:: ::

 
 
 

                               

                                 Το Ιρλανδικό ζήτημα

 

Η Αγγλική πολιτική ηγεσία αποδεικνύει την αδυναμία της καθημερινώς. Εδώ και δεκαετίες στέλνει Αγγλικές ειδικές δυνάμεις εναντίον Ιρλανδών εθνικιστών ενώ συγχρόνως δεν μπορεί να σταματήσει την εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων στην Αγγλία.

Η Αγγλική ηγεσία θεωρεί ένα μικρό κομμάτι της Ιρλανδίας τόσο στρατηγικής σημασίας ώστε να απασχολεί χιλιάδες άτομα από τα σώματα ασφαλείας με την εξολόθρευση των Ιρλανδών πατριωτών και εθνικιστών. Και όμως η Αγγλία δεν κινδυνεύει από τους Ιρλανδούς. Κινδυνεύει από τα εκατομμύρια των εισβολέων από την Αφρική και την Ασία και τις μεταδοτικές ασθένειες που φέρουν μαζί τους. 

 Τα ίδια έκανε η Αγγλική ηγεσία επί Θάτσερ όταν έστελνε στρατεύματα στα Φώκλαντ ενώ συγχρόνως η ίδια ηγεσία παρέδιδε την εθνική της κυριαρχία στο αντιευρωπαϊκό δεσποτικό κράτος των Βρυξελλών.

Μα δεν είναι ντροπή, δεν είναι γελοίο να στέλνεις στο άλλο ημισφαίριο του κόσμου στρατεύματα, για να υπερασπίσεις το Αγγλικό γόητρο και την ίδια στιγμή να απογυμνώνεσαι από όλα τα κυριαρχικά σου δικαιώματα και να τα παραχωρείς αμαχητί στην αντιευρωπαϊκή ένωση των Βρυξελλών;!  

Η Αγγλική κυβέρνηση προσπαθεί να ελέγξει το Μπέλφαστ ενώ συγχρόνως δεν μπορεί να ελέγξει το Λονδίνο, το οποίο σε λίγα χρόνια θα ανήκει σε Αφρικανούς, Ασιάτες και Άραβες.

Η Θάτσερ κτύπαγε με λύσσα τους Άγγλους εργάτες-ανθρακωρύχους ενώ δεν είχε το σθένος να τα βάλει με τους Ιάπωνες αυτοκινητοβιομήχανους. Δεν μπορούσε να κηρύξει εμπορικό πόλεμο στην Ασία αλλά κήρυξε θρασύδειλο πόλεμο στους Άγγλους ανθρακωρύχους...

Η Αγγλική ηγεσία δεν μπορεί να διατηρήσει την Αγγλική εθνική κυριαρχία και προσπαθεί να καταλύσει την εθνική κυριαρχία των Ιρλανδών! Η Αγγλική ηγεσία δεν μπορεί να σταματήσει την ανάμιξη στα εσωτερικά της Αγγλίας από τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και προσπαθεί να αναμιχθεί στα εσωτερικά των Ιρλανδών!! Φαίνεται ότι μόνον έτσι μπορεί να διασκεδάζει τις εντυπώσεις περί πλήρους καταπτώσεως της Αγγλικής κυριαρχίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι Άγγλοι ηγέτες δεν μπορούν να βρουν χρήματα για κοινωνικές παροχές για τις αγγλικές οικογένειες αλλά βρίσκουν χρήματα για τους λαθρομετανάστες και τις Αγγλικές δυνάμεις κατοχής στην Βόρειο Ιρλανδία. 

Όμως τα ίδια εγκληματικά λάθη διαπράττουν από την πλευρά τους και οι Ιρλανδοί πολιτικοί. Ενώ ζήτησαν από τους Ιρλανδούς πατριώτες να χύσουν το αίμα τους για να απελευθερωθούν από την Αγγλική κατοχή, τώρα παραδίδουν την εθνική τους κυριαρχία στο Βατικανό και στην αντιευρωπαϊκή ένωση.

Οι Ιρλανδοί πολιτικοί με τον καθολικισμό εξοβελίζουν την Εθνική Κελτική Θρησκεία και την Ιρλανδική Πολιτιστική Παράδοση και υποτάσσονται στην αντι-ιρλανδική καθολική αίρεση των ναζωραίων η οποία εδρεύει στο Βατικανό.

Συγχρόνως, μόλις απέκτησε ένα κομμάτι της Ιρλανδίας την πολυπόθητη ανεξαρτησία του τήν παραδίδουν βλακωδώς σε νέο δυνάστη, στον δυνάστη των Βρυξελλών.

Η Ιρλανδική ηγεσία προδίδει τους Πατρώους Θεούς και την εθνική κυριαρχία για να υποταχθεί στις αντεθνικές δυνάμεις του Βατικανού και της αντι-ευρωπαϊκής ενώσεως των Βρυξελλών.

 

Ευάγγελος Σπυρόπουλος

Νέα Υόρκη 

8η Λήγοντος μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα