:: ::

 
 
 

 

Κρίσιμα ερωτήματα για την Θρησκεία και την Κοινωνία και πώς απαντά ο Έλλην

 

Οι εχθροί του Ελληνισμού, του Έθνους και της Ελληνικής Θρησκείας λένε στους Έλληνες:

Ότι η Ελληνική Θρησκεία δεν έχει Ιερά Βιβλία. Ποιός το λέει αυτό; Οι «ελληνοκεντρικοί» προβοκάτορες, τα φιλαράκια των ναζωραίων. Θέλουν να περάσουν την ελεεινή άποψη ότι οι ναζωραίοι δεν έκαιγαν τα Ιερά Βιβλία των Ελλήνων, απλώς οι Έλληνες δεν είχαν Ιερά Βιβλία!!! Τόσο κτήνη είναι οι «ελληνοκεντρικοί» νεκροθάφτες του Ελληνισμού. Δεν υπάρχει θρησκεία χωρίς Ιερά βιβλία. Επιπλέον η «ελληνοκεντρική» αλητεία στοχεύει στον συγκρητισμό με την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων. Διαδίδουσα την κατάπτυστη θέση ότι δεν υπάρχουν Ιερά Βιβλία προσπαθεί να αποκολλήσει τους Έλληνες από την Ιερά τους Παράδοση.

Οι εχθροί του Έλληνικού Έθνους λένε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να έχουν ωργανωμένο Ιερατείο. Ποιός το λέει αυτό; Οι αλητήριοι «ελληνοκεντρικοί» που θέλουν να ρυπαίνουν το σώμα τους και να εκπορνεύουν την ψυχή τους πηγαίνοντας στους ναζωραίους παπάδες. Αυτοί οι άθεοι που δεν λαμβάνουν ποτέ μέρος σε καμμία Ιεροπραξία, σε κανένα τελετουργικό και καταδιώκουν τους Έλληνες θρησκευτές. Τις ίδιες βλασφημίες διαδίδουν οι άθεοι αμπελοφιλόσοφοι που ταυτίζουν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό με βλασφημίες του τύπου «οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν θρησκεία, μόνο φιλοσοφία».

Οι εχθροί του Ελληνικού Έθνους λένε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να έχουν μόνιμους και επαγγελματίες Ιερείς. Γιατί; Για να μπορεί ο κάθε φαιδρός να διαδίδει την ανοησία του. Για να μπορεί ο κάθε αιρετικός να διαδίδει ατιμωρητί την βλασφημία του. Για να μην συσταθούν Ιερατικές Σχολές. Για να μην έχουμε Ιερείς με πανεπιστημιακή μόρφωση όπως ήταν οι Αρχαίοι Έλληνες Ιερείς.   

Οι εχθροί του Ελληνικού Έθνους λένε ότι η Ελληνική Θρησκεία δεν έχει δόγματα. Ποιός το λέει αυτό και γιατί; Οι «ελληνοκεντρικοί» καραγκιόζηδες για να μπορούν να διαδίδουν ατιμωρητί ότι ο «Χριστός είναι ο 13ος θεός των Ελλήνων». Για να μπορούν να διαλύουν ατιμωρητί κάθε προσπάθεια επικρατήσεως της Ελληνικής Θρησκείας αρνούμενοι όλες τις Βασικές Δογματικές Αρχές της Ελληνικής Θρησκείας.

Οι εχθροί του Ελληνικού Έθνους λένε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να διεξάγουν προπαγάνδα και προσηλυτισμό. Ποιός το λέει αυτό και γιατί; Αυτοί που προσκυνούν το εσταυρωμένο Κτήνος και τα όργανά του, για να παραμείνουν οι Έλληνες υπόδουλοι στην καταραμένη αίρεση των ναζωραίων.

Οι εχθροί του Ελληνικού Έθνους λένε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να παίρνουν τα όπλα για την θρησκεία. Ποιός το λέει αυτό και γιατί; Οι αρνησιπάτριδες, οι ριψάσπιδες, οι εχθροί του Ελληνικού Πολιτισμού, οι φονιάδες του Ελληνικού λαού, για να κρατούν τους Έλληνες δούλους κάτω από τα όπλα των ναζωραίων.

Οι εχθροί του Ελληνικού Έθνους λένε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να διδάσκουν στα σχολεία τους την Ελληνική Θρησκεία και την Ιερά Παράδοση. Ποιός το λέει αυτό και γιατί; Οι δούλοι των ναζωραίων διότι αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να επιβληθεί η θεομίσητη αίρεση των ναζωραίων ως επίσημη θρησκεία των Ελλήνων. Το πρόσχημά τους είναι ότι τάχα η Ελληνική Θρησκεία δεν μπορεί να είναι επίσημη θρησκεία διότι τάχα πρόκειται για φιλοσοφικό ρεύμα. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η Ελληνική Θρησκεία αντιπροσωπεύει τον παραδοσιακό και αυθεντικό τρόπο ζωής των Ελλήνων.

Οι εχθροί του Ελληνικού Έθνους λένε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να πάρουν την εξουσία. Ποιός το λέει αυτό και γιατί; Οι καφενόβιοι «αρχαιολάτρες», για να διαφημίζουν την ιδέα των εκδρομών σε αρχαιολογικούς χώρους και τα συμπόσια, ώστε να διοχετεύεται σε ακίνδυνους ατραπούς η ορμή και η ενεργητικότητα των Ελλήνων θρησκευτών.

Οι εχθροί του Ελληνικού Έθνους λένε ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να πιστεύει όπου θέλει. Ποιός το λέει αυτό και γιατί; Οι αναρχοαυτόνομοι γελοίοι «αρχαιολάτρες» για να μπορούν να διαλύσουν το Κίνημα των Ελλήνων θρησκευτών. Για να αντικαταστήσουν την πειθαρχία με την αναρχία. Η «ελληνοκεντρική» αλητεία που προπαγανδίζει αυτά τα ψεύδη το κάνει για να προστατεύσει την αίρεση των ναζωραίων από την δίκαιη τιμωρία Θεών και ανθρώπων. Ξέρουν πολύ καλά ότι οι δολοφόνοι ναζωραίοι δεν αφήνουν ελεύθερους τους Έλληνες να πιστεύουν στην θρησκεία τους. Επιπλέον τους επιβάλλουν δια της βίας να γίνουν ναζωραίοι. Άρα εκ των πραγμάτων έκαστος δεν είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει. Αυτό που ενδιαφέρει πραγματικά την «ελληνοκεντρική» αλητεία είναι να παραμείνουν οι Έλληνες κάτω από τα δεσμά του εσταυρωμένου Κτήνους και να μην επιστρέψουν στην Αληθινή Θρησκεία. 

Οι εχθροί του Ελληνικού Έθνους λένε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να έχουν πολιτική οργάνωση. Ποιός το λέει αυτό και γιατί; Οι «ελληνοκεντρικοί» ναζωραίοι προβοκάτορες, για να μην διακινδυνεύσει η δικτατορία τους. Οι Έλληνες έχουν την Ιερά υποχρέωση να οργανωθούν σε αυτόνομο και ανεξάρτητο πολιτικό κόμμα και να καταλάβουν την εξουσία. Το μέλλον της Ελλάδος καθορίζεται από τους Έλληνες και ποτέ από τους ναζωραίους τυράννους.

Το συμπέρασμα είναι ότι τα «ελληνοκεντρικά» κτήνη προσπαθούν να κλέψουν όλα τα Πνευματικά Όπλα των Ελλήνων και να τα δώσουν στον εχθρό. Κάνουν ότι είναι δυνατόν για να απογυμνώσουν τους Έλληνες από τα πολεμικά τους ένστικτα.

Η «ελληνοκεντρική» αλητεία παρουσιάζει όλα τα θετικά στοιχεία (οργάνωση, ιεραρχία, δόγμα, πειθαρχία, κατάκτηση εξουσίας, κλπ) των Ελλήνων ως κάτι το αρνητικό, ως κάτι μη Ελληνικό(!!), ως κάτι που ταυτίζεται με τους ναζωραίους και τον χριστιανισμό και τάχα οι Έλληνες πρέπει να τα αποφεύγουν.

Δηλαδή ας κρατήσουν οι ναζωραίοι την οργάνωση, την ιεραρχία, την εξουσία κτλ, και οι Έλληνες να κρατήσουν την απειθαρχία, τα συμπόσια και τις εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους... Έτσι διαπαιδαγωγεί τους Έλληνες η «ελληνοκεντρική» αλητεία. Τους διαπαιδαγωγεί πώς να μένουν δούλοι στον ξένο ναζωραίο κατακτητή.

Οι ναζωραίοι τον καιρό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας έλεγαν στους Έλληνες: «μην επαναστατείτε κατά των Οθωμανών είναι δώρο θεού η δουλεία». Τώρα η «ελληνοκεντρική» αλητεία λέει στους Έλληνες: «μην επαναστατείτε κατά των χριστιανών, ασχοληθείτε με εκδρομές και συμπόσια, ο Ελληνισμός δεν έχει σχέση με πολέμους και εξουσίες».

Τα «ελληνοκεντρικά» κτήνη προσπαθούν να στραγγίξουν το Κίνημα απ’ όλα τα ιδιοκτησιακά και πολεμικά του ένστικτα. Οτιδήποτε έχει σχέση με τις έννοιες «διεκδικώ», «πολεμώ», «αμύνομαι ενόπλως», «οργάνωση», «πίστη», «ιεραρχία», «δόγμα», «πειθαρχία», «πάθος για αγώνα», τα έχουν ταυτίσει  με τον εχθρό και συγχρόνως διαδίδουν ότι τάχα οι έννοιες αυτές δεν έχουν σχέση με τον Ελληνισμό έτσι ώστε να ταυτίσουν το Κίνημα με ταβέρνες, εκδρομές, γελοίες και ηττοπαθείς ανακοινώσεις και κλαψουρίσματα ραγιάδων.

Η «ελληνοκεντρική» αλητεία προσπαθεί να ταυτίσει το Κίνημα με την απάθεια, την αδιαφορία, τον εφησυχασμό, την δειλία, την αποδιοργάνωση, την οποία παρουσιάζουν ως ...υπέρτατη αξία(!), την απολιτική παρουσία, την μη κομματική οργάνωση. Όλα αυτά για να αισθάνωνται άνετα ωρισμένοι «ελληνοκεντρικοί» αλήτες και να περιφέρουν ατιμωρητί την πνευματική τους πανούκλα.

Για να μπορούν μετά να λένε ατιμωρητί στον κόσμο: «Δεν είμαστε άχρηστοι, προδότες, καραγκιόζηδες, πουλημένοι, αλήτες. Όχι, απλά έτσι είναι ο Ελληνισμός... Αυτό σημαίνει Ελληνική Θρησκεία, τελεία αδράνεια και πλήρη αποχαύνωση. Εκδρομές και συμπόσια... Μην μας λέτε για πολέμους, επαναστάσεις, αγώνες και διεκδικήσεις, αυτά είναι χριστιανικά πράγματα... Αφήστε μας στην αδράνεια, στην δειλία και τον εφησυχασμό μας. Αυτός είναι ο Ελληνισμός: δεν διεκδικώ τίποτε, δεν πολεμώ για τίποτε... Μην ακούτε αυτούς που θέλουν να ανατρέψουν την αίρεση των ναζωραίων, είναι φανατικοί... Εμείς που θέλουμε συνύπαρξη και αποδοχή της κατοχής είμαστε οι Έλληνες... Εμείς εκπροσωπούμε τον πραγματικό Ελληνισμό...».

Ναι, ναι, μόνον που αυτή την «ελληνοκεντρική» αλητεία την περιμένει φωτιά και τσεκούρι. Διότι δεν κάνει τίποτε άλλο από το να αναπαράγει το καρκίνωμα του χριστιανισμού. Και μετά ως πραγματικοί αλήτες να μιλούν για δήθεν κακούς σιωνιστές που συνωμοτούν κατά του Ελληνισμού ενώ οι «ελληνοκεντρικοί» αλήτες συνωμοτούν μαζί με τους ναζωραίους κατά του Ελληνισμού.

Προσπαθούν, αποτυχημένα βέβαια, να θανατώσουν την ψυχή των Ελλήνων και να τους μετατρέψουν σε ναζωραίους και μετά λένε με θράσος στους Έλληνες Πολεμιστές: «Γιατί θέλεις να σκοτώσεις τους ναζωραίους; Εμείς τόσο κουραστήκαμε για να τους φτιάξουμε και εσύ θέλεις να μας χαλάσεις στρωμένη δουλειά;».

Αυτά τα «ελληνοκεντρικά» κτήνη προσπαθούν να ξεζουμίσουν το Έθνος και το Κίνημα από κάθε ικμάδα ζωής και αγωνιστικής διαθέσεως. Προσπαθούν να κατασπαράξουν  τα πολεμικά ένστικτα του λαού. Προσπαθούν να αντιστρέψουν κάθε αξία. Δεν θα τους περάσει. Ο Θάνατος τους περιμένει.

Τι κάνει λοιπόν ένας Έλλην; Ποιά τα καθήκοντά του και οι καθημερινές υποχρεώσεις του;

Κηρύττει αμείλικτο πόλεμο κατά της πλάνης. Κηρύττει ανηλεή πόλεμο κατά της αμνησίας των Ελληνικών Εθίμων και κατά της μνήμης των βλασφήμων εθίμων. Ο Έλλην διεξάγει προσηλυτισμό, κάνει τελετουργικά, διδάσκει την Ελληνική Θρησκεία. Τσακίζει τον φόβο, την αδράνεια, την προδοσία, με Πίστη στους Θεούς και όταν απαιτούν οι περιστάσεις με στρατηγήματα.

Ο Έλλην δεν ορρωδεί μπροστά στην αριθμητική υπεροχή των απίστων. Εκμεταλλεύεται τις ταξικές, φυλετικές, εθνικές αντιθέσεις για να διαδώσει την Ελληνική Θρησκεία. Συμμαχεί με τους αδυνάτους κατά των δυνατών. Και με τους δυνατούς κατά των αδυνάτων. Χρησιμοποιεί τα κακά ένστικτα του ανθρώπου για καλό. Όπως δίδαξε ο Ιερεύς Θεμιστέας «ο Έλλην συμμαχεί με τους πλουσίους κατά των πτωχών όταν αυτοί προδίδουν τους Θεούς, προκειμένου να εξασφαλιστούν χρήματα και δύναμη ώστε ο Έλλην να υπερασπίζεται ακωλύτως την Θρησκεία».

Ο Έλλην συμμαχεί με τον εισβολέα εχθρό των ναζωραίων για να εισπράττει φόρους και να επιβάλλει υπακοή στον λαό με αντάλλαγμα την δημιουργία θρησκευτικών δικαστηρίων και το μονοπώλιο στην εκπαίδευση και την θρησκευτική ζωή του τόπου.

Ο Έλλην σε όλη του την ιστορική διαδρομή πάντα μετέτρεπε τον στρατιωτικό πόλεμο του εισβολέως σε πλεονέκτημα στο θρησκευτικό πεδίο μάχης ώστε να μην χαθεί η Ελληνική Ψυχή. Ο Έλλην ξεκινά πόλεμο για την προστασία της Πατρίδος όταν εισβάλλει εχθρός στα εδάφη που κατέχουν οι ναζωραίοι. Ο Ιερός Πόλεμος για την Πατρίδα είναι ο Πόλεμος για την υπεράσπιση της Ελληνικής Ψυχής από το μίασμα του εσταυρωμένου Κτήνους. Ο Έλλην τσακίζει όλους όσους προδίδουν τις Ψυχές και προστατεύουν τα εδάφη που κατέχουν οι ναζωραίοι κατακτητές.

Ο Έλλην ρωτά καθημερινά τους Θεούς: Πώς μπορώ να αλλάξω έναν ναζωραίο και να τον κάνω Έλληνα μέσα σε λίγους μήνες; Και λαμβάνει την απάντηση από την Ιερά Παράδοση και τα Ιερά Κείμενα της Ελληνικής Γραμματείας που είναι οι Λόγοι των Θεών.

Ο Έλλην διδάσκεται από τους Ιεροφάντες και τους Φιλοσόφους που μελέτησαν σε βάθος την ανθρώπινη ψυχή και την θεϊκή ουσία:

Τί πρέπει να κάνω για να αφανιστεί η μνήμη του Τζεσουά από προσώπου γής; Πρέπει, λένε οι Ιερείς, να καταστραφούν τα είδωλα του Κτήνους που μετατρέπονται σε σήματα και αποθηκεύονται σε αναμνήσεις στην ανθρώπινη μνήμη. 

Ο Έλλην αλλάζει το όνομα του ναζωραίου και του δίνει Ελληνικό όνομα για να του διακόψει κάθε ακουστική επαφή με το Κτήνος. Ο Έλλην αφαιρεί όλα τα ενδύματα του ναζωραίου και τον ενδύει με Ελληνική ενδυμασία ώστε ο ναζωραίος να μην μιαίνει το περιβάλλον και τους συμπολίτες του. Ο Έλλην καταστρέφει όλα τα σύμβολα, όλες τις επιγραφές, όλα τα βιβλία του ναζωραίου. Ο Έλλην αλλάζει το όνομα στα τοπωνύμια για να μην θυμάται ο ναζωραίος την ναζαρέτ. Ο Έλλην αφαιρεί τις προσωπικές φωτογραφίες του ναζωραίου, τα παιδικά παιχνίδια του, τα αρώματα που χρησιμοποιούσε, τα κοσμήματά του και τα καταστρέφει, για να μην συνδέεται ο ναζωραίος με το παρελθόν του.

Ύστερα ο Έλλην θαυμάζων τα Έργα και την Σοφία των Θεών Τους ρωτά: Σας φτάνει αυτό; Είναι αρκετό για σας Θεοί; Τί άλλο μπορώ να κάνω για να σας ευχαριστήσω και να είμαι ευσεβής; Τί άλλο πρέπει να κάνουν οι ναζωραίοι για να μην προσβάλωνται οι Θεοί;

Και οι Θεοί καθοδηγούν τον άνθρωπο στο υπέροχο και ευάρεστο έργο του: Ο Έλλην διδάσκει τους ναζωραίους πώς να γκρεμίζουν τα χριστιανικά πορνεία της ακολασίας και της διαφθοράς. Έτσι ώστε να σταματήσουν να υμνούν το Κτήνος και να θεραπευθεί η άρρωστη ψυχή τους. Ο ναζωραίος θα δώσει με ευχαρίστηση τα μνημεία του και τα χωράφια του ως ανάθημα στους Θεούς.

Είναι αρκετό για τους Θεούς και το Έθνος; ρωτά ο Έλλην. Όχι, είναι η απάντηση των Θεών. Ο Έλλην παίρνει τα παιδιά του ναζωραίου. Τα παιδιά του ναζωραίου ανήκουν στο Έθνος και όχι στον ναζωραίο. Ο Έλλην θα τα μεγαλώσει ως Έλληνες και θα τα μάθει να σέβωνται τους Θεούς και να πολεμούν την πλάνη του εσταυρωμένου Κτήνους.

Είναι αρκετό αυτό; ρωτά ο Έλλην τους Θεούς. Όχι είναι η θεϊκή απόκριση. Η ζωή του ναζωραίου δεν του ανήκει. Ανήκει στους Θεούς. Ο Έλλην παίρνει την ζωή του ναζωραίου και την θυσιάζει στους Θεούς ώστε να σωθεί η ψυχή του ναζωραίου και να γίνει μάρτυρας της Ελληνικής Θρησκείας. Μόνον έτσι θα μπορεί ο ναζωραίος να κριθεί και να δοξαστεί μπροστά στους Θεούς. Ο ναζωραίος είναι ευλογημένος από τους Θεούς να δώσει την ζωή του για την δόξα των Θεών. Είναι ευλογημένο το αίμα του ναζωραίου για να διαδώσει τον Λόγο των Θεών, για να εξαπλωθεί η Αληθινή Θρησκεία.

Είναι αρκετό αυτό; ρωτά ο Έλλην τους Θεούς. Όχι, χίλιες φορές όχι, είναι η απάντηση των Προγόνων. Ο Έλλην είναι φτιαγμένος και προορισμένος να βάλει φωτιά στον κόσμο που εξουσιάζει το Κτήνος. Ο κόσμος του Κτήνους θα καταναλωθεί στην φωτιά για να εξαγνισθεί στο Σύμπαν.

Οι Έλληνες δεν ξεχνούν τον χρησμό που έδωσε ο Εκατηβόλος Απόλλων στον Ιεροφάντη Κυάνιππο ότι για να γίνουν οι ναζωραίοι άνθρωποι, πρέπει οι Έλληνες να τους αποκόψουν από το κτηνώδες παρελθόν τους. Να τους κτυπήσουν στα ήθη, τα έθιμα, τις αξίες και τα μνημεία. Να αφανιστεί στην Ιερά Φλόγα της Λήθης οτιδήποτε συνδέει τους ναζωραίους με το Κτήνος. Μόνον τότε οι ναζωραίοι θα γίνουν άνθρωποι.

Ο Έλλην ξαναγράφει την Ιστορία και το παρελθόν του ναζωραίου από την αρχή, για να του αλλάξει το μέλλον.

 

Ι.A.X

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα