:: ::

 
 
 

 

     Το νέο σύνθημα του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ: μείξη και υποταγή

 

Μείξη με το πασόκ και υποταγή στο ΔΝΤ, απαιτεί το κόμμα των ορθοδόξων ναζωραίων. Δεν πρέπει να εκπλήσσονται οι Έλληνες επαναστάτες από την δυσοσμία που αναδύεται από το συγκεκριμένο κόμμα. Πρέπει να λυπούνται που εγκλωβίστηκαν κάποιοι Έλληνες μέσα σε αυτό το ανθελληνικό έκτρωμα.

Ένα κόμμα που απαιτεί να πιστεύουν οι Έλληνες σε μία ξένη θρησκεία και να προσκυνούν έναν εισβολέα ψευδοθεό, που στο όνομά του εσφαγιάσθησαν εκατομμύρια Ελλήνων, δεν θα ήτο ποτέ δυνατό να επιθυμεί την απέλαση των εισβολέων ως φυσικά πρόσωπα. Ένα κόμμα που υποστηρίζει μία ανθελληνική θρησκευτική αίρεση είναι αδύνατον να υποστηρίξει μία Ελληνική πολιτική ιδεολογία.

Οι υποστηρικτές των βυζαντινών αυτοκρατόρων, οι οποίοι γενοκτόνησαν τον Ελληνικό Λαό, δεν θα μπορούσαν ποτέ να ανατρέψουν τον Τζέφρυ Παπανδρέου διότι απλούστατα έχουν κοινές ιδεολογικές καταβολές. Το μίσος κατά του Ελληνισμού.  

Είναι πιά φανερό σε όλους ότι το ΛΑ.Ο.Σ. λειτουργεί ως μαξιλάρι της πράσινης χούντας. Προσπαθεί να αναχαιτίσει την Ελληνική Επανάσταση.

Το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράττει αυτή την στιγμή η ηγεσία του ΛΑ.Ο.Σ. είναι ότι προσπαθεί να περάσει την άποψη στους Έλληνες ότι ο Τζέφρυ δεν είναι προδότης. Για το ΛΑ.Ο.Σ. είναι απλώς ένας κακός πρωθυπουργός.

Η ηγεσία του ΛΑ.Ο.Σ. προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι το έγκλημα με το λαθρονομοσχέδιο για την ιθαγένεια δεν ήταν συνειδητή επιλογή, κάτι που θα καθιστούσε τον Τζέφρυ συνειδητό καταστροφέα της Ελλάδος, αλλά ήταν μία λανθασμένη εκτίμηση των πραγμάτων από τον πρωθυπουργό. Γι’ αυτό άλλωστε εξανέστη ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. στις κραυγές των Ελλήνων πατριωτών που φώναζαν «προδότες» έξω από το κυνοβούλιο. Θεώρησε ότι εκεί μέσα δεν υπάρχουν προδότες, και ζήτησε από τον αντιπρόεδρο της πράσινης χούντας να συλλάβει τους διαδηλωτές.

Οι Έλληνες πρέπει να κατανοήσουν ότι ο Τζέφρυ ούτε χαζός είναι, ούτε ανίκανος είναι. Έχει ικανότητες, αλλά για να καταστρέψει την Ελλάδα. Έχει νοημοσύνη, αλλά για να προδώσει την Ελλάδα. Τελεί σε διατεταγμένη υπηρεσία να αποδομήσει την Ελλάδα. Είναι εθνομηδενιστής και καμαρώνει για αυτό.

Γι’ αυτό καταργεί τις εθνικές εορτές. Γι’ αυτό αφήνει ελεύθερους τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς που εγκληματούν εις βάρος των Ελλήνων, και συγχρόνως φυλακίζει τους Έλληνες πατριώτες.

Οι υποστηρικτές της βυζαντινής λαίλαπας υποστηρίζουν με πάθος την εθνομηδενιστική πολιτική του Τζέφρυ. Αλλά θέλουν και να αποκοιμίσουν τους εγκλωβισμένους στο κόμμα τους Έλληνες. Ωρισμένες φορές εκτοξεύουν και ωρισμένες αντιπασοκικές κορώνες για να εκτονώνουν τις εσωκομματικές αντιδράσεις.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να κατανοήσει ότι στον πόλεμο που διεξάγει το σκλαβωμένο Έθνος η αδιάλλακτη ιδεολογία μας δεν θα επιτρέψει να αναπτυχθεί η βυζαντινή πανούκλα. Δεν έχει σημασία το αν οι Έλληνες επαναστάτες είναι μειονότητα, προς το παρόν. Οι δυναμικές μειονότητες καθίστανται πλειοψηφίες εφόσον διατηρούν καθαρή την ιδεολογία τους και δεν κάνουν εκπτώσεις.

Το ΛΑ.Ο.Σ απαιτεί υποταγή στο πασόκ, και μείξη με την πασοκική χούντα, δήθεν για λόγους εθνικής ενότητος.

Πρέπει να υπενθυμίζουμε συνεχώς στον Ελληνικό Λαό, ότι η αίρεση των ναζωραίων είναι εκτός εθνικού κορμού. Δεν τίθεται ζήτημα εθνικού διχασμού με κάποιον ο οποίος είναι εχθρός, σφαγέας και κατακτητής.

Η αίρεση των ναζωραίων στην Ελλάδα πολιτικώς εκφράζεται κυρίως με το ΛΑ.Ο.Σ. Επομένως δεν θα μπορούσε να έχει άλλη στάση από αυτή που κρατά ο Τζέφρυ. Ο Τζέφρυ στο μόνο που διαφέρει από το ΛΑ.Ο.Σ είναι η φρασεολογία. Δεν δικαιολογεί τα εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδος με ναζωραϊκή φρασεολογία, αλλά με σοσιαλιστική φρασεολογία.

Αν το ΛΑ.Ο.Σ ήταν στην εξουσία δεν θα ονόμαζε έναν δρόμο στην Θεσσαλονίκη οδός Κεμάλ Ατατούρκ, όπως κάνει η πράσινη χούντα. Αλλά θα ονόμαζε τον δρόμο οδός αυτοκράτορος Θεοδοσίου. Το ΛΑ.Ο.Σ. δεν έχει πρόβλημα με τους σφαγείς του Ελληνισμού. Αρκεί ο σφαγεύς που θα τιμήσει να είναι του δικού τους θρησκεύματος.

Οι Έλληνες επαναστάτες πρέπει να εργαστούν σκληρά για να δημιουργηθεί μία φαρδιά διαχωριστική γραμμή με τα κόμματα των ναζωραίων κατακτητών. Το ΛΑ.Ο.Σ. ανήκει στα κόμματα των κατακτητών. Οιοσδήποτε Έλλην το ψηφίζει ή το στηρίζει διαπράττει έγκλημα εσχάτης προδοσίας.

Η Επανάσταση θεριεύει καθημερινώς, και το Πασοκ έχει ανάγκη από κόμματα που θα λειτουργούν ως μαξιλάρι για να εμποδίσουν την λαϊκή οργή να ξεχειλίσει. Αυτό τον βρώμικο ρόλο έχει αναλάβει το ΛΑ.Ο.Σ. Επιθυμεί να γίνει ο δήμιος της Επαναστάσεως. Στα λόγια λέει ανατροπή του πολιτικού καθεστώτος, στην πράξη απαιτεί υποταγή στο πολιτικό καθεστώς.

Τα ιδεολογικά πυρά όλων των Ελλήνων πρέπει να στραφούν κατά του ΛΑ.Ο.Σ. ώστε να μην πάρει στις επερχόμενες εκλογές ούτε έναν δήμο. Το χάσμα μεταξύ των Επαναστατών και των καθεστωτικών λακέδων πρέπει να διευρύνεται καθημερινώς.

Κάθε επαναστατικό σύνθημα πρέπει να καλεί τον Ελληνικό Λαό να κατεβεί στους δρόμους και να ανατρέψει την πράσινη χούντα. Οι ιδεολογικές παλινδρομήσεις προκαλούν σύγχυση στην συνείδηση του επαναστατημένου Ελληνικού Λαού.    

Πρέπει να καρφωθεί στο υποσυνείδητο του Ελληνικού Λαού ότι ο Τζέφρυ προδίδει την Ελλάδα συνειδητώς, τελών σε διατεταγμένη υπηρεσία. Το ΛΑ.Ο.Σ. προσπαθεί να αμβλύνει την οξύτητα της καταγγελίας υποβιβάζοντας το ζήτημα σε ανικανότητα του πρωθυπουργού. Ενώ πρόκειται για ικανοτάτου πρωθυπουργού. Είναι ικανότατος ο Τζέφρυ στο να καταστρέφει την Ελλάδα. Το έχει αποδείξει πολλάκις.

Το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. πρέπει να σβηστεί πάραυτα από τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδος. Λειτουργεί ως τροχοπέδη της Ελληνικής Επαναστάσεως. Αμβλύνει την οξύτητα των επιθέσεών μας. Μολύνει την πίστη των Ελλήνων με βυζαντινό δηλητήριο. Καταστρέφει την ενότητα του Έθνους με εκκλήσεις για υποταγή στους κατακτητές. Όσο πιό πατριωτική φρασεολογία χρησιμοποιεί το ΛΑΟΣ τόσο προδοτική είναι η πολιτική του.

Οι Έλληνες στο θρήσκευμα πρέπει να ενισχύσουν τα αυτόνομα πολιτικά τους κόμματα. Πρέπει να δηλώνουν ευθαρσώς τις ανατρεπτικές τους διαθέσεις και να μην κρύβουν το μίσος τους για τους ναζωραίους κατακτητές. Τα πολιτικο-θρησκευτικά κόμματα των Ελλήνων προς το παρόν δεν κατέχουν υλικοτεχνική  υποδομή αντίστοιχη των ναζωραίων. Έχουν όμως ένα πανίσχυρο όπλο. Την αδιαλλαξία και την ιδεολογική τους καθαρότητα.   

Το σύνθημα του ΛΑ.Ο.Σ. για μείξη και αφομοίωση με την πράσινη χούντα δεν θα συγκρατεί για πολύ ακόμη τον Ελληνικό Λαό σε λήθαργο. Η χούντα του Τζέφρυ είναι καταδικασμένη να γκρεμιστεί. Το ΛΑ.Ο.Σ. δεν θα καταφέρει να την σώσει.     

Κάθε μέρα που περνά φέρνει εγγύτερα την Επανάσταση στα σπίτια εκατομμυρίων Ελλήνων. Οι Έλληνες επαναστάτες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ανατρέψουν τις συμμορίες των ναζωραίων κατακτητών και να εφαρμόσουν ένα πολιτικό πρόγραμμα που θα βασίζεται στην Ελληνική Θρησκεία.

 

Κριναγόρας

7η Λήγοντος μηνός Μουνυχιώνος, έτους 2786 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα