:: ::

 
 
 

 

Προς εφημερίδα Ελληνική Θρησκεία

Αγαπητέ κύριε εκδότα

Θέλω μέσα από την στήλη σας να καταγγείλω την απογοήτευσή μου και την προσβολή εκ μέρους όλων των Ελλήνων που βρεθήκαμε χθες στο Καλλιμάρμαρο για την υποδοχή των αθλητών μας από το «Euro 2004». Η πολιτική ηγεσία αυτού του υπόδουλου στην ιουδαιογενή αίρεση των ναζωραίων μας ξεγέλασε. Δεν μας είπαν το πρόγραμμα της δεξίωσης. Δεν μας είπαν ότι θα εκμεταλλευτούν την αυθόρμητη χαρά μας και τον ενθουσιασμό μας για να μαζέψουν 100.000 τουλάχιστον Έλληνες για να κάνει την προπαγάνδα του ο Χριστόδουλος.

Είδαμε από τις γιγαντο-οθόνες τον Χριστόδουλο και μια παρέα από ρασοφόρους να έρχεται χαμογελαστός στο στάδιο και ταραχτήκαμε. Άλλοι γελούσανε, άλλοι τον κοροϊδεύανε αλλά κανείς μέσα στην χαρά δεν έβαλε στο νου του το χειρότερο. Πιστεύαμε ότι απλώς θα παρασταθεί σαν εκπρόσωπος ενός παγιωμένου δυστυχώς για τον τόπο θεσμού.

Όμως άλλα είχαν στο μυαλό τους. Ο εκφωνητής τον κάλεσε στο βήμα να απευθύνει χαιρετισμό και ο Χριστόδουλος υποκρινόμενος τον έκπληκτο εκφώνησε ένα προσχεδιασμένο «ελληνοχριστιανικό» λόγο. Ο υποκριτής χαρούμενος που είχε τόσο μεγάλο ακροατήριο παρουσίασε την νίκη ως επίτευγμα των παπάδων που τάχα προσευχόντουσαν στον αντιαθλητικό θεό των εβραίων.

Ο Χριστόδουλος ισχυρίστηκε ότι τα γκολ οφειλόντουσαν σε κάποιους παίκτες που έκαναν το σταυρό τους πριν το παιχνίδι. Το είδαμε αυτό αλλά τί να έκαναν αυτά τα παιδιά αφού κανείς δεν τους έδωσε ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την δική τους, την γνήσια Ελληνική Θρησκεία μας. Οι επιτυχίες της Ελληνικής ομάδας οφείλονται αποκλειστικά στον αρχαιοπρεπή Ελληνικό ύμνο που έψαλλε η ομάδα πριν τον αγώνα και σύσσωμο το Ελληνικό Έθνος από άκρη σε άκρη της Γης.

Η επίκληση στα Ιερά κόκκαλα των Προγόνων ένωσε την Ελληνική Ψυχή στον Ηράκλειο Άθλο της. Ο Χριστόδουλος μάς πήρε το χαμόγελο από τα χείλη και πάγωσε το στάδιο. Ανάγκασε τους Ήρωές μας να φορέσουν υποκλινόμενοι στην αφεντιά του τον βυζαντινό σταυρό των κατακτητών μας ρωμαίων και να του φιλήσουν το χέρι. Ευτυχώς μερικοί αθλητές μας αρνήθηκαν αυτήν την προσβολή και αντάλλαξαν μόνο μια τυπική χειραψία.

Το στάδιο που παλλόταν ολόκληρο κατάντησε μαντρί της «εκκλησίας» των ναζωραίων. Όλος ο κόσμος που μέχρι λίγα λεπτά ήταν ασυγκράτητος και παραληρούσε, μετά την χριστιανική χειραγώγηση παρακινούνταν συνεχώς από τα μεγάφωνα για να χειροκροτήσει.

Στεκόμασταν παγωμένοι και προδομένοι από την καλοστημένη παγίδα του χριστιανικού ψευδοκράτους. Δεν πάει άλλο, δεν αντέχουμε. Μας καταδιώκουν σε κάθε εκδήλωση χαράς. Δεν πάμε στις «εκκλησίες» τους και αυτοί κάνουν τα γήπεδά μας εκκλησία. Δεν μπορούν να τις γεμίσουν και μας κυνηγάνε στις συγκεντρώσεις μας. Είναι εφιάλτης που κρατάει αιώνες.

Θέλω να καταγγείλω το κράτος που πριμοδοτεί συνεχώς την μισελληνική «εκκλησία» των ναζωραίων και το βυζαντινό σκοτάδι στην ζωή μας. Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά όταν οι ξένοι μάς βλέπουν σαν ευρωπαίους μουλάδες. Δείχνουν στις διαφημίσεις τους την Ιερή Ακρόπολη για να την χρησιμοποιούν σαν κράχτη για να μαζεύουν λεφτά που τα δίνουν στα καμπαναριά των κατακτητών ναζωραίων. Έλεος νισάφι πια.

Δώσαμε την ψυχή μας για να πάμε μπροστά, να φύγουμε από το βυζαντινό σκότος και αυτοί μας γυρνάνε πίσω. Οι Ήρωές μας δεν δώσανε το αίμα τους το 1821 για να έχουμε πάνω από το κεφάλι μας τους συνεργάτες των τούρκων. Δεν βλέπουμε ελπίδα από αυτό το κράτος. Περιμένουμε τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους όπως σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, ενώ εδώ σφιχταγκαλιάζονται. Λυπάμαι γι’ αυτό που θα σας πω γιατί είμαι φιλήσυχος και ειρηνικός πολίτης και πίστευα ότι όλα μπορούν να λυθούν με ήπια μέσα αλλά οι ρασοφορεμένοι χριστιανοί είναι κοινοί αλήτες του δρόμου. Αν δεν τους καταδιώξουμε έξω από την Ευρωπαϊκή Γη δεν θα ανασάνει η ανθρωπότητα. Θέλουμε τους Έλληνες Ιερείς μας για να μην πάει ο κόσμος σε αυτούς τους προδότες.

Αυτά ήθελα να καταγγείλω γιατί είστε οι μόνοι που λέτε όλη την αλήθεια και δεν μασάτε τα λόγια σας. Χαίρεται Έλληνες!

Νικόλαος Τριανταφύλλου-Άγις

6η Ισταμένου μηνός Εκατομβαιώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα