:: ::

 
 
 

 

 

Υπογράψτε το αίτημα για την απαγόρευση του κόμματος των παιδεραστών

 

Στην Ολλανδία ιδρύθηκε πολιτικό κόμμα παιδεραστών(!!!), το κόμμα PNVD. Το ακρώνυμο σημαίνει «αδελφική αγάπη, ελευθερία και διαφορετικότητα». Το κόμμα των παιδεραστών σκοπεύει να λάβει μέρος στις εκλογές που διεξάγονται στις 22 Νοεμβρίου στην Ολλανδία.

Η ολλανδική οργάνωση Soelaas που αγωνίζεται κατά της κακοποιήσεως των παιδιών, προσπάθησε με δικαστική απόφαση να απαγορεύσει την λειτουργία του κόμματος PNVD. Αλλά το δικαστήριο αποφάσισε ότι μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας έκαστος έχει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Ο Norbert DeJonge, γραμματεύς του κόμματος PNVD, δημοσίευσε την πολιτική πλατφόρμα του κόμματός του:

1. Νομιμοποίηση των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από ηλικίας 12 ετών(τώρα το όριο στην Ολλανδία είναι στα 16 έτη), και στο μέλλον κατάργηση κάθε ορίου ηλικίας. Ο Norbert DeJonge δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένα όριο, ούτε καν για τα βρέφη.

2. Νομιμοποίηση της παιδικής πορνογραφίας για ιδιωτική χρήση.

3. Μείωση του ορίου ηλικίας για όσα άτομα λαμβάνουν μέρος σε πορνογραφικές ταινίες.

4. Η πορνεία να γίνει νόμιμη από τα 16 έτη.

5. Νομιμοποίηση του τζόγου, του καπνίσματος, της πόσεως αλκοόλ και της χρήσεως μαλακών ναρκωτικών από την ηλικία των 12 ετών. Ενώ η χρήση σκληρών ναρκωτικών να επιτρέπεται από τα 16 έτη.

6. Απαγόρευση του θεσμού του γάμου.

7. Νομιμοποίηση της κτηνοβασίας.

Για να διασκεδάσουν τις αρνητικές εντυπώσεις από την ανακοίνωση της πολιτικής τους πλατφόρμας, οι εκπρόσωποι του κόμματος PNVD χρησιμοποίησαν τα εξής σοφίσματα:

Στο ζήτημα της νομιμοποιήσεως της παιδικής πορνογραφίας είπαν ότι η απαγόρευσή της συνιστά ...λογοκρισία! Στο ζήτημα της νομιμοποιήσεως της κτηνοβασίας ο DeJonge δήλωσε ότι «η κτηνοβασία δεν είναι κακή για τα ζώα, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τα ζώα. Αρέσει στα ζώα αυτή η πράξη». Στο ζήτημα της παιδεραστίας είπαν ότι «πρέπει να αφήνουμε τα παιδιά να αποφασίζουν μόνα τους τί είναι σωστό για αυτά. Στόχος μας είναι να καταργηθεί και το όριο των 12 ετών για έναρξη σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ παιδιού και ενήλικα, και να φθάσουμε το όριο στο μηδέν, αλλά κάνουμε μικρά βήματα...».

Και φυσικά αυτή την απάνθρωπη πολιτική πλατφόρμα το κόμμα των παιδεραστών PNVD την βάπτισε, «προσπάθεια για μεγιστοποίηση της ελευθερίας και της διαφορετικότητας».

Η Martine van den Roovaart της οργανώσεως No Kidding, μία οργάνωση που αγωνίζεται κατά της παιδικής κακοποιήσεως, δήλωσε ότι «Αρχικά σκεφτήκαμε να τους αγνοήσουμε, αλλά αποφασίσαμε να τους δείξουμε την αντίθεσή μας, διότι αλλιώς η κοινή γνώμη θα νομίζει ότι είναι φυσιολογικό αυτό που ζητάνε και ότι θα ήταν φυσιολογικό να αρχίσουμε διαπραγματεύσεις πάνω στην δική τους πολιτική πλατφόρμα».

«Ελευθερία σκέψεως και εκφράσεως» βάπτισε ο δικαστής H. Hofhuis την απόφασή του να απορρίψει το αίτημα να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα PNVD. Ο συγκεκριμένος δικαστής αδιαφόρησε τελείως για το γεγονός ότι ο ταμίας του κόμματος PNVD, Ad Van den Berg, καταδικάστηκε το 1987 διότι κακοποίησε σεξουαλικώς ένα αγόρι 11 ετών. Μόλις έγινε γνωστό αυτό το γεγονός, οι γείτονες έδιωξαν τον Ad Van den Berg από την γειτονιά που έμενε στο Oostvoorne.

Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις διεθνώς σε αυτή την αρρωστημένη εκδοχή ανοχής και ελευθερίας, που προσπάθησε να επιβάλλει ο συγκεκριμένος Ολλανδός δικαστής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήδη συζητά την περίπτωση να απαιτήσει από την Ολλανδική κυβέρνηση να απαγορεύσει το κόμμα των παιδεραστών, καθώς αυξάνουν οι διεθνείς αντιδράσεις.

Στην Ελλάδα «το Χαμόγελο του Παιδιού», μία οργάνωση που αγωνίζεται για την υγεία και την χαρά των παιδιών, συμμετέχει στην συλλογή υπογραφών για να απαγορευθεί η λειτουργία του κόμματος των παιδεραστών. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της ανέφερε τα εξής:

«Στα πλαίσια άτυπης συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους. Όσο περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο συνυπογράψουμε το αίτημα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχύς του!

Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην παγκόσμια αυτή διαμαρτυρία. Επισκεφθείτε το site μας http://www.hamogelo.gr. Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο & την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Επιτροπή Συλλογής Υπογραφών. (Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.adressit.com/pedonkielto)».

Καλώ και εγώ ως δημοσιογράφος τους Έλληνες πολίτες να υπογράψουν αυτή την διαμαρτυρία. Θα σώσει πολλές παιδικές ψυχές από τραυματικές εμπειρίες.

Αυτό εν τέλει σημαίνει το σύνθημα «Αναγνώριση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων»; Σημαίνει αποποινικοποίηση των εγκλημάτων των παιδεραστών; Αν οι οργανώσεις των ομοφυλοφίλων δεν καταδικάσουν το συγκεκριμένο κόμμα παιδεραστών, και αν δεν ζητήσουν να τεθεί εκτός νόμου, θα είναι συνυπεύθυνες για όσα εγκλήματα διαπράττουν οι παιδεραστές.

 

Κώστας Απέργης-Δημοσιογράφος

Ολλανδία

 

5η Ισταμένου μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

Σχόλιο εκ της συντάξεως:

Αν και συμφωνούμε με την αυστηροτάτη τιμωρία της παιδεραστίας, διαφωνούμε τελείως με την πρόταση να απαγορευθεί η λειτουργία του κόμματος των παιδεραστών.

Αντιθέτως, αυτό το κόμμα πρέπει να υποστηριχθεί με χρήματα και ψήφους, πρέπει οι ανακοινώσεις του να παρουσιάζωνται ευρέως σε όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Είναι ό,τι πρέπει για να δυσφημίσει το κίνημα του κιναιδισμού.

Καλύτερη δυσφήμιση στους κιναίδους δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι ετεροφυλόφιλοι. Γιατί να απαγορευθεί το εν λόγω κόμμα; Ίσα-ίσα να διαφημιστεί, εννοείται μέχρι του σημείου που δυσφημίζει τον κιναιδισμό. Αν φυσικά διαπράξει κάποιο αδίκημα παιδεραστίας, να εφαρμοστεί αμείλικτα ο ποινικός κολασμός. Αλλά τώρα προέχει να θεωρηθεί αυτό το κόμμα ως ο βασικός πολιτικός εκπρόσωπος του κινήματος του κιναιδισμού. Να ταυτισθεί το κίνημα του κιναιδισμού με το κόμμα PNVD.

Εντελώς λάθος η τακτική σου αγαπητέ δημοσιογράφε. Δεν έχεις εμπειρία πολιτικού αγώνος και δυσφημίσεως πολιτικών αντιπάλων.

Τόσα χρόνια το κίνημα των κιναίδων προσπαθεί να ταυτίσει τους ετεροφυλοφίλους που αντιδρούν στον κιναιδισμό με τους ναζί και τους φασίστες. Και τώρα που παρουσιάζεται τέτοια χρυσή ευκαιρία να ταυτιστούν οι κίναιδοι από μόνοι τους με τα ανθρωπόμορφα τέρατα του κόμματος PNVD θα την αφήσουμε να πάει χαμένη;

Το κόμμα PNVD να υποστηριχθεί, να διαφημιστεί και να ταυτιστεί με το κίνημα των κιναίδων. Άλλωστε αυτή είναι η κρυφή πολιτική πλατφόρμα του κινήματος των κιναίδων, απλώς το κόμμα PNVD είχε το θάρρος να πει δημοσίως τα πράγματα με το όνομά τους. Είχε το θάρρος να πει τί πραγματικά πρεσβεύει το κίνημα των κιναίδων. Γιατί εμείς να το αποσιωπήσουμε;

Αν τεθεί εκτός νόμου το κόμμα PNVD, όπως λέγεται, τότε πρέπει να το βοηθήσουμε να νομιμοποιηθεί. Αν δεν υπήρχε τέτοιο κόμμα παιδεραστών, θα έπρεπε να το κατασκευάσουμε. Μόνον έτσι θα δυσφημισθεί επαρκώς το κίνημα του κιναιδισμού, εκ των ένδον. Γιατί να παρεμποδίσουμε το κακό που θέλουν να προκαλέσουν οι κίναιδοι στον εαυτόν τους;

Άλλωστε έτσι πέφτουν οι μάσκες των υποστηρικτών του κιναιδισμού, οι οποίοι έκραζαν τόσο καιρό ότι πρέπει να αφήσουμε ελευθέρους τους κιναίδους να κάνουν ό,τι θέλουν στο κρεβάτι και στην προσωπική τους ζωή, και ότι δήθεν εμείς οι ετεροφυλόφιλοι τους παρεμποδίζουμε. Πρόκειται για υποκριτικά ψεύδη. Αυτό που ενδιαφέρει τους κιναίδους είναι να παρεμβαίνουν κατά τρόπο παράνομο και ανήθικο στην προσωπική και οικογενειακή ζωή των ετεροφυλοφίλων. 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα