:: ::

 
 
 

                 

                          Ο Απελευθερωτικός Αγών κατά του ισλάμ

 

Οι Έλληνες υποχρεούνται να μαθαίνουν από τα λάθη των αμερικανών στον πόλεμο κατά του ισλάμ. Η σημερινή αμερικανική ηγεσία είναι ανιστόρητη, δεν έχει γνώσεις ψυχοπολιτικής, ούτε γνώσεις θρησκευτικού και πολιτικού πολέμου. Η αμερικανική ηγεσία απέδειξε στο Βιετνάμ ότι δεν έχει την παραμικρή γνώση για το πώς να αντιμετωπίσει έναν ιδεολογικό και ψυχολογικό πόλεμο, πόσο μάλλον έναν θρησκευτικό.

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου «2001» η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εκδώσει κάποια κείμενα, τα οποία αποκαλεί στρατηγικής σημασίας, και στα οποία φαίνεται ότι δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει το ισλάμ. Μιλά για κακούς ισλαμιστές, αντιδιαστέλλοντάς τους από τους καλούς ισλαμιστές. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αντί να μιλά για απελευθερωτικό αγώνα όλων των χωρών που βρίσκονται κάτω από την ισλαμική δικτατορία προσπαθεί να προσεταιρισθεί τις ισλαμικές δικτατορίες. Νομίζει ότι έτσι θα περιορίσει το πεδίο των αντιδράσεων. Νομίζει ότι έτσι δεν θα εξοργίσει τους «καλούς» μουσουλμάνους. Η πολιτική της είναι βλακώδης. Δεν ακολούθησε τέτοια πολιτική με τον κομμουνισμό, και πολύ καλά έκανε. Θεώρησε τον κομμουνιστικό κόσμο κακό, στο σύνολό του. Δεν έκανε διακρίσεις σε κακό και καλό κομμουνιστικό κόσμο.

Ο ισλαμισμός θα πολεμηθεί στο σύνολό του. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε το λάθος των αμερικανών που δίνουν εθνική διάσταση στο ζήτημα της Τσετσενίας. Το ισλάμ όπως και ο κομμουνισμός, χρησιμοποιούν τα εθνικο-απελευθερωτικά κινήματα για να εξεγερθούν εναντίον του Δυτικού κόσμου. Μόλις όμως επικρατήσουν, επιβάλλουν αντεθνικές διεθνιστικές δικτατορίες τύπου ισλάμ και κομμουνισμός.

Αυτή την στιγμή στην Τσετσενία δεν διεξάγεται εθνικοαπελευθερωτικός αγών των Τσετσένων. Διεξάγεται αγών για το ποιό στρατόπεδο θα αποκτήσει την στρατιωτικο-πολιτική βάση που λέγεται Τσετσενία. Βλακωδώς ωρισμένοι αμερικανοί ηγέτες μιλούν για καταπιεστές Ρώσσους. Έτσι παραδίδουν την Τσετσενία στον έλεγχο του ισλαμικού διεθνιστικού στρατοπέδου.

Το ισλάμ αντιμετωπίζεται με ψυχοτεχνικά αντίμετρα, και όχι με ηλεκτρονικά συστήματα παρακολουθήσεως, με ανοησίες τύπου «Έσελον». Πρέπει να εξοντωθούν οι ιδέες και οι αξίες του ισλάμ. Αυτό θα γίνει με την εξόντωση των ισλαμικών ιδεών στην γέννησή τους και όχι όταν μετατραπούν σε απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις. Η υπηρεσία εθνικής ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ μετά την 11η Σεπτεμβρίου έχει τέτοιο όγκο πληροφοριών να επεξεργασθεί που αναγκάζεται να κάνει επιλογή καθώς δεν φθάνουν οι πηγές και το ανθρώπινο δυναμικό για να ελέγχει όλα τα μηνύματα. Ο τρομοκρατικός ιός του ισλάμ διαδίδεται ταχύτερα απ’ ότι οι αμερικανοί υποκλέπτουν τα μηνύματα των τρομοκρατών.

Οι αμερικανοί δεν μελετούν ιστορία, γι’ αυτό παθαίνουν ότι και η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Δεν μελετούν το πώς επικράτησε η συμμορία των ναζωραίων στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Τα αόρατα αεροπλάνα και οι έξυπνες βόμβες δεν αξίζουν τίποτε μπροστά σε ένα μικρό βιβλίο που λέγεται Κοράνιο. Τα διεθνιστικά πολιτικοστρατιωτικά κινήματα τύπου ισλάμ και χρισιτιανισμός διαθέτουν καλύτερο εξοπλισμό για μαζικές σφαγές απ’ ότι οι σύγχρονοι στρατοί.

Οι Έλληνες και η Δύση για να αντιμετωπίσουν το ισλάμ χρειάζονται ιστορικούς, κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, ανθρωπολόγους, φιλοσόφους, θεολόγους ως ανωτάτους πολεμικούς συμβούλους. Όλες οι ψυχροπολεμικές πανεπιστημιακές έδρες μελέτης του κομμουνισμού πρέπει να μετατραπούν σε έδρες μελέτης του ισλαμισμού.

Τα σύνορα του δυτικού κόσμου πρέπει να κλείσουν για τους μουσουλμάνους διότι αλλιώς δημιουργείται εσωτερικό προλεταριάτο, το οποίο αποτελεί την πρώτη ύλη για τρομοκρατικά κτυπήματα.

Η Ευρώπη δεν πρέπει να ψάχνει για εκρηκτικές ύλες και διασυνδέσεις τρομοκρατών, όπως κάνουν ανοήτως οι αμερικανοί στο έδαφός τους. Η Ευρώπη πρέπει να απελάσει όλους τους μουσουλμάνους ασχέτως ιδεολογίας και να απαγορευθεί η διάδοση ισλαμικών ιδεών.

Οι ΗΠΑ πολεμούν σε λάθος πεδίο μάχης με λάθος όπλα. Οι στρατηγοί τους ψάχνουν με το «Έσελον» να εντοπίσουν πληροφορίες για πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες ενώ το Αλ Τζαζίρα διοχετεύει τέτοιες πληροφορίες ελευθέρως. Τα ισλαμικά ΜΜΕ παρακινούν τον κόσμο σε τρομοκρατικές ενέργειες. Οι ΗΠΑ θα έπρεπε να βομβαρδίσουν το φερέφωνο του Μπιν Λάντεν, δηλαδή το Αλ Τζαζίρα και όχι το Αφγανιστάν.

Οι στρατηγοί των ΗΠΑ επιτρέπουν την ελευθέρα διάδοση ισλαμικών ιδεών, αλλά όχι τις ισλαμικές βόμβες! Τέτοια ανοησία. Αμερική και Ευρώπη επιτρέπουν την ελευθέρα διακίνηση καταστροφικών ισλαμικών ιδεών, πολιτιστικών προϊόντων και ανθρωπίνων φορέων ιδεών και μετά διαμαρτύρονται γιατί αυτές οι ιδέες μετατρέπονται σε ύλη-βομβιστική ενέργεια.

Οι ΗΠΑ αφήνουν τα μουσουλμανικά σχολεία να ποτίζουν με αντιαμερικανικό μίσος τα παιδιά και μετά περιμένουν πότε θα ζωστούν εκρηκτικά για να πάνε να σκοτώσουν και τότε να τους συλλάβουν. Οι μουσουλμάνοι προπαγανδιστές εργάζονται δεκαετίες για να δημιουργήσουν ανθρώπινες βόμβες και οι αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας περιμένουν με κάποιους πληροφοριοδότες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές να εντοπίσουν κάποιες από αυτές τις ανθρώπινες βόμβες. Ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα

Οι αμερικανοί ηγέτες δεν μετρούν τον ρυθμό προσηλυτισμού αμερικανών πολιτών στις ισλαμικές ιδέες. Δεν μετρούν το ισοζύγιο εισαγωγών-εξαγωγών πολιτιστικών προϊόντων. Δεν ενθαρρύνουν τις εξαγωγές τους σε πολιτιστικά προϊόντα προς το ισλάμ. Δεν ενδιαφέρονται αν το ισλάμ απαγορεύει την διείσδυση αμερικανών ιδεών στο ισλαμικό στρατόπεδο. Ούτε μετρούν την ταχύτητα κυκλοφορίας ισλαμικών ιδεών και τον χρόνο αφομοιώσεώς των από αμερικανούς πολίτες. Περιμένουν αδρανείς βλέποντας ισλαμικές ιδέες να ταξιδεύουν ελεύθερα για να εισχωρήσουν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό που θα τους φιλοξενήσει και μετά περιμένουν πότε θα μετατραπούν οι ιδέες σε ανθρώπινη βόμβα.

Εάν ένας τεράστιος εχθρικός στόλος κατευθυνόταν στις ΗΠΑ μαζί με πολλά αεροπλάνα τότε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και οι στρατηγοί θα έλεγαν: «Να κτυπήσουμε τα κέντρα ανεφοδιασμού και τα τάνκερ με πετρέλαιο». Όμως οι αμερικανοί στρατηγοί και ηγέτες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι θα πρέπει να κάνουν το ίδιο με τον ανθρώπινο στόλο, τον στρατό των ισλαμιστών. Πρέπει να τους κτυπήσουν στα κέντρα ψυχολογικού και ιδεολογικού ανεφοδιασμού, δηλαδή θρησκευτικά σχολεία, ΜΜΕ, ιερείς κτλ. Αντιθέτως επιτρέπουν βλακωδώς τον ανεφοδιασμό του ισλάμ σε ανθρώπινο δυναμικό, μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ.

Εάν ένας στρατηγός των ΗΠΑ πρότεινε τον ελεύθερο ανεφοδιασμό των κομμουνιστών ή των ναζί από τάνκερ και λιμάνια των ΗΠΑ θα τον έκλειναν στο τρελλοκομείο ή θα τον τουφέκιζαν. Τώρα όμως με πρόσχημα την πολυφωνία, τα ανθρώπινα δικαιώματα κλπ, οι ισλαμιστές εφοδιάζονται ελεύθερα με ανθρώπινο υλικό μέσα στις ΗΠΑ. .

Τα ίδια έπαθαν οι Έλληνες από τους ναζωραίους κατακτητές, τα ίδια και οι Ρωμαίοι. Επέτρεψαν τον ελεύθερο ψυχολογικό και ιδεολογικό ανεφοδιασμό των ναζωραίων ενώ αντιθέτως οι ναζωραίοι κατέστρεψαν τα δικά τους κέντρα ανεφοδιασμού (Ναοί, σχολές, θέατρα, βιβλιοθήκες, κτλ). Με στρατιωτικούς όρους καταλαβαίνει κανείς εύκολα το πρόβλημα, με πολιτιστικούς, θρησκευτικούς και ιδεολογικούς όρους κανείς. Οι αμερικανοί αντελήφθησαν σχετικά γρήγορα τον κίνδυνο από τον κομμουνισμό, όχι όμως και από το ισλάμ διότι εμφανίζεται με θρησκευτικό μανδύα, ενώ αποτελεί στρατιωτικο-πολιτικό, διεθνιστικό, φασιστικό κίνημα.

Πρέπει να σκοτώνουμε τις ιδέες του ισλάμ και όχι τους ανθρώπους που βρίσκονται υπόδουλοι στο ισλάμ. Να στραγγαλίζουμε, να βασανίζουμε τις ιδέες του εχθρού, και όχι τους ανθρώπους που έχει σκλαβώσει ο ισλαμικός εχθρός. Δεν χρειαζόμαστε αντιπυραυλική ομπρέλλα όπως αυτή που σχεδιάζουν οι αμερικανοί για να προστατεύσουν την πατρίδα τους από το ισλάμ, χρειαζόμαστε ιδεολογική ομπρέλλα που θα προστατεύει τον πολιτισμό μας.

Για να γκρεμιστεί η ισλαμική διεθνιστική δικτατορία πρέπει να φέρουμε στην επιφάνεια τις εθνικές, φυλετικές, ταξικές, πολιτιστικές, πολιτικές ταυτότητες και διαφορές των υποδούλων λαών υπό ισλαμική τυραννία. Να φέρουμε στην επιφάνεια τις προ-ισλαμικές πολυθεϊστικές θρησκείες αυτών των λαών.

Ο αφανισμός του ισλάμ από προσώπου γης γίνεται με την δημιουργία πολλών ισλαμικών αιρέσεων, με την αντιδιαστολή Αλλάχ και ισλαμιστών. Το Κοράνιο επανασυγγράφεται σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα. Η υποκίνηση εμφυλίων πολέμων,  λεηλασιών, σφαγών, βιασμών, εμπρησμών, κλοπών κατά των ισλαμιστών τυράννων τούς έφερε στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Όταν συναθροιστούν και ευθυγραμμιστούν όλα τα πολεμικά ένστικτα των ελευθέρων ανθρώπων θα γκρεμιστεί η ισλαμική τυραννία.

Αυτή την στιγμή οι ΗΠΑ πολεμούν μέσω των κρατικών υπηρεσιών τους κατά της θανατηφόρου αιρέσεως του ισλάμ, ενώ οι ισλαμιστές στρατολογούν συνεχώς από την λαϊκή βάση διαφόρων χωρών ανά τον κόσμο όποιον θέλει να σφάξει και να λεηλατήσει. Δεν πρέπει τα εγκληματικά κίνητρα των ισλαμιστών τυράννων να υπερτερούν των πολεμικών κινήτρων των ελευθέρων ανθρώπων.  

Οι ελεύθεροι άνθρωποι πρέπει να στρατολογούν μουτζαχεντίν κατά της Αλ Κάιντα και άλλων ισλαμικών συμμοριών. Μόνον έτσι θα παραλύσουν αυτές οι συμμορίες και θα τους κυριεύσει ο τρόμος. Αν οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν συναθροίσουν τα πολεμικά ένστικτα της ανθρωπότητος κατά της αιρέσεως του ισλάμ θα τα συναθροίσει τα ισλάμ κατά της ανθρωπότητος.

Οι ελεύθεροι άνθρωποι με τα ειρηνικά τους στρατεύματα πρέπει να απελευθερώσουν το Ιράκ από τα ισλαμικά στρατεύματα κατοχής. Όλη η ανθρωπότητα υποστηρίζει τους καταπιεζομένους ιρακινούς. Πρέπει να συνεχιστούν οι επιθέσεις κατά των ισλαμικών δυνάμεων κατοχής στο Ιράκ ώστε όλος ο κόσμος να μάθει ότι η τρομοκρατία απέτυχε.

Ο Ιερός Πόλεμος κατά του ισλαμικού σκότους στο Ιράκ συνεχίζεται ανηλεής. Είναι ένας Ιερός Πόλεμος κατά της αδικίας, κατά του ψεύδους. Οι Θεοί ευλογούν όλους τους Ιερούς Πολεμιστές, όλους τους μουτζαχεντίν που θα θυσιαστούν για να αφανίσουν το φασιστικό ισλάμ. Ο ισλαμισμός είναι ένα φασιστικό πολιτικό κόμμα, για το οποίο οι Αθάνατοι Θεοί ώρισαν την αμείλικτη καταστροφή του.

Δυστυχώς η αμερικανική ηγεσία διαπράττει το ίδιο λάθος όπως και με τους ιάπωνες. Ενώ οι αμερικανοί κρατούν την αγορά τους ανοικτή στα ιαπωνικά προϊόντα, οι ιάπωνες κρατούν κλειστή την αγορά τους στα αμερικανικά προϊόντα. Το ίδιο γίνεται και με τους ισλαμιστές. Κρατούν κλειστά τα σύνορά τους στα αμερικανικά πολιτιστικά προϊόντα ενώ οι αμερικανοί είναι ορθάνοικτοι στα ισλαμικά ιδεολογικά προϊόντα.

Αλλά έτσι ακριβώς καταστράφηκε η Ελλάς από τα ιδεολογικά προϊόντα της ανατολής. Η ανατολή προωθούσε ελεύθερα στην Ελλάδα τις ιδέες της ενώ οι Έλληνες δεν προωθούσαν στην ανατολή τα ιδεολογικά τους προϊόντα. Το ιδεολογικό εμπορικό ισοζύγιο είναι αρνητικό για την Ελλάδα. Πλημμύρισε με ανατολικές δοξασίες ενώ συγχρόνως δεν έκανε εξαγωγές της Ελληνικής Κοσμοαντιλήψεως. Μοιραία η ελληνική αγορά κατακλύσθηκε και στην συνέχεια αιχμαλωτίσθηκε από τα ιδεολογικά προϊόντα της ανατολής.

Αυτή η αναλογία στο εμπόριο αγαθών ΗΠΑ-Ιαπωνίας εμφανίζεται και στο εμπόριο ιδεών ΗΠΑ-ισλάμ. Ενώ οι αμερικανοί παρέχουν ελεύθερα το δικαίωμα στους πολίτες τους να προσηλυτιστούν στο ισλάμ, το αντίστροφο δεν ισχύει. Γι’ αυτό αν οι ΗΠΑ συνεχίσουν τον μονομερή σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα θα καταστραφούν όπως καταστράφηκε η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία από τους ναζωραίους.

Και η καταστροφή θα είναι πιό γρήγορη εφ’ όσον έρχονται μαζικά από την ανατολή άνθρωποι και ιδέες διαπερνώντας την Δύση, χωρίς αντίστοιχη δράση των Δυτικών σε μεταφορά ανθρώπων και ιδεών προς ανατολάς.

Υπάρχει ένας βασικός Νόμος: Αν κάνεις προσηλυτισμό αυξάνουν οι πιστοί σου, αν όχι, πεθαίνεις από τον προσηλυτισμό των εχθρών σου. Αυτόν τον Ιερό Νόμο καταπάτησαν οι ΗΠΑ και η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Ακόμη και σήμερα ωρισμένοι Έλληνες δεν αναγνωρίζουν ότι υπάρχει μία αγορά ιδεών με καταναλωτές τους Έλληνες πολίτες, ότι υπάρχουν πάρα πολλές εταιρίες παραγωγής και διανομής ιδεών για μαζική κατανάλωση. Ωρισμένοι Έλληνες έχουν μείνει στην αυτοσυντηρούμενη οικονομία όπου ο παραγωγός, π.χ. ο γεωργός, παράγει για τον εαυτό του ή μόνον για την οικογένειά του. Όχι για να πωλήσει σε τρίτους.

Αυτοί οι Έλληνες έχουν μείνει στην απηρχαιωμένη παραγωγή ιδεών. Ενώ εδώ και πολλούς αιώνες κυριαρχούν οι πολυεθνικές εταιρίες παραγωγής και διακινήσεως ιδεών με θυγατρικές σε όλον τον κόσμο(χριστιανισμός, ισλάμ), οι οποίες ανταγωνίζονται για το μερίδιό τους στην παγκόσμια αγορά. Μόνον ωρισμένοι ανόητοι Έλληνες δεν θέλουν να προωθήσουμε τα ιδεολογικά μας προϊόντα μας σε ξένες χώρες αλλά ούτε και στο εσωτερικό!

Δηλαδή, λένε αυτοί οι ανόητοι, ότι ο Ελληνισμός δεν πρέπει να πωλεί τα ιδεολογικά του προϊόντα σε ξένους για να μην γίνουμε όπως οι χριστιανοί και οι ισλαμιστές. Φυσικά δεν τους απασχολεί αν η Ελληνική Κοσμοαντίληψη αφανιστεί μία ημέρα λόγω ελλείψεως εξαγωγών, καθώς οι ξένες διεθνιστικές πολυεθνικές εταιρίες θα έχουν κατακλύσει την ελληνική αγορά ιδεών με τα ανθελληνικά ιδεολογικά προϊόντα τους.

Η αγορά ιδεών φέρνει τους καταναλωτές σε επαφή με νέα ιδεολογικά προϊόντα, τα οποία είναι φθηνά, προωθούνται με σύγχρονες μορφές μάρκετινγκ, ενώ κάποιοι ανόητοι «ελληνοκεντρικοί» λένε ότι δεν θέλουν εμπορευματοποίηση των Ελληνικών ιδεών.

Η πάλη ιδεών στις ψυχές των ανθρώπων ομοιάζει με τον ανταγωνισμό υλικών προϊόντων στην αγορά αγαθών, όπου επιβάλλονται μονοπώλια ιδιωτικά και κρατικά. Όποιος κάνει τις περισσότερες πωλήσεις επικρατεί και τότε ο αντίπαλος απομακρύνεται από την αγορά αγαθών. Στην περίπτωση της αγοράς ιδεών ο ανταγωνιστής εξοντώνεται φυσικώς και μεταφορικώς.

Ο Ελληνισμός δεν έχει περιθώρια συρρικνώσεως των ιδεολογικών του συνόρων. Αντιθέτως πρέπει να επεκτείνει την ιδεολογία του παγκοσμίως. Αλλιώς θα πέσει θύμα, για μία ακόμη φορά, του διεθνιστικού, ανθελληνικού, φασιστικού ισλάμ.

 

Ερυσιστράτη

8η Ισταμένου μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα