:: ::

 
 
 

 

Η νομιμοποίηση της παιδεραστίας υπό το πρόσχημα της υιοθεσίας τέκνων από ζεύγη κιναίδων

 

Τα τελευταία χρόνια οι νεοβυζαντινοί κατακτητές αγωνίζονται να επιβάλλουν την παιδεραστία κάτω από το πρόσχημα της υιοθεσίας τέκνων από ζεύγη κιναίδων. Αφού νομιμοποιήσουν τον γάμο κιναίδων, ύστερα θα τους παραδίδουν τα ορφανά τέκνα, βορά της διεστραμμένης παιδεραστίας.

Η Ελληνική κοινωνία σε καμμία περίπτωση δεν συναίνεσε και δεν πρόκειται να συναινέσει στο αποτρόπαιο έγκλημα. Η παιδεραστία είναι αισχρό έγκλημα καταδικαστέο πρώτιστα από τους Ιερούς Νόμους των Θεών. Όπως απέδειξαν τόσες υιοθεσίες ορφανών τέκνων από κιναίδους στο εξωτερικό, το αποτέλεσμα ήταν να αλλάξουν την φύση των τέκνων. Να τους αλλάξουν την φυσική τους ροπή, από τον φυσιολογικό ετεροφυλοφιλικό έρωτα στον διεστραμμένο έρωτα.

Από τα πανάρχαια χρόνια η Θρησκεία μας τιμωρούσε την παιδεραστία δια της θανατικής ποινής. Αλλά μετά την επικράτηση της αιρέσεως των ναζωραίων επιβραβεύθηκε η αγαμία και ο κιναιδισμός.

Ο κιναιδισμός αποτελεί γενοκτονία κατά της Ελληνικής κοινωνίας. Ο κιναιδισμός είναι το κατ’ εξοχήν ρατσιστικό κίνημα που μισεί τον Έρωτα και την Φύση. Ο κιναιδισμός μισεί τον γάμο, θέλει να τον διαλύσει ευτελίζοντάς τον. Ο κιναιδισμός μισεί τα παιδιά, μισεί την μητρότητα, μισεί την αναπαραγωγή.

Κιναιδισμός ίσον ρατσισμός. Ο κιναιδισμός είναι ωρκισμένος εχθρός της κοινωνίας και της οικογενείας. Το κίνημα του κιναιδισμού αποσκοπεί στην ποινικοποίηση του ετεροφυλοφιλικής σχέσεως. Οι προπαγανδιστές του κιναιδισμού αποσκοπούν στον μαζικό ευνουχισμό της Ελληνικής κοινωνίας, και στην προαγωγή της παιδεραστίας. Ως εκ τούτου κιναιδισμός ίσον μισελληνισμός, και ο μισελληνισμός αντιμετωπίζεται με μηδενική ανοχή.

Ο κιναιδισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Ελληνική κοινωνία θα αγωνιστεί μέχρις εσχάτων κατά του ρατσισμού, του κιναιδισμού και του φασισμού.

Κιναιδισμός ίσον οπισθοδρόμηση. Ο κιναιδισμός είναι ο στυλοβάτης του κοινωνικού αποκλεισμού. Εγκλωβίζει άτομα στις φυλακές του και τα αποκόπτει από κάθε απόλαυση, τα στιγματίζει κοινωνικώς, τα κακοποιεί σωματικώς και ψυχικώς. Ο κιναιδισμός μισεί τους ανθρώπους και χαίρεται να τους βλέπει να αργοπεθαίνουν άτεκνοι. Γι’ αυτό προσπαθεί να ψηφιστούν νόμοι κατά της οικογενείας και της μητρότητος.

Ο κιναιδισμός ως κίνημα στηρίζεται στην λογοκρισία. Ο κιναιδισμός λογοκρίνει τα θύματά του, τους απαγορεύει να ζητήσουν θεραπευτική αγωγή. Τους απαγορεύει να ομολογήσουν την παιδεραστική διαστροφή τους, κάτι που θα τους ανακούφιζε ψυχολογικώς, όντας συντηρητικό και αντιπροοδευτικό κίνημα. Ο κιναιδισμός απαγορεύει στα θύματά του να εναρμονιστούν με την Φύση και την Θρησκεία.

Κιναιδισμός ίσον φασισμός. Ο κιναιδισμός καταδικάζει τα θύματά του σε απάνθρωπη σκλαβιά. Αντιθέτως η Ελληνική κοινωνία πολεμά να απελευθερωθεί από τα δεσμά του σωματικού και ψυχολογικού κιναιδισμού.

Κιναιδισμός ίσον βιασμός της ψυχής, της φύσεως, της συνειδήσεως και του σώματος. Κιναιδισμός ίσον μίσος. Θέλουμε Ελληνικές Κοινότητες ελεύθερες από μίσος και κιναιδισμό.

Ο κιναιδισμός είναι εχθρός της δημοκρατίας και της ποικιλομορφίας. Προσπαθεί με φασιστικές μεθόδους να εξοντώσει οτιδήποτε διαφορετικό, οιονδήποτε διαφέρει στις ερωτικές προτιμήσεις. Ο κιναιδισμός θέλει να ομογενοποιήσει τους πάντες στο δικό του ομοφυλόφιλο καλούπι.

Ο κιναιδισμός καλλιεργεί την προκατάληψη εναντίον του κοινωνικού συνόλου και ειδικώτερα κατά πρώην κιναίδων που ανένηψαν. Αρκετοί ηγέτες κιναίδων επιτίθενται με ρατσιστικό μίσος κατά πρώην συναδέλφων τους που απεκάλυψαν στα ΜΜΕ το πώς τους βασάνιζαν οι ομοϊδεάτες τους. Πώς τους καταπίεζαν για να παραμείνουν κίναιδοι, πώς τους εκπόρνευαν, πώς τους έδιναν ναρκωτικά για να τους ελέγχουν διανοητικώς, πώς τους κτύπαγαν, πώς τους εκβίαζαν, πώς τους εκμεταλλευόντουσαν οικονομικώς, πώς τους βίαζαν σωματικώς.

Οι ηγέτες των κιναίδων δεν θέλουν να μαθαίνει η κοινή γνώμη ότι η πλειοψηφία των θυμάτων υφίσταται βιασμούς και παραμένει στον κιναιδισμό δια εκβιασμών και απειλής βίας. Δημοκρατία και κιναιδισμός είναι δύο πράγματα αντίθετα.

Η αίρεση των ναζωραίων κατήγγειλε τον κιναιδισμό τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες, όχι εξ αιτίας ηθικών ελατηρίων, αλλά για να συκοφαντήσει και να καταδιώξει την Ελληνική Θρησκεία. Ήταν γνωστή η προώθηση του κιναιδισμού μεταξύ των χριστιανικών κοινοτήτων. Άλλωστε όταν οι ναζωραίοι πήραν την εξουσία επέβαλαν την αγαμία για να αφανίσουν την Ελληνική Φυλή. Το επόμενο βήμα της αιρέσεως των ναζωραίων και των αρχηγών του κιναιδισμού είναι να χαρακτηρίσουν ως ανωμαλία τις ετεροφυλόφιλες σεξουαλικές σχέσεις.

Η Ελληνική κοινωνία δεν θα υποταχθεί στις ορέξεις του κιναιδισμού όπως υπετάχθη η Αγγλία, όπου η παιδεραστία νομιμοποιήθηκε δια της μειώσεως του χρόνου ενάρξεως ομοφυλοφιλικών σχέσεων από το 18ο στο 16ο έτος. Οι αποθρασυνθέντες αρχηγοί των παιδεραστών ζητούν περαιτέρω μείωση του ορίου στο 14ο έτος.

Ο κιναιδισμός εισβάλλει στα σχολεία όχι ευθέως αλλά εμμέσως, παρουσιαζόμενος με το προσωπείο της ενημερώσεως επί θεμάτων σεξουαλικής αγωγής. Οι παιδεραστές υπό το προσωπείο της διαφορετικότητος διδάσκουν την παιδεραστία.

Η Ελληνική κοινωνία δεν θα ανεχθεί τον ευνουχισμό του Ελληνικού Έθνους. Δεν θα ανεχθεί την ποινικοποίηση της οικογενείας. Δεν θα αναγνωρίσει την ατεκνία ως υψίστη αξία. Την στιγμή που αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα όσοι προωθούν γάμους κιναίδων είναι εχθροί της οικογενείας και του Ελληνισμού.

Αν νομιμοποιηθεί ο γάμος κιναίδων σε λίγο θα ζητούν να παντρεύεται άνθρωπος με δέντρο, ή άνθρωπος με ζώο, ή τρεις άνδρες μεταξύ τους.

Γάμος στην Ελληνική Θρησκεία νοείται αποκλειστικώς η σύζευξη ανδρός και γυναικός, Ελληνικής φυλής και Ελληνικού θρησκεύματος. Από την Αρχαιότητα, ο γάμος δεν ανήκει στην σφαίρα του ιδιωτικού αλλά στην σφαίρα του δημοσίου δικαίου. Συνεπώς η φράση «ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην ιδιωτική του ζωή», την οποία επαναλαμβάνει η προπαγάνδα των κιναίδων προκειμένου να δικαιολογήσει τον ομοφυλόφιλο γάμο, ενέχει δόλο.

Αν οι Έλληνες άνδρες παντρεύονται με αλλόφυλες γυναίκες αυτό δεν αποτελεί ιδιωτική τους υπόθεση, αποτελεί υπόθεση ολοκλήρου του Ελληνικού Έθνους. Η υποδαύλιση μιάς ανθελληνικής συμπεριφοράς με σύνθημα «ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, να πιστεύει όπου θέλει», είναι έργο διεστραμμένων εγκεφάλων. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο γνωμικό καταγεγραμμένο στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Δεν υπήρξε ποτέ Ιερός Νόμος της Ελληνικής Θρησκείας που να διδάσκει τέτοιο ανοσιούργημα.

Στην Ελληνική Θρησκεία δεν είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε, ούτε να πιστεύουμε ό,τι θέλουμε. Είμαστε ελεύθεροι να υπακούμε στις Εντολές Θεών και Προγόνων. Αλλιώς είναι σαν να λέει κάποιος ότι άν θέλω κάνω παιδιά, και άν θέλω δεν κάνω. Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή για Έλληνες. Δεν μπορεί κάποια Ελληνίδα να ξεστομίσει τέτοια ύβρι.

Άλλο πράγμα το να είναι κάποιοι άνθρωποι κίναιδοι, και άλλο πράγμα ο κιναιδισμός να γίνει θεσμός και πρότυπο ζωής. Είναι άλλο πράγμα να υπάρχουν ωρισμένοι κίναιδοι, και άλλο πράγμα η μετατροπή της Ελληνικής κοινωνίας σε ομοφυλόφιλη. Είναι άλλο πράγμα η προσωπική τους ζωή, και άλλο πράγμα ο γάμος κιναίδων.

Η Ελληνική Θρησκεία δεν ανεγνώρισε ποτέ ούτε πρόκειται να αναγνωρίσει ποτέ, γάμο κιναίδων. Κάτι τέτοιο θα μας επέστρεφε στον χριστιανικό μεσαίωνα. Κάτι τέτοιο θα επεβεβαίωνε την συκοφαντική χριστιανική προπαγάνδα που ισχυρίζεται ότι οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν ως θεσμό την ομοφυλοφιλία. Οι σημερινοί Έλληνες δεν πρόκειται να γίνουν φορείς μίας τέτοιας ρατσιστικής, μισελληνικής και φασιστικής προπαγάνδας.

Εγκλήματα ενάντια στην Φύση, η οποία ευλόγησε την ένωση των αντιθέτων, δεν παραμένουν ατιμώρητα. Δεν υπήρξε ούτε θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ θρησκευτική ένωση κιναίδων. Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε εξ ορισμού κατάργηση της εννοίας του γάμου. Ο Ελληνικός Γάμος είναι ευλογημένος και προστατεύεται από την θεϊκή Άνασσα Ήρα. Ουδείς θεράπων της Ελληνικής Θρησκείας εξουσιοδοτείται να καταργήσει τον θρησκευτικό γάμο επειδή αυτό ζητούν οι αρχηγοί των κιναίδων. Ο Ελληνικός Γάμος δεν θα εξευτελιστεί ούτε θα ταυτιστεί με παρεκκλίνουσες συμπεριφορές.

Αν ο καθένας μετατρέπει την ιδιοτροπία του σε θεσμό, τότε αύριο θα μας ζητηθεί να παντρέψουμε ένα βοσκό με μία κατσίκα, και αν δεν το πράξουμε θα θεωρηθεί καταπίεση των ανθρωπίνων και ζωικών δικαιωμάτων, σύμφωνα με την λογική του κιναιδισμού.

Αν υποκύψουμε στην ψυχολογική βία του κιναιδισμού, θα μας επιβληθεί να γίνουμε όλοι ομοφυλόφιλοι για να μην υπάρχουν διακρίσεις. Θα επιβληθεί ο ευνουχισμός όλων των ανδρών προκειμένου να μην υπάρχει διάκριση ανδρός και γυναικός. Ο κιναιδισμός δεν σέβεται, αλλά μισεί την διαφορετικότητα του άλλου. Θέλει πλήρη ισοπέδωση. Η διαφορά ανδρός και γυναικός συνταράσσει τα σαθρά θεμέλιά του, γι’ αυτό θέλει να την καταργήσει. Ο κιναιδισμός δεν ζητεί σεβασμό στην διαφορά μεταξύ ετεροφυλοφίλων και ομοφυλοφίλων, θέλει να υπάρχει μόνο το λεγόμενο τρίτο φύλο.

Συνεπώς δεν είναι δυνατόν να έχουμε σχέσεις με φασιστοειδή που διακατέχονται από ετεροφοβία. Οι ετεροφοβικοί ηγέτες του κιναιδισμού ως έσχατο όπλο αμύνης αντιστρέφουν την κατηγορία της ετεροφοβίας. Αποκαλούν τους Έλληνες ομοφοβικούς. Αλλά αυτό που αληθώς νοιώθουν οι Έλληνες είναι γενοκτονο-φοβία, φασιστο-φοβία, ή ευνουχο-φοβία, και κυρίως Θεο-φοβία. Διότι αν υποταχθούν στις επιταγές του κιναιδισμού και νομιμοποιήσουν την παιδεραστία, τότε και θα αφανιστούν ως έθνος, και θα υποκύψουν στον φασισμό, και θα ευνουχιστούν, και θα τιμωρηθούν από τους Αθανάτους Θεούς.

Και ουδείς Έλλην θέλει να διαπράξει τέτοιο μιαρό έγκλημα.

Τισαμενός

3η Ισταμένου μηνός Πυανεψιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα