:: ::

 
 
 

                                  

                                          Το κατηγορώ του Λαού

 

Εμείς που στεριώσαμε Παρθενώνες και φυλάξαμε Θερμοπύλες, κατηγορούμε τους δειλούς και ριψάσπιδες που αυτοαποκαλούνται «αρχαιολάτρες» σε αυτή την Ιερή Πατρίδα.

Εμείς που βάψαμε με το αίμα μας τον Μαραθώνα, την Σαλαμίνα, τα Δερβενάκια, το Σούλι και κάθε σπιθαμή τούτης της Ιερής Γης, κατηγορούμε τους αρνησιπάτριδες, τους λιποτάκτες και τους γραικύλους, τους κινηματίες του διχασμού που έφεραν συντρίμμια και ολοκαύτωμα στην χώρα του Φωτός.

Εμείς οι Έλληνες πατριώτες, υπό το βλέμμα των Θεών, αγωνιζόμαστε με αυτοθυσία υπέρ Βωμών και Εστιών.

Κατηγορούμε τους ειδωλολάτρες του ραββίνου Τζεσουά που ατιμάζουν προδοτικά τον περήφανο λαό μας, τα Όσια και Ιερά των Προγόνων μας.

Εμείς οι Εθνικοί αγωνιστές έχουμε τάξει τον εαυτό μας στο βωμό της θυσίας. Κατηγορούμε τους ξενόδουλους, ξενοκίνητους και ανθέλληνες ναζωραίους που στο όνομα προσωπικών και οικονομικών επιδιώξεων υπηρετούν σκοτεινές και ανθελληνικές δυνάμεις για να αφανίσουν τον λαό μας και να σβήσουν την Ελλάδα από τον παγκόσμιο χάρτη.

Εμείς οι ήρωες και μάρτυρες της Ειρήνης, της Δικαιοσύνης, της Αλήθειας, της Αγάπης και της Ελευθερίας, κατηγορούμε τους νεοβυζαντινούς γραικύλους που προσκυνούν αυτούς που γκρέμισαν και καταπάτησαν τις Εστίες και τους Ιερούς Βωμούς της Πατρίδος μας.

Κατηγορούμε τα πιράνχας της κοινωνίας μας, τους λωποδύτες που κατασπάραξαν και κατακρεούργησαν χωρίς έλεος τον τόπο μας και ασέλγησαν πάνω στα ιδανικά και τους θεσμούς μας.

Εμείς που θα γίνουμε γρήγορα οι δικαστές και οι ένορκοι του Λαϊκού Δικαστηρίου, θα δικάσουμε με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας τους ενόχους, τους κλέφτες και τους προδότες.

Η Ελληνική Θρησκεία βάλλεται από την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων διότι είναι ο τελευταίος πυλώνας που κρατά όρθια την Ελλάδα. Το ανθελληνικό μένος των ρασοφόρων ζητά να απαγορευθεί η διδασκαλία κάθε Ελληνικής θεολογικής δοξασίας στα σχολεία, αποσκοπώντας στο να μείνουν τα ελληνόπουλα άθεα και στο σκοταδι της παραθρησκείας των ναζωραίων. Οι γνωστοί μισέλληνες ναζωραίοι κτυπούν το θρησκευτικό αίσθημα των Ελληνων στις νεαρές ηλικίες και αγωνίζονται για να μην μαθαίνουν τα ελληνόπουλα για τους Θεούς.

Οι ρασοφορεμένοι μισέλληνες δεν επιθυμούν τα ελληνόπουλα να εμποτιστούν με τις Ελληνικές Αξίες και Ιδεώδη. Και αυτό διότι έτσι δεν θα γίνωνται μαριονέττες στα χέρια τους και φερέφωνα των νοσηρών σχεδίων τους. Η μισελληνική αίρεση των ναζωραίων κτυπά το Έθνος από όλα τα σημεία και το κάνει να αιμορραγεί. Οι παπάδες των ναζωραίων προσθέτουν άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα των προσπαθειών του αφελληνισμού του Έθνους.

Οι ρασοφορεμένοι μισέλληνες παρεμποδίζουν τους Έλληνες να έρθουν σε επαφή με την Θρησκεία. Ίσως το επόμενο κτύπημα τους είναι να ζητήσουν να τοποθετηθούν βυζαντινοί αετοί στην Ελληνική σημαία. Και όλα αυτά την στιγμή που όλοι οι πολιτικοί φορείς ζητούν να αφαιρεθεί ο χριστιανικός σταυρός από την σημαία διότι προσβάλλει την Ιερά Παράδοση του Ελληνικού Έθνους.

Οι προκλήσεις από τους ασεβείς ναζωραίους δεν έχουν τέλος. Η Ελληνική Θρησκεία είναι υπό διωγμό από τους ειδωλολάτρες του ραββίνου Τζεσουά και ο Ελληνικός Λαός καλείται να υπερασπίσει τα Ιερά και τα Όσια της Ελληνικής Φυλής.

Όπλα μας σε αυτήν την μάχη είναι η ακλόνητη αγάπη για τους Θεούς που δεν θα αφήσουν να αφανιστεί το Ελληνικό Έθνος από τις ορδές των βαρβάρων ναζωραίων.

Ο πράκτορας των ναζωραίων στην Ελλάδα στοχεύει στην ισοπέδωση του θρησκευτικού φρονήματος του λαού μας, στοχεύει στην απομάκρυνση του λαού μας από τους Θεούς. Τα σύμβολα των Ελλήνων, και η πηγή δυνάμεως και σωτηρίας των Ελλήνων ελκύουν τα πυρά των ρασοφορεμένων μισελλήνων. Στοχεύουν στο να πλήξουν την ευσέβεια των νέων ανθρώπων στην Θρησκεία και τους Θεούς. Στοχεύουν στο να μην μάθουν ποτέ οι νέοι Έλληνες την Ελληνική Ιερά Παράδοση και την Πολιτιστική Κληρονομιά μας.

Δεν θέλουν να μαθαίνουν τα ελληνόπουλα τους αγώνες της Ελληνικής Θρησκείας για την διατήρηση της Ελληνικής Παιδείας. Αποσκοπούν στο να μην γνωρίσουν ποτέ τα ελληνόπουλα τους αγώνες των Ελλήνων Ιερέων και Φιλοσόφων, που σφαγιάστηκαν από τους βυζαντινούς φονιάδες, για να διατηρήσουν την Ελληνική Παιδεία. Οι σκοταδιστές επιζητούν το να μην διαβάζουν τα ελληνόπουλα τα θεόπνευστα αρχαία Ελληνικά κείμενα που θα τους ανοίξουν τα μάτια και θα σώσουν την ψυχή τους.

Οι αχυράνθρωποι των ναζωραίων και των νεοβυζαντινών γραικύλων θέλουν άθεους, αήθεις και μηδενιστές τους νεοέλληνες. Θέλουν να διαγράψουν το θρήσκευμα των Ελλήνων από την μνήμη τους. Να σβήσουν το Απολλώνειο Φως που θα ματαιώσει για πολλοστή φορά τα σχέδια τους να πνίξουν την υφήλιο στο χριστιανικό σκότος.

Για τους εραστές του σκότους, το θρήσκευμα δεν είναι υποχρεωτικό. Όμως τα ανθελληνικά τους κέντρα δεν θα μπορούν για πολύ ακόμα να καταπατούν τα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα και τους Νόμους των Θεών ατιμωρητί. Είναι αδιανόητο μια απειροελάχιστη μειοψηφία να προκαλεί συστηματικά την Ελληνική κοινωνία.

Η μισελληνική αίρεση των ναζωραίων εξακολουθεί να προκαλεί βάναυσα τον Ελληνικό Λαό ο οποίος σέβεται τις Παραδόσεις και τους Θεούς του. Η Ελλάς οφείλει την Ελευθερία της στους Θεούς. Η Ελληνική Θρησκεία διαποτίζει την ζωή μας.

Στην Ιερά μας Πατρίδα τα ξένα εκφυλιστικά πρότυπα των μισελλήνων ναζωραίων δεν πρέπει να ευδοκιμήσουν. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στην Ιστορία μας, στην Κληρονομιά μας και στους Προγόνους μας. Δύναμή μας ο Θείος Λόγος. Ασπίδα μας η ευσέβεια στους Θεούς.

Οι ναζωραίοι μπορούν να είναι ειδωλολάτρες, άπιστοι, κοσμοπολίτες, απάτριδες, ασεβείς, άθεοι, όχι όμως και οι Έλληνες. Οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να είναι ειδωλολάτρες, ασεβείς και άθεοι. Δεν επιτρέπεται να προσκυνούν τα είδωλα του ραββίνου Τζεσουά.

 

Μετά τιμής

Καρβούνης Ευστάθιος            

10η Μεσούντος μηνός Ανθεστηριώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα                                    

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα