:: ::

 
 
 

 

Ο Λαός δεν θα εξαπατηθεί από το σόφισμα «κυβέρνηση προσωπικοτήτων»

 

Ο Ελληνικός Λαός θα καταδιώξει αμείλικτα όσους δημαγωγούς ευαγγελίζονται μία «κυβέρνηση προσωπικοτήτων». Πρόκειται για τερατούργημα που διαδίδεται από προδότες, και έχει στόχο να περισώσει το σάπιο καθεστώς.

Η πρόταση για «κυβέρνηση προσωπικοτήτων» υπονοεί λύσεις μέσα στα πλαίσια του υπάρχοντος συστήματος. Λύσεις, εντός του παρόντος καθεστώτος. Χωρίς να γκρεμιστεί το κατοχικό καθεστώς.

Η φράση «κυβέρνηση προσωπικοτήτων» κρύβει πίσω της την σιχαμερή λερναία ύδρα του καιροσκοπισμού.

Οι καιροσκόποι προσπαθούν να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λαό. Του λένε ότι διάφοροι Sirs από την Αγγλία, καθηγητές πανεπιστημίων, μεσσίες, κλπ, θα τον σώσουν.

Οι καιροσκόποι θέλουν να σώσουν το υπάρχον καθεστώς, όχι το Ελληνικό Έθνος. Αγωνιούν επειδή αισθάνονται ότι ο Λαός θα ξηλώσει όλο το οικοδόμημα.

Το σημερινό πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι ζήτημα προσωπικοτήτων. Οι προδότες που καταδυναστεύουν τον Λαό είναι αποτέλεσμα μίας συγκεκριμένης παιδείας, ενός συγκεκριμένου οικονομικού και νομικού πλαισίου, μίας συγκεκριμένης πολιτιστικής αντιλήψεως.

Το πρόβλημα είναι όλο το καθεστώς, όχι μόνον ο Παπανδρέου. Το Ελληνικό Έθνος θα εκκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με όλο το μισελληνικό καθεστώς. Όποιος ζητά μεσσίες, δηλαδή αλλαγή προσώπων, θέλει να διατηρήσει το υπάρχον καθεστώς. Είναι αντεπαναστάτης και η Ελληνική Επανάσταση θα τον αντιμετωπίσει ως εχθρό.

 Το πρόβλημα  είναι οι θεσμοί, δευτερευόντως τα πρόσωπα.

Όντας μέσα στο Μάαστριχτ, μέσα στην ΕΕ, μέσα στο ΔΝΤ, μέσα στην ευρωζώνη, οι δημαγωγοί υποβάλλουν στον Λαό την ιδέα ότι ωρισμένες «προσωπικότητες» θα διαπραγματευθούν καλύτερα την σκλαβιά του.

Ο επαναστατημένος Λαός θα εξολοθρεύσει χωρίς έλεος όσους θέλουν να διατηρήσουν το υπάρχον μισελληνικό καθεστώς, ζητώντας μικρο-μεταρρυθμίσεις.   

Το ΔΝΤ θέλει να αφανίσει το Έθνος. Προσπαθεί να πείσει τον Λαό να δεχθεί τον αφανισμό του λέγοντας ένα ψέμμα: «Αφήστε μας να σας κλέψουμε σήμερα, και εσείς οι Έλληνες θα επανέλθετε σε αναπτυξιακή τροχιά μετά από καιρό, κάπου στο απροσδιόριστο μέλλον. Αφήστε μας να αρπάξουμε ό,τι έχετε, και μετά εσείς θα ...αναπτυχθείτε». 

Με αυτό το παραισθησιογόνο ελπίζουν ο Λαός να μην αντιδράσει στο εθνοτικό και γεωγραφικό ακρωτηριασμό του. Του υπόσχονται ότι πρέπει να υπομείνει την εξαθλίωση, σήμερα, για να αναπτυχθεί οικονομικώς, στο μέλλον.

Όποιος πιστεύει τέτοιες υποσχέσεις είναι ηλίθιος.

Σκοπός του ΔΝΤ είναι να μην ληφθούν αναπτυξιακά μέτρα, ώστε να αυξηθεί το κρατικό χρέος, και να αρχίσει η μαζική εκποίηση του Εθνικού πλούτου σε εξευτελιστικές τιμές.

Εμπρός στον κίνδυνο ακρωτηριασμού του Έθνους, οι εχθροί του Έθνους των Ελλήνων προτείνουν «κυβέρνηση προσωπικοτήτων». Ο Λαός δεν εξαπατάται. Θα συνεχίσει αταλάντευτα τον μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην Σωτηρία. Τον δρόμο της Επαναστάσεως και της καθολικής εξολοθρεύσεως του κατοχικού καθεστώτος.

«Κυβέρνηση γκαουλάιτερς» θα έπρεπε να αποκαλούν την πρότασή τους οι εχθροί του Λαού.

Όποιος δεν ζητά ανατροπή όλων των οικονομικών, πολιτικών, νομικών, πολιτιστικών, εκπαιδευτικών δομών του κατοχικού καθεστώτος, αποδεικνύει ότι θέλει συνδιαλλαγή μαζί του. Θέλει συμβιβασμό. Θέλει να παραμείνουν οι αλυσίδες της σκλαβιάς στα πόδια του Λαού, αλλά λιγώτερο σφιχτές.

Ο Ελληνικός Λαός δεν διαπραγματεύεται την Ελευθερία του με «κυβερνήσεις προσωπικοτήτων». Ηγέτες του Λαού είναι μόνον όσοι επαναστάτες σπάσουν τις αλυσίδες της σκλαβιάς.

Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται με όσους τον θέλουν αλυσοδεμένο. Έχει το καθήκον να τους δικάσει και να τους απαγχονίσει.

Η Επανάσταση κατά του κατοχικού καθεστώτος πλησιάζει με βήμα ταχύ. Στο πέρασμά της τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί. Θα πετάξει όλα τα πτώματα των προδοτών σε ένα σκουπιδότοπο και θα τοποθετήσει την επιγραφή: «κυβέρνηση καιροσκόπων».

 

Ιφικράτης Χολαργεύς

1η Μεσούντος μηνός Ποσειδεώνος, έτους 2786 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)