:: ::

 
 
 

 

Ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης υπόσχεται κάθαρση. Θα καθαρίσει την Ελλάδα απ’ όλους τους τιμίους και αδιαφθόρους Έλληνες...

 

Ο Χριστόδουλος από το «1998» εξαγγέλλει συνεχώς κάθαρση στην χριστιανική εκκλησία, και κανείς βλαξ δεν τον πιστεύει. Μάλιστα κάποιοι αφελείς του καταμαρτυρούν ότι δεν μπορεί ή δεν θέλει την κάθαρση παρά τις εξαγγελίες.

Και εκ πρώτης όψεως έχουν δίκιο αυτοί οι αφελείς με όλα αυτά που δημοσιοποιούνται. Ένας επίσκοπος κυκλοφορεί με κυλοτάκι τάνγκα. Άλλος μητροπολίτης στις ιδιωτικές του στιγμές αυτοαποκαλείται Φωφώ. Άλλος επίσκοπος κάνει έξωση σε παιδάκια με καρκίνο που περιεθάλποντο από την οργάνωση «το χαμόγελο του παιδιού». Άλλος αρχιμανδρίτης ανήκε σε παραδικαστικό κύκλωμα που αποφυλάκιζε εμπόρους ναρκωτικών. Ένας άλλος μητροπολίτης πήγαινε στην πλατεία Κουμουνδούρου και «ψώνιζε» ανήλικα βουλγαράκια για να ικανοποιήσει τις ανώμαλες παιδεραστικές ορέξεις του. Άλλος αρχιμανδρίτης στην Κρήτη βίαζε τα ορφανά που του εμπιστεύτηκαν την φύλαξη. Μοναχοί συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω να διαπράττουν τοκογλυφία, τοκίζοντες τα χρήματα που έδιναν ως προσφορά στο μοναστήρι οι αφελείς πιστοί. Ο ίδιος ο Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης έστελνε επιστολές σε εισαγγελείς για να αποφυλακίσουν εμπόρους ναρκωτικών...

Και από πάνω οι αφελείς Έλληνες, θύματα της αιρέσεως των ναζωραίων,  καταμαρτυρούν στον Χριστόδουλο ότι δεν κάνει κάθαρση! Ή ακόμη χειρότερα, του ζητούν ν’ αρχίσει την κάθαρση τώρα!! Είναι ευκαιρία λένε να αποκαθαρθεί η χριστιανική εκκλησία από την δυσωδία.

Μα καλά, είστε παντελώς ηλίθιοι; Τί νομίζετε ότι κάνει τόσα χρόνια ο Χριστόδουλος εκτός από κάθαρση; Ο άνθρωπος έχει βαλθεί να αποκαθάρει την χριστιανική εκκλησία και την ελληνική κοινωνία από κάθε τίμιο στοιχείο.

Είσαι παπάς και περιθάλπεις ορφανά; Έξω κάθαρμα από την εκκλησία μας! Εδώ πετάξαμε στο δρόμο παιδιά με καρκίνο. Εσύ βρε αλήτη θα μας χαλάσεις την πιάτσα; Πώς τολμάς; Δεν μπορεί να δυσφημείται η εκκλησία μας εξ αιτίας μίας μικρής μειοψηφίας διεφθαρμένων.

Είσαι παπάς και έχεις γυναίκα και παιδιά; Ούστ από δω τρισάθλιε! Εδώ ο μητροπολίτης Αττικής Παντελεήμων «ψωνίζεται» με τόσα παιδάκια, και εσύ τολμάς να έχεις ερωτικές σχέσεις με γυναίκα; Και τα κυλοτάκια τάνγκα γιατί τα έχουμε;

-Εσύ ρε κάθαρμα που έδωσες λίγα χρήματα σε πτωχούς της ενορίας θα μου το πληρώσεις ακριβά, εξερράγη χαμηλοφώνως εναντίον ενός πιστού ο σεμνός Χριστόδουλος. Εδώ μόνο τοκίζουμε τα χρήματα από το παγκάρι της εκκλησίας.

Πώς τολμάτε άπιστοι να σκανδαλίζετε τους πιστούς; Θα νομίζουν ότι είμαστε φιλάνθρωποι.

-Μα πάτερ μου, είναι πτωχοί και εμείς ως καλοί Σαμαρείτες πρέπει να βοηθάμε τους πτωχ...

-Σιωπή ανώμαλε! ούρλιαξε στωικά ο Χριστόδουλος. Μα επιτέλους θα τα ισοπεδώσετε όλα; Γιατί βάλλετε κατά της εκκλησίας; Ποιές σκοτεινές δυνάμεις σας κατευθύνουν;

Επειδή βρέθηκαν δύο-τρεις πανάθλιοι σαν και σένα που δίνουν χρήματα στους πτωχούς και πλήττουν το κύρος της εκκλησίας μας, νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε ατιμώρητους; Μην ισοπεδώνετε πανάθλιοι τις ιερές μας παρακαταθήκες, βροντοφώναξε ο σεμνός Χριστόδουλος. Το επιτόκιο είναι 35%, με εμπράγματες ασφάλειες αξίας 200% του δανειζομένου κεφαλαίου, το οποίον καθίσταται άμεσα ληξιπρόθεσμο και απαιτητό σε περίπτωση καθυστερήσεως μίας δόσεως. Άντε γιατί καλομάθατε μου φαίνεται με τα χαμηλά επιτόκια του ευρώ, κραύγασε ήρεμα ο χαμηλών τόνων Χριστόδουλος.

Παρακάτω αναφέρουμε στιχομυθία από μία χαρακτηριστική περίπτωση εξαρθρώσεως σπείρας διεφθαρμένων που εξιχνίασε ο Χριστόδουλος.

-Μα εγώ δεν...ψέλλισε μία γιαγιά. Λίγο ψωμί έδωσα στα ορφαν...

-Σκάσε! της φώναξε ευγενικά ο ταπεινός Χριστόδουλος. Είμαι βέβαιος ότι κάτω από την μάσκα της αθώας γιαγιάς κρύβεται μία μάγισσα που θέλει να ξεσηκώσει τους πιστούς εναντίον μου. Τί είναι αυτό που κουβαλάς στο ταγάρι σου;

-Λίγο χόρτο πάτερ μου. Το μάζεψα από το βουνό. Θα το πουλήσω και θα κρατήσω λίγο για τα παιδιά, για να τους βράσω λίγο φασκόμηλ...

-Ώστε και έμπορος ναρκωτικών γιαγιά; Μή μου ζητήσεις μετά να στείλω συστατικές επιστολές στον εισαγγελέα που θα σε κλείσει μέσα επειδή πουλάς χόρτο. 

-Είστε τρελλός παναγιώτατε;

-Βούλωστο παλιόγρια, της είπε τρυφερά ο Χριστόδουλος. Εμένα πας να κοροϊδέψεις; Δεν θα με κάνετε υποστηρικτή εμπόρων ναρκωτικών. Πατέρα Επιφάνιε, αφόρισέ την αμέσως. 

Θλίβομαι για αυτά τα μεμονωμένα δυσάρεστα περιστατικά που συμβαίνουν στον χώρο της εκκλησίας, δήλωσε συγκινημένος ο Χριστόδουλος μπροστά στις κάμερες. Μία γιαγιά να δίνει χόρτο σε μικρά παιδιά. Σαν δεν ντρέπεται να εξευτελίζει το όνομα του Χριστού. 

Έτσι καθαρίζει τις βρώμικες υποθέσεις ο Χριστόδουλος. Μιά και έξω.

-Τί σημασία έχει αν η γιαγιά είναι αθώα αφού εμείς την θεωρούμε ένοχη, δήλωσε ο πανσοφώτατος Χριστόδουλος. Εμείς θέλουμε κάθαρση από την καθαριότητα και όχι από την βρωμιά, άστραψε και βρόντηξε με το σπινθηροκτόνο βλέμμα του ο Χριστόδουλος.

Αδελφέ Χριστόδουλε, όλοι εμείς οι ειδωλολάτρες είμαστε μαζί σου. Σε στηρίζουμε στην προσπάθειά σου για κάθαρση της εκκλησίας σου απ’ όλα τα διεφθαρμένα καθάρματα που αρνούνται να κλέψουν και να πουλήσουν ναρκωτικά.

 

Ο σος αδελφός

Πατήρ Μενέλαος

8η Ισταμένου μηνός Ανθεστηριώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα