μακεδονία, διεκδικούν τα Σκόπια να εγκαταλείψουν οι Έλληνες την χρήση του όρου Μακεδονία.

Στην πολιτική δεν υπάρχει ειρήνη και συμβιβασμός. Υπάρχει ακήρυχτος πόλεμος(οι διπλωμάτες το βαπτίζουν ειρήνη) και υποχώρηση(οι διπλωμάτες το βαπτίζουν συμβιβασμό). Για κάθε βήμα που κάνεις πίσω, ο εχθρός κάνει δύο βήματα εμπρός.

Κάποιοι ελληνόφωνοι ναζωραίοι πρότειναν την αποδοχή μίας σύνθετης ονομασίας για τα Σκόπια, και συγκεκριμένα τον όρο Σλαβομακεδονία. Είναι φανερό ότι το παραμύθι του «ελληνοχριστιανισμού»(η σύνθετη ονομασία της χριστιανικής δικτατορίας εν Ελλάδι), εμφανίζεται σε όλες τις πρακτικές των ναζωραίων.

Οι Έλληνες εκ φύσεως διεκδικούν και μόνον διεκδικούν. Το «δεν διεκδικούμε τίποτε» είναι σύνθημα των ναζωραίων κατακτητών όταν πρόκειται να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα διεθνώς. Αλλά στο εσωτερικό, οι ναζωραίοι διεκδικούν τα πάντα. Κυρίως διεκδικούν τον αφανισμό του Ελληνισμού.

Όμως και οι Έλληνες διεκδικούν τον αφανισμό της αιρέσεως των ναζωραίων. Και πολεμούν σε όλα τα μέτωπα εναντίον όλων των εχθρών. Αν πρόκειται τα Σκόπια να δεχτούν σύνθετη ονομασία, ο κατάλληλος όρος είναι Ελληνομακεδονία, και όχι Σλαβομακεδονία.

Σκοπός των Ελλήνων είναι να απελευθερώσουν όλα τα υπόδουλα Ελληνικά εδάφη και όλους τους υποδούλους Ελληνικούς πληθυσμούς. Και αυτούς που τελούν υπό ρωμέϊκη κατοχή και αυτούς που τελούν υπό σλαβική κατοχή.

Αλλά ο εθνικοαπελευθερωτικός αγών θα είναι πόλεμος φθοράς και όχι στρατιωτικός. Πόλεμος ιδεών και όχι βομβών. Η Ελληνική Ιστορία παρέχει δεκάδες παραδείγματα για το πώς διαλύσαμε ολόκληρες αυτοκρατορίες εκ των ένδον, με συμμαχία με τους εχθρούς των εχθρών μας.

Ενώ έχουμε τόσο υψηλά καθήκοντα, είναι ανόητο να ακούμε τα μμε των ναζωραίων που μιλούν για μεταρρυθμίσεις, και στρέφουν την λέξη «μεταρρυθμίσεις» να δείχνει προς την Ελληνική κοινωνία.

Οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν αφορούν αποκλειστικώς τους ναζωραίους. Οι Έλληνες θα μεταρρυθμίσουν τους ναζωραίους κατακτητές, και όχι οι ναζωραίοι κατακτητές τους Έλληνες.

 

Δ. Μαθιουδάκης

9η Μεσούντος μηνός Πυανεψιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα