:: ::

 
 
 

 

             Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης. Η ανερχομένη άμπωτις

 

Το σύνθημα των Γάλλων επαναστατών ακόμη εμπνέει τους συγχρόνους επαγγελματίες επαναστάτες. Και ακόμη αποκοιμίζει τους ηλιθίους και ανιστορήτους κρατούντες που το αναπαράγουν χωρίς να κατανοούν τί τους περιμένει.

Το σύνθημα των Γάλλων επαναστατών εμπνέει ειδικά όσους ξέρουν την μυστική δύναμη της ισοπεδώσεως που κρύβουν μέσα τους αυτές οι μαγικές λέξεις. Οι πόλεμοι και οι επαναστάσεις αρχίζουν με την διασπορά μαγικών λέξεων στις μάζες. Αυτό διδάσκουν οι μηχανικοί των επαναστάσεων.

Οι πολιτικώς ανίδεοι και ανιστόρητοι δίχως να κατανοούν τί σημαίνουν αυτές οι μαγικές λέξεις και ποιά πολιτικά αποτελέσματα φέρνουν, πηγαινοέρχονται όπου φυσά ο άνεμος. Οι ναζωραίοι κατακτητές, σε πλήρη ιδεολογική σύγχυση, ψηφίζουν νομοσχέδια που προετοιμάζουν την ταφόπλακά τους.

Όταν ο εχθρός, σε μία ύστατη προσπάθεια να σώσει το τομάρι του, ψηφίζει νόμους που σφίγγουν ακόμη περισσότερο την αγχόνη γύρω από τον λαιμό του, τότε οι επαγγελματίες επαναστάτες έχουν γιορτή και οι πολιτικώς ανίδεοι πέφτουν σε μελαγχολία.

Λίγο πριν την έκρηξη της μεγάλης Γαλλικής Επαναστάσεως το «1789» τα συνθήματα περί ισότητος και καταργήσεως των αριστοκρατικών προνομίων ήταν στην ημερησία διάταξη. Την νύκτα της 4ης Αυγούστου «1789», η Γαλλική Εθνοσυνέλευση ψήφισε την κατάργηση όλων των προνομίων των ευγενών, πιστεύοντας ότι έτσι θα σώσει το μοναρχικό καθεστώς.

Έγινε το εντελώς αντίθετο. Με την απόφασή της επιτάχυνε την πτώση του. Οι Γάλλοι επαναστάτες της Τρίτης Τάξεως εξέλαβαν το ψήφισμα των ευγενών ως ένδειξη αδυναμίας της αρχούσης τάξεως και απαίτησαν νέα δικαιώματα. Λίγο αργότερα οι Γάλλοι ευγενείς έπεφταν νεκροί από τα θανατηφόρα κτυπήματα της Ελευθερίας, της Ισότητος και της Αδελφότητος. Αυτές είναι οι τρεις σύγχρονες Ερινύες που εκδικούνται όσους δεν ξέρουν τα μυστικά τους και δεν ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις τους.

Η καθεστηκυία τάξη, ασχέτως εποχής, κρατά ωρισμένα προνόμια για τον εαυτό της. Όταν καταργεί αυτά τα προνόμια, με πρόσχημα την ισότητα και την κατάργηση των διακρίσεων, απλώς ρίχνει νερό στον μύλο των επαναστατών. Διότι κάνει επίδειξη αδυναμίας.

Αυτό ακριβώς έκανε προσφάτως η κυβέρνηση των ναζωραίων κατακτητών, ακολουθώντας οδηγίες της «ευρωπαϊκής κοινότητος», λες και αυτό το αλλοπρόσαλλο έκτρωμα που ήδη αυτοδιαλύεται δεν θα ανατραπεί.

Τα τελευταία δύο έτη οι ναζωραίοι κατακτητές προσπαθούσαν και επιτέλους τα κατάφεραν να περάσουν ένα νομοσχέδιο με στόχο τον «ρατσισμό και τις διακρίσεις», όπως αποκαλούν την αυτοκτονία τους.

Το νομοσχέδιο είχε μείνει στα συρτάρια του Πασόκ και τώρα το προώθησε η Νέα Δημοκρατία, υπό τον τίτλο «εφαρμογή της ίσης μεταχειρίσεως».

Σύμφωνα με την κλασσική φρασεολογία που χρησιμοποιούν οι ανιστόρητοι ναζωραίοι «στο νομοσχέδιο ενσωματώνονται οι κοινοτικές οδηγίες 2000/43 και 2000/78 που αφορούν διακρίσεις με βάση την φυλετική και εθνική προέλευση στον τομέα της εργασίας, της εκπαιδεύσεως, της κοινωνικής ασφαλίσεως, της συνδικαλιστικής δράσεως, εν γένει των κοινωνικών παροχών».

Το νομοσχέδιο των ναζωραίων κλασσικά επικαλείται την εφαρμογή της ίσης μεταχειρίσεως «ανεξαρτήτως φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, θρησκεύματος ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα».

Όποιος γνωρίζει την Ελληνική και ευρωπαϊκή πραγματικότητα, και έχει στοιχειώδεις γνώσεις πολιτειολογίας, ιστορίας και νομικών, θα καταλάβει αμέσως ότι αυτό το νομοσχέδιο ανακοινώνει την κατάργηση του χριστιανικού ψευδοκράτους. Απελευθερώνει όλες τις επαναστατικές δυνάμεις για την διάλυση του καθεστώτος. Καταργεί και επισήμως τα κυριαρχικά του δικαιώματα.

Και εξηγούμεθα. Ένα κράτος έχει κυριαρχικά δικαιώματα όταν ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, και όχι όταν δεν κάνει διακρίσεις. Οι διακρίσεις λόγω φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, καθώς και οι διακρίσεις ημεδαπών-αλλοδαπών αποτελούν βασικό στοιχείο υπάρξεως του οποιουδήποτε κράτους.

Ε λοιπόν οι ναζωραίοι κατήργησαν κάθε προϋπόθεση υπάρξεως του ψευδοκράτους των. Δόξα στον Παντοκράτορα Δία, που έχει θολώσει το μυαλό των (έτσι και αλλιώς) ηλιθίων ναζωραίων.

Αντίστοιχα νομοσχέδια έχουν ψηφιστεί στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Και ήδη η πολιτεία του Τέξας στις ΗΠΑ απειλείται με δημογραφική εισβολή και επιστροφή στο Μεξικό. Οπότε οι Αμερικανοί θα χάσουν χωρίς πόλεμο αυτό που κέρδισαν με πόλεμο στην μάχη του Άλαμο το «1848». Και αυτή η απώλεια κυριαρχικού εδάφους θα γίνει στο όνομα της καταργήσεως των διακρίσεων και του ρατσισμού. Δεν υπάρχει πια διάκριση μεταξύ Αμερικανού και Μεξικανού στο Τέξας.

Οι πανηλίθιοι ναζωραίοι κατακτητές στο ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο του ελλαδιστάν νόμιζαν ότι με το να νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες και να τους ονομάσουν Έλληνες, ότι έτσι θα έσωζαν την εξουσία τους. Νόμιζαν ότι με το να κάνουν τους Αλβανούς Έλληνες πολίτες θα σωθούν. Στην πραγματικότητα αυτό που κάνουν είναι τους Έλληνες Αλβανούς πολίτες. Στην πραγματικότητα αναγνωρίζουν κυριαρχικά δικαιώματα σε φυλετικές και εθνικές μειονότητες.

Μόνον ένας ηλίθιος ανιστόρητος ναζωραίος θα πίστευε ότι οι αλλόφυλες και αλλόθρησκες μειονότητες δεν θα ζητήσουν κυριαρχικά δικαιώματα και θα παραμείνουν στα ψίχουλα περί ισότητος σε θέματα εργασίας και κοινωνικών παροχών. Ακόμη και αν θέλουν οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι να περιοριστούν εκεί, δεν θα τους αφήσουμε εμείς. Θα τους εξεγείρουμε να ζητήσουν αυτονομία και ανεξαρτησία.

Οι ναζωραίοι ισχυρίζονται ότι κατήργησαν τις διακρίσεις μεταξύ ξένων και Ελλήνων στα σχολεία, στα νοσοκομεία, στα πανεπιστήμια κλπ. Στην πραγματικότητα, χωρίς να το συνειδητοποιούν, κατήργησαν τις διακρίσεις μεταξύ της δικής τους εξουσίας και της εξουσίας των μειονοτήτων.    

Φυσικά αυτό θα έχει κόστος σε επαναστατικό αίμα. Οι μειονότητες θα εξεγερθούν και θα ζητούν ισότητα μεταξύ των δικών τους νόμων και των νόμων του ελλαδιστάν. Θα ζητούν ισότητα μεταξύ των δικών τους δικαστηρίων και των δικαστηρίων του ελλαδιστάν. Θα ζητούν κατάργηση των διακρίσεων μεταξύ της δικής τους αστυνομίας και της αστυνομίας του ελλαδιστάν.

Και φυσικά θα ζητούν την σύσταση δικών τους κοινοβουλίων, σε παράλληλη λειτουργία με το κυνοβούλιο του ελλαδιστάν, κοινοβούλια τα οποία πρέπει να είναι ισότιμα με του ελλαδιστάν.

Οι πιό ζωτικές, συνειδητοποιημένες και ωργανωμένες μειονότητες θα ζητήσουν την ισότητα και την κατάργηση των διακρίσεων μεταξύ του δικού τους στρατού και του στρατού των ναζωραίων. Όσες μειονότητες μάλιστα διαθέτουν φανατισμό και ταλέντο στα οικονομικά θα ζητήσουν την ισότιμη έκδοση και διάθεση του δικού τους νομίσματος, παράλληλα με το ευρώ.

Και όλες αυτές οι κατακτήσεις θα γίνουν στο όνομα της Ελευθερίας, της Ισότητος και της Αδελφότητος. Οι ζωτικές μειονότητες θα αποκαλέσουν ρατσιστική την οποιαδήποτε άρνηση εξισώσεως της δικής τους εξουσίας με την εξουσία του χριστιανικού ψευδοκράτους του ελλαδιστάν.

Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα κραύγαζαν οι επαναστάτες όλων των εποχών καθώς ισοπέδωναν ελεύθερα και αδελφικά την εξουσία των εχθρών τους. Οι ναζωραίοι λαχταρούν να γευτούν τον τρόμο της Επαναστάσεως. Δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε.  

Και πραγματικά. Όταν γράφουν τέτοιες βλακείες στον Τύπο τους, τούς αξίζει ένα επαναστατικό μάθημα. Διαβάστε τί γράφουν αυτοί οι ουρακοτάγκοι:

«Η ίση μεταχείριση όλων των ατόμων και η προστασία τους έναντι αθεμίτων διακρίσεων αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα και κατάκτηση του σύγχρονου νομικού μας πολιτισμού.

Το πεδίο εφαρμογής της απαγόρευσης διακρίσεων λόγω εθνικής, ή φυλετικής καταγωγής είναι ευρύ και περιλαμβάνει την πρόσβαση στην εργασία και την απασχόληση, τη διαμόρφωση, εξέλιξη και λύση εργασιακής σχέσης, την επαγγελματική κατάρτιση, την κοινωνική ασφάλιση, την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, τις κοινωνικές παροχές, καθώς και την πρόσβαση στην παροχή αγαθών και υπηρεσιών που διατίθενται στο κοινό, συμπεριλαμβανομένης της στέγης. Καλύπτεται τόσο ο ιδιωτικός, όσο και ο δημόσιος τομέας».

Δεν είναι πραγματικά πανηλίθιοι οι ναζωραίοι; Με αυτό το νομοσχέδιο εξασφαλίζουν πρόσβαση στον τάφο τους.

Όμως για να είμαστε αντικειμενικοί, θα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι ως αρχικό στόχο είχαν το να πλήξουν την φυλετική και εθνική ομοιογένεια των Ελλήνων. Σκοπός τους ήταν να θέσουν εκτός εργασίας και κοινωνικών παροχών τους Έλληνες. Εντάξει, δεν ξεχάσαμε ότι είναι μισέλληνες. Αλλά αυτό το επιτυγχάνουν με τί κόστος; Με κόστος την διάλυση του ψευδοκράτους των!!!

Ευτυχώς διότι με τέτοια νομοσχέδια ο Ελληνικός λαός μαστιγώνεται με πείνα και ανεργία ώστε να έρθει κοντά στην Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα, τον επίσημο και μοναδικό κρατικό μηχανισμό των υποδούλων Ελλήνων. Ευχαριστούμε τους ναζωραίους κατακτητές για τον κόσμο που μας στέλνουν.

Όσοι γνωρίζουν από μηχανική επαναστάσεων πρέπει να εκτιμήσουν δεόντως τις αλλεπάλληλες προσπάθειες των ναζωραίων κατακτητών να κλείσουν κάθε βαλβίδα αποσυμπιέσεως της κοινωνικής εκρήξεως.

Κάθε απόφαση που παίρνουν αυτά τα καθάρματα είναι υπέρ της ανατροπής των. Συσσωρεύουν μίσος, απάθεια, εχθρότητα, ασέβεια για το καθεστώς των. Τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ναζωραίων κατακτητών, με το πρώτο μέρος του νομοσχεδίου απαγορεύονται οι διακρίσεις λόγω φυλετικής και εθνικής καταγωγής και με το δεύτερο οι διακρίσεις λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού στον τομέα της εργασίας και της απασχολήσεως.

Στην πραγματικότητα με αυτό το νομοσχέδιο δημιουργούνται διακρίσεις λόγω φυλετικής, εθνικής κλπ ταυτότητος. Διακρίσεις οι οποίες θα βαπτιστούν «σεβασμός στην διαφορετικότητα». Αρκεί να τις εκμεταλλευτούν οι επαΐοντες. Αρκεί να μετατοπίσουν την έννοια της ισότητος στα μονοπωλιακά προνόμια που αφορούν τους ναζωραίους: εξουσία, στρατός, νόμοι, αστυνομία, δικαστήρια, φόροι.

Οι ναζωραίοι με το νομοσχέδιό τους προσπάθησαν να πλήξουν τον Έλληνα εργαζόμενο, την Ελληνίδα μητέρα, εξισώνοντάς τους με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους λαθρομετανάστες. Έχει καλώς. Και εμείς θα τραβήξουμε στα άκρα το νομοσχέδιό τους ώστε να καταργηθούν οι διακρίσεις και να εξισωθεί η δική τους με την δική μας εξουσία.

Από εδώ και πέρα, αφού έχουμε ισότητα και καταργήθηκαν οι διακρίσεις, οι δικές μας φορολογικές υπηρεσίες θα συλλέγουν φόρους από τους Έλληνες πολίτες και όχι οι υπηρεσίες των ναζωραίων κατακτητών. Από εδώ και πέρα τα δικά μας δικαστήρια θα δικάζουν τους Έλληνες και όχι τα δικαστήρια των ναζωραίων κατακτητών. Από εδώ και πέρα θα συγκροτήσουμε δικές μας ένοπλες δυνάμεις και δεν θα υπηρετούμε στις ένοπλες δυνάμεις των ναζωραίων κατακτητών.

Το ίδιο θα ισχύσει για όλες τις αλλόφυλες και αλλόθρησκες μειονότητες. Αρκεί να συνειδητοποιήσουν ότι δεν πρέπει να περιοριστούν στην ισότητα με τους Έλληνες μόνον σε θέματα εργασίας και κοινωνικών παροχών. Πρέπει να προχωρήσουν σε θέματα δημοσίου δικαίου και αυτονομίας. Δηλαδή όλες οι μειονότητες στην Ελλάδα πρέπει να συστήσουν δικά τους δικαστήρια, δικούς τους στρατούς, δικές τους αστυνομίες, να ψηφίσουν δικούς τους νόμους, να ιδρύσουν δικές τους φορολογικές υπηρεσίες, ώστε να μην τους εκμεταλλεύωνται τα ρατσιστικά κτήνη.

Όλες οι θρησκευτικές, γλωσσικές, πολιτιστικές, φυλετικές και εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι νόμοι του χριστιανικού ψευδοκράτους τούς παρέχουν το δικαίωμα να εκλέγουν δικούς τους κυβερνήτες και εκπροσώπους. Ότι έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν δικούς τους ανθρώπους στις ένοπλες δυνάμεις, στα δικαστήρια, στα υπουργεία, στους δήμους, και όποιος τους αρνείται τέτοια εξουσία καταδιώκεται με τους νόμους περί ισότητος και καταργήσεως των διακρίσεων.

Αν οι ρωμιοί εξουσιαστές του ελλαδιστάν αρνούνται στις μειονότητες την εκλογή δικών τους ανθρώπων σε υψηλόβαθμες θέσεις, τότε οι μειονότητες πρέπει να συστήσουν δικά τους κοινοβούλια, να εκλέξουν δικούς τους υπουργούς και πρωθυπουργούς, να εκλέξουν δικό τους πρόεδρο της Δημοκρατίας, ισότιμο με τον κύριο Κάρολο Παπούλια. Και συγχρόνως να καταγγείλουν σε διεθνείς οργανισμούς την προσπάθεια φιμώσεώς των και τον ρατσισμό που υφίστανται.

Σύμφωνα μάλιστα με τις νέες διατάξεις του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, που πολύ σωστά ψήφισαν οι ναζωραίοι κατακτητές, το βάρος της αποδείξεως για την επαλήθευση της κατηγορίας ανήκει στον κατηγορούμενο και όχι στον κατήγορο.

Δηλαδή αν μία μειονότητα κατηγορήσει το ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο ότι κάνει διακρίσεις έναντι της αστυνομίας που ίδρυσε η μειονότητα, τότε εναπόκειται στο ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο να αποδείξει ότι δεν έκανε διακρίσεις και ότι αντιμετώπισε ισότιμα την αστυνομία της μειονότητος.

Αν μία μειονότητα κυκλοφορήσει το δικό της νόμισμα μέσα στο ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο, και το νόμισμά της δεν γίνεται δεκτό τότε μπορεί να κατηγορήσει τις αρχές του ελλαδιστάν για διακρίσεις και ρατσισμό. Και τότε θα πρέπει να αποδείξουν οι κρατικές αρχές του ελλαδιστάν ότι δεν κάνουν διακρίσεις έναντι του μειονοτικού νομίσματος, και όχι να αποδείξει η μειονότητα ότι υφίσταται διακρίσεις το νόμισμά της.

Βέβαια οι ναζωραίοι θα κατηγορήσουν τις μειονότητες για παραχάραξη νομίσματος. Αλλά το διεθνές δίκαιο διδάσκει ότι όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ δύο συμφερόντων επικρατεί το υπέρτερο αγαθό. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση διακυβεύεται το αγαθό της ισότητος και η καταπολέμηση του ρατσισμού.  

Αν μία μειονότητα εκδώσει τους δικούς της νόμους και ιδρύσει τα δικά της δικαστήρια μέσα στο ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο του ελλαδιστάν, και οι αποφάσεις των δικαστηρίων της μειονότητος δεν γίνονται σεβαστές από τις αρχές του ελλαδιστάν, τότε η μειονότητα μπορεί να κατηγορήσει τις αρχές του ελλαδιστάν για διακρίσεις και ρατσισμό.

Κανονικά, στις δικαστικές υποθέσεις, εναπόκειται στον ενάγοντα που εγείρει την αγωγή να προσκομίσει αποδείξεις για να υποστηρίξει την υπόθεσή του. Δηλαδή ο ενάγων φέρει το βάρος της αποδείξεως. Αλλά με τους νόμους περί ισότητος και καταπολεμήσεως του ρατσισμού η ευθύνη για την απόδειξη της κατηγορίας μετατοπίζεται στον εναγόμενο.

Από την στιγμή λοιπόν που θα διαπιστωθεί ότι υπάρχει ζήτημα διακρίσεως, ήτοι προσβολής έναντι της δικαστικής εξουσίας μίας μειονότητος, δεν θα εναπόκειται στην μειονότητα που εγείρει την υπόθεση να αποδείξει ότι υπάρχει διάκριση, αλλά στις αρχές του ελλαδιστάν να αποδείξουν ότι δεν υπήρξε διάκριση έναντι της μειονοτικής δικαστικής εξουσίας.

Όσες μειονότητες δεν έχουν νομικούς συμβούλους μπορούν να αποταθούν στην Εκκλησία, όπου ευχαρίστως οι σύμβουλοί μας θα τους παράσχουν δωρεάν νομικές συμβουλές για το πώς να διεκδικήσουν τα ιερά και απαραβίαστα δικαιώματά τους και να καταπολεμήσουν τον ρατσισμό και τις διακρίσεις που διαπράττουν οι ναζωραίοι εναντίον τους.

Φυσικά υπάρχουν και άλλες ανατρεπτικές προεκτάσεις του νομοσχεδίου που ψήφισαν οι ναζωραίοι τον Ιανουάριο του «2005». Αν ως Έλληνες αγωνιστούμε με επιμονή και υπομονή θα επιτύχουμε όποιος κατηγορεί κάποιον για κλοπή να μην φέρει το βάρος της αποδείξεως, αλλά θα πρέπει να αποδείξει ο κατηγορούμενος ότι δεν έκλεψε. Ή ακόμη καλύτερα θα πρέπει να αποδείξει ο κατηγορούμενος την κατηγορία ότι είναι κλέφτης. Έτσι θα διαλύσουμε το ήδη διαλυμένο και σαπισμένο δικαστικό σύστημα των ναζωραίων κατακτητών.

Οι Έλληνες επαγγελματίες επαναστάτες που γνωρίζουν ιστορία κατανοούν ότι περνάμε από σημείο καμπής, χωρίς επιστροφή. Η περί ισότητος πολιτική των ναζωραίων κατακτητών θα επιφέρει την γρήγορη διάλυση του χριστιανικού ψευδοκράτους.

Αυτό που στόχευαν οι ναζωραίοι κατακτητές με το νομοσχέδιό τους περί ίσης μεταχειρίσεως, ήταν οι δημόσιες υπηρεσίες που δεν εξυπηρετούν αλλοφύλους εισβολείς, τα σχολεία που δεν εγγράφουν παιδιά ξένων λαθρομεταναστών, νοσοκομεία που δεν παρέχουν νοσηλεία σε αλλοφύλους ασθενείς και αντ' αυτού περιθάλπουν τους Έλληνες ασθενείς, δήμαρχοι που απαγορεύουν την κυκλοφορία αλλοδαπών συμμοριών τις βραδινές ώρες, εμπορικά καταστήματα και εστιατόρια που κλείνουν τις πόρτες στους ξένους κατακτητές, εργοδότες που παίρνουν ευμενή μέτρα υπέρ των Ελλήνων υπαλλήλων τους, στο εξής να βρίσκωνται στο στόχαστρο της μισελληνικής, ρατσιστικής και φασιστικής «δικαιοσύνης» των ναζωραίων.

Παραλλήλως θα καλούνται να καταβάλλουν αποζημιώσεις στους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους θύτες τα ελληνικά θύματά τους.

Αλλά όλα αυτά με τί κόστος; Με την κατάργηση των διακρίσεων μεταξύ της κρατικής εξουσίας των ρωμιών και της εξουσίας των μειονοτήτων. Οι ρωμιοί θέλουν ισότιμη μεταχείριση σε θέματα κοινωνικών παροχών μεταξύ ξένων και Ελλήνων; Πολύ ωραία. Θέλουμε ισότιμη μεταχείριση σε θέματα εξουσίας, δικαστηρίων, φόρων κλπ, μεταξύ ρωμιών και μειονοτήτων.

Ζητάμε την απόλυτη ισότητα και κατάργηση των διακρίσεων. Ζητάμε αυτονομία και ανεξαρτησία. Όλοι όσοι έχουν διαφορετική θρησκεία, φυλή, εθνικότητα, πολιτισμό, όλοι αυτοί να αυτονομηθούν.

Ισότητα και κατάργηση των διακρίσεων σημαίνει ότι όλες οι μειονότητες έχουν ίσα δικαιώματα στο να ανακηρύξουν δικό τους ανεξάρτητο ή αυτόνομο κράτος αποσχιζόμενες από το ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο. Οπότε αυτομάτως αποκτούν δική τους υπόσταση, δικό τους στρατό, δικό τους υπουργείο εξωτερικών και ασκούν ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική.  

Ίση μεταχείριση των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων μπορεί να επιτευχθεί μόνον με την απόσχισή τους από το χριστιανικό ψευδοκράτος. Άλλωστε δεν θα κρατήσει και πολύ αυτό το έκτρωμα. Έχει βάλει πλώρη για διάλυση.

Δεν συνειδητοποιούν(ευτυχώς για μας) οι ανόητοι ναζωραίοι ότι ήδη έχουν αυτοκαταργήσει το ψευδοκράτος των. Διότι οι Έλληνες μαζί με τις μειονότητες μεταφέρουν την «ίση μεταχείριση» σε άλλες έννοιες, τις οποίες οι ναζωραίοι κατακτητές θεωρούν αποκλειστικώς δικές τους, ώστε να μας κοιτάζουν απαξιωτικώς και αφ’ υψηλού.

Τα μονοπωλιακά τους προνόμια όπως «εξουσία», «νόμοι», «δικαιοσύνη», «αστυνομία», «ένοπλες δυνάμεις», «νόμισμα», «φόροι», θα καταργηθούν όπως έγινε με αυτά των Γάλλων ευγενών την νύκτα της 4ης Αυγούστου «1789».

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι μειονότητες στην υπόδουλη Ελλάδα είναι να πάρουν το σκεπτικό του νομοσχεδίου και να μεταφέρουν την ίση μεταχείριση και την κατάργηση των διακρίσεων σε άλλες σφαίρες της κοινωνικής ζωής. Εκεί που οι ναζωραίοι κατακτητές θεωρούν ότι έχουν το μονοπώλιο και κάνουν διακρίσεις υπέρ του εαυτού των.

Οι μειονότητες πρέπει να δημοσιεύσουν τους δικούς τους νόμους, να κυκλοφορήσουν το δικό τους νόμισμα, να συστήσουν τα δικά τους δικαστήρια, να συλλέξουν τους δικούς τους φόρους κλπ, με το επιχείρημα ότι πρέπει να υπάρχει ίση μεταχείριση με τους νόμους των ναζωραίων και με το ότι δεν πρέπει να γίνωνται διακρίσεις μεταξύ των δικών τους και των ρωμέϊκων δικαστηρίων. 

Όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να έχουν δικούς τους νόμους και όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα της ίσης προσβάσεως στην εξουσία και στην συλλογή φόρων. Δεν πρέπει να υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ της εφορίας που έχουν συστήσει οι ναζωραίοι κατακτητές και των φορολογικών αρχών που θα συστήσουν οι μειονότητες. 

Ακόμη καλύτερα, πρέπει με βάση τα περί καταργήσεως των διακρίσεων και ίσης μεταχειρίσεως των πολιτών, να καταργηθούν οι διακρίσεις μεταξύ αστυνομικών και μη αστυνομικών, ή ακόμη καλύτερα μεταξύ αστυνομικών και κλεφτών. Αυτές οι διακρίσεις πρέπει να καταργηθούν στο όνομα της ισότητος και της καταπολεμήσεως του ρατσισμού.

Οποιαδήποτε άρνηση των ναζωραίων κατακτητών στην παραχώρηση τέτοιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων αποτελεί διάκριση κατά της τάδε ή της δείνα ομάδος.

Οι πανηλίθιοι ναζωραίοι κατακτητές νομίζουν ότι με κάποιες φραστικές αλχημείες κατάφεραν να αρπάξουν τα δικαιώματα των Ελλήνων και να τα εκχωρήσουν σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Αλλά το μόνο που κατάφεραν αυτοί οι πανάθλιοι ήταν να σπάσουν το δικό τους μονοπώλιο εξουσίας και να δημιουργήσουν ίσα δικαιώματα σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους στρατούς, αστυνομίες, δικαστήρια, νόμους και εφορίες.

Από εδώ και πέρα απαγορεύεται ακόμη και η έμμεση διάκριση κατά των νόμων και της εξουσίας των μειονοτήτων. Ακόμη και μία φαινομενικώς ουδέτερη διάταξη που προκαλεί δυσμενή μεταχείριση στην εξουσία, στους νόμους, και στον στρατό των μειονοτήτων, αποτελεί ρατσισμό. Κακούργημα το οποίον διώκεται αυτεπαγγέλτως και όχι κατ’ έγκλησιν.

Η άρνηση εξισώσεως των νόμων, της εξουσίας, των δικαστηρίων μίας μειονότητος με τους νόμους, την εξουσία, τα δικαστήρια του χριστιανικού ψευδοκράτους αποτελεί προσβολή της αξιοπρεπείας των μειονοτήτων και δημιουργία εκφοβιστικού, εξευτελιστικού και ταπεινωτικού περιβάλλοντος. Αυτά επιβάλλουν οι επιταγές της Ελληνικής Θρησκείας και σίγουρα θα γίνουν δεκτά από αλλόφυλες και αλλόθρησκες μειονότητες. 

Η Ελληνική Θρησκεία απαγορεύει δυσμενή μεταχείριση από πλευράς ναζωραίων κατακτητών σε κάποιο νόμο, φόρο, αστυνομική αρχή, δικαστήριο, νόμισμα κλπ, λόγω φυλετικής, θρησκευτικής ή εθνικής καταγωγής της εκάστοτε μειονοτικής εξουσίας.

Αυτή είναι η απάντηση της Ελληνικής Θρησκείας σε αυτά τα άθλια ρατσιστικά υποκείμενα που ό,τι ρατσιστικό έγκλημα διαπράττουν το επιρρίπτουν στους Έλληνες.

Οι ρατσιστές ναζωραίοι κατασκευάζουν μία φαινομενικώς ουδέτερη νομική διάταξη, που δήθεν ομιλεί υπέρ της ίσης μεταχειρίσεως και κατά των διακρίσεων, αλλά στην πραγματικότητα προκαλεί άνιση, ρατσιστική και δυσμενή μεταχείριση κατά των Ελλήνων λόγω φυλετικής, θρησκευτικής και εθνικής καταγωγής.

Το μυστικό των ναζωραίων κατακτητών είναι ότι μιλούν ως Έλληνες. Μιλούν στο όνομα του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Πολιτείας. Αυτοαποκαλούνται Έλληνες νομοθέτες. Οπότε αυτά τα ρατσιστικά κτήνη παρουσιάζονται ως δήθεν εκπρόσωποι των Ελλήνων, ενώ στην πραγματικότητα κτυπούν τους Έλληνες και μεροληπτούν υπέρ αλλοθρήσκων και αλλοφύλων. Αλλά η Ελληνική Θρησκεία απαγορεύει την δυσμενή μεταχείριση εις βάρος κάποιου ατόμου λόγω Ελληνικής φυλετικής, θρησκευτικής και εθνικής καταγωγής.

Είναι πραγματικά γελοίοι οι ναζωραίοι αν νομίζουν ότι με τέτοια γελοία νομοσχέδια θα μας λυγίσουν. Θα τους κτυπήσουμε στην οικονομική ανισότητα, μεταφέροντας την ισότητα και την κατάργηση των διακρίσεων στο θέμα του πλούτου και της εξουσίας. Θα μεταφέρουμε τον ρατσισμό στο πεδίο της δικαιοσύνης, στον άξονα αθώος-ένοχος. Θα καταργηθούν οι διακρίσεις μεταξύ αθώων και ενόχων.

Συγχρόνως καλούμε τους Έλληνες και τις μειονότητες να λάβουν μέρος στην Επανάσταση για να αποδείξουμε στους ναζωραίους κατακτητές ότι είναι μηδενικά, και ότι ενώ σκάβουν τον δικό μας λάκκο τελικά θα πέσουν αυτοί μέσα.

Φυσικά το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο των ναζωραίων εξαίρεσε τις δικές τους ρατσιστικές κομματικές διακρίσεις. Αυτές τις ρατσιστικές διακρίσεις οι ναζωραίοι κατακτητές τις θεωρούν νόμιμες. Εκεί δεν πρέπει να υπάρχει ίση μεταχείριση και ισότητα παροχών, σύμφωνα με τους ναζωραίους.

Δηλαδή είναι γνωστόν ότι τα χριστιανικά κόμματα κάνουν διακρίσεις στον τομέα της απασχολήσεως και των κοινωνικών παροχών όταν πρόκειται για τα «δικά μας παιδιά». Έτσι ενώ τα χριστιανικά κόμματα ψήφισαν την ίση μεταχείριση και την κατάργηση των διακρίσεων σε θέματα εργασίας και κοινωνικών παροχών μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών, συγχρόνως δεν ψήφισαν την ίση μεταχείριση και την κατάργηση των διακρίσεων μεταξύ πολιτών διαφορετικού κόμματος.

Οι ναζωραίοι δεν κατήργησαν τις κομματικές διακρίσεις και τον κομματικό ρατσισμό.

Αυτά τα ρατσιστικά φασιστόμουτρα που στην δεκαετία του «1980» μετέφεραν την ανισότητα στην κομματική ταυτότητα και όποιος δεν ανήκε στο Πασόκ έμπαινε στο λεγόμενο «ψυγείο», όποιος δεν ανήκε στην κλαδική του Πασόκ δεν έβρισκε δουλειά, τότε αυτοί οι υποκριτές νομοθέτησαν τον κομματικό ρατσισμό. Και τώρα καλούν τους Έλληνες να είναι ίσοι με τους αλλοφύλους λαθρομετανάστες.

Αυτοί οι υποκριτές θέλουν να κάνουν διακρίσεις με βάση την κομματική ταυτότητα, και την όποια ρατσιστική διάκριση έναντι πολιτών άλλου κόμματος δεν την ονομάζουν ρατσισμό. Αλλά εμείς, σε αντίποινα για αυτά που μας κάνουν, θα καταπολεμήσουμε τον ρατσισμό λόγω κομματικής ταυτότητος.

Όσοι πολίτες αισθάνονται ότι είναι θύματα διακρίσεων λόγω κομματικής ταυτότητος πρέπει να κατηγορούν τους υπουργούς ως ρατσιστές. Πρέπει άμεσα να γίνει επέκταση του νομοσχεδίου των ναζωραίων σε θέματα κομματικού ρατσισμού και να προστεθούν συμπληρωματικές διατάξεις.

Από εδώ και πέρα δεν επιτρέπονται οι διακρίσεις λόγω εξουσίας. Καταργούνται όλα τα προνόμια των βουλευτών διότι αποτελούν ρατσιστική μεταχείριση εις βάρος του υπολοίπου κοινού. Οι δυσμενείς ή ευμενείς μεταθέσεις και τα ρουσφέτια θα τιμωρούνται με τον νόμο περί ρατσισμού που θα επεκταθεί να περιλαμβάνει κατάργηση διακρίσεων λόγω κομματικής ταυτότητος.

Θα διαλύσουμε τους ανθελληνικούς ρατσιστικούς νόμους των ναζωραίων επεκτείνοντάς τους στην σφαίρα των πολιτικών και κομματικών ανισοτήτων και διακρίσεων.

Θα αφανίσουμε το χριστιανικό ψευδοκράτος από προσώπου γης, εξεγείροντες όλους τους αδικημένους Έλληνες και τις μειονότητες με το να βρίσκουν μία αληθινή ή ψεύτικη κατηγορία και να κατηγορούν το χριστιανικό ψευδοκράτος. Έτσι όλοι οι αδικημένοι θα μηνύουν το ψευδοκράτος των ναζωραίων για ρατσισμό. Θα διαλύσουμε το ρωμέϊκο ψευδοκράτος εις τα εξ ων συνετέθη.

Από την στιγμή που οι ναζωραίοι κατήργησαν την διάκριση μεταξύ αλλοδαπών και ημεδαπών, κατήργησαν και τα κυριαρχικά τους δικαιώματα. Διότι αυτό σημαίνει ότι αλλοδαποί και ημεδαποί καταργούν με την σειρά τους την διάκριση μεταξύ αλλοδαπής και ημεδαπής εξουσίας.

Αρκεί οι ηγεσίες των μειονοτήτων να εκμεταλλευθούν με έξυπνο τρόπο τις δυνατότητες του νέου νομοσχεδίου περί ισότητος και να το ερμηνεύσουν με ανατρεπτικό για την εξουσία των ναζωραίων τρόπο.

Εξ άλλου ούτε οι ναζωραίοι θα επιτύχουν τον σκοπό που θέλουν στις μεταξύ Ελλήνων και ξένων σχέσεις. Ο τρόπος που διαλύουμε το νομοσχέδιο περί ίσης μεταχειρίσεως, όταν μας κατηγορούν για διακρίσεις, είναι να λέμε ότι ο Έλλην που κατηγορείται για άνιση μεταχείριση είναι και αυτός μέλος κάποιας επαγγελματικής, θρησκευτικής, φυλετικής, πολιτιστικής, γενετήσιου προσανατολισμού, ηλικιακής κλπ, μειονότητος. Οπότε αμέσως αλλάζουν και εξισορροπούνται οι εντυπώσεις.

Αν δηλαδή κάποιος Έλλην εργοδότης ή Έλλην δημόσιος υπάλληλος κατηγορηθεί από κάποιον Αλβανό για άνιση μεταχείριση και διακρίσεις, ο Έλλην ως εναγόμενος πρέπει να επικαλεστεί κάποια μειονοτική ταυτότητα.

Αν είναι γυναίκα την ισότητα των δυο φύλων. Αν είναι ομοφυλόφιλος τον γενετήσιο προσανατολισμό του. Αν είναι Έλλην στο θρήσκευμα να υποστηρίξει την θρησκευτική του καταγωγή και την ανεξιθρησκεία. Αν είναι ηλικιωμένος να υποστηρίξει ότι ο ξένος τον διώκει διότι είναι ηλικιωμένος, κάτι που συνιστά ρατσισμό λόγω ηλικίας.

Ακόμη καλύτερα θα ήταν ο Έλλην να υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι είναι και αυτός λαθρομετανάστης που πήρε προσφάτως την ελληνική υπηκοότητα, οπότε είναι άδικο να τον κατηγορεί ο ξένος για ρατσισμό...Οι ναζωραίοι θα τον πιστέψουν. Έτσι και αλλιώς είναι διαλυμένοι και ηλίθιοι. Όλα τα χάφτουν.

Οι αντιθέσεις άσπρο-μαύρο ισχύουν για τους βλάκες, όχι για τους Έλληνες. Οι Έλληνες όχι μόνον δεν φοβούνται τις αντιθέσεις στους όρους αλλά τις δημιουργούν ώστε να παγιδεύουν τα μυαλά των εχθρών τους και να ωφελούν το Ελληνικό Έθνος. Καθορίζουμε το νοηματικό περιεχόμενο ενός όρου και συγχρόνως ερμηνεύουμε τί σημαίνει και ο αντίθετός του, έτσι ώστε να μην αφήνουμε στον εχθρό κανένα ιδεολογικό εξοπλισμό. Τον αρπάζουμε αμέσως.  

Μιλάμε για ρατσισμό και αντιρατσισμό. Και προτρέπουμε τους ξένους να μην είναι ρατσιστές κατά των Ελλήνων και τους Έλληνες να είναι αντιρατσιστές, δηλαδή να μην μισούν την Ελληνική Φυλή και να μην κάνουν διακρίσεις εις βάρος της. 

Ρατσισμός και αντιρατσισμός εννοούν τα ίδια πράγματα, υπέρ μας. Εμείς ορίζουμε τί σημαίνουν και προς τα που δείχνουν οι λέξεις, ποτέ ο εχθρός.

Διεθνισμός και εθνικισμός ως ιδεολογίες πρέπει να αποφέρουν καλά αποτελέσματα υπέρ του Ελληνικού Έθνους και καταστροφή για τα εχθρικά έθνη.

Πόλεμος και ειρήνη πρέπει να φέρνουν το ίδιο κακό αποτέλεσμα στις τάξεις του εχθρού. Πολεμάμε τον εχθρό και με το σύνθημα ειρήνη και με το σύνθημα πόλεμος. Άλλωστε ειρήνη είναι η συνέχεια του πολέμου με άλλα μέσα.

Ανοχή και μη ανοχή σημαίνουν για εμας το ίδιο πράγμα. Ανοχή υπέρ ημών, και συγχρόνως καμμία ανοχή στον εχθρό.

Ομοιογένεια και διαφοροποίηση σημαίνουν για εμάς το ίδιο πράγμα. Ομοιογένεια του Ελληνισμού και της Ελληνικής Φυλής δια της διαφοροποιήσεως, και διάλυση των εχθρικών πολιτισμών και φυλών δια της ισοπεδωτικής επιμειξίας.

Ανοικτά και κλειστά σύνορα σημαίνουν για εμάς το ίδιο πράγμα. Να ανοίξουν οι ξένοι τα σύνορά τους στους Έλληνες και να κλείσουν τα ελληνικά σύνορα για τους ξένους.

Ανεργία και εργασία σημαίνουν για εμάς το ίδιο πράγμα. Ανεργία για τους ξένους, εργασία για τους Έλληνες.

Ισότητα και ανισότητα σημαίνουν για εμάς το ίδιο πράγμα. Απλώς υπάρχει ισότητα και ανισότητα σε διαφορετικά στάδια, για διαφορετικές ομάδες, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Εμείς καθορίζουμε το κριτήριο ισότητος, ποτέ ο εχθρός.

Τα μισελληνικά χριστιανικά σκουλήκια θα έχουν την χαρά να τους πατήσουν οι μειονότητες και οι Έλληνες, ώστε να ξεράσουν το ανθελληνικό δηλητήριο. Το πρόβλημα που ίσως να τους παραξενέψει λίγο είναι ότι στην σφαγή τους θα λάβουν μέρος ισλαμιστές, αλβανοί, τούρκοι και άλλες μειονότητες που δεν καταλαβαίνουν από ανθρώπινα δικαιώματα, ούτε από αντιρατσιστικές πομφόλυγες.

Οι Έλληνες θα δουν με χαρά να σφάζωνται οι ναζωραίοι κατακτητές από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, διότι το αξίζουν. Οι ναζωραίοι το ζήτησαν.

Η εκδίκηση ανήκει στους Έλληνες. Ο θάνατος ανήκει στους μισέλληνες ναζωραίους κατακτητές.

Αυτή την στιγμή το μισελληνικό χριστιανικό ψευδοκράτος υποκινεί λαθρομετανάστες εισβολείς εναντίον Ελλήνων για να διαπράξουν δολοφονίες, βιασμούς, ληστείες. Και όχι μόνον αυτό αλλά τους βοηθούν, τους αποποινικοποιούν, τους χρηματοδοτούν, τους υπερασπίζουν.

Το ζήτημα είναι να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση. Οι Έλληνες με λύσσα και φανατισμό να παρακινούν, να βοηθούν, να χρηματοδοτούν, να υπερασπίζουν κάθε επίθεση λαθρομεταναστών εισβολέων κατά του ανθελληνικού χριστιανικού  ψευδοκράτους.

Πρέπει να παρακινούμε τους λαθρομετανάστες να δημιουργήσουν αυτόνομες κοινότητες και να επαναστατήσουν κατά του χριστιανικού ψευδοκράτους.

Η βασική μας τακτική, όποτε οι ναζωραίοι ψηφίζουν ένα νομοσχέδιο εναντίον των Ελλήνων, είναι να τραβάμε τις διατάξεις του νομοσχεδίου στα άκρα και να το μετατρέπουμε σε ανατρεπτικό της καθεστηκυίας τάξεως νομοσχέδιο.

Η κατάσταση είναι διττή. Από την μία μεριά δεν θέλουμε καμμία ανάμειξη με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους και από την άλλη οι λαθρομετανάστες αποτελούν τον πολιορκητικό κριό που θα γκρεμίσει το μισελληνικό ρωμέϊκο ψευδοκράτος. Ή το ρωμέϊκο ψευδοκράτος θα στρέψει τους ξένους εναντίον μας ή εμείς τους ξένους εναντίον του. Δεν υπάρχει μέση λύση.

Δυστυχώς οι Έλληνες πατριώτες δεν έχουν κατανοήσει ακόμη τον θετικό ρόλο που μπορούν να παίξουν οι αλλόφυλες και αλλόθρησκες μειονότητες στην Εθνική μας Επανάσταση. Δεν έχουν κατανοήσει οι Έλληνες τον θετικό ρόλο που μπορούν να παίξουν στην διάλυση και το γκρέμισμα της ανθελληνικής δικτατορίας που μας καταδυναστεύει. Οι Έλληνες πατριώτες έχουν πολλά να μάθουν από πολιτική και δη από επαναστατική πολιτική.

Οι λευκοί, ειδικά στις ΗΠΑ, αντιμετωπίζουν συντονισμένη ρατσιστική επίθεση από λατίνους, μαύρους και ασιάτες. Αντί να κάθωνται με σταυρωμένα τα χέρια και να δέχωνται ομαδικά πυρά, οι λευκοί πρέπει να διεγείρουν τις φυλετικές συγκρούσεις μεταξύ λατίνων, μαύρων και ασιατών. Μόνον έτσι θα γλυτώσουν.

Το ίδιο πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα. Οι Έλληνες πρέπει να διεγείρουν τις φυλετικές, εθνικές και θρησκευτικές συγκρούσεις μεταξύ μουσουλμάνων, ναζωραίων, αλβανών, βουλγάρων, ρουμάνων, τούρκων, κούρδων, μαύρων, ασιατών κλπ. Μόνον έτσι θα γλυτώσουν οι Έλληνες. Έχουν ιερό καθήκον ως προς τους Θεούς, την Πατρίδα και τους Προγόνους να το πράξουν.

Θα εξεγείρουμε τους λαθρομετανάστες. Θα τους αναγκάσουμε να συμμετάσχουν στην Εθνική Επανάσταση κατά του ανθελληνικού χριστιανικού ψευδοκράτους. Θα ανέβουμε στις πλάτες των για να αρπάξουμε την εξουσία από τα ανθελληνικά χριστιανικά γουρούνια που μας καταδυναστεύουν. Πρέπει να στρέψουμε την τυφλή επαναστατική δύναμη των λαθρομεταναστών εναντίον των ναζωραίων κυβερνώντων, αλλιώς θα υποστούμε την δική τους μισελληνική βία, με μοχλό τους λαθρομετανάστες.

Στην πραγματικότητα το ανθελληνικό χριστιανικό ψευδοκράτος εκμισθώνει τις μισελληνικές ρατσιστικές διώξεις, τους βιασμούς, την τρομοκρατία, τις ληστείες που θέλει να διαπράξει κατά Ελλήνων, σε μισθοφόρους που εισάγει από το εξωτερικό.

Πίσω από τα άπειρα εγκλήματα των λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων κρύβονται οι ναζωραίοι κατακτητές και η μισελληνική συμμορία που αποκαλούν «κράτος». Αυτούς θα τσακίσουμε. Θα εκμισθώσουμε μέρος του επαναστατικού βάρους και του επαναστατικού αίματος που πρέπει να χυθεί, στους λαθρομετανάστες.

Οι ναζωραίοι κατακτητές επειδή δεν μπορούν να βάλουν στρατιώτες και παρακρατικές συμμορίες να μας λυντσάρουν και να μας ληστέψουν, εκμισθώνουν το κακούργημά τους στους λαθρομετανάστες. Την λεηλασία την εκμισθώνουν σε ξένους. Το ίδιο θα κάνουν και οι Έλληνες. Θα εκμισθώσουν μέρος της σφαγής των ναζωραίων μισελλήνων σε ξένους μισθοφόρους.

Αυτά τα ανθρωπόμορφα χριστιανικά κτήνη ψηφίζουν υποκριτικά νόμους που λένε ότι όποιος βοηθά την τρομοκρατία, την υπερασπίζει, την χρηματοδοτεί, συνδέεται μαζί της κλπ, θα τον καταδιώξουν. Και το γελοίο είναι ότι για τους Έλληνες πολίτες δεν εξασφαλίζουν κάτι αντίστοιχο όταν αυτοί πέφτουν θύματα τρομοκρατίας από την συμμαχία χριστιανικού ψευδοκράτους και αλλοφύλων εισβολέων.

Εδώ τα πράγματα αλλάζουν. Οι ναζωραίοι αρνούνται ότι υπάρχει τρομοκρατία αλλοφύλων εισβολέων την οποία χρηματοδοτεί, υποστηρίζει και υπερασπίζει το ανθελληνικό τους ψευδοκράτος. Σε αυτή την περίπτωση το χριστιανικό ψευδοκράτος για να δικαιολογήσει τα εγκλήματά του, χρησιμοποιεί τις συνειρμικές αποθήκες περί αντιρατσισμού και όχι τα περί τρομοκρατίας.

Ότι κάνει ο Μπίν Λάντεν και η συμμορία του στις ΗΠΑ με εκμισθωμένους τρομοκράτες, το ίδιο κάνει και το ανθελληνικό χριστιανικό ψευδοκράτος κατά των Ελλήνων πολιτών. Τους κατατρομοκρατεί συνεργαζόμενο με αλλοφύλους μισθοφόρους εισβολείς. Υποστηρίζει και υποθάλπει την τρομοκρατία, τις δολοφονίες, τις ληστείες, τους βιασμούς κατά Ελλήνων. Ο αρχιτρομοκράτης και αρχισυνεργάτης αυτής της τρομοκρατίας είναι το μισελληνικό χριστιανικό ψευδοκράτος. 

Με την χρήση αλλοφύλων εισβολέων έχει επιβληθεί από την κατοχική χριστιανική κυβέρνηση η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά την δύση του Ηλίου, και όχι το αντίστροφο όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι ναζωραίοι, ότι δήθεν κάποιοι δήμαρχοι απηγόρευσαν την κυκλοφορία στους ξένους. Οι ναζωραίοι κατακτητές σε συνεργασία με τους αλλοφύλους εισβολείς απηγόρευσαν την κυκλοφορία στους Έλληνες.

Οι ναζωραίοι κατακτητές νόμιζαν ότι με το να εισάγουν εκατομμύρια αλλοφύλους εισβολείς θα τσάκιζαν τους Έλληνες εργάτες, την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνισμό. Οι ναζωραίοι κατακτητές νόμιζαν ότι οι Έλληνες θα σκύψουν το κεφάλι μπροστά στους νέους, ρατσιστικούς, μισελληνικούς διωγμούς.

Αλλά ήρθε η ώρα τους. Η ανερχομένη άμπωτις πλησιάζει. Το σύνθημα «Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης», ήδη το παπαγαλίζουν οι ηλίθιοι κυβερνώντες χωρίς να κατανοούν ότι στρέφεται εναντίον τους.

Μειονότητες αυτονομούνται, κυριαρχικά δικαιώματα παραδίδονται σε ξένους πολυεθνικούς σχηματισμούς, θέσεις στο ρωμέϊκο κυνοβούλιο δίδονται σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, και καθημερινώς οι ναζωραίοι υπουργοί υποβαθμίζονται σε υπαλλήλους νομαρχίας.

Και όλα αυτά τα θρασύτατα χριστιανικά υποκείμενα που μας παριστάνουν τους δυνατούς, δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να δέχωνται ραπίσματα από τον οποιοδήποτε δυνατό ανταγωνιστή τους.

Θάρρος Έλληνες. Εμπρός Έλληνες. Όλοι μαζί στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Ακόμη δεν είπαμε την τελευταία μας λέξη. Οι Αθάνατοι Πατρώοι Θεοί περιμένουν με ανυπομονησία να δοξάσουμε το όνομά Τους.

 

Ι. Χ. 

9η Ισταμένου μηνός Ανθεστηριώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα  

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα