:: ::

 
 
 

 

Αποκτήστε τώρα την Ελληνική ιθαγένεια. Απορρίψτε τώρα την χριστιανική ιθαγένεια

 

Οι ναζωραίοι κατακτητές προσφάτως δημοσίευσαν τον νόμο περί «ελληνικής» ιθαγενείας. Ο νόμος αυτός δίνει την «ελληνική» ιθαγένεια(έτσι την αποκαλούν οι ναζωραίοι) σε οποιονδήποτε, αρκεί να μην είναι Έλλην. Αλλόφυλοι εισβολείς και αλλόθρησκοι κατακτητές αυτοαποκαλούνται Έλληνες.

Όμως οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα οι ναζωραίοι κατακτητές δίνουν την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ πολιτική ιθαγένεια στους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Μόνον Έλληνες δίνουν την Ελληνική ιθαγένεια σε Έλληνες.

Η Ελληνική ιθαγένεια, όπως ορίζουν οι Ιεροί Νόμων των Αθανάτων Θεών και το Ελληνικό Σύνταγμα, βασίζεται στην Ελληνική Θρησκεία, στην Ελληνική Φυλή, στον Ελληνικό Πολιτισμό, στην Ελληνική Γλώσσα, στην Ελληνική Συνείδηση.

Η Ελληνική ιθαγένεια έχει απαράγραπτους δεσμούς με τους Αθανάτους Πατρώους Θεούς, με τους Έλληνες Προγόνους, με το Ελληνικό Αίμα και την Ελληνική Ψυχή. Το Ελληνικό Έθνος είναι έννοια θρησκευτική, πολιτιστική, φυλετική, ψυχολογική, ιστορική και σε καμμία απολύτως περίπτωση γεωγραφική έννοια.

Άρα το τί νομοθετούν οι ναζωραίοι κατακτητές δεν αφορά τους Έλληνες. Οι Έλληνες έχουν το δικό τους Σύνταγμα και τους δικούς τους Νόμους, που τους διαχωρίζουν πλήρως από το χριστιανικό κατοχικό σύνταγμα και τους χριστιανικούς κατοχικούς νόμους.

Το νομοσχέδιο των ναζωραίων κατακτητών επιβάλλει το χωροχρονικό κριτήριο για την απόκτηση της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ιθαγενείας, όχι της Ελληνικής ιθαγενείας. Είναι ασυγχώρητο έγκλημα να μπερδεύουμε αυτά τα δύο. Δηλαδή οι ναζωραίοι κατακτητές νομοθέτησαν ότι όποιος έτυχε να γεννηθεί σε αυτό τον τόπο είναι αυτομάτως ναζωραίος. Αλλά επειδή οι ναζωραίοι πρέπει να συγκαλύψουν τον εαυτό τους αντί για ναζωραίος χρησιμοποιούν τον όρο Έλλην. Ισχυρίζονται ότι δίνουν την «ελληνική» ιθαγένεια, αφού πρώτα την αποσύνδεσαν από κάθε φυλετικό, εθνικό, πολιτιστικό και θρησκευτικό δεσμό.

Αυτή η εξέλιξη έχει ένα θετικό και ένα πιό θετικό αποτέλεσμα. Το θετικό είναι ότι οι ναζωραίοι κατακτητές και επισήμως καταργούν το δίκαιο αίματος. Όσο οι ναζωραίοι είχαν δίκαιο αίματος προκαλούσαν στους Έλληνες τεράστια προβλήματα.

Μέχρι και το κατοχικό σύνταγμα του «1952» οι ναζωραίοι επέβαλλαν ότι «Έλλην» είναι ο χριστιανός ορθόδοξος και διατηρούσαν το φυλετικό στοιχείο ως κριτήριο ιθαγενείας. Αυτό δημιουργούσε τεράστια προβλήματα διότι δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν οι Έλληνες από τους ναζωραίους. Ενώ τώρα αυτό γίνεται αυτομάτως. Διότι από την στιγμή που αποσυνδέθηκε η «ελληνική» ιθαγένεια(σύμφωνα πάντα με τα κριτήρια των ναζωραίων) από την θρησκεία και την φυλή, ο δρόμος είναι ανοικτός για τους Έλληνες για να συνδέσουν την Ελληνική ιθαγένεια με την Ελληνική Θρησκεία και την Ελληνική Φυλή.

Οι Έλληνες πρέπει να χαίρωνται και να μην δυσανασχετούν που οι ναζωραίοι κατακτητές απορρίπτουν τα Ελληνικά φυλετικά και πολιτιστικά στοιχεία ως κριτήρια ιθαγενείας. Από την στιγμή που οι ναζωραίοι κατακτητές θα πολιτογραφούν ως Έλληνα έναν αφρικανό, έναν κινέζο, έναν πακιστανό κλπ, τότε αυτομάτως το όνομα Έλλην μετατρέπεται σε διεθνιστικό όρο, σε γεωγραφική έννοια. Όποιος θέλει, όποτε θέλει είναι Έλλην, σύμφωνα με τους ναζωραίους κατακτητές. Άρα οι Έλληνες αυτομάτως αποκόπτονται από τα δεσμά των ελληνοφώνων ναζωραίων. Και αυτό ακριβώς είναι το θετικό σημείο.   

Το πιό θετικό αποτέλεσμα είναι ότι τώρα οι Έλληνες θα πρέπει να δώσουν λυσσασμένο αγώνα για να μην ταυτίζωνται με κινέζους, αφρικανούς, πακιστανούς κλπ, που θα έχουν πάρει από τους ναζωραίους την «ελληνική» ιθαγένεια. Τώρα οι Έλληνες θα αγωνίζωνται με φανατισμό για να διαφυλάξουν την διακριτή τους ταυτότητα και να την συνδέσουν με πολιτιστικά και φυλετικά κριτήρια. Άρα το πιό θετικό αποτέλεσμα είναι ότι ξεκινά μία μακροχρόνια μάχη για την διαφύλαξη της Ελληνικής ταυτότητος-ιθαγενείας όπου οι Έλληνες, ως τέκνα των Αθανάτων Θεών και ξεχωριστά από τους ελληνόφωνους ναζωραίους, θα συσφίξουν ακόμα περισσότερο τους δεσμούς με τον Ελληνισμό προκειμένου να μην αφανισθούν ως Έθνος.

Στον νόμο περί ιθαγενείας σκοπός των ναζωραίων κατακτητών είναι να αφανίσουν κάθε διαφορά μεταξύ Ελλήνων και κατακτητών, αλλά κατάφεραν το εντελώς αντίστροφο: Να διεγείρουν τους Έλληνες ακόμη περισσότερο σε ζητήματα Ελληνικής συνειδήσεως και εθνικής ταυτότητος. Όμως κάποιοι ανόητοι εθνικιστές κλαψουρίζουν και λένε γιατί να συμβαίνει αυτό το κακό, γιατί να νομιμοποιούνται ως Έλληνες εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι.

Φυσικά όταν αυτοί οι ανόητοι εθνικιστές υποστηρίζουν ένα καθαρά διεθνιστικό έκτρωμα, τον χριστιανισμό, και δεν διαμαρτύρονται για τις διώξεις και τις καταστροφές κατά του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας, νόμιζαν ότι οι ναζωραίοι κατακτητές θα τους ευχαριστήσουν για τις δουλικές υπηρεσίες των;

Αλλά αυτοί οι εθνικιστές έχουν τόσο μυαλό όσο και οι καταστηματάρχες και εργοδότες οι οποίοι απέλυσαν τους Έλληνες εργαζομένους και προσέλαβαν αλλοδαπούς. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουν και αυτοί τα εγκλήματά τους καθώς εισβάλλουν χιλιάδες ασιάτες και τους κλείνουν τα καταστήματα, έτσι μένουν άνεργοι και οι εργοδότες. Είχαν την βλακώδη εντύπωση ότι θα την πληρώσουν μόνον οι Έλληνες εργαζόμενοι, αλλά τώρα βλέπουν ότι την πληρώνουν και οι Έλληνες εργοδότες.

Τώρα οι ανόητοι εθνικιστές κλαψουρίζουν που τους απαξιώνει το χριστιανικό ψευδοκράτος και το οποίο δίνει την «ελληνική» ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες ξένους.

Επίσης οι εθνικιστές κλαψουρίζουν διότι σύμφωνα με τον νόμο των ναζωραίων κατακτητών οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι αν υπηρετούν στον χριστιανικό στρατό λαμβάνουν αυτομάτως ή μετά από αίτηση την «ελληνική» ιθαγένεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, λένε οι εθνικιστές, οι ένοπλες δυνάμεις να πέσουν στα χέρια των ξένων.

Η ανοησία τους έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Θεωρούν ότι οι χριστιανικές δυνάμεις κατοχής είναι Ελληνικές Δυνάμεις μόνο και μόνον επειδή έχουν απαλλοτριώσει τον όρο Έλλην οι ναζωραίοι στρατιωτικοί. Οι Έλληνες πρέπει να χαίρωνται από τέτοιες εξελίξεις διότι αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να μην υπηρετούν στον χριστιανικό στρατό κατοχής και να αφήσουν τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους να τον διαλύσουν εκ των έσω.

Οι Έλληνες πρέπει να υπηρετούν την θητεία τους στον Ανίκητο Στρατό των Αθανάτων Θέων. Πουθενά αλλού. Οι Έλληνες είναι Ιεροί Πολεμιστές των Αθανάτων Θεών και όχι μισθοφόροι των ναζωραίων κατακτητών. Καθόλου δεν πρέπει να τους απασχολεί η διάλυση των χριστιανικών δυνάμεων κατοχής.

Προπαγανδιστικοί τίτλοι των εθνικιστών του τύπου «δίνουν την ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες ξένους» είναι άκρως παραπλανητικοί. Οι ναζωραίοι δεν είναι Έλληνες για να δίνουν Ελληνική ιθαγένεια. Οι ναζωραίοι δίνουν την χριστιανική πολιτική ιθαγένεια των ελληνόφωνων ναζωραίων σε όποιον την ζητήσει. Αυτό που πρέπει να απασχολεί τους Έλληνες είναι να μην αφαιρείται η ελληνική ιθαγένεια από τους Έλληνες. Διότι όποιος γίνεται ναζωραίος χάνει τον Ελληνικό  εθνισμό του, θέτει εαυτόν εκτός Ελληνικού Έθνους. Αλλά επειδή στην πλειοψηφία τους οι εθνικιστές είναι ναζωραίοι στο θρήσκευμα αδυνατούν να το κατανοήσουν. Καλύτερα οι εθνικιστές να ρωτούν πρώτα τον εαυτό τους αν είναι Έλληνες όντας ναζωραίοι στο θρήσκευμα, παρά να κλαψουρίζουν για το ότι οι ναζωραίοι δίνουν την «ελληνική» ιθαγένεια σε ξένους.

Εδώ αξίζει να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις. Πρώτον το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν έχει κανένα δικαίωμα να δίνει κάτι που δεν του ανήκει-την ελληνική ιθαγένεια. Διότι δεν είναι Ελληνικό Κράτος.

Δεύτερον να κατανοήσουν οι Έλληνες, ότι το χριστιανικό ψευδοκράτος δίνει την χριστιανική ιθαγένεια και όχι την Ελληνική σε ξένους. Οι Έλληνες πρέπει να κατανοήσουν ότι το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν έχει καμμία απολύτως υποχρέωση να προστατεύει τους Έλληνες. Αντιθέτως έχει την υποχρέωση να τους εξοντώνει. Συνεπώς είναι υποχρέωση των Ελλήνων να γκρεμίσουν το χριστιανικό ψευδοκράτος και όχι να περιμένουν σωτηρία από αυτό. Το χριστιανικό ψευδοκράτος, και ευτυχώς για τους Έλληνες, αποσυνδέει την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό από την χριστιανική πολιτική ιθαγένεια. Το διαλαλεί ανοικτά. Το χριστιανικό ψευδοκράτος ουρλιάζει «Έλληνα δεν είμαι Ελληνικό Κράτος. Είμαι ανθελληνικό κράτος. Γιατί με αποκαλείς Ελληνικό Κράτος;». Γιατί λοιπόν να στεναχωρούνται οι Έλληνες που το χριστιανικό ψευδοκράτος ουρλιάζει ότι δεν είναι Ελληνικό;

Είναι η μεγαλύτερη χαρά για όλους τους Έλληνες ότι το χριστιανικό ψευδοκράτος πετά στον δρόμο την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό, διότι θα τα μαζέψουν από κάτω οι Έλληνες και θα κτίσουν το νέο Ελληνικό Κράτος αποσχιζόμενοι από το χριστιανικό ψευδοκράτος.  

Αντιθέτως η Ελληνική Θρησκεία δίνει την Ελληνική ιθαγένεια μόνον σε Έλληνες, και ποτέ σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Η Ελληνική Θρησκεία καλεί τους Έλληνες να γίνουν μέλη της Ουράνιας Πολιτείας των Αθανάτων Θεών. Τους καλεί αφού πρώτα ορκιστούν ως Έλληνες να πολεμήσουν στον Ιερό Αγώνα για την παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνισμού.

Οι Έλληνες έχουν δική τους ταυτότητα, ξεχωριστή από τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Οι Έλληνες πρέπει να χαίρωνται από αυτές τις εξελίξεις και να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να καταφεύγουν, και αν δεν υπάρχουν να συστήνουν, Ελληνικά Σώματα Ασφαλείας και Ελληνικά Δικαστήρια, και να μην υποτάσσωνται στους ναζωραίους κατακτητές.

Οι Έλληνες πρέπει να απορρίψουν τώρα το χωροχρονικό-γεωγραφικό κριτήριο των ναζωραίων περί ιθαγενείας διότι όσοι Έλληνες ζουν στο εξωτερικό αυτομάτως θα πάρουν γερμανική, ρωσσική, βουλγαρική ιθαγένεια και έτσι αυτομάτως θα διαγραφούν από το Ελληνικό Έθνος.

Αυτό που προσπαθούν να κάνουν οι ναζωραίοι κατακτητές είναι να εντάξουν τους Έλληνες σε ξένες εθνότητες και συγχρόνως να εντάξουν αλλοφύλους και αλλοθρήσκους στο Ελληνικό Έθνος.

Οι ναζωραίοι κατακτητές κάνουν την δουλειά τους. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες. Οι Έλληνες οφείλουν να απορρίψουν την χριστιανική πολιτική ιθαγένεια και να αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια που παρέχει η Ελληνική Θρησκεία, το Ελληνικό Έθνος και οι Πατρώοι Θεοί.

Η Ελληνική ιθαγένεια βασίζεται στο Δίκαιο Θεών, Προγόνων, Θρησκείας, Πολιτισμού, Αίματος και Ψυχής.

Έλληνες! μείνετε μακριά από αλλόθρησκες και αλλόφυλες ιθαγένειες. Απορρίψτε τώρα την χριστιανική ιθαγένεια και λάβετε την Ελληνική ιθαγένεια. Ζητήστε την από τους Αθανάτους Θεούς και θα σας δοθεί.

 

Ι.A.X.

5η Ισταμένου μηνός Ποσειδεώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα