:: ::

 
 
 

 

Τα λάθη της αμερικανικής πολιτικής στο ζήτημα της ισλαμικής τρομοκρατίας

 

Η Αμερικανική πολιτική στο ζήτημα του ισλάμ είναι εντελώς λάθος. Ο πρόεδρος Μπούς δήλωσε μετά την 11η Σεπτεμβρίου ότι το ισλάμ είναι μία «ειρηνική θρησκεία». Η τακτική της Αμερικανικής κυβερνήσεως είναι να διαιρέσει το ισλάμ σε καλό-μετριοπαθές και σε κακό-τρομοκρατικό. Αυτό το έγκλημα δεν έγινε ποτέ ακόμα και από προδότες τύπου Τρούμαν όταν παρέδιδε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη στην κομμουνιστική δικτατορία.

Η κυβέρνηση Τρούμαν βάπτιζε την προδοτική της υποχώρηση μπροστά στην κομμουνιστική δικτατορία ως «διατήρηση της ειρήνης». Αλλά ποτέ δεν τόλμησε να δηλώσει ότι χωρίζει τον κομμουνισμό σε καλό και κακό.

Η δήλωση του προέδρου Μπούς ήταν εντελώς άστοχη. Αφόπλισε ψυχολογικά τους Αμερικανούς διότι αφαίρεσε από το ιδεολογικό τους οπλοστάσιο τα εγκλήματα που έχει διαπράξει το ισλάμ κατά της ανθρωπότητος από την εμφάνισή του τον 7ο αιώνα μέχρι σήμερα. Ενώ συγχρόνως το ισλάμ δεν χάνει την ευκαιρία να μιλά για εγκλήματα των αμερικανών στο Λίβανο, την Παλαιστίνη και το Ιράκ.  

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές το ζήτημα είναι ποιά προπαγάνδα θα επικρατήσει. Αυτή που παρουσιάζει τον Μπίν Λάντεν και το ισλάμ ως απελευθερωτές και τους Αμερικανούς ως καταπιεστές ή το αντίστροφο;

Με το να αποκαλεί ο Μπούς το ισλάμ ειρηνική θρησκεία και να προσπαθεί να ρίξει όλη την ευθύνη σε μερικούς «κακούς» ισλαμιστές, που τάχα δεν εκπροσωπούν το αληθινό ισλάμ, κατέστρεψε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για τα εκατομμύρια εγκλήματα  του ισλάμ κατά της ανθρωπότητος.

Η αιτία της ισλαμικής τρομοκρατίας οφείλεται στην ίδια την φύση του ισλάμ, και όχι σε κάποιους «κακούς» ισλαμιστές. Αυτά που έκανε το ισλάμ την 11η Σεπτεμβρίου τα έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Είναι απαράδεκτο να μετατοπίζεται η ευθύνη από την ιδεολογία στα πρόσωπα.

Με αυτή την τακτική η Αμερικανική κυβέρνηση διαπράττει τα εγκληματικά λάθη του Τρούμαν. Δηλαδή μιλώντας για «καλό» ισλάμ ο πρόεδρος Μπούς παραδίδει ολόκληρους λαούς στην δικτατορία του ισλάμ. Θεωρεί ότι οι άνθρωποι που ζουν κάτω από την δικτατορία του ισλάμ χαίρονται που είναι σκλαβωμένοι.  

Ο πρόεδρος Μπούς νομίζει ότι με αυτή την τακτική θα συνενώσει ισλαμιστές κατά του Μπίν Λάντεν και άλλων ισλαμικών συμμοριών. Αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Αυτή η τακτική εκλαμβάνεται ως αδυναμία των αμερικανών και επιπλέον εγκαταλείπονται σύμμαχοι όπως η Ινδία και η Κίνα στο έλεος του «καλού» ισλάμ.

Η Αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να στρέψει το κέντρο βάρους της προπαγάνδας της στα εγκλήματα του ισλάμ, αλλιώς μηδενίζοντας και απαλλάσσοντας το ισλάμ από όλα τα εγκλήματα βρέθηκαν οι ΗΠΑ κατηγορούμενες του ισλάμ για την όποια δυστυχία και φτώχεια στην Μέση Ανατολή και στον Αραβικό κόσμο.

Οι Άραβες λένε ότι «μπορεί να πληρώσουμε για αυτά που κάνει ο Μπιν Λάντεν στους Αμερικανούς αλλά είναι απελευθερωτής, ενώ ο Μπούς είναι καταπιεστής». Αυτή η προπαγάνδα πρέπει να αντιστραφεί διότι ροκανίζει τα ηθικά θεμέλια των ΗΠΑ. Καταστρέφει το ηθικό των αμερικανών στρατιωτών που πολεμούν για την ελευθερία του κόσμου από το ισλαμικό σκότος.

Οι Αραβικοί λαοί πρέπει να συνεργαστούν με τις ΗΠΑ. Οι Άραβες πρέπει να πολεμήσουν στο πλευρό των ΗΠΑ για να απελευθερωθούν από το ισλάμ και να ανακτήσουν τις εθνικές τους ταυτότητες και πολιτισμούς εξοβελίζοντας τελείως το αντεθνικό ισλάμ. Οι Άραβες πρέπει να θέσουν το ισλάμ εκτός νόμου. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος των ΗΠΑ. Και η ταυτόχρονη απελευθέρωση των ΗΠΑ και της Ευρώπης από τον χριστιανισμό.

Ο πρόεδρος Μπους θα πρέπει να προσέξει να αφαιρέσει το χριστιανικό στοιχείο από την πολεμική του διότι έτσι δίνει ορμή και ώθηση στα επιχειρήματα του Μπίν Λάντεν και των άλλων τρομοκρατών περί σταυροφορίας κατά των Αράβων. Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας είναι απελευθερωτικός και όχι χριστιανικός.

Διότι αλλιώς οι ΗΠΑ αφήνουν τον Μπίν Λάντεν να εμφανίζεται ως προστάτης των αμάχων και καταπιεσμένων ενώ είναι φονιάς Αράβων αμάχων και καταπιεστής των Αράβων. Το ισλάμ επιβάλλει διεθνώς την δικτατορία του αποκαλώντας την απελευθέρωση. Και την απελευθέρωση των Αράβων από την ισλαμική δικτατορία οι ισλαμικές συμμορίες την αποκαλούν καταπίεση.

Δυστυχώς οι ΗΠΑ δεν έχουν ισχυρούς ιδεολογικούς μηχανισμούς όπως έχει το ισλάμ και παλαιότερα ο κομμουνισμός. Το αποτέλεσμα αυτής της αβελτηρίας είναι να κατηγορούνται οι ΗΠΑ από τους πάντες για όλα τα κακά του κόσμου, ενώ έχουν προσφέρει τόσα πολλά στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Αντιθέτως το ισλάμ και ο κομμουνισμός είναι υπεύθυνοι για την φτώχεια, την δυστυχία και τους πολέμους που υπάρχουν σήμερα στον κόσμο. Αφρικανοί δικτάτορες εξοντώνουν τους πληθυσμούς των, με την βοήθεια του κομμουνισμού ή του ισλάμ και προκειμένου να αποφύγουν τις ευθύνες των κατηγορούν τις ΗΠΑ.

Λατίνοι διεφθαρμένοι πολιτικοί κατακλέβουν τους λαούς των και κατηγορούν τις ΗΠΑ. Η κατηγορία κατά των ΗΠΑ είναι η εύκολη λύση. Και δυστυχώς αυτός ο αντιαμερικανισμός δεν αντιμετωπίζεται από τους σχεδόν ανυπάρκτους ιδεολογικούς μηχανισμούς των ΗΠΑ. Αντιθέτως διαφημίζονται στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό ωρισμένοι αντιαμερικανοί τσαρλατάνοι τύπου Μάικλ Μούρ που δεν είναι τίποτε άλλο παρά φερέφωνα της προπαγάνδας των ισλαμιστών τρομοκρατών.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα από τις διεθνιστικές συμμορίες της αριστεράς. Ενώ αυτές οι συμμορίες είναι υπεύθυνες για την φτώχεια στην Ελλάδα εξ αιτίας της αθρόας εισβολής αλλοφύλων, η διεθνιστική αριστερά κατηγορεί τις ΗΠΑ για την φτώχεια στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι ότι για όλα τα κακά του κόσμου σήμερα φταίει το ισλάμ, ποτέ οι ΗΠΑ. Ο αμερικανικός λαός έχυσε το αίμα του και συνεχίζει να το χύνει για να βοηθά όλους τους λαούς του κόσμου να απελευθερωθούν από τις κομμουνιστικές και ισλαμικές δικτατορίες.

Αλλά αν δεν προσέξουν οι αμερικανοί την προπαγάνδα τους θα πάθουν ότι έπαθαν στο Βιετνάμ. Εκεί, τα κομμουνιστικά κτήνη κατάφεραν δια της προπαγάνδας των τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Βιετναμέζων κατά της κομμουνιστικής ιμπεριαλιστικής δικτατορίας, τον ιερό αγώνα υπέρ της ελευθερίας ο οποίος είχε την βοήθεια των αμερικανών, να τον αποκαλέσουν ιμπεριαλιστικό πόλεμο των αμερικανών και εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των ...βιετκόνγκ!

Ο κομμουνιστικός ιμπεριαλισμός βαπτίστηκε «εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας», και ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας με την συμμαχία αμερικανών βαπτίστηκε «ιμπεριαλιστικός πόλεμος», από την κομμουνιστική προπαγάνδα.

Οι αμερικανοί πληρώνουν ακόμα και σήμερα αυτά τα εγκληματικά λάθη στην προπαγάνδα τους. Κάποιοι αφελείς θεωρούν τους αμερικανούς ως «καταπιεστές» ενώ τους ισλαμιστές ως «μαχητές της ελευθερίας»!!!

Και εδώ έχουμε το ίδιο φαινόμενο. Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος του ισλάμ βαπτίζεται «εθνικός αγώνας» και ο εθνικός αγώνας των αμερικανών για την ελευθερία βαπτίζεται «ιμπεριαλισμός και καταπίεση».

Γρήγορα πρέπει ο πρόεδρος Μπούς και η αμερικανική κυβέρνηση να εγκαταλείψει την θεωρία περί «ειρηνικού» ισλάμ και να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν υπάρχει ειρηνικό ισλάμ, αλλά μόνο φασιστικό και εγκληματικό ισλάμ, από το οποίο πρέπει να απελευθερωθούν όσοι λαοί βρίσκονται υπό την δικτατορία του.  

 

Ευάγγελος Σπυρόπουλος

Νέα Υόρκη

1η Μεσούντος μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα