:: ::

 
 
 

 

Ομάδα σατανικών ναζωραίων προσηλυτίζει μέσα στο πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η αποκάλυψη από ομάδα Ελλήνων φοιτητών του πανεπιστημίου Αθηνών ότι μέσα στο πανεπιστήμιο δρα κύκλωμα σατανικών ναζωραίων οι οποίοι προσηλυτίζουν Έλληνες φοιτητές σε σατανικές χριστιανικές τελετές και ομαδικά όργια χριστιανικής μαγγανείας.

Το κύκλωμα προσηλυτίζει Έλληνες φοιτητές, κυρίους αυτούς που λατρεύουν τους Αθανάτους Πατρώους Θεούς και πιστεύουν στην Ελληνική Θρησκεία. Πρόκειται για ομάδα καθηγητών της σχολής θεολογίας, οι οποίοι υπακούν στο διεθνές σατανικό τάγμα της αιρέσεως των ναζωραίων.

Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν Έλληνες φοιτητές κατήγγειλαν ότι στο κύκλωμα των ναζωραίων ενέχονται και κάποιοι φοιτητές του φυσικομαθηματικού τμήματος. Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια όταν Έλληνες φοιτητές ζήτησαν βοήθεια από την Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα για να ξεφύγουν από τα δίχτυα της σατανικής αιρέσεως των ναζωραίων.

Οι Έλληνες φοιτητές έχουν συγκεντρώσει στοιχεία τα οποία προτίθενται να καταθέσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη ώστε να προστατευθούν από τις διώξεις της αιμοσταγούς αιρέσεως των ναζωραίων.

Όπως αποκαλύπτουν οι Έλληνες φοιτητές πρόκειται για ομάδα πέντε ναζωραίων καθηγητών, οι οποίοι πραγματοποιούν σατανικές χριστιανικές τελετές σε ιδιωτικούς χώρους και στο τελετουργικό τους περιλαμβάνεται επίκληση στον βρυκόλακα Τζεσουά, σεξουαλικά όργια και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η δράση των ναζωραίων καθηγητών ξεκίνησε εδώ και χρόνια. Άρχισαν να παρενοχλούν τους Έλληνες φοιτητές που προσεύχοντο στους Αθανάτους Πατρώους Θεούς. Φοιτήτρια καταγγέλλει ότι οι σατανικοί ναζωραίοι της επιτέθηκαν και της άρπαξαν αγαλματίδιο της Θεάς Αθηνάς και της έδωσαν εικόνα με τον βρυκόλακα Τζεσουά. Την απείλησαν μάλιστα ότι αν δεν πίνει αίμα στο όνομά του όπως κάνουν οι ναζωραίοι στις τελετές τους, θα την κακοποιήσουν σεξουαλικώς.

Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκαν στην Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα οι έντρομοι φοιτητές, το επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια κύκλωμα σατανικών ναζωραίων καθηγητών προσεγγίζει νεοεισερχομένους φοιτητές και προσπαθεί να τους αρπάξει από τον Ελληνισμό και να τους προσηλυτίσει.

Οι περισσότεροι Έλληνες φοιτητές είναι στην πλειοψηφία τους ανυποψίαστοι σχετικά με τις μεθόδους που ακολουθεί η σατανική αίρεση των ναζωραίων. Οι ναζωραίοι καθηγητές με την χρήση μεθόδων ελέγχου του νου, τους υποβάλλουν να σταματήσουν να υμνούν τον Παντοκράτορα Δία και να υμνούν τον σατανικό Τζεσουά.

Η αίρεση των ναζωραίων ιδρύθηκε από τον αρχισατανιστή Τζεσουά στην πόλη της Ναζαρέτ και από τότε έχει απασχολήσει όλη την ανθρωπότητα με τις ανθρωποθυσίες και τα δισεκατομμύρια εγκλήματα που έχει διαπράξει σε όλη την ανθρωπότητα.

Οι Έλληνες φοιτητές καταγγέλλουν έντρομοι ότι προσπαθούν να ξεφύγουν από την σατανική αίρεση των ναζωραίων αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ανάστατοι οι γονείς των φοιτητών φοβούνται ότι η λατρεία των Πατρώων Θεών και των Μητρώων Θεαινών προκαλεί το μίσος των αιμοσταγών σατανικών ναζωραίων και τους διεγείρει να κάνουν ανθρωποθυσίες Ελλήνων.

Οι σατανικοί ναζωραίοι αφού προσηλυτίσουν τα παιδιά μας μετά τα αλυσοδένουν, καταγγέλλουν οι τραγικοί γονείς. Δεν μπορούν να αποκαλύψουν τίποτε διότι τα απειλούν, λέει μία τραγική μητέρα.

Οι Έλληνες φοιτητές κατήγγειλαν ότι η ομάδα των ναζωραίων καθηγητών και φοιτητών είναι πολύ επικίνδυνη διότι επενδύει στην ανάγκη, την πτώχεια και την αδυναμία των Ελλήνων φοιτητών. Τους αναγκάζει να συμμετέχουν σε σεξουαλικά όργια κάτω από την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και τους υποχρεώνει να κάνουν επικλήσεις στον βρυκόλακα Τζεσουά. Κάτω από τον μανδύα του καθηγητού οι σατανικοί ναζωραίοι ικανοποιούν τα αρρωστημένα τους ένστικτα.

Οι ηλικίες που φοιτούν στα πανεπιστήμια είναι οι ηλικίες που προτιμούν οι αδίστακτοι ναζωραίοι. Ο κίνδυνος από την σατανική αίρεση των ναζωραίων ελλοχεύει παντού, κυρίως στα σχολεία. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν οι μηχανισμοί αυτοπροστασίας της Ελληνικής πανεπιστημιακής κοινότητος που θα απέτρεπε τους ανυποψίαστους φοιτητές από το να πέσουν θύματα της εγκληματικής αιρέσεως.

Οι περισσότεροι Έλληνες φοιτητές δεν έχουν σωστές βάσεις, ούτε την κατάλληλη παιδεία από το οικογενειακό και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Έτσι βρίσκονται ευάλωτοι στις επιθέσεις των σατανικών ναζωραίων.

Η αίρεση των ναζωραίων προσπαθεί να διεισδύσει ιδιαίτερα στην νεολαία καθ’ όσον της υπόσχεται πλούτο, δύναμη και φόνους Ελλήνων.

Δυστυχώς σε μία εποχή παρακμής δεν υπάρχουν πρότυπα για τους νέους, και κάποιοι αφελείς προσπαθούν να βρουν καταφύγιο σε τέτοιες εγκληματικές αιρέσεις με αποτέλεσμα να απομακρύνωνται από τους Αθανάτους Πατρώους Θεούς και τον Ελληνισμό.

 

Ι. Βουδούρη

3η Μεσούντος μηνός Γαμηλιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα