:: ::

 
 
 

                         

                              Ο Ιερός Πόλεμος του Ελληνισμού

 

Το μήνυμα των Θεών για αιώνες διαδίδεται με τον Ιερό Πόλεμο. Ο Ιερός Πόλεμος φέρνει την παγκόσμια επανάσταση στα ήθη και τα έθιμα. Πρόκειται για την αμυντική στάση του Ελληνισμού κατά των δυνάμεων του σκότους. Χωρίς τον Ιερό Πόλεμο δεν θα υπήρχαμε ως Έθνος. Χωρίς τον Ιερό Πόλεμο δεν θα επιβληθεί η παγκόσμια ειρήνη και η δικαιοσύνη, δεν θα σωθεί η ανθρωπότης από την εγκληματικότητα και την απιστία.

 

1. Τα αίτια του Ιερού Πολέμου

 Οι άπιστοι εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια προσπαθούν να αλλάξουν την Εθνική και Πολιτιστική ταυτότητα των Ελλήνων. Οι ναζωραίοι αρνούνται ν’ αγαπήσουν την αλήθεια. Με την αγάπη τους για το ψέμμα προετοιμάζουν την καταστροφή τους. Δεν κατανοούν τα μηνύματα των Προφητών:

«Ω Έλληνες! θα σας ξεπληρώσουν οι Θεοί για τα χρόνια της σκλαβιάς. Θα αρπάξετε αυτά που σας έκλεψαν οι άπιστοι και θα υμνήσετε το όνομα των Θεών. Και οι Έλληνες ποτέ ξανά δεν θα ντροπιαστούν. Οι Θεοί θα δείξουν την δύναμή Tους στον Ουρανό και στην Γή. Αίμα και φωτιά θα πλημμυρίσει την Γή. Ο Ήλιος θα γίνει σκοτεινός και η Σελήνη θα ματώσει πριν έρθει η τρομερή μέρα των Θεών».

Τί νόημα έχει ν’ ακούμε τους ναζωραίους που μας λένε ότι δήθεν δεν πρέπει να διχαστούμε, όταν το κεντρικό ζήτημα είναι ο πόλεμος Ελληνισμού-χριστιανισμού; Τί νόημα έχει να μιλούν για ένωση Ελλήνων και ναζωραίων όταν διεξάγεται αγώνας ζωής και θανάτου εναντίον της αιρέσεως των ναζωραίων εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια;

Ψεύδονται οι ναζωραίοι λέγοντες ότι δήθεν προέχει η ασφάλεια του κράτους από εξωτερικούς κινδύνους διότι βαπτίζουν «κράτος» τα προσωπικά τους συμφέροντα. Τέτοιο «κράτος» θα το καταστρέψουν οι Θεοί. Οι ναζωραίοι συμμάχησαν και συμμαχούν όπως πάντα με τον όποιο εξωτερικό εχθρό κατά του Ελληνισμού. Άρα οι ναζωραίοι δεν υπερασπίζονται τα Ελληνικά συμφέροντα αλλά τα πολεμούν.

Η αμυντική ικανότητα ενός έθνους που έχει απελευθερωθεί από τα δεσμά του ιουδαιοχριστιανισμού και έχει θέσει την παιδεία, οικονομία,  πολιτισμό κάτω από τα χέρια Ελλήνων είναι πολλαπλάσια απ’ ότι αν είμαστε δούλοι των ναζωραίων.

Οι ιμπεριαλιστικές αιρέσεις διεξάγουν πόλεμο για τις ψυχές των λαών. Πολεμούν για την επαναδιανομή των ψυχικών εδαφών. Ο ιμπεριαλισμός τους παλαιότερα διαίρεσε τον κόσμο σύμφωνα με μέτρα που είναι τώρα παρωχημένα και που τώρα διορθώνονται μόνο με τον Ιερό Πόλεμο. Ο Ιερός Πόλεμος είναι αναπόφευκτος και ας λένε ότι θέλουν οι άπιστοι. Στόχος του Ιερού Πολέμου είναι η απελευθέρωση των εθνών από την σκλαβιά των ιμπεριαλιστικών αιρέσεων. Η αίρεση των ναζωραίων μας θεωρεί αποικία της. Γι’ αυτό καταστρέφουμε τελείως το χριστιανικό πλαίσιο μέσα στο οποίο ζούμε. Κηρύσσουμε την ένωση με τους Έλληνες και τον διαχωρισμό από τους ναζωραίους.

Οι λέξεις Έλλην, Ελληνισμός δεν νοούνται έξω από την Ελληνική Θρησκεία. Συγχρόνως δεν είναι δυνατόν να περιλαμβάνουν τους ελληνόφωνους ναζωραίους.  Και αυτό γιατί χριστιανισμός σημαίνει αθεΐα, δουλεία, ρατσισμό, φασισμό, μισογυνισμό, μίσος για το παιδί, για τον άρρωστο, για τον πάσχοντα. 

Οι νεοβυζαντινοί εχθροί του Ελληνισμού ονειρεύονται αναβίωση του βυζαντίου. Με την στάση τους οδηγούν το κίνημα της επανελληνίσεως στην ανοικτή σύγκρουση. Επανελλήνιση δεν σημαίνει νεκρανάστασις του πεθαμένου χριστιανισμού. Επανελλήνιση δεν σημαίνει να χορεύουμε τον χορό του Ησαΐα, να εορτάζουμε το πάσχα, να εορτάζουμε τους αναθεματισμούς των Ελλήνων την «κυριακή της ορθοδοξίας», να υμνούμε ως «αγίους» όλα τα καθάρματα και τους δολοφόνους των Ελλήνων. Επανελλήνιση δεν σημαίνει να προσκυνούμε τον περιτμημένο ραββίνο Τζεσουά και ακόμα χειρότερα να εορτάζουμε την περιτομή του την 1η Ιανουαρίου. Αυτό είναι αποκρουστικό έθιμο. Δεν είμαι Έλλην όταν κάνω τον σταυρό μου και προσεύχομαι στον Τζεσουά. Είμαι Έλλην όταν προσεύχομαι στον Δία και τους Πατρώους Θεούς.

Θα πολεμήσουμε τους νεοβυζαντινούς εγκληματίες μέχρι θανάτου διότι θέλουν τον λαό να αισθάνεται ένοχος επειδή δεν ανεγείρει αδριάντες στους σφαγείς του. Του λένε να ξεχάσει τους Προγόνους του και να υμνήσει τους σφαγείς των Προγόνων του. Τα βυζαντινά κτήνη είναι άξια τιμών, λένε, όχι οι Πρόγονοί σας. Συγχρόνως διαδίδουν ότι οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες, ότι το βυζάντιο έσωσε τον Ελληνισμό, ότι οι Έλληνες ήταν ομοφυλόφιλοι, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλλην, ότι ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού, ότι το αλφάβητο το πήραμε από τους φοίνικες. Μας λένε να αντικαταστήσουμε το Ελληνικό αλφάβητο με το λατινικό, την Ελληνική Θρησκεία με την ιουδαιοχριστιανική.

Τα κέντρα του ανθελληνισμού θέλουν ενωμένους Έλληνες και ναζωραίους. Παρουσιάζουν τον χριστιανισμό ως δήθεν συνέχεια του Ελληνισμού. Ο ισχυρισμός είναι σκόπιμος: Για να διχάσουν τους Έλληνες. Ο χριστιανισμός είναι γέννημα του ιουδαϊσμού. Ο Τζεσουά ήταν περιτετμημένος ραββίνος. Το ανθελληνικό του κήρυγμα και το αβυσσαλέο μίσος του για τους Έλληνες είναι πασίγνωστο. Ο Τζεσουά με το κήρυγμά του συμπλήρωσε και επέβαλε τον ιουδαϊκό νόμο. Η «ορθοδοξία», η πιό ιουδαϊκή έκδοση του χριστιανισμού είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού. Συνεπώς τα περί ενότητος Ελληνισμού-χριστιανισμού είναι εφεύρημα των εχθρών της Ελλάδος και του Ελληνισμού.

 

2. Η αρχή του Ιερού Πολέμου

Ο λαός γνωρίζει ότι ο Ιερός Πόλεμος ξεκίνησε από τότε που εμφανίστηκε η αίρεση των ναζωραίων για να σωθεί το Έθνος και η Ελευθερία. Για την προστασία των πολιτιστικών και θρησκευτικών μας συνόρων. Ο Ιερός Πόλεμος άρχισε με εντολή των Θεών για να συντριβούν αυτοί που βάζουν το κέρδος και την καλοπέραση πάνω από την Πατρίδα και το Έθνος. Τιμή και δόξα σε αυτούς που χύνουν το αίμα τους για την Πατρίδα και την Αγάπη των Θεών. Τιμή και δόξα σε αυτούς που δίνουν την περιουσία τους για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον χριστιανισμό. Κατάρα σε αυτούς που συμπράττουν με την τυραννική εξουσία των παπάδων.

Η απελευθέρωση της Πατρίδος δεν ολοκληρώθηκε. Ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγώνας του 1821 περιμένει την τελείωσή του. Ο Κολοκοτρώνης είπε «φωτιά και τσεκούρι στους χριστό-δουλους».

Η αρχή του Ιερού Πολέμου είναι πλήρως καθορισμένη από τα κελεύσματα των Θεών: Όποιος δεν μισεί τον χριστιανισμό δεν μπορεί να αγαπά τον Ελληνισμό. Όποιος δεν πολεμά τον χριστιανισμό είναι εχθρός του Ελληνισμού. Οι Έλληνες αποβάλλουν το σημάδι του Κτήνους που τους χαράσσουν οι ναζωραίοι όταν τους βαπτίζουν και ευσεβώς φέρουν τα Ελληνικά σύμβολα των Θεών. Προχωρά η ίδρυση Ελληνικού Κράτους μέσα στην χριστιανία. Τίθεται σε ισχύ ο Ελληνικός Νόμος σε παγκόσμια κλίμακα. Πολλαπλασιάζονται οι συγκρούσεις για την υπεράσπιση της Ελληνικής Πίστεως. Σταματά ο εξευτελισμός των Ελλήνων που ζουν μέσα σε μία περιοχή απίστων. Ο Ιερός Πόλεμος αποσκοπεί στην δημιουργία Πολυθεϊστικού Κράτους μέσα στην Ευρώπη με βάση την Πίστη στους Θεούς. Ας ευλογούν οι Θεοί τον αγώνα των αδελφών μας στην Ευρώπη, οι οποίοι έχουν δείξει τέτοια Πίστη.

Η αίρεση των ναζωραίων έχει ανοίξει τα σύνορα για να εισβάλλουν οι λαθρομετανάστες, προκαλεί την ανεργία και το οικονομικό χάος. Έφερε την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά στην χώρα, έχει ξεπουλήσει όλα τα Εθνικά θέματα. Γι’ αυτό η τιμωρία της θα είναι παραδειγματική. Το δικαίωμα τιμωρίας του ενόχου από το θύμα δεν είναι μεταβιβάσιμο ούτε διαπραγματεύσιμο. Το δικαίωμα για ικανοποίηση του θύματος δεν μπορεί να το απεμπολεί ούτε να το περιστέλλει τρίτος.

Ο προτείνων ατιμωρησία έχει ποινικές ευθύνες για τα εγκλήματα που θα διαπράξει ο ατιμώρητος εγκληματίας. Έχουμε ευθύνες για τα εγκλήματα που διαπράττουν οι ναζωραίοι διότι είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία των Ιερών μας. Αν τα καταστρέφουν σημαίνει ότι δεν είμαστε άξιοι φύλακες. Το δικαίωμα τιμωρίας των φονιάδων ναζωραίων δεν είναι μεταβιβάσιμο σε ναζωραίους δικαστές. Δεν έχει το δικαίωμα ο Έλλην να δικάζεται από ναζωραίο, ούτε να πεί ότι δεν καταδιώκω τον εγκληματία. Δεν έλαβε τέτοια εντολή από τους Θεούς.

Ο Ελληνικός λαός δεν συγκινείται από τον ενδοτισμό και τις υποχωρήσεις έναντι της αιρέσεως των ναζωραίων. Η Ελληνική Κοσμοαντίληψη ζητά τιμίως και απεριφράστως θυσίες. Η  Ελληνική Κοσμοαντίληψη διακηρύσσει ότι απαιτείται αμείλικτος Αγών. Η Ελληνική Κοσμοαντίληψη βροντοφωνάζει ότι η διάδοσή της θα ζητήσει να είμαστε ανηλεείς, αδυσώπητοι, πέτρινοι. Αλλιώς οι λαοί θα μας περιφρονήσουν με μία ειλικρινή αηδία. Η Ελληνική Κοσμοαντίληψη πάντοτε θριάμβευε με μάρτυρες και εκατόμβες θυμάτων που θυσιάστηκαν για την Αγάπη των Θεών. Οι λαοί πάντοτε καταφρονούν τους ψοφοδεείς διότι δεν έχουν την ευλογία των Θεών και επομένως δεν ασκούν κανένα γόητρον. Είναι ζωή το αίμα των Εθνομαρτύρων που χύνεται. Το πίνει η Γή και μ’ αυτό τρέφει τον δαίμονα της Δικαιοσύνης.

 

3. Ηθικοί Κώδικες του Ιερού Πολέμου

Το μήνυμα του Ιερού Πολέμου έρχεται από τους Θεούς. Κανείς δεν μπορεί να αδιαφορήσει στο κάλεσμά του διότι το αίμα του Ιερού Πολέμου μάς καθαρίζει απ’ όλες τις αμαρτίες.  Και όποιος δηλώνει αναμάρτητος είναι ψεύτης, όποιος αρνείται υπακοή στους Θεούς είναι δολοφόνος.

Πολλοί ψευδοφιλόσοφοι θα εγερθούν ανάμεσα στους ανθρώπους και θα διαδόσουν καταστροφικές ιδέες. Θα αρνηθούν τον Ιερό Πόλεμο, θα αρνηθούν ακόμη και τους Θεούς που τους έσωσαν φέρνοντας την καταστροφή στον εαυτό τους. Η καταστροφή τους εξηγγέλθη από τους Μάντεις. Γιατί ο Ιερός Πόλεμος δεν θα  τελειώσει παρά μόνον αφού οι αποστάτες συντριβούν.   

Οι Πρόγονοί μας επί βυζαντίου όποτε έβρισκαν ευκαιρία συμμαχούσαν με εξωτερικούς εισβολείς και κατέσφαζαν τα βυζαντινά κτήνη. Διαπράττει έγκλημα κατά της ανθρωπότητος όποιος δεν πολεμά τον χριστιανισμό. Όσοι διαδίδουν την ανοχή στους προδότες και τους εγκληματίες είναι διεφθαρμένα καθάρματα, που βαπτίζουν την διαφθορά τους «ανοχή». Είναι γνωστόν ότι η ποινή για αποστασία από τον Ελληνισμό είναι αιώνιος θάνατος.

Οι προδότες θεωρούν ως «δικαίωμα» την αποστασία από τον Ελληνισμό και την Ελληνική Θρησκεία και ως το μέγιστο επίτευγμα που δήθεν παράσχει ο Ελληνισμός στους λάτρες του. Την προδοσία τους την βαπτίζουν «ύψιστη αξία». Τα διεφθαρμένα καθάρματα μάχονται για να έχει ο Έλλην το «δικαίωμα» να υποδουλώνεται σε μισελληνικές ιδεολογίες. Το «δικαίωμα» στην υποδούλωση, το «δικαίωμα» στην προδοσία, το «δικαίωμα» στην δολοφονία του Ελληνισμού. Αυτό προστατεύουν αυτά τα καθάρματα και έχουν αναγάγει τον εαυτό τους σε δήθεν υπερασπιστές του Ελληνισμού.

Ο προδότης που διατηρεί φιλίες με ναζωραίους θα σου πεί: «μην πολεμάς τους χριστιανούς διότι γίνεσαι χριστιανός». Στην ουσία ο προδότης βρίσκει δικαιολογία για την δική του προδοτική στάση. Έτσι δικαιολογείται επειδή εορτάζει τα χριστούγεννα και το πάσχα. Θα σου πεί ότι δεν θέλει Έλληνες Ιερείς, διότι εξομολογείται στους χριστιανούς παπάδες. Θα σου πεί ότι δεν θέλει το Ελληνικό δόγμα επειδή υποτάσσεται δουλικά στο χριστιανικό δόγμα.

Η Ελληνική Θεολογία είναι αμείλικτη κατά των προδοτών οι οποίοι λέγουν «να μην πολεμήσουμε», «να μην γίνουμε σαν τους χριστιανούς», «να μην εκτεθούμε», «ειρήνη, όχι στον πόλεμο», κτλ. Διότι επιδιώκουν τον μονομερή ψυχολογικό αφοπλισμό και εν συνεχεία τον υλικό αφοπλισμό των Ελλήνων στο θρήσκευμα, ώστε να τους καταστήσουν ανικάνους να αντιμετωπίσουν την χριστιανική απειλή. Οι προδότες προσπαθούν να μειώσουν και να συγκαλύψουν τον χριστιανικό κίνδυνο. Τον κάνουν να φαίνεται ακίνδυνος, ώστε να μην αντιδρούμε στα κτυπήματά του. Ο Ιερός Πόλεμος στρέφεται εναντίον της διατηρήσεως ενόπλου ικανότητος της συμμορίας των ναζωραίων, ώστε να μην μπορούν να μας δολοφονήσουν, όπως κάνουν επί 17 αιώνες. Δεν θα αφοπλιστούν οι Έλληνες. Μονομερής αφοπλισμός των ναζωραίων, όχι μονομερής αφοπλισμός των Ελλήνων.

Το να εξαπατάς τους ναζωραίους είναι η ύψιστη αρετή. Το όνομα των Θεών δεν προσβάλλεται αν ένας Έλλην εξαπατήσει έναν ναζωραίο. Αποτελεί κόσμημα ενός Έλληνος το να πολεμά με κάθε τρόπο και με μίσος την αίρεση των ναζωραίων, όπως έκαναν με απαράμιλλο ηρωισμό οι Πρόγονοί μας. Διότι το μίσος κατά των τυράννων είναι Ιερό συναίσθημα. Διατηρεί τους λαούς ελεύθερους. Διότι είπαν οι Μάντεις: «όποιος θέλει να γνωρίσει τους Θεούς και δεν μισεί το ειδωλολατρεία, την αθεΐα, και ακόμη την ίδια την άπιστη οικογένειά του, δεν μπορεί να γνωρίσει τους Θεούς».

Ο Ηθικός Σκοπός του Ιερού Πολέμου είναι  να βγάλει τους ναζωραίους από το σκότος της αγνοίας των Αληθινών Θεών, διότι άλλαξαν την δόξα των Αθανάτων Θεών με ομοιώματα κακούργων. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να κυλίωνται στον βούρκο της πλάνης με πρόσχημα την ανοχή. Αυτό το κάνουν οι προδότες της Θρησκείας, οι οποίοι εγκληματούν κατά των ναζωραίων αφήνοντάς τους να πεθαίνουν πνευματικά και το έγκλημα τους το βαπτίζουν «ανοχή». Η Ελληνική Θρησκεία δεν εμποδίζει αυτούς που αναζητούν το Απολλώνειο Φώς. Δεν τους απωθεί, τους προσηλυτίζει. Προσηλυτίζει τους ασεβείς και τους βλασφήμους των Θεών και αφού μετανοήσουν τους μετατρέπει σε ζηλωτές ιεροκήρυκες του Θείου Λόγου. Αλλιώς τους τιμωρεί αυστηρότατα.

 

Η μόνη ενδεδειγμένη στάση των Ελλήνων είναι να βγάλουν τον ναζωραίο από το σκότος της αγνοίας, χωρίς να υπολογίζουν κανένα κόστος και καμμία συνέπεια. Αλλιώς καθίστανται συνυπεύθυνοι της πλάνης και της ασεβείας. Διότι δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη, αγάπη και ενότητα με τους εχθρούς του Ελληνισμού. Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ενότητα χωρίς Πίστη στους Αληθινούς Θεούς. Σε θέματα Πίστεως δεν χωρούν συμβιβασμοί και υποχωρήσεις.

 

4. Οι φάσεις διεξαγωγής του Ιερού Πολέμου

 Η κατάληψη της κρατικής εξουσίας αποτελεί αναγκαία φάση του Ιερού Πολέμου διότι το κράτος είναι το όργανο της θρησκευτικής κυριαρχίας της αιρέσεως των ναζωραίων. Το κράτος είναι το όργανο βίας των ναζωραίων, το οποίο ασκεί βία πάνω στους Έλληνες. Επειδή η ιστορική κατάσταση έχει αλλάξει και είμαστε υπόδουλοι στους ναζωραίους, οφείλουμε να αλλάξουμε τον οργανωτικό μηχανισμό της Ελληνικής Εκκλησίας και να το προσαρμόσουμε στις νέες συνθήκες. Μερικοί βλέπουν την οργάνωση των Ελλήνων στο θρήσκευμα σε σχέση με το τί γινόταν στην αρχαία Ελλάδα. Αυτό είναι τραγικό λάθος. Οι ιστορικές συνθήκες έχουν αλλάξει. Το σωστό είναι να βλέπουμε την οργάνωση σε σχέση με το πώς είναι ωργανωμένος ο εχθρός.

Το άρμα του Ιερού Πολέμου είναι έτοιμο να ξεκινήσει και δεν θα το κρατήσουν  αλυσοδεμένο οι ενοχές, η δειλία και ο ερασιτεχνισμός. Θα το απελευθερώσουμε από αυτά τα εμπόδια για να τρέξει με πλήρη ταχύτητα καθώς οι Θεοί καλούν για Ιερό Πόλεμο. Θα μας τιμωρήσουν οι Θεοί επειδή δεν τιμωρούμε την αίρεση των ναζωραίων. Και ο Ιερός Πόλεμος θα είναι παγκόσμιος διότι ο διεθνισμός της αιρέσεως των ναζωραίων μόνον με διεθνισμό πολεμάται.

Η στρατηγική του Ιερού Πολέμου συντελείται σταδιακώς, βήμα προς βήμα. Κάθε φορά επισημαίνεται το ασθενές σημείο του αντιπάλου και εκεί καταφέρεται το ισχυρότερο κτύπημα. Χρειάζεται προσεκτική μελέτη της οικονομίας, της στρατιωτικής ισχύος του εχθρού, του βαθμού επιρροής στην κοινή γνώμη, διείσδυση στον κρατικό μηχανισμό. Ο Ελληνισμός δεν αναστέλλει ούτε προς στιγμήν τον θρησκευτικό Αγώνα και την καλλιέργεια του μίσους κατά του Κτήνους.

Ειρήνη για μας, σημαίνει οι ναζωραίοι να μην αντιδρούν στις επιθετικές μας ενέργειες και όχι να μην αντιδρούμε εμείς στις επιθετικές ενέργειες των ναζωραίων. Η ειρήνη θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως όπλο του Ιερού Πολέμου για να αφοπλίζει ψυχολογικά τον εχθρό, όχι για να αφοπλίζει εμάς. Η ειρηνιστική μας προπαγάνδα όχι μόνον δεν πρέπει να αντιδιαστέλλεται, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να λειτουργεί συμπληρωματικά με την διεξαγωγή του Ιερού Πολέμου.

Βασικό καθήκον του Ιερού Πολέμου είναι η δημιουργία ενός παγκοσμίου μετώπου όλων των αντιχριστιανικών δυνάμεων, που θα περιλαμβάνει από μουσουλμάνους μέχρι άθεους κομμουνιστές. Ο Ιερός Πόλεμος στο πρώτο του στάδιο θα είναι καθαρά αντιχριστιανικός και στην επόμενη φάση καθαρά Ελληνικός. Επιδιώκεται η ευρυτέρα δυνατή συνένωσις κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που ασχέτως ιδεολογίας και ασχέτως αιτιών αντιτίθενται εις την υφιστάμενη χριστιανική δικτατορία. 

Η μορφή που θα πάρει ο Ιερός Πόλεμος εξαρτάται από τις συνθήκες και τον συσχετισμό των δυνάμεων σε μία δεδομένη στιγμή. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στιγμή που θα αρχίσει ο Ιερός Πόλεμος. Διεξάγεται παντού και πάντα. Είναι μία μόνιμη κατάσταση διεισδύσεως και διαβρώσεως των απίστων.

 

Λαέρτης

2η Ισταμένου μηνός Εκατομβαιώνος, έτους 2779 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα