:: ::

 
 
 

                            

                                 Κριτική κατά Γεωργίου Τσαγκρινού

 

Μόνο αποτροπιασμό και τρόμο προκαλούν στους Έλληνες οι αλλοπρόσαλλες δηλώσεις ατόμων σαν τον Γ. Τσαγκρινό στο Extra Channel, που προσπαθούσε να πείσει ότι κάποιοι «φανατικοί» και «ακραίοι» (=εφημερίδα Ελληνική Θρησκεία) θέλουν να μας διχάσουν και να προκαλέσουν επεισόδια ενώ δήθεν αυτός θέλει να μας ενώσει και να τα βρούμε μεταξύ μας.

Την στιγμή που το Έθνος αγωνίζεται να επιβιώσει, την στιγμή που ετοιμάζεται να ανατρέψει τον χριστιανισμό και να απελευθερωθεί η Πατρίδα, κάποιοι κρυπτοχριστιανοί κάνουν ότι και οι παπάδες προδότες το 1821. Αφορίζουν την Ελληνική Πολιτιστική Επανάσταση κατά του χριστιανού κατακτητού. Λειτουργούν ως προβοκάτορες του χριστιανισμού που καταστέλλουν προληπτικά κάθε επαναστατική ενέργεια.

Όπως ακριβώς οι επαναστάτες του 1821 ξετίναξαν από πάνω τους τον χριστιανοτουρκικό ζυγό και πολέμησαν τους παπάδες και τους τούρκους έτσι θα συνεχίσουμε και εμείς τον Ιερό Αγώνα εναντίον των κατακτητών ναζωραίων.

Ρωτήσανε οι κύριοι, που καθυβρίζουν το Επαναστατικό Κίνημα, την Υπατία, τους Εθνομάρτυρες και τους Προγόνους που δολοφονήθηκαν με φρικιαστικά βασανιστήρια και τους είπαν «όχι δεν θέλουμε δικαιοσύνη, δεν θέλουμε απελευθέρωση της πατρίδος»;

Τί είναι η ελευθερία των Ελλήνων; Μεταβιβάσιμο δικαίωμα στα χέρια του κάθε αφελούς; Επειδή ο κάθε Τσαγκρινός θεωρεί ότι η Ελλάς ανήκει στους ναζωραίους πρέπει το αυτό να θεωρούν και οι Έλληνες; Δεν θα γίνουμε προδότες της Πίστεως και αποστάτες των Θεών επειδή το θέλουν ωρισμένοι σαν τον κ. Τσαγκρινό.

Ως Έλληνες διακηρύττουμε ότι δεν ξεχνούμε, δεν παραγράφουμε και δεν ξεπουλάμε τα σκλαβωμένα εδάφη της Ιεράς μας Πατρίδος και δεν απεμπολούμε τα απαράγραπτα δίκαια του Ελληνισμού. Άκαμπτοι και ανυποχώρητοι, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την παλινόρθωση της Ελληνικής Θρησκείας και της απελευθερώσεως της Πατρίδος από την χριστιανική σκλαβιά.

Οι λύσεις που προτείνονται από τους προδότες του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος δεν είναι σύμφωνες με το Δίκαιο των Ελλήνων. Το σχέδιο λύσης που προτείνεται είναι η δικαίωση του χριστιανού εισβολέα, η παραγραφή του εγκλήματος πολέμου και η επιβράβευση του κατακτητού. Με αυτήν τη μορφή λύσης εδραιώνονται τα τετελεσμένα της χριστιανικής εισβολής ενώ το ψευδοκράτος της αιρέσεως των ναζωραίων αποκτά νομική οντότητα με τη δική μας συγκατάθεση και υπογραφή. Αντί για απόσυρση των κατοχικών στρατευμάτων και αποχώρηση των ναζωραίων εποίκων, βλέπουμε τη νομιμοποίηση των τετελεσμένων της χριστιανικής εισβολής. Το σχέδιο αυτό μετατρέπει τους χριστιανούς εισβολείς σε νόμιμους συνεταίρους στην Ελληνική Γή. Εμφανίζονται ωρισμένοι «ελληνοκεντρικοί» και τιμωρούν το θύμα, αντί να του συμπαρασταθούν, και αθωώνουν πανηγυρικά τον θύτη.

Συνύπαρξη, φώναζε ο Τσαγκρινός, και του έτρεχαν τα σάλια. Όμως η αποδοχή από μέρους μας της «συνυπάρξεως» με τους ναζωραίους αποτελεί νομιμοποίηση της διχοτομήσεως της Ελληνικής επικράτειας ανάμεσα στον Ελληνισμό και τον χριστιανισμό. Πού ακούστηκε ο κλέφτης να διαπραγματεύεται με την Αστυνομία τί θα παραδώσει από τα κλοπιμαία στον νόμιμο ιδιοκτήτη; Ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης έπρεπε να βρίσκεται ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης ως ηθικός αυτουργός της εν ψυχρώ δολοφονίας του Ελληνικού Πολιτισμού και όχι να παρίσταται ως ιεράρχης σε Εθνικές Εορτές. Η «συνύπαρξη» επιβραβεύει το διεθνές έγκλημα του χριστιανισμού εις βάρος του Ελληνισμού.

Με τις προτάσεις των «ελληνοκεντρικών» τύπου Τσαγκρινού, ο χριστιανισμός όχι μόνο απαλλάσσεται από το κόστος της εισβολής, αλλά επί πλέον παραμένει στην εξουσία. Με το σχέδιο αυτό διαλύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ελληνισμού και απαγορεύεται η ανασύσταση του Ελληνικού κράτους με βάση την Αρχαία Ελλάδα. Καθιερώνεται πολίτευμα αντιδημοκρατικό, ρατσιστικό και άκρως ανασφαλές, έρμαιο του χριστιανισμού.

Δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε ως βάση διαπραγματεύσεων την «συνύπαρξη» με τον χριστιανισμό διότι μας δεσμεύει για το μέλλον και μας αφαιρεί το μοναδικό ισχυρό όπλο που διαθέτουμε: την Επανάσταση. Η ειρήνη δεν μπορεί να στηριχθεί στην αδικία. Η ειρήνη αντέχει και εδραιώνεται μόνο όταν βασίζεται στη δικαιοσύνη. Ας γνωρίζουν οι ενδοτικοί και ηττοπαθείς ότι η ανεξέλεγκτη βουλιμία των νεοβυζαντινών θα επεκταθεί σε όλες τις σφαίρες της κοινωνίας. Με την «ειρηνική συνύπαρξη» Ελληνισμού-χριστιανισμού απεμπολούνται μιά για πάντα όλα τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων.

Ο Ελληνισμός πολεμά για τον εξοστρακισμό του χριστιανισμού από την Ελλάδα και δεν συζητά για συγκατοίκηση με τον εισβολέα.

Με τις συνεχείς υποχωρήσεις των «ελληνοκεντρικών» η αίρεση των ναζωραίων αποθρασύνεται, μιλά ξεκάθαρα για βυζαντινοποίηση του κράτους και μάλιστα ζητούν την δική μας συγκατάθεση και υπογραφή. Η μόνη έγνοια των «ελληνοκεντρικών» είναι η δική μας πλευρά να δείχνει τις καλές της προθέσεις για λύση του Εθνικού προβλήματος. Αυτή την επικοινωνιακή τακτική θέλουν να επιβάλουν στον λαό. Αντί οι ηγέτες των οργανώσεων να λογοδοτήσουν για το κατάντημα του προβλήματος μας, μάς συστήνουν να επιδείξουμε νηφαλιότητα και χαμηλούς τόνους. Τότε είναι που θα ολοκληρωθεί η αδικία σε βάρος του Ελληνισμού, χωρίς να πάρει κανείς είδηση. Είναι πρωτοφανής και φασιστική η νοοτροπία να καλείται ο λαός να σιωπήσει και να μην αντιδρά. Αυτή η αδράνεια και η σιωπή μας έφεραν ως εδώ.

Οι απόψεις του Γ. Τσαγκρινού προσβάλλουν την Τιμή και την Μνήμη των Προγόνων μας. Πάντοτε οι Έλληνες διεξήγαγαν απελευθερωτικούς πολέμους με ποταμούς αίματος και πάντοτε οι Θεοί ήταν συμπαραστάτες, για να σώσουν την τιμή και την υπόληψη τους, υπέρ βωμών και εστιών. Και παρουσιάζονται τώρα ωρισμένοι γλύφτες του Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη και καθυβρίζουν τους Έλληνες επαναστάτες όλων των εποχών. Κατηγορούν την εφημερίδα Ελληνική Θρησκεία ως ακραία. Ποιοί; οι δούλοι και οι γλύφτες των ναζωραίων.

Ο Ελληνισμός καταδιώκεται, πολεμάται, εξολοθρεύεται ανηλεώς και κάποιοι υποκριτές πασχίζουν να διατηρήσουν και να σώσουν την αίρεση των ναζωραίων. Σκοπός τους είναι παριστάνοντας τον πολυθεϊστή να πείσουν ότι είναι πέραν πάσης λογικής να αμυνθούμε κατά των εγκλημάτων που διαπράττει η αίρεση των ναζωραίων. Σκοπός τους είναι να μας πείσουν ότι «τελείωσε, ό,τι έγινε-έγινε, η Ελλάς ανήκει στους ναζωραίους, εσείς απλώς κλαψουρίστε».

Όπως όλοι οι προδότες έτσι και ο Γ. Τσαγκρινός αρνείται να πάρει τα όπλα για να υπερασπίσει την Πατρίδα και τον Ελληνισμό από την χριστιανική πανούκλα. Διότι θέλει να μας πείσει ότι ο χριστιανισμός είναι συστατικό στοιχείο του Ελληνισμού και δεν πρέπει να τον πολεμάμε. Η διεξαγωγή ΕθνικοΑπελευθερωτικού Πολέμου είναι καθήκον όλων των Ελλήνων που βλέπουν την Πατρίδα τους να μαραζώνει κάτω από την μπότα της βυζαντινής λαίλαπας. Όμως οι νεοβυζαντινοί ακολουθούν προηγμένες μεθόδους καταστολής του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Κινήματος. Βάζουν χριστιανούς να παριστάνουν τους πολυθεϊστές ώστε να προπαγανδίζουν την αδράνεια, τον εφησυχασμό, και να καταστέλλουν εν τη γενέσει τους όλες τις υγιείς φωνές στο χώρο. Τους αναγνωρίσαμε κάτω από το φασιστικό ένδυμα του Πλεύρη, δεν είναι δύσκολο να τους αναγνωρίσουμε κάτω από το δήθεν πολυθεϊστικό ένδυμα του Τσαγκρινού.

Δείξαμε κάποια ανοχή στις ανοησίες τέτοιων «ελληνοκεντρικών». Τέτοιοι υποκριτές εξισώνουν τον θύτη με το θύμα, το έγκλημα με την τιμωρία, και τον εγκληματία με τον δικαστή. Γι’ αυτούς ό,τι εγκλήματα διέπραξαν  και διαπράττουν οι ναζωραίοι, παραγράφηκαν και παραγράφονται.

Δεν τους προκαλεί καμμία αντίδραση ακόμα και η πρόσφατη καταστροφή στον Μαραθώνα, ούτε η ισοπέδωση Ελληνικού Ναού στον Ελικώνα και το κτίσιμο μοναστηριού επάνω στον Ναό (Δαυλός, Αυγ-Σεπτ 2002).

Γι’ αυτούς τους «ελληνοκεντρικούς» τα εγκλήματα στον Μαραθώνα και τον Ελικώνα ξεχάστηκαν ήδη!!!! Δεν χρήζουν τιμωρίας!!!! Αυτό το οποίο έκαναν οι ναζωραίοι στον Μαραθώνα, αν το έκαναν στο σπίτι τους θα σήκωναν τα όπλα; Αν πήγαιναν μπουλντόζες και ξήλωναν το σπίτι τους θα αντιδρούσαν; Δεν αντιδρούν διότι δεν θεωρούν τον Μαραθώνα άξιο για να χύσουμε το αίμα μας. Άρα ταυτίζονται με τον εχθρό που δήθεν πολεμούν. Διότι ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ Γ. ΤΣΑΓΚΡΙΝΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Αλλά οι Έλληνες ξεδιψούν μόνον με το μήνυμα των Ιεροφαντών:

Άκου τον βρυχηθμό από τα βουνά, άκου τις κλαγγές των όπλων. Ο Άρης ξεγυμνώνει το Σπαθί Του. Ο Απόλλων πυρώνει τα Βέλη Του. Η Αθηνά ακονίζει το Δόρυ Της. Ο Ζεύς εξαπολύει τους Κεραυνούς Του. Άκου τον βρυχηθμό από τους Ναούς. Άκου τα ουρλιαχτά των προδοτών, οι Θεοί ξεσχίζουν τις σάρκες τους. Γιατί οι Θεοί θα έρθουν μέσα σε φωτιά σαν τυφώνες για να ξεπλύνουν την ντροπή στην χώρα του Φωτός. Γιατί με φωτιά και με το σπαθί οι Θεοί εκπληρώνουν δικαιοσύνη.

Οι ναζωραίοι επλάσθησαν για να υπηρετούν τους Έλληνες. Οι Θεοί τούς έφτιαξαν με μορφή ανθρώπου για να δοξασθεί η Ελλάς. Δεν γίνεται να απαλλαγούν από αυτή την υπηρεσία. Τα ζώα και οι ναζωραίοι υπάρχουν για να υπηρετούν τους ανθρώπους.

 ΥΓ. Όποτε ο Γ. Τσαγκρινός και ο Σ. Καρατζαφέρης θέλουν να κάνουν κριτική στο κανάλι τους κατά οποιουδήποτε προσώπου και θέλουν να μιλάνε για "ακραίους" και "φανατικούς" μέσα στην Ελληνική Θρησκεία, οφείλουν για λόγους δεοντολογίας να καλούν και την άλλη πλευρά να πεί την άποψή της. Αλλιώς είναι φασίστες.

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα