:: ::

 
 
 

 

    Η αποκάλυψη της ισλαμικής υποκρισίας από Άραβες διανοουμένους

 

Πολλοί Άραβες διανοούμενοι καταγγέλλουν διαρκώς την υποκρισία των μουλάδων, και δίνουν σκληρό αγώνα για να μην περιπέσουν οι χώρες τους στην ισλαμική θεοκρατία.

Ενώ τα Δυτικά μέσα μαζικής ενημερώσεως αναφερόμενα στις εξεγέρσεις στην Γαλλία μίλαγαν για «νέους μετανάστες» δήθεν αποκλεισμένους από την κοινωνία, οι οποίοι εξεγέρθηκαν λόγω φτώχειας, οι Αραβικές εφημερίδες μιλούσαν για νεαρούς φανατικούς μουσουλμάνους που εξέφραζαν το μίσος τους κατά της Δύσεως.

Άραβες διανοούμενοι κατήγγειλαν το ψεύδος που διαδίδουν οι μουλάδες ότι το ισλάμ απαγορεύει τον θάνατο αθώων. Αυτό που αποκρύπτουν οι μουλάδες, είναι ότι για το ισλάμ ουδείς «άπιστος» είναι αθώος. Όλοι οι μη μουσουλμάνοι αξίζουν να πεθάνουν αν δεν υποκύψουν στο ισλάμ, διδάσκει η σαρία-ο ισλαμικός νόμος.

Το ίδιο ισχύει και για το ψεύδος ότι το ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης. Ναι, λένε οι μουλάδες είμαστε η θρησκεία της ειρήνης, αλλά αφού πρώτα όλος ο πλανήτης έχει υποταχθεί στο ισλάμ. Μόνο τότε θα υπάρξει ειρήνη, μέχρι τότε θα υπάρχει πόλεμος.

Οι μουλάδες που κατοικούν στην Δύση δεν αντιμετωπίζουν τις ίδιες διώξεις που αντιμετωπίζουν οι μη μουσουλμάνοι στις μουσουλμανικές χώρες. Εκεί δεν ισχύει το δόγμα του πολυπολιτισμού. Αυτό το μονόπλευρο δόγμα, ισχύει μόνον από τους Δυτικούς προς τους ισλαμιστές, ουδείς ιμάμης έχει δηλώσει ποτέ ότι αποδέχεται το δόγμα του πολυπολιτισμού μέσα στις χώρες που κυριαρχεί το ισλάμ.

Πολλοί Άραβες διανοούμενοι καταγγέλλουν στον Τύπο ότι η δυσανεξία των μουλάδων(θρησκευτικές εντολές να κτυπούν τις γυναίκες, ατιμωρησία βιασμών, απόκρυψη του προσώπου, καταδίωξη μη-μουσουλμάνων, τρομοκρατία), δεν επιτρέπεται να αντιμετωπίζεται με τόση επιείκεια από τον Αραβικό κόσμο.

Η πολιτική του κατευνασμού προς τους μουλάδες δεν αποδίδει καρπούς. Αντιθέτως τους αποθρασύνει στο να διαπράττουν πιό στυγερά εγκλήματα. Η πολιτική του κατευνασμού δεν αποτρέπει την αιματοχυσία, απλώς την μεταφέρει στις μελλοντικές γενεές με πιό μεγάλο κόστος σε ανθρώπινες ζωές.

Δυστυχώς αρκετοί Δυτικοί ηγέτες αντί να ακούν την αλήθεια που αποκαλύπτουν για το ισλάμ οι Άραβες διανοούμενοι, ξαναγράφουν την ιστορία του ισλάμ ως δήθεν ειρηνική θρησκεία, για να ταιριάξει με τις δυτικές προκαταλήψεις περί «ανοχής στον διαφορετικό». Ασχέτως αν αυτός ο «διαφορετικός» θέλει να αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα.

Ενώ αρκετές Αραβικές κυβερνήσεις έχουν κατηγορήσει την Αλ Κάϊντα και όμοιες τρομοκρατικές οργανώσεις, ότι το Παλαιστινιακό ζήτημα αποτελεί πρόσχημα και όχι βαθύτερη αιτία για τον ισλαμικό ιμπεριαλισμό και την ισλαμική τρομοκρατία, αρκετοί εθνικιστές και σοσιαλιστές στην Δύση κατηγορούν το Ισραήλ και τις ΗΠΑ ως τα βαθύτερα αίτια της ισλαμικής τρομοκρατίας, την οποία καθαγιάζουν στον βωμό της «Εθνικής Αντίστασης».

Η εγκληματική επιείκεια και η λαθρομετανάστευση λειτουργούν υπέρ της ισλαμικής δικτατορίας. Η Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν φτάσει στο κωμικοτραγικό σημείο να καταδιώκουν ολιγάριθμες ομάδες κομμουνιστών, νεοναζί, εθνικιστών αλλά να νομιμοποιούν ομάδες φανατικών ισλαμιστών. Μέχρι στιγμής σε Ανατολική και Δυτική Ευρώπη, αναλόγως πολιτικών συνθηκών, έχουν τεθεί εκτός νόμου ομάδες ναζιστών και κομμουνιστών αλλά δεν έχει τεθεί εκτός νόμου καμμία ισλαμική οργάνωση.

Χαρακτηριστικό της ιδεολογικής συγχύσεως που επικρατεί στην Δύση και ιδίως στις τάξεις της Αριστεράς, είναι ότι επί δεκαετίες αγωνιζόταν για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο πλευρό των ομοφυλοφίλων, των φεμινιστριών και άλλων μειονοτήτων. Συγκρούστηκε σφοδρώς με τους «ξαναγεννημένους» χριστιανούς στις ΗΠΑ αποκαλώντας τους συντηρητικούς και ακραίους. Αλλά ήταν αυτή, η αριστερή πολιτική πτέρυγα που υπεστήριξε με θέρμη τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες και την πολιτική του πολυπολιτισμού και της ανοχής προς το ισλάμ, παρά το ότι το ισλάμ θέλει να καταργήσει τα δικαιώματα των γυναικών. Και όχι απλώς να απαγορεύσει τους γάμους ομοφυλοφίλων, αλλά να τους στέλνει στο εκτελεστικό απόσπασμα. Έτσι οι αριστεροί διανοούμενοι βρέθηκαν να υποστηρίζουν μέσω ισλάμ, τις ιδέες που καταπολεμούν στις Δυτικές κοινωνίες.

Τί είδους απελευθέρωση των γυναικών υποστηρίζουν οι αριστεροί διανοούμενοι όταν αγωνίζονται για το «δικαίωμα» των γυναικών να φορούν μπούργκα;  

Και τί είδους υποστήριξη είναι αυτή των αριστερών προς το ισλάμ όταν τα πρώτα θύματα της χομεϊνικής «επαναστάσεως» στο ιράν ήταν οι σοσιαλιστές και οι κομμουνιστές; Και παντού όπου επικράτησε ισλαμικό θεοκρατικό καθεστώς οι σοσιαλιστές και οι κομμουνιστές κατέληξαν στο εκτελεστικό απόσπασμα.  

Και μετά τόσα λάθη παρουσιάζονται κάποιοι αφελείς Δυτικοί διανοούμενοι και αναρωτιούνται: «Γιατί μισούν τόσο πολύ τον πολιτισμό μας οι ισλαμιστές;». Δεν υπάρχει πιό ανόητη φιλοσοφική στάση από αυτή. Οι Δυτικοί διανοούμενοι αργά συνειδητοποίησαν ότι η διάδοση αντιευρωπαϊκών ιδεών έχει σοβαρές συνέπειες.

Όταν επί δεκαετίες από τα σχολεία, τις τηλεοράσεις, τα πανεπιστήμια οι νέες γενεές Ευρωπαίων και Αμερικανών διδάσκονται ότι ο Δυτικός Πολιτισμός είναι διεφθαρμένος, άδικος, ρατσιστικός, άπληστος και ότι κτίσθηκε πάνω στην σκλαβιά και στον ιδρώτα των αποικιών, τότε δεν είναι καθόλου παράξενο να μας μισούν οι άλλοι. Όταν διδάσκεις τέτοιες ανοησίες στον κόσμο, επί τόσες δεκαετίες, τότε κάποιος θα βρεθεί να τις πιστέψει. Και τις πίστεψαν οι ισλαμιστές. 

Αν εμείς οι Ευρωπαίοι μισούμε τόσο πολύ τον εαυτό μας, αν θεωρούμε ότι ο Δυτικός Πολιτισμός είναι ρατσιστικός, τότε γιατί να μην μας μισούν οι ισλαμιστές; Αν ως Ευρωπαίοι απεχθανόμαστε τόσο πολύ τον Δυτικό Πολιτισμό και διατυμπανίζουμε συνεχώς «αντιρατσιστικές» κορώνες, γιατί να τον σεβαστούν οι μουσουλμάνοι; Όταν διδάσκουμε τα παιδιά μας ότι οι Πρόγονοί μας ήταν ρατσιστές, τότε γιατί να σεβαστούν τους Προγόνους μας οι μουσουλμάνοι; Όταν κάποιος δεν έχει αυτοσεβασμό, γιατί να τον σέβωνται οι άλλοι;

Οι Δυτικοί διανοούμενοι αντί να μαθαίνουν από τον αγώνα των Αράβων διανοουμένων κατά του ισλαμικού φονταμενταλισμού, νόμιζαν ότι με κούφια συνθήματα περί ελευθερίας και δημοκρατίας, όλοι οι λαοί θα έπαιζαν σαν μικρά παιδιά με πολυπολιτιστικά παιχνίδια σε πολυπολιτιστικές παιχνιδουπόλεις.

Αλλά οι βάρβαροι από τον καιρό του Δαρείου, του Αττίλα και του Τζέγκινς Χαν έχουν άλλη άποψη. Εισβάλλουν στην Ευρώπη και δεν αφήνουν τίποτε όρθιο.

Το ισλάμ δεν θα μπορούσε να κάνει κακό στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ αν δεν είχε την αμέριστη συμπαράσταση ωρισμένων Δυτικών διανοουμένων που πάσχουν από πνευματικές αγκυλώσεις και αντιευρωπαϊκά συμπλέγματα. Απορρίπτουν τα δαρβινικά δόγματα περί επιβιώσεως του ισχυροτέρου, αλλά είναι υποχρεωμένοι εκ της πραγματικότητος να αποδεχτούν την επιβίωση του έχοντος εμπιστοσύνη και σεβασμό στον εαυτό του. Χωρίς σεβασμό και εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ο Δυτικός Πολιτισμός δεν θα επιβιώσει.

Ωρισμένοι όψιμοι απολογητές του Δυτικού Πολιτισμού άρχισαν να διαμαρτύρωνται κατά του ισλάμ, ότι καταστρέφει την Ευρώπη και τον Πολιτισμό της εκ των ένδον. Η αλήθεια είναι ότι το ισλάμ δεν μπορεί να το κάνει αυτό, όσο και αν προσπαθήσει. Άλλωστε δεν χρειάζεται. Αυτό το καταστροφικό έργο το έχουν αναλάβει οι «προοδευτικοί» διανοούμενοι της Δύσεως. Έχουν αποδειχτεί πιό ευέλικτοι από τους ισλαμιστές στην καταστροφή της Ευρώπης. Προσπαθούν να πείσουν Ευρωπαίους και Αμερικανούς να καλωσορίσουν τον αφανισμό τους από τους μουσουλμάνους ιμπεριαλιστές.

Ό,τι ακριβώς οι «προοδευτικοί» διανοούμενοι ζητούν να μην κάνουν οι Ευρωπαίοι στους λαθρομετανάστες, το κάνουν αυτοί στον Δυτικό Πολιτισμό. Τον μετατρέπουν σε αποδιοπομπαίο τράγο και εξωθούν όλους τους μη ευρωπαϊκούς λαούς να επιρρίπτουν όλα τα προβλήματά τους στον Δυτικό Πολιτισμό.

Οι «προοδευτικοί» ακαδημαϊκοί διαστρέβλωσαν την Ιστορία. Διδάσκουν ότι ο Δυτικός ιμπεριαλισμός κατέστρεψε τους κακόμοιρους μουσουλμάνους, ασιάτες και αφρικανούς και τώρα κατά κάποιο τρόπο πρέπει να τους αποζημιώσουμε(δια του αφανισμού μας;).

Απ’ ό,τι φαίνεται για τους «προοδευτικούς» διανοουμένους η Ευρωπαϊκή Ιστορία πρέπει να ξεκινά γύρω στα 1800 σύμφωνα με το χριστιανικό ημερολόγιο. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι αποσιωπάται ο περσικός, μογγολικός, οθωμανικός και αραβικός ιμπεριαλισμός. Όλοι αυτοί οι λαοί εισέβαλαν, υποδούλωσαν και κατέσφαξαν τους Ευρωπαίους επί αιώνες, πολύ πριν οι Ευρωπαίοι ενδυναμώσουν και αποτινάξουν τους κατακτητές. Στην ουσία ο Δυτικός ιμπεριαλισμός ήταν μία τιμωρία των στυγερών εγκλημάτων που διέπραξαν οι Τούρκοι, οι Μογγόλοι, οι Άραβες, οι Πέρσες κατά της Ευρώπης.

Γιατί οι «προοδευτικοί» διανοούμενοι δεν αποκαλούν ρατσιστές, ιμπεριαλιστές και δουλεμπόρους, όλους αυτούς τους λαούς όταν εισέβαλαν και υποδούλωσαν Ευρωπαϊκά εδάφη; Γιατί να είναι κακός και ρατσιστικός ο ευρωπαϊκός ιμπεριαλισμός, και δεν είναι κακός και ρατσιστικός ο αραβο-ισλαμικός ή ο τουρκικός ή ο περσικός ή ο μογγολικός ιμπεριαλισμός;

Οι «προοδευτικοί» διανοούμενοι πρέπει να αλλάξουν ταμπέλα και να αυτοαποκαλούνται αντι-ευρωπαίοι ρατσιστές ή καλύτερα γιουσουφάκια των ισλαμιστών ιμπεριαλιστών. Οι «προοδευτικοί» διανοούμενοι της Δύσεως δεν έφεραν καμμία πρόοδο στην Δύση. Αντιθέτως έφεραν οπισθοδρόμηση. Δημιούργησαν το απαραίτητο ιδεολογικό κενό για να το καλύψει το ισλάμ. Με τις αντιευρωπαϊκές  θεωρίες τους, δημιούργησαν δημογραφικό και πολιτιστικό κενό, που το καλύπτουν οι ισλαμιστές αποικιοκράτες.

Οι «προοδευτικοί» διανοούμενοι δεν είναι κατά της αποικιοκρατίας, παρά τις υποκριτικές τους δηλώσεις. Είναι υπέρ της ισλαμικής αποικιοκρατίας, και αυτό αποδεικνύεται από το ότι τόσα χρόνια κατηγορούν τους Ευρωπαίους για την δυστυχία που μαστίζει την Αφρική, ενώ αποσιωπούν τελείως την αραβο-ισλαμική κατοχή πολλών Αφρικανικών εδαφών. Κατηγορούν τους Ευρωπαίους για τα σκλαβοπάζαρα των μαύρων, αλλά αποσιωπούν τελείως ότι ο αραβο-ισλαμικός ιμπεριαλισμός μετέτρεψε σε σκλάβους εκατομμύρια μαύρων, και μάλιστα με θρησκευτική εντολή. Και η σκλαβιά των μαύρων από το ισλάμ συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.

Ενώ οι Ευρωπαίοι έχουν εγκαταλείψει τα εδάφη της Αφρικής, εδώ και δεκαετίες, οι «προοδευτικοί» συνεχίζουν να αναπαράγουν αντιευρωπαϊκά ιδεολογήματα ότι δήθεν οι Ευρωπαίοι φταίνε για την Αφρικανική δυστυχία χωρίς ποτέ να αναφέρουν την ισλαμική κατοχή και τους δεκάδες εμφυλίους που μαστίζουν την Αφρικανική ήπειρο εξ αιτίας του θρησκευτικού-κατακτητικού πολέμου που έχει εξαπολύσει το ισλάμ, με εκατομμύρια Αφρικανών θυμάτων. Για όλα αυτά τα εγκλήματα του ισλάμ οι «προοδευτικοί» της Δύσεως δεν λένε κουβέντα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της νοητικής τους ανεπάρκειας είναι η άποψη που πέρασαν στα Δυτικά μέσα ενημερώσεως σχετικά με την βομβιστική επίθεση μουσουλμάνων τρομοκρατών σε τραίνα στην Μαδρίτη. Έσπευσαν στην κυριολεξία να αναπαράγουν την ισλαμική προπαγάνδα ότι δήθεν επρόκειτο για αντίποινα των μουσουλμάνων εξ αιτίας των ισπανικών στρατευμάτων στο Ιράκ. Αλλά κανένα δυτικό μέσο ενημερώσεως δεν ανέφερε το τί είπαν οι μουλάδες για την τρομοκρατική ενέργεια. Ότι πρόκειται για πόλεμο επανακτήσεως της Ιβηρικής χερσονήσου, όπως είχαν κάνει οι μουσουλμάνοι τον 8ο αιώνα, σύμφωνα με το χριστιανικό ημερολόγιο.

Είναι όντως παράδοξο το ότι όταν γίνεται μία ισλαμική τρομοκρατική ενέργεια οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί πολίτες δεν μαθαίνουν πώς αιτιολογούν οι μουλάδες αυτή την ενέργεια, αλλά πώς την αιτιολογούν οι «προοδευτικοί» διανοούμενοι της Δύσεως. Ενώ οι «προοδευτικοί» διανοούμενοι μιλάνε για καταπιεσμένους μουσουλμάνους που αντιδρούν κατά του Δυτικού ιμπεριαλισμού, οι μουλάδες λένε ότι η Ευρώπη και η Αμερική είναι ισλαμικά εδάφη, υπό την κατοχή «απίστων», τα οποία πρέπει να «απελευθερωθούν».

Οι «προοδευτικοί» διανοούμενοι αποδεδειγμένα συγκαλύπτουν την πιό μαύρη αντίδραση που γνώρισε η Ευρωπαϊκή ιστορία μετά τον χριστιανισμό. Οι «προοδευτικοί» διανοούμενοι αποδεδειγμένα προωθούν τον πιό σκληρό, αιμοσταγή και θεοκρατικό ιμπεριαλισμό, τον ισλαμικό ιμπεριαλισμό.

Οι υποκριτικές κραυγές των «προοδευτικών» κατά του Ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού είναι προπέτασμα καπνού για να επιβάλλουν τον ισλαμικό ιμπεριαλισμό στους λαούς του κόσμου. Τα κροκοδειλίσια δάκρυα των «προοδευτικών» κατά του ευρωπαϊκού ρατσισμού είναι το φύλλο συκής που καλύπτει την ιδεολογική τους γύμνια όταν ενισχύουν ξεδιάντροπα τον ισλαμικό ρατσισμό κατά των Αφρικανών, των Ευρωπαίων, των Ασιατών, των Αμερικανών.

Κατά παράδοξο τρόπο οι «προοδευτικοί» διανοούμενοι ορμώμενοι από αντιαμερικανικό και αντιεβραϊκό μένος υποστηρίζουν το ισλάμ με το πρόσχημα της λαϊκής αντιστάσεως στην παγκοσμιοποίηση, αλλά αποσιωπούν τελείως την λαϊκή αντίσταση των Ινδών κατά του ισλαμικού ιμπεριαλισμού. Ποτέ δεν έχουν καταδικάσει τα εκατομμύρια εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι ισλαμιστές στην Ινδία και την Αφρική.

Ας σημειωθεί ότι οι μέχρι τώρα ουδέτεροι Ρώσσοι και Κινέζοι, άρχισαν να παίρνουν σκληρά μέτρα εναντίον των ισλαμιστών, ενώ μέχρι τώρα τους υποστήριζαν σιωπηλώς επειδή οι ισλαμιστές στρεφόντουσαν κατά των Αμερικανών.

Τα «ανοικτά σύνορα» και ο «πολυπολιτισμός» είναι ένα μονόπλευρο δόγμα των «προοδευτικών» που έχουν μετατραπεί σε πνευματικούς σκλάβους του ισλάμ. Οι μουλάδες αισθανόμενοι την πνευματική δυσωδία των «προοδευτικών» διανοουμένων της Δύσεως δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο να απαιτούν ανοικτά σύνορα για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, και την ίδια στιγμή να κλείνουν τα σύνορά τους στους Ασιάτες και στους Αφρικανούς μετανάστες. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο να απαιτούν αντιρατσιστικές πολιτικές στην Δύση, και την ίδια στιγμή να επιβάλλουν τον πιό στυγνό ρατσισμό εναντίον οιουδήποτε διαφορετικού στα εδάφη που ελέγχει το ισλάμ.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι μία τυφλή πίστη αντιμετωπίζεται με μία άλλη τυφλή πίστη. Και ένα ιμπεριαλιστικό δόγμα αντιμετωπίζεται μόνο με ένα άλλο ιμπεριαλιστικό δόγμα. Οι μουλάδες δεν πρόκειται να συγκινηθούν από την υποχωρητική και κατευναστική πολιτική της Δύσεως. Γρήγορα θα το καταλάβουν και οι «προοδευτικοί» της Δύσεως και θα διακόψουν την οπισθοδρομική, φιλο-ισλαμική, αντιευρωπαϊκή τους πολιτική.

Μόλις οι μουλάδες αρχίσουν να κακοποιούν ευρωπαίες γυναίκες, να δολοφονούν ευρωπαίους ομοφυλοφίλους, να εκτοπίζουν από την πολιτική σκηνή την ευρωπαϊκή «προοδευτική» Αριστερά, τότε οι «προοδευτικοί» έχοντας χάσει κάθε έρεισμα στην κοινή γνώμη θα διακόψουν την φιλο-ισλαμική πολιτική τους.     

 

Θεαγένης

1η Ισταμένου μηνός Γαμηλιώνος, έτους 2783 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα