:: ::

 
 
 

 

«Έκανα και θα κάνω τα πάντα, για να χρεοκοπήσει η χώρα», ξεκαθάρισε στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Τζέφρυ

 

Και έσπευσε να προσθέσει πως «γνωρίζω ότι με τις σημερινές μας αποφάσεις, οι συμπολίτες μας θα πρέπει να υποστούν μεγάλες θυσίες, όμως, η εναλλακτική πορεία θα ήταν η διάσωση και η ανάπτυξη για όλους». Κάτι τέτοιο δεν αποτελεί λύση.

«Επικριτές ή ακόμα και καλοπροαίρετοι φίλοι, μου λένε θα έχεις πολιτικό κόστος. Το Πασοκ απαρνείται τις πολιτικές του. Θα μείνεις μόνο μια θητεία», σημείωσε. «Και απαντώ, το Πασοκ έχει πάντα στην κόκκινη γραμμή του, την διάλυση της Πατρίδας και τίποτα άλλο. Προσωπικά, έχω πει και το ξαναλέω: δεν ζήτησα ποτέ να έρθω στην εξουσία για την κοινωνική προσφορά, αλλά μόνο για την εξουσία.

«Με ενδιαφέρει μόνον η θητεία στην εξουσία» διεμήνυσε ο τοποτηρητής του ΔΝΤ, και εξέφρασε την βεβαιότητά του πως «στο τέλος της θητείας μου, η Ελλάδα θα είναι χρεοκοπημένη. Θα είναι κατεστραμμένη».

«Η Ελλάδα είναι Τιτανικός, δεν είναι η Πατρίδα μας», δήλωσε με καμάρι ο Τζέφρυ.

«Όποιος διαφωνεί με τα μέτρα διαλύσεως της Ελλάδος, να μας το πει για να τον απαλλάξουμε από τα καθήκοντά του» σημειώνουν οι επιτελείς του Τζέφρυ από το Μέγαρο Μαξίμου.

Την τελευταία εβδομάδα έχουν ανάψει τα τηλέφωνα, αφού τόσο τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, όσο και οι βουλευτές ανησυχούν για τις επιπτώσεις των μέτρων στο μέλλον της Πατρίδος. Ο Γ. Παπανδρέου τους απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, αφού άλλωστε πέφτει στις πλάτες των ξένων(σ.σ. των Ελλήνων).

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα