:: ::

 
 
 

 

Η μισελληνική δημοκρατία τους πέθανε. Ανατέλλει η Ελληνική Αριστοκρατία

 

Το ευρώ θα καταρρεύσει. Οι εγχώριοι δημοκράτες αγωνίζονται να το σώσουν με το αίμα των Ελλήνων. Δεν έχει στεγνώσει το αίμα που χύθηκε από τα τελευταία μέτρα γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού και ήδη ο Τρισέ μιλά για επιβολή νέων μέτρων. Ακόμη δεν τέθηκε σε εφαρμογή ο αυξημένος φπα 23% και ήδη οι κατακτητές απαιτούν νέα αύξηση στο φπα και νέες περικοπές μισθών.

Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει πυθμένας. Δεν υπάρχει όριο στις αυξήσεις φόρων και στις μειώσεις μισθών. Το όριό τους είναι η κοινωνική έκρηξη. Όσο δεν εξεγείρονται οι Έλληνες, τόσο τα μισελληνικά κτήνη θα ξεδιψούν με Ελληνικό αίμα.

Ούτε οι φίλα προσκείμενοι στους κατακτητές πιστεύουν πιά το παραμύθι ότι τα εθνοκτόνα μέτρα θα βγάλουν την Ελλάδα από την οικονομική κρίση. 

Η μισελληνική δημοκρατία τους παραδίδει την Ελλάδα στο 4ο Ράιχ. Μετατρέπει την Ελλάδα σε γερμανικό προτεκτοράτο. Οι σοσιαληστές συμφώνησαν το Βερολίνο να ελέγχει τον Ελληνικό κρατικό προϋπολογισμό και μόνο αφού ενσωματωθούν οι γερμανικές υποδείξεις θα υποβάλλεται προς έγκριση στο ελληνόφωνο δημοκρατικό κυνοβούλιο.

Η μισελληνική δημοκρατία τους έδωσε στην σημερινή Γερμανία εξουσίες που είχε η ναζιστική Γερμανία όταν υπεδούλωσε την Ελλάδα. Η σοσιαληστές και η μισελληνική δημοκρατία θέλουν την Ελλάδα επαρχία του 4ου Ράιχ. Εθελόδουλοι μέχρι μυελού οστέων.

Η Επαναστατική ανατροπή πλησιάζει με ταχύ ρυθμό. Το κυνοβούλιο θα γκρεμιστεί και δεν θα ξανανοίξει. Όλες οι κυβερνητικές αποφάσεις θα λαμβάνωνται από το Ιερατείο των Αρίστων.

Οι Πατρώοι Θεοί, το Ελληνικό Έθνος, η Ελληνική Φυλή, ο Ελληνικός Πολιτισμός, δεν απασχόλησαν ποτέ την δημοκρατία τους. Το μισελληνικό τους σύνταγμα ουδεμία αναφορά εμπεριέχει για το Έθνος. Όλα τα άρθρα του συντάγματός τους ζητούν υπακοή στην κλεπτοκρατία τους. Καλούν τον Λαό να υπερασπιστεί την κληρονομική δημοκρατία τους.

Η μισελληνική δημοκρατία τους πωλεί τα ναρκωτικά στην νεολαία. Η καταραμένη δημοκρατία τους εκποιεί την Ελλάδα στους τούρκους. Η καταραμένη δημοκρατία τους αφανίζει την Ελληνική Φυλή με εκτρώσεις.

Στους σοσιαληστές αρέσει η δημοκρατία διότι δεν απαιτεί ατομική ευθύνη από κυβερνώντες και ψηφοφόρους. Οι ψηφοφόροι δεν έχουν ποινικές ευθύνες για ό,τι και να ψηφίσουν.

Μόνον στο πολίτευμα της Ελληνικής Αριστοκρατίας υπέχουν ποινικές ευθύνες κυβερνώντες και κυβερνώμενοι.

Οι δημοκρατικοί αλήτες λατρεύουν μία εξουσία χωρίς ευθύνες. Χωρίς τιμωρία. Όταν ένας πολίτης τηλεφωνεί στο υπουργείο υγείας και παραπονείται, ο υπάλληλος του λέει, δεν φταίω εγώ. Πάρτε τον τάδε υπάλληλο στην νομαρχία, σ’ εκείνο το τηλέφωνο. Ο πολίτης καλεί στο άλλο τηλέφωνο αλλά ο υπάλληλος στην νομαρχία απαντά ότι δεν φταίει αυτός. Πάρτε στο ΙΚΑ, λέει στον πολίτη. Ο πολίτης τηλεφωνεί στο ΙΚΑ και του λένε, ότι δεν φταίνε αυτοί, να τηλεφωνήσει στο υπουργείο οικονομικών. Και από το υπουργείο οικονομικών τον παραπέμπουν, πού αλλού; Στο υπουργείο υγείας απ’ όπου ξεκίνησε.

Άμεση δημοκρατία σημαίνει άμεση ανευθυνότητα. Χιλιάδες δικτατορίσκοι καταστρέφουν το Έθνος άνευ ουδεμίας τιμωρίας.

Αυτή την στιγμή στην Ευρώπη εφαρμόζεται ανοικτά πρόγραμμα επιβολής παγκοσμίου κυβερνήσεως, αλλά οι δημοκρατίες στέκονται απαθείς. Αδιαφορούν τελείως. Γιατί; Έχουν αφομοιώσει την ψυχολογία του προβάτου και του όχλου. Δεν έχουν την δύναμη να γκρεμίσουν οιονδήποτε τους αφαιρεί την εξουσία με δημοκρατικά προσχήματα.

Τα εκρηκτικά συνθήματα που εκτόξευσαν στις πρόσφατες απεργίες οι Έλληνες εργαζόμενοι αποδεικνύουν ότι υποστηρίζουν σθεναρώς την Ελληνική Αριστοκρατία:

«Θάνατος στην κλεπτοκρατία του Μπόμπολα. Θάνατος στην πορνοκρατία της Τατιάνας Στεφανίδου. Θάνατος στην μισελληνοκρατία του Κώστα Σημίτη. Θάνατος στην οχλοκρατία του Τσίπρα. Θάνατος στην μετριοκρατία του Τζέφρυ».

Οι σοσιαληστές και οι δημοκράτες προσπαθούν να αποδώσουν την καταστροφή της Ελλάδος σε πρόσωπα αντί στο δημοκρατικό σύστημα καταληστεύσεως του Ελληνικού πλούτου.

Ωρισμένοι έχοντας αποθρασυνθεί από την ατιμωρησία ζητούν την «άμεση δημοκρατία» ως αντίδοτο στην πολιτική ασθένεια που πλήττει τον Ελληνικό πολιτικό βίο.

Μόνον ο θάνατος της άμεσης κλεπτοκρατίας τους θα σώσει τον Ελληνισμό. Όσοι σοσιαληστές ζητούν άμεση δημοκρατία έχουν μόνον ένα σκοπό: να κλέβουν άμεσα τον Ελληνικό πλούτο, χωρίς την διαμεσολάβηση κυνοβουλευτικών αντιπροσώπων, όπως γίνεται τώρα.

Ο άμεσος δημοκράτης είναι ο χειρότερος σοσιαληστής. Θέλει να ψηφίζει χωρίς να τιμωρείται για αυτό που ψηφίζει. Θέλει να αποφασίζει για τους άλλους χωρίς να περιορίζεται από ποιοτικά κριτήρια. Θέλει να εξουσιάζει άμεσα, χωρίς να κατέχει πολιτικές γνώσεις. Θέλει την απόλυτη οχλοκρατία διότι μισεί τους Αρίστους συμπολίτες του. Ενδόμυχα μισεί την δική του πνευματική καχεξία.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι άμεσο-δημοκράτες προσπαθούν να μετατοπίσουν το κέντρο βάρους της Ελληνικής πολιτικής από τις Ιερές Παρακαταθήκες του Έθνους στον τρόπο εκλογής των αποφάσεων.

Για την Ελληνική Αριστοκρατία η πειθαρχία, η εθνική κυριαρχία, η Ελληνική Θρησκεία, η αξιοκρατία, η ηθική εγκράτεια, η οικονομική αλληλεγγύη, η δημογραφική αύξηση, η ενδογαμία, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αιώνιες αξίες. Θα επικρατήσουν δια της δυνάμεως παρά την αντίσταση των σοσιαληστών.

Η δημοκρατία τους όζει από την δυσωδία των σκανδάλων και των προδοσιών. Τα δημοκρατικά ιδεώδη ήταν πάντοτε τα ίδια: η πορνοκρατία, η κλεπτοκρατία, ο εθνομηδενισμός, η φοροεπιδρομή, η ξένη κατοχή, η δημογραφική εισβολή, η κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας, ο αφελληνισμός, η κληρονομική δημοκρατία, η εκποίηση του δημοσίου πλούτου, οι εκτρώσεις, η αθεΐα.

Πάνω απ’ όλα θέτουν την καταραμένη δημοκρατία τους. Ακόμη και τώρα που το Έθνος αιμορραγεί δίνουν απατηλές υποσχέσεις στον Λαό, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου: θα, θα, θα, θα βγούμε από το τούνελ…

Το «θα βγούμε από το τούνελ», είναι μία υπόσχεση που δεν στηρίζεται σε στοιχεία. Είναι μία απλή διαβεβαίωση. Γιατί την επαναλαμβάνει τόσα χρόνια ο δημοκράτης δημαγωγός χωρίς να φοβάται την μη εκπλήρωσή της; Διότι δεν εφαρμόζεται ο Ελληνικός Νόμος που κόπτει την γλώσσα όσων εξαπατούν τον Λαό με υποσχέσεις.

Οι σοσιαληστές δημοκράτες προσπαθούν να επιρρίψουν στον Ελληνικό Λαό την ευθύνη για την οικονομική κρίση για να συγκαλύψουν την δική τους ευθύνη. Ένα εκρηκτικό μείγμα δημοκρατικής σοσιαληστρικής πολιτικής απειλεί να αφανίσει τον Ελληνισμό: εκδίωξη παραγωγικών επενδύσεων, υψηλοί φόροι, εκατομμύρια εισβολέων, αθρόες εισαγωγές προϊόντων, απαξίωση του Ελληνικού Πολιτισμού, εθνομηδενισμός, δημογραφικός εκφυλισμός, είναι μερικά από τα εκατοντάδες εγκλήματα της δημοκρατίας τους.

Οι δημοκράτες καλούν τους Έλληνες πολίτες να εγγυηθούν με την ζωή, την ελευθερία, την περιουσία, και την εργασία τους τα δάνεια του ΔΝΤ. Αλλά το ΔΝΤ δεν εγγυάται σε τίποτε την έξοδο από την κρίση. Απλώς δίνει μία θολή υπόσχεση.

Οι αξιωματούχοι του ΔΝΤ διαπράττουν την συγκεκριμένη αντισυμβατική συμπεριφορά γνωρίζοντας ότι απέναντί τους έχουν να κάνουν με δημοκράτες, για τους οποίους η ανευθυνότης είναι υψίστη αρετή. Μία Ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να απαιτήσει ότι αν το  εφαρμοζόμενο πρόγραμμα δεν επιτύχει, οι Έλληνες δεν θα αποπληρώσουν τα δάνεια του ΔΝΤ. Οι δημοκράτες αντιθέτως αποδέχθηκαν ότι αν το πρόγραμμα δεν επιτύχει θα εφαρμοστούν σκληρότερα μέτρα εις βάρος του Λαού. Το πρόβλημά των δημοκρατών είναι να σωθεί η δημοκρατία τους. Αδιαφορούν αν αφανιστεί ο Λαός. 

Οι σοσιαληστές δημοκράτες απέφυγαν να ενημερώσουν τον Λαό τί σημαίνει συνθήκη του Μάαστριχτ διότι δεν πιστεύουν στην λαϊκή κρίση. Πιστεύουν στην λαϊκή εξαπάτηση.

Το Μάαστριχτ επιβάλλει στα ευρωπαϊκά κράτη την εξής πολιτική: Να λαμβάνουν μέτρα που θα προκαλούν κοινωνικούς και οικονομικούς εμπρησμούς. Αλλά απαγορεύεται στους πυροσβέστες να σβήσουν την φωτιά. Ούτε επιτρέπεται η χρήση εξόδων κινδύνου. Οι δε αξιωματούχοι του Μάαστριχτ επιβλέπουν την φωτιά ώστε να φουντώσουν και άλλο οι φλόγες. Και όποιος προσπαθεί να σβήσει την φωτιά ή να απομακρυνθεί για να μην καεί ζωντανός, τιμωρείται από το 4ο Ράιχ.

Ενώ το ονομαστικό κόστος εργασίας στην Ελλάδα αυξήθηκε κατακόρυφα λόγω της επιβολής του ευρώ, σήμερα θυσιάζονται οι Έλληνες εργαζόμενοι με χαμηλότερους μισθούς για να σωθεί η ισοτιμία του ευρώ. Οι σοσιαληστές εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό διαδίδοντας το ψεύδος του υψηλού εργατικού κόστους, αντί να πούν την αλήθεια ότι το ευρώ έχει καταστήσει την Ελληνική οικονομία μη ανταγωνιστική. Προκειμένου να διασώσουν το ευρώ, γενοκτονούν τους Έλληνες.

Αποτελεί κοινή παραδοχή στους σοβαρούς οικονομολόγους ότι δεν μπορεί να έχεις ταυτοχρόνως απελευθερωμένη χρηματαγορά και σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες μεταξύ κρατών με διαφορετικό πληθωρισμό και διαφορετικές οικονομίες. Εξ αυτού αποδεικνύεται ότι το ζήτημα της παραμονής της Ελλάδος στο ευρώ είναι πολιτική απόφαση και όχι οικονομική. Τα οικονομικά σοφίσματα των σοσιαληστών δεν μπορούν να συγκαλύψουν την αλήθεια.

  Λίγες ημέρες μετά την υπαγωγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ και ενώ οι σοσιαληστές ωρύοντο ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, ότι είναι μονόδρομος, η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα πήρε στροφή 180ο και άρχισε να αγοράζει απευθείας όλα τα ομόλογα των ευρωπαϊκών κρατών. Και αντί η κυβέρνηση των σοσιαληστών να ανακοινώσει άμεσα την ακύρωση της υπαγωγής στο ΔΝΤ και την αναδιαπραγμάτευση των επιτοκίων, συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα. Ο Παπανδρέου και ο Καρατζαφέρης αρνούνται να κάνουν χαρακίρι. 

Οι υπουργοί οικονομικών της Ευρώπης αποφάσισαν εν μία νυκτί τα μέτρα που ζητούσαν όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι και ηρνείτο η σοσιαληστρική κυβέρνηση Παπανδρέου, επειδή ήταν προσηλωμένη στην προπαγάνδα του μονόδρομου.

Επιπλέον η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα συνέστησε στις χώρες της ευρωζώνης να προχωρούν στην έκδοση «λαϊκών ομολόγων», όποτε το κρίνουν αναγκαίο. Παρ’ όλο που δεν απαγορευόταν από καμιά συνθήκη η σοσιαληστρική κυβέρνηση ηρνείτο πεισματικώς την έκδοση λαϊκών ομολόγων. Το ψεύδος του μονόδρομου κατέρρευσε εν μία νυκτί. Αλλά οι δημοκράτες σοσιαληστές αρνούνται να παραιτηθούν.

Αντ’ αυτού τί κάνουν; Επαναφέρουν τον παράνομο τζόγο, τα φρουτάκια, με το πρόσχημα ότι μας καταδίκασε σε πρόστιμα η ΕΕ. Η δημοκρατία τους δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Θέλουν να εξαχρειώσουν τον Λαό τελείως. Ενώ μπορούν να βρουν χρήματα δια της απευθείας αγοράς ομολόγων από την ΕΚΤ, αυτοί προτιμούν τα φρουτάκια για να διαλύσουν τις Ελληνικές οικογένειες.

Ο σοσιαληστής Παπούλιας ζήτησε η φοροδιαφυγή να μετατραπεί σε ιδιώνυμο έγκλημα. Στο θράσος του οι Έλληνες απάντησαν ότι θα μετατρέψουν την κρατική σπατάλη σε ιδιώνυμο έγκλημα. Μόνον όταν η ανευθυνότητα των δημοκρατών πολιτικών μετατραπεί σε ιδιώνυμο έγκλημα θα σταματήσουν οι σοσιαληστές να συκοφαντούν τον Ελληνικό Λαό.

Οι σοσιαληστές αποκαλούν φοροφυγάδες τους Έλληνες αποσιωπώντας το γεγονός ότι πληρώνουν διπλούς φόρους: τα δίδακτρα στα ιδιωτικά φροντιστήρια και τα νοσήλια σε ιδιωτικά θεραπευτήρια τα οποία καταβάλλουν οι Έλληνες εξαιτίας του ανυπάρκτου κρατικού τομέως, αποτελούν διπλή φορολογία.

Οι Έλληνες πληρώνουν ένα σωρό αφανείς φόρους: κλοπές και εγκληματικότητα, γραφειοκρατία που προξενεί χαμένα μεροκάματα, ιδιωτικά φροντιστήρια και θεραπευτήρια, χρήματα για συστήματα ασφαλείας, καταστροφές καταστημάτων από κουκουλοφόρους, παρεμπόδιση λειτουργίας καταστημάτων από διαδηλώσεις, πολυνομία και συχνή αλλαγή νομοθεσίας αυξάνουν το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων, υπερτιμολόγηση δημοσίων έργων και προμηθειών. Οι αφανείς φόροι που πληρώνουν οι Έλληνες δεν ενδιαφέρουν τον σοσιαληστή Παπούλια. Απαιτεί νέους φόρους.

Όταν η συμμετοχή σε σοσιαληστρική οργάνωση μετατραπεί σε ιδιώνυμο έγκλημα θα καταπνίξει το θράσος του σοσιαληστή Παπούλια.

Η ιθύνουσα δημοκρατική τάξη, η οποία έφτασε την Ελλάδα στο σημερινό κατάντημα, διατείνεται ότι μοναδική οδός σωτηρίας είναι τα σκληρά μέτρα που επέβαλαν το ΔΝΤ και η ΕΕ. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έλεγαν πριν από λίγα χρόνια ότι η χώρα βαδίζει ασφαλής στη μεγάλη λεωφόρο της ΟΝΕ, με το μέλλον να διαγράφεται ελπιδοφόρο και λαμπρό.

Η επιβολή της κατοχής στην Ελλάδα αντανακλά τον υποτελή χαρακτήρα της δημοκρατικής άρχουσας τάξεως. Οι δημοκράτες δεν μπορούν να φαντασθούν την έννοια της Εθνικής Ανεξαρτησίας, διότι εμπεριέχει την λέξη Έθνος.

Οι Έλληνες δεν περιμένουν τίποτε από σοσιαληστές και δημοκράτες. Θα χρειαστούν δύσκολες αποφάσεις. Μόνον η Ελληνική Αριστοκρατία μπορεί να εμπνεύσει τον Ελληνικό Λαό να την ακολουθήσει σε Εθνικούς Αγώνες.

Οι Έλληνες θα κάνουν την κρίση ευκαιρία. Θα ανατρέψουν το σάπιο δημοκρατικό καθεστώς. Θα εμπιστευθούν μόνον τους Αρίστους διότι μόνον αυτοί υπερασπίστηκαν επί αιώνες την Θρησκεία, το Έθνος, την Φυλή, τον Πολιτισμό.

Για τους κλεπτοκράτες το Έθνος τίθεται κάτω από την δημοκρατία. Επί 35 χρόνια στις βουλευτικές εκλογές αρνούνται να θέσουν ζητήματα όπως το κυπριακό, τον ισλαμικό επεκτατισμό, το δημογραφικό πρόβλημα, την ένταξη στην ευρωπαϊκή ένωση, την παγκοσμιοποίηση, την εισβολή αλλοφύλων και αλλοθρήσκων. Επικεντρώνονται μόνον στην οικονομική πολιτική που έτσι και αλλιώς δεν την ελέγχουν.

Αυτή είναι η κατάντια της σοσιαληστρικής κλεπτοκρατίας, την οποία ωρισμένοι προσπαθούν να καταστήσουν άμεση. Η άμεση κλεπτοκρατία θα είναι χίλιες φορές χειρότερη από την δια αντιπροσώπων κλεπτοκρατία.

Η Γενιά των Αρίστων θα πάρει τις τύχες του Ελληνικού Έθνους στα χέρια της. Αδιαφορώντας για κάθε κόστος. Αδιαφορώντας για κάθε θυσία. Η Ελληνική Αριστοκρατία δεν θα επιτρέψει στην σοσιαληστρική πορνοκρατία να αφανίσει το Έθνος.

 

Κλεάνθης

7η Λήγοντος μηνός Θαργηλιώνος, έτους 2786 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα