:: ::

 
 
 

                 

                     4ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

 

Ανακοίνωση

Η Λογοτεχνική Ομάδα «Ιδεόπνοον» και το Περιοδικό «Πνοές Λόγου και Τέχνης» διοργανώνουν τον 4ο Ετήσιο Πανελλήνιο διαγωνισμό Διηγήματος και Ποίησης με ελεύθερο θέμα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα κείμενά τους, τα οποία για το μεν διήγημα δε θα υπερβαίνουν τις τρεις σελίδες, για τη δε ποίηση, τους τριάντα στίχους, με ψευδώνυμο, σε τρία αντίτυπα τα οποία δεν επιστρέφονται, με απλή ταχυδρομική επιστολή (συστημένα θα αποκλείονται). Έξω από το φάκελο να ορίζεται η κατηγορία (πεζό ή ποίηση). Τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερομένων να εσωκλείονται σε δεύτερο φάκελο (κλειστό, διαφορετικά αποκλείονται), έξω από τον οποίο θα αναγράφεται το ψευδώνυμο.

Τα κείμενα πρέπει να είναι ανέκδοτα, να μην έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν με οποιονδήποτε τρόπο και να είναι γραμμένα με γραφομηχανή ή Η/Υ. Μόνο ένα έργο μπορεί να υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες. Κάθε αποστελλόμενο έργο να είναι τυπωμένο στη μια πλευρά της σελίδας. Ως τελευταία ημερομηνία συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται η 30η Νοεμβρίου 2008.

Ημερομηνία αποστολής θα θεωρείται αυτή που αναγράφεται στην ταχυδρομική σφραγίδα του φακέλου. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ. Πετρούπολης, Μπουμπουλίνας 59 και Αθ. Διάκου.

Αποστολή κειμένων στη διεύθυνση: Ποστ-Ρεσταντ ,Ταχυδρομείο Πετρούπολης, 132 31 με την ένδειξη: «4ος Διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης».  

Υπόψη: Αρετής Γκιωνάκη, υπεύθυνης Λογοτεχνικής Ομάδας «Ιδεόπνοον»

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948160002

Email: ideopnoon@gmail.com, pnoeslogou@gmail.com, pnoeslogou@in.gr

Σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για τον διαγωνισμό: http://logotexniar.blogspot.com/, Ideoopnoon, ΠΝΟΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ.

Κριτική επιτροπή για τα κείμενα: Αργυρίου Θανάσης, Γκιωνάκη Αρετή, Δεληγιάννης Νίκος, Ρισσάκη Κλεοπάτρα, Σιούτη Έλενα, Ζαχαρίας Στουφής

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα