:: ::

 
 
 

 

 

Οι πολεμοχαρείς διαδηλώσεις «ειρήνης» για τον πόλεμο του Βιετνάμ

 

Οι κομμουνιστές τελειοποίησαν μία ειδική τεχνική ψυχολογικού πολέμου: τις διαδηλώσεις υπέρ της ειρήνης. Η ειρηνιστική προπαγάνδα ως πολεμικό όπλο υπέρ εκείνου που ξέρει να το χρησιμοποιεί, είναι γνωστή από την Αρχαιότητα.

Αν και έχουν περάσει 40 χρόνια από τις δήθεν ειρηνιστικές διαδηλώσεις κατά του πολέμου στο Βιετνάμ, ενώ έχει αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για το ποιός οργάνωσε και χρηματοδότησε το κίνημα της Ειρήνης στις ΗΠΑ, παρ’ όλα αυτά ο πολύς κόσμος ακόμη πιστεύει ότι επρόκειτο για ένα αυθόρμητο μαζικό κίνημα, από δήθεν επαναστατημένους νέους.

Τί ενδιαφέρει εμάς τους Έλληνες το τί έγινε στην Αμερική την δεκαετία «1960» και «1970»; Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, διότι αντιμετωπίζουμε συνεχώς καταιγισμό από ειρηνική προπαγάνδα, από επαγγελματίες «ειρηνόφιλους», από αέργους κομμουνιστές, που πωλούν υπηρεσίες ειρήνης στους φανατικούς ισλαμιστές.

Η γνώση της Ιστορίας είναι πολύτιμος βοηθός στον Ιερό Πόλεμο που διεξάγει η Ελληνική Θρησκεία.

Όταν ο θρησκευτικός πόλεμος του Ισλάμ συνδυάζεται με διαδηλώσεις υπέρ της ειρήνης από ηλιθίους ή πληρωμένους αριστερούς «ειρηνιστές», τα αντανακλαστικά των Ελλήνων εξασθενούν. Στόχος είναι να αποκαλύψουμε ότι ειρηνικές διαδηλώσεις οργανώνονται από τα πιό πολεμοχαρή καθεστώτα, με στόχο μία μονόπλευρη στρατηγική. Δηλαδή τα περί ειρήνης να ισχύουν μόνον στο έδαφος του αντιπάλου, και ποτέ στο έδαφος αυτού που εξαπολύει και οργανώνει τις ειρηνικές διαδηλώσεις. Σκοπός είναι να παραλύσουν τα πολεμικά και αμυντικά αντανακλαστικά του αντιπάλου.

Η αλήθεια για το δήθεν κίνημα Ειρήνης της Αμερικής, είναι πικρή. Πίσω του κρυβόταν η Κα-Γκε-Μπε η οποία οργάνωνε, χρηματοδοτούσε και καθοδηγούσε τους δήθεν ειρηνιστές. Το ότι αυτό το κίνημα ήταν καθοδηγούμενο αποδείχθηκε εκ των υστέρων, από την άκρα σιωπή του στην γενοκτονία που διέπραξαν οι Ερυθροί Χμερ στην Καμπότζη.

Οι Ερυθροί Χμερ, με επικεφαλής τον κομμουνιστή Πολ Ποτ, εξόντωσαν περίπου 2 εκατομμύρια πολίτες, αλλά οι επαγγελματίες ειρηνιστές δεν έκαναν ούτε μία διαδήλωση ειρήνης που να καταδικάζει τις σφαγές του καθεστώτος των Ερυθρών Χμερ!!! Τί έγινε ξαφνικά; Χάθηκε το ειρηνικό συναίσθημα; Αποδιοργανώθηκαν οι διαδηλωτές; Ή μήπως, όπως όλοι υποψιαζόμαστε, υπήρξε εσκεμμένη αποσιώπηση;

Πριν από αρκετά χρόνια ο επικεφαλής της μυστικής κομμουνιστικής Ρουμανικής αστυνομίας Ion Mihai Pacepa, εγκατέλειψε το κομμουνιστικό καθεστώς και κατέφυγε στην Δύση. Ύστερα απεκάλυψε όλη την αλήθεια για τις ενορχηστρωμένες επιχειρήσεις ειρήνης, που είχαν σχεδιαστεί από τα τμήματα ψυχολογικού πολέμου του σιδηρού παραπετάσματος.

Οι αποκαλύψεις αυτού του κορυφαίου Ρουμάνου αξιωματούχου έχουν αποσιωπηθεί από τον διεθνή Τύπο, ο οποίος αλλοιθωρίζει προς τα αριστερά. Η διεθνής κοινή γνώμη έχει μείνει με την εντύπωση ότι το κίνημα Ειρήνης της δεκαετίας του «1960» ήταν ένα αυθόρμητο, λαϊκό, μαζικό κίνημα.

Ο Ion Mihai Pacepa απεκάλυψε ότι οι αντιπολεμικοί διαδηλωτές στην Αμερική ελάμβαναν οδηγίες από το Κρεμλίνο. Στόχος στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η αντιπολεμική διαδήλωση, μία φαινομενικώς ουδέτερη φράση, να ισχύει μονόπλευρα, μόνον για τους Δυτικούς. Να μην διεξάγουν οι Δυτικοί πολέμους, όμως οι κομμουνιστές να κάνουν όσους πολέμους θέλουν, διότι δήθεν είναι υπέρ της ...ειρήνης.

Η σοβιετική προπαγάνδα ξεκίνησε τον δικό της πόλεμο παραπληροφορήσεως με το να παρουσιάζει κατασκευασμένες φωτογραφίες και στημένα ρεπορτάζ για δήθεν αμερικανικές φρικαλεότητες στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ολόκληρο επιτελείο σοβιετικών προπαγανδιστών κατασκεύαζε ψευδείς ιστορίες τις οποίες μετά διοχέτευε στα κομμουνιστικά περιοδικά, τα οποία με την σειρά τους τα διοχέτευαν σε εφημερίδες και περιοδικά μεγάλης κυκλοφορίας στην Δύση.

Είναι γνωστό ότι ο Τύπος στην Δύση σπανίως καταβάλλει προσπάθειες να διασταυρώσει την αλήθεια των πληροφοριών που μεταδίδει. Ήταν πολύ εύκολο, δηλώνει ο Ion Mihai Pacepa, οι κομμουνιστικοί κατασκοπευτικοί οργανισμοί να κατασκευάζουν τέτοιες ψευδείς αναφορές και να τις διοχετεύουν στα ΜΜΕ του Δυτικού κόσμου.

Ο Ion Mihai Pacepa ομολογεί ότι παρήγαγε πολλές ψευδείς βιτριολικές αναφορές για δήθεν βασανιστήρια των Δυτικών στον πόλεμο του Βιετνάμ και τις διοχέτευε στις αριστερές οργανώσεις της Δύσεως. Ο τότε αρχηγός της Κα-Γκε-Μπε Γιούρι Αντρόπωφ ήταν επικεφαλής της αντιπολεμικής προπαγανδιστικής εκστρατείας. Καυχιόταν ότι είχε καταστρέψει το αμερικανικό γόητρο και ότι δημιούργησε μία σύγκρουση μεταξύ αμερικανικής κυβερνήσεως και αμερικανικού λαού δια του πολέμου παραπληροφορήσεως. Το Βιετνάμ, δήλωσε ο Αντρόπωφ, ήταν η σημαντικότερη επιτυχία μας.

Με διαταγές του Γιούρι Αντρόπωφ, συνεχίζει ο Ion Mihai Pacepa, ο πράκτορας Romesh Chandra, δημιούργησε το συνέδριο της Στοκχόλμης για το ζήτημα του Βιετνάμ. Ήτο ένας μόνιμος διεθνής οργανισμός, ο οποίος διεξήγαγε προπαγανδιστικές επιχειρήσεις για να βοηθά τους Αμερικανούς να αρνούνται την στρατολόγηση ή να αποστατούν από τον Αμερικανικό στρατό, για να αποθαρρύνει τον Αμερικανικό στρατό με αντιαμερικανική προπαγάνδα, για να οργανώνει διαμαρτυρίες, μποϋκοτάζ, κυρώσεις κατά της Αμερικανικής κυβερνήσεως.

Ο οργανισμός ήταν γεμάτος από μυστικούς πράκτορες της Κα-Γκε-Μπε και ελάμβανε 15 εκατομμύρια δολλάρια ετησίως από το κομμουνιστικό κόμμα της Σοβιετικής Ενώσεως.

Η εκστρατεία της Κα-Γκε-Μπε δεν ήταν μία απλή επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου. Όλη η πολιτική και οικονομική δύναμη του Ανατολικού μπλοκ επικεντρώθηκε στο να καταστρέψει το Αμερικανικό γόητρο εκ των ένδον, με την χρήση του ψεύδους. Η Κα-Γκε-Μπε είδε το ψεύδος ως βασικό όπλο στην επικράτηση των κομμουνιστικών δυνάμεων στο Βιετνάμ.

Το συνέδριο της Στοκχόλμης διοργάνωνε ετήσιες συνελεύσεις μέχρι και το «1972». Στα πέντε χρόνια δραστηριότητός του, δημιούργησε χιλιάδες σελίδες από ψευδή γεγονότα τα οποία δημοσίευσε σε όλες τις δυτικές γλώσσες περιγράφοντας τα «εγκλήματα» των Αμερικανών στρατιωτών εναντίον Βιετναμέζων πολιτών, μαζί με πλαστογραφημένες φωτογραφίες. Όλο το προπαγανδιστικό υλικό σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από το τμήμα παραπληφορήσεως της Κα-Γκε-Μπε. Ο Ion Mihai Pacepa τύπωνε αυτό το υλικό σε χιλιάδες αντίτυπα.

Οι «ειρηνικές» αντι-πυρηνικές και αντιπυραυλικές διαδηλώσεις στην Δύση, ελάμβαναν επίσης χρήματα και καθοδήγηση από την Κα-Γκε-Μπε. Οι διαδηλωτές μιλούσαν κατά του προγράμματος «Πόλεμος των Άστρων» και κατά των αμερικανικών πυραύλων Πέρσινγκ και Κρούζ, αλλά «παραδόξως» δεν έλεγαν ποτέ τίποτε εναντίον του προγράμματος «Πύρινη Σφαίρα» των Σοβιετικών, ούτε για τους σοβιετικούς πυραύλους SS-20, SS-21, SS-22.

Σκοπός αυτών των «ειρηνικών» διαδηλωτών ήταν να συγκαλύψουν την σοβιετική επιθετικότητα με τυμπανοκρουσίες υπέρ της Ειρήνης. Όταν χρησιμοποιούσαν την λέξη ειρήνη, σιωπηρώς καταργούσαν την αρχή της αμοιβαιότητος. Ειρήνη για τους αριστερούς διαδηλωτές σήμαινε η Δύση να συμπεριφέρεται ειρηνικώς και η κομμουνιστική Ανατολή να συμπεριφέρεται πολεμικώς. Ειρήνη για τους κομμουνιστο-υποκινούμενους ειρηνιστές διαδηλωτές σήμαινε «Μην προβάλλετε αντίσταση στο πολεμοχαρές καθεστώς της Σοβιετικής Ενώσεως». Όπως πολύ σωστά δήλωσε ο Στάλιν, «Ειρήνη είναι πόλεμος με άλλα μέσα».

Αυτές οι αποκαλύψεις δεν μας εντυπωσιάζουν. Άλλωστε στον έρωτα και στον πόλεμο, όλα επιτρέπονται. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι μετά τέτοιες αποκαλύψεις να υπάρχουν ανόητοι αριστεροί που κάνουν τους εργολάβους ειρηνικών διαδηλώσεων για την προστασία της ισλαμοφασιστικής λαίλαπος.

Και εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα. Φαίνεται ότι οι ισλαμιστές δεν έχουν ακόμη εκλεπτυσμένα στρατηγικά σχέδια για κατάληψη της Δύσεως όπως είχαν οι κομμουνιστές, αλλά έχουν την συμπαράσταση ηλιθίων πρώην και νυν αριστερών, οι οποίοι πωλούν υπηρεσίες ειρήνης στους ισλαμιστές, αναπληρώνοντας έτσι το κενό.

Πριν την πτώση του κομμουνιστικού μπλοκ, οι αριστεροί με το να μιλάνε κατά του αμερικανικού καπιταλισμού, εύρισκαν μία δικαιολογία για την υποστήριξη της κομμουνιστικής δικτατορίας. Τώρα όμως δεν έχουν καμμία δικαιολογία να κατηγορούν τυφλά τους Αμερικανούς, προστατεύοντας τί; Την θεοκρατική δικτατορία των μουλάδων; Εξ άλλου το Ισλάμ καπιταλιστικό σύστημα έχει, από πλευράς οικονομίας.

Το τραγικό με τους επαγγελματίες αριστερούς διαδηλωτές υπέρ της «ειρήνης» είναι ότι οι Αμερικανοί καπιταλιστές τους ανέχθηκαν και τους ανέχονται πολύ περισσότερο απ’ ό,τι οι ισλαμιστές. Αλλά όπου πήρε την εξουσία το Ισλάμ κατέσφαξε τους κομμουνιστές. Από τον Χομεϊνί στην Περσία μέχρι τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, κατέσφαξαν τους κομμουνιστές. Ο τυφλός αντιαμερικανισμός των πρώην και νυν κομμουνιστών έχει ως αποτέλεσμα να αδιαφορούν ακόμη και για την δική τους ασφάλεια.

Ίσως η απάντηση σε αυτό το κοινωνιολογικό πρόβλημα να είναι η αποκάλυψη του Ion Mihai Pacepa, ο οποίος σε μία συζήτηση με τον Αντρόπωφ, αυτός του είπε ότι η αρχική εμπλοκή των κομμουνιστικών μυστικών υπηρεσιών στις δήθεν αντιπολεμικές διαδηλώσεις του Βιετνάμ θα ελησμονείτο, και σιγά-σιγά θα έμενε στην κοινή γνώμη η εντύπωση της οργανώσεως από τον λαό αυτών των διαδηλώσεων.

Απ’ ό,τι φαίνεται, εκτός από τον λαό και οι ίδιοι οι κομμουνιστές ηγέτες ξέχασαν ότι οι ειρηνικές διαδηλώσεις οργανώνονται ή γίνονται αντικείμενο εκμεταλλεύσεως από πολεμοχαρή καθεστώτα. Και έτσι σήμερα οι αριστεροί ηγέτες συνεχίζουν να υποστηρίζουν με διαδηλώσεις «ειρήνης» τον ιερό πόλεμο του Ισλάμ. Με πρώτο θύμα όπου επικρατήσει, τους ίδιους τους αριστερούς.

Για να διεξάγουν οι Έλληνες νικηφόρο πόλεμο στα εδάφη του Ισλάμ πρέπει να ενδυναμώσουν τα κινήματα «Ειρήνης» μέσα στο στρατόπεδο του ισλαμικού εχθρού, και ταυτοχρόνως να καταπνίξουν τα φιλο-ισλαμικά κινήματα «Ειρήνης» μέσα στο Ελληνικό στρατόπεδο.

Είναι αδιανόητο οι ισλαμοφασίστες να ξεπερνούν τους Έλληνες στον ψυχολογικό πόλεμο. Οι ισλαμοφασίστες όταν θέλουν να ξεκινήσουν μία σφαγή κατά αθώων πολιτών, διαδίδουν (αληθώς ή ψευδώς) ότι κάποιος τους προσέβαλε τον προφήτη Μωάμεθ, και έτσι δημιουργούν το πρόσχημα για να αρχίσουν τις σφαγές. Ύστερα οι ισλαμιστές(έχοντας εξασφαλισμένη την συνεργασία των αριστερών ειρηνιστικών και πολυπολιτισμικών ηλιθίων, οι οποίοι θα κατέβουν στους δρόμους για να υποστηρίξουν τον σεβασμό στην μουσουλμανική διαφορετικότητα), θα παρουσιαστούν με μανδύα θύματος, που δήθεν κάποιος τους έθιξε τα όσια και τα ιερά του Ισλάμ. Με θράσος, οι ισλαμιστές θα ζητήσουν και αποζημίωση από τα θύματα που έσφαξαν, επειδή δήθεν τους έθιξαν την ισλαμική πίστη.

Το ότι οι μουλάδες στο Αφγανιστάν ανατίναξαν ένα πανάρχαιο άγαλμα του Βούδα καθώς και πανάρχαιους Ελληνικούς Ναούς, αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί τους αριστερούς πολεμοχαρείς «ειρηνιστές».

Πρόκειται για μία πολύ επικίνδυνη σέκτα «χρησίμων ηλιθίων», όπως τους αποκάλεσε ο Λένιν, που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον Ελληνισμό, αν δεν αντιστρέψουμε τον στόχο των διαδηλώσεων «Ειρήνης». Από τα Ελληνικά στα ισλαμικά εδάφη.  

 

Αισίων

7η Λήγοντος μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα