:: ::

 
 
 

          

            Κριτική για το συνέδριο στην αίθουσα Ρουμελιωτών

 Χριστιανόλυκοι ενδεδυμένοι δορά Ελληνικού προβάτου... Σε ένα συνέδριο που διέλυσε τις αυταπάτες μας την 9/11/03 στην αίθουσα Pουμελιωτών, γεμίσαμε φρίκη και οδύνη από το χάλι των σημερινών «προστατών» της Ελληνικής Παραδόσεως.

Με στόχο την σύγκλιση των Ελληνόθρησκων ομάδων και τον συντονισμό κοινών Εθνικών Εορτών και Ιεροπραξιών ακούσαμε και φρίξαμε από αυτοαποκαλούμενους Έλληνες ότι:

Οι Έλληνες δεν είχαν Θρησκεία αλλά λατρεία(!), ότι η Ελληνική Θρησκεία είναι συστηματοποίηση αξιών(!!), ότι οι Θεοί ήταν πρώην βασιλείς(!!!), ότι δεν είχαμε μόνιμους επαγγελματίες Ιερείς(!!!!), ότι η Ελληνική Γλώσσα και ο Ελληνικός Πολιτισμός δεν συνδέονται με την Ελληνική Θρησκεία(!!!!!).

Τραγέλαφος!

Και όλα αυτά βιντεοσκοπημένα από το Τηλεάστυ προς τέρψιν του οπισθοδρομικού βυζαντινόπληκτου κοινού του.

Ευτυχώς αυτοί οι «εθνικοί» προδότες στην προσπάθειά τους να ποδηγετήσουν τον εξεγερμένο Έλληνα αποκαλύφθηκαν και στιγματίστηκαν δια παντός. Στην προσπάθειά τους να βάλουν σε καλούπια την επαναστατική ορμή του κινήματος αποκαλύφθηκαν καθαρά και ξάστερα ως απηνοί διώκτες του.

Είναι εχθροί όλοι αυτοί οι «εθνικοί» αρχαιολάτρες που έχουν βάλει στόχο να ταυτίσουν την απελευθέρωση της σκλαβωμένης Πατρίδος μας με εκδόσεις και πολιτιστικές εκδρομούλες.

Αυτοί οι τσοπάνηδες της αρχαιολογικής υπαίθρου θέλουν να δημιουργήσουν μια αρχαιόφιλη αγορά για τα βιβλία τους και για τα πολιτιστικά καφενεία που ιδρύουν.

Πουλώντας την Ελληνική Γραμματεία εμπορεύονται και τις ιδέες τους ως αυθεντίες, φανερώνοντας ότι οι ίδιοι φτάνουν μέχρι τα εξώφυλλα. Αυτοί οι επιχειρηματίες δεν είναι Έλληνες θρησκευτές, είναι επιχειρηματίες της θρησκείας.

Βραβεύτηκαν στην ημερίδα ως εκδότες, όχι ως τιμητές μιας υπόδουλης Πατρίδος. Απουσιάζουν μονίμως από όλες τις Ελληνικές Ιεροπραξίες. Υποβιβάζουν το Ελληνικό Θρησκευτικό Κίνημα με αλυτρωτικές τάσεις σε φιλοσοφικό χώρο βιβλιοφάγων, αυτοί οι άθλιοι Ελλαδέμποροι που κατηγορούν ο ένας τον άλλο για εκμετάλλευση.

Διαχωρίζουν, όπως ακριβώς οι ναζωραίοι, την φιλοσοφία από την θρησκεία.Την λογικοποίηση του Θείου την μετατρέπουν σε αντίθεση. Δήλωσαν ανοικτά ότι είναι αντίθετοι στον θρησκευτικό προσδιορισμό των Ελλήνων, συντασσόμενοι με την γραμμή της αιρέσεως των ναζωραίων.

Διαγράφουν τον ακρογωνιαίο λίθο προσδιορισμού του Ελληνικού Έθνους, την Ελληνική Θρησκεία. Καταντούν χειρότεροι από τους ναζωραίους που με τον όρο αυτό δηλώνουν τον πιστό στην Θρησκεία των Ολυμπίων Θεών, σε αντίθεση με τον πιστό στον Τζεσουά.

Ονομάζουν Έλληνα αυτόν που μετέχει μίας παιδείας άνευ παιδευτικού συστήματος. Θέλουν λογικούς ανθρώπους αποξενωμένους από την Θεά της Σοφίας. Είναι στοχαστές της άθεης δημοκρατικής αναρχίας.

Ενώ κάθε ορισμός της φιλοσοφίας όπως τον έδωσαν οι Έλληνες Φιλόσοφοι εμπεριέχει το θείο ως αποκλειστική ενασχόλησή του, αυτοί προτιμούν τους σκεπτικιστές διανοητές του διαφωτισμού, μιμητές και αντιγραφείς των φιλοσόφων, που ήταν άθεοι γι’ αυτό και ανίκανοι να τους ξεπεράσουν.

Αίσχος στους διοργανωτές που διακατεχόμενοι από μία ανοχή που διαλύει τα εγκεφαλικά κύτταρα, τα ίδια τα ένστικτα της αυτοσυντηρήσεως, ακούσανε άπραγοι και απειλές ακόμα για την θρησκευτική έκφραση των Ελλήνων.

Για να μην ταυτιστούν με την μισαλλοδοξία του χριστιανικού συνεδρίου κατά της «νεο-ειδωλολατρείας», οι διοργανωτές ανέχθηκαν την οίηση της οντολογικής αγνοίας και την έπαρση της αθεΐας.

Ένα συνέδριο με στόχο την θρησκευτική οργάνωση έγινε βήμα αθεϊκής επίθεσης και οι διοργανωτές το ανέχθηκαν. Αρκετά με τους κρυπτοχριστανούς αρχαιολάτρες που επιζητούν την κάθαρση του χριστιανικού κλήρου. Οι αρχαιολάτρες επιζητούν μόνο την λατρεία του εαυτού των μέσα από τον Αρχαίο Κόσμο. Θέτουν εαυτούς πάνω από τους Θεούς των Προγόνων.

Διαπράττουν ύβρι και τιμωρούνται καθημερινά με την στείρα υλιστική ζωούλα τους. Η εξευτελισμός και η κατρακύλα συνεχίστηκε με γνωστό βυζαντινολόγο τακτικό αρθρογράφο «ελληνοκεντρικού» περιοδικού να προσπαθεί σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ελληνοποιήσει το σημερινό βυζάντιο! Ο άθλιος θέλει να πάρει την ρεβάνς που δεν πρόσφεραν και δεν θα προσφέρουν οι νεοβυζαντινοί: Να του κάνουν την χάρη να ελληνοποιηθούν. Θα ηττηθεί πάλι αυτός ο κύριος και οι όμοιοί του για να καταλάβει ότι οι ναζωραίοι δεν χαρίζουν την ιουδαϊκή καταγωγή τους.

Αν θέλει απεμπόλιση της παλαιάς διαθήκης και πατριώτες ναζωραίους ας πάει στα συνέδριά τους. Εμείς δεν θέλουμε φιλέλληνες κατακτητές στα Ιερά Ελληνικά Εδάφη.

Όχι, αυτό δεν ήταν ο πάτος. Σε αυτόν φτάσαμε όταν γνωστή στο πανελλήνιο κοινωνιολόγος με μία ασύδοτη χρονική ανακολουθία έκανε βουτιά χιλιάδων ετών στο παρελθόν για να μας πείσει με στεντόρεια φωνή ότι το σύστημα αξιών μόρφωσε την Ελληνική Θρησκεία και όχι το αντίστροφο.

Οι ιδέες των ανθρώπων έφτιαξαν και μια θρησκεία για αυτούς, έτσι για να παίζουν. Σαν να ήθελε ο Αϊνστάιν να διδάξει την σχετικότητα όχι με πονήματα, όχι σε σχολεία, αλλά με θεολογικούς μύθους. Τότε γιατί επικαλέστηκαν την θεία αυθεντία να περιλάβει τις αξίες αν αυτή δεν λατρευόταν  ήδη σαν βίωμα;

Σαν να μην ελατρεύετο η Θεά Άρτεμις 3.500 χρόνια ως Δίκταινα-Βριττόμαρτυς. Πόσο μακριά είναι όλοι αυτοί και από την έννοια θρησκεία. Την Ιερή νόηση που θρήσκει-νοεί και νοούμενη παράγει θέαση. Την γνώση που μόνο εξαίρετοι Μύστες, Ιερείς, Μάντεις μπορούν να συλλάβουν και μέσω των Ιεροφαντών να μεταδόσουν σε μια ευσεβή κοινωνία που συμμετέχει βιωματικά.

Αυτοί οι κρυπτοχριστιανοί θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την κυρίαρχη κάστα. Θα τους ακούσουμε σε λίγο να μας λένε ότι φτάνει το θέατρο, η γλώσσα και η φιλοσοφία για την επανελλήνιση. Όταν όλα αυτά ήταν παράγωγα της Ελληνικής Θρησκείας δια της μιμήσεως των πράξεων των Θεών και Θεαινών.

Όταν οι πρόγονοι σε κάθε ατομική και κοινωνική εκδήλωση τιμούσαν το Θείο ήταν ανόητοι;

    Φτού σας εξευτελισμένοι, γραικύλοι, αυτιστικοί, ψευδο-ακαδημαϊκοί που νομίζετε ότι ένας ολόκληρος λαός πρέπει να είναι επιστήμονες και ότι ο επιστήμονας δεν μπορεί να είναι Έλλην θρησκευτής. Όλοι οι αρχαίοι Έλληνες επιστήμονες ήταν ένθεοι, όλοι οι Ιερείς της Πατρώας Θρησκείας ήταν επιστήμονες.

Είστε ικανοί μόνο για να σκέφτεστε ανακλαστικά πάνω στις αράδες των βιβλίων σας. Αδυνατείτε να σκεφτείτε πώς μπορεί ένα σώμα κοινωνικό να υπάρξει χωρίς θρησκεία. Καταργήσατε στον αυτιστικό σας κόσμο την απλότητα, την αγνότητα, την αισθαντικότητα, το ψυχικό βίωμα. Κρατήσατε μόνον την λογική διεργασία που τα λογικοποιεί φωτίζοντας την συνείδηση.

Απορρίπτετε την σύλληψη της ιδέας από το ψυχικό βίωμα, το συναίσθημα, που της δίνει ζωή. Αν δεν θέλετε να γκρεμίσετε τον χριστιανικό κλήρο πείτε το ανοικτά: «Είμαστε κρυπτοναζωραίοι. Μέσα μας συμπονούμε τον χριστιανικό κλήρο».

Όμως μην περιβάλλεστε με Ελληνικό μανδύα. Φαντάζετε σαν πίθηκοι με ανθρώπινα ρούχα στα μάτια μας.

Είστε  δόλιοι.

Αν νομίζετε ότι με την φιλολογία και τις επιστήμες θα γκρεμίσετε τον χριστιανισμό τότε αγνοείτε τα τελευταία 200 χρόνια της Ευρωπαϊκής Ιστορίας. Κανένας διαφωτισμός, καμμία Γαλλική Επανάσταση, κανένας Ισπανικός Εμφύλιος δεν γκρέμισε την εκκλησία της ερήμου. Όσο λυσσαλέα και αν την πολέμησε, όσους ρασοφόρους και να κρέμασε, δεν την αντιμετώπισε στο θεολογικό πεδίο! Δεν την αντικατέστησε με άλλη θρησκεία.

Τί νομίζετε ανόητοι δασκαλίσκοι; Ότι ο χριστιανικός κλήρος θα αποχωρίσει τρομαγμένος από τα λογικά σας επιχειρήματα; Ότι θα αφήσει τους θησαυρούς του απλά γιατί είναι σκοταδιστικός;!

Μήπως την βιωματική επικοινωνία με το Άγνωστο θα την αντικαταστήσετε με εξισώσεις και ιστοριογνωσία; Ο Πλωτίνος που αγνοήσατε στους συλλογισμούς σας λέει ότι απουσία Μύθου όλα είναι παιχνίδια της λογικής. Όταν έρχεται ο Μύθος το παίγνιο σταματάει. Επιτέλους κάντε τουλάχιστον χρήση της λογικής που διαλαλείτε.

Νομίζετε ότι έχετε βάλει την θρησκεία στο περιθώριο ενώ βυθίζεστε σε αντιφάσεις σε κάθε τοποθέτηση που κάνετε. Να σας θυμίσουμε ότι το υλιστικό παράγωγο του ιουδαϊσμού, ο καπιταλισμός, διέπεται από χαρακτηριστικούς θρησκευτικούς όρους. Τον θεό Μαμωνά, την μασονική ιερατική που εκπαιδεύει την άρχουσα κάστα, τους ναούς-χρηματιστήρια, τον κλήρο των καπιταλιστών, τις αξίες της αγοραστικής δύναμης και το χρήμα ως θεία χάρη να τα συνδέει όλα.

Το Ελληνικό Έθνος μη έχοντας επαφή με την Ιερά του Παράδοση, ψάχνοντας την κλεμμένη του ταυτότητα, εξεγείρεται ζητώντας τον εθνικό του προσδιορισμό. Αλλά εσείς φαρισαίοι κάθεστε στην πόρτα του Ναού και δεν αφήνετε τον κόσμο να μπει μέσα.

Μικροί και ασήμαντοι ψάχνετε βήμα να ακούσετε την φωνή σας να επαναλαμβάνει αράδες βιβλίων. Ουαί υμίν μεταπωλητές μπαγιάτικου διαφωτισμού! ετοιμάστε καλύτερα το μάθημά σας γιατί εμείς θα σας πετάξουμε έξω όπως ορίζει ο Δήμος για τον δημαγωγό.

Εκάς οι άθεοι

Έμπουσα Εκάτη

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα