:: ::

 
 
 

    

          Σύσταση Πολιτικού Φορέως των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 

Η κατάληψη της πολιτικής εξουσίας από Έλληνες στο θρήσκευμα αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της Ελληνικής Θρησκείας. Κάθε εμπόδιο στο δρόμο μας θα παραμεριστεί χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Οι αντίπαλοί μας θα σκορπίσουν με το πρώτο φύσημα του ανέμου. Δεν έχουν ιδεολογία, ούτε ιδανικά. Η Ελληνική Θρησκεία επηρεάζει την Παιδεία, την Τέχνη, την Αισθητική και φυσικά την Πολιτική. Όποιος δίαυλος την αναπαράγει, μας εξυπηρετεί. Η κατοχή πολιτιστικής εξουσίας συνεπάγεται και κατοχή πολιτικής εξουσίας.

                                     Προσχέδιο Προγράμματος

 Επίσημη γλώσσα τους κράτους η Αρχαία Ελληνική. Άμεση έκδοση Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας. Επίσημη και μοναδική θρησκεία τους κράτους η Ελληνική Θρησκεία. Αναστήλωση και επαναλειτουργία όλων των Ιερών Ελληνικών Ναών. Νομιμοποίηση όλων των Ελληνικών Ιεροπραξιών και Μυστηρίων. Απαγόρευση προσηλυτισμού των Ελλήνων σε άλλη θρησκεία. Επιτρέπεται η κατάσχεση εντύπων ένεκα προσβολής της Ελληνικής Θρησκείας. Ημερολόγιο, επίσημες τελετές και οι αργίες των δημοσίων υπηρεσιών καθορίζονται σύμφωνα με το τυπικό της Ελληνικής Θρησκείας. Το πρόγραμμα των σχολείων της γενικής εκπαιδεύσεως περιλαμβάνει υποχρεωτικώς το μάθημα των θρησκευτικών σύμφωνα με τα δόγματα της Ελληνικής Θρησκείας. Η Ελληνική Πολιτεία αναλαμβάνει την κατάρτιση των λειτουργών της Ελληνικής Εκκλησίας(των Ελλήνων στο θρήσκευμα), ιδρύοντας και συντηρώντας ιερατικές και θεολογικές σχολές. Έλληνες Αρχιερείς ορκίζουν την κυβέρνηση, ορκίζουν τους νεοσύλλεκτους στο στράτευμα, κατέχουν τιμητική θεση στις Εθνικές Εορτές και παρελάσεις. Επίσημος Εορτασμός των μαχών Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, Μαραθώνας, με Εθνικές παρελάσεις. Αλλαγή όλων των χριστιανικών ονομάτων των Ελλήνων με Αρχαία Ελληνικά. Αδριάντες σε όλους τους επιφανείς αρχαίους και νέους Έλληνες.

Χρήση του Ιπποδαμείου πολεοδομικού συστήματος. Ανάπτυξη ωργανωμένης βιομηχανίας μηχανουργικών κατεργασιών. Μεταφορά Αθηναϊκού πληθυσμού στην Βόρειο Ελλάδα και στα νησιά. Εθνικό νόμισμα η δραχμή. Κατάργηση της κρατικής τοκογλυφίας. Ισχύει η ποινή του θανάτου για ειδεχθή εγκλήματα. Οι πολιτικοί  εκλέγονται βάσει γραπτού συμβολαίου που θα εμπεριέχει ποινικές ρήτρες. Ότι υποσχεθεί ο πολιτικός θα καταγράφεται σε συμβόλαιο, με ποινικές ρήτρες(φυλακή, κατάσχεση περιουσίας) σε περίπτωση αθετήσεως συμβολαίου. Οι πολιτικοί εκλέγονται βάσει του ήδη πραγματοποιηθέντος έργου των και όχι βάσει υποσχέσεων. Καταργείται το ακαταλόγιστο των βουλευτών. Φέρουν ακεραία την ευθύνη για ότι νόμους ψηφίζουν. Επαναλειτουργία της Εκκλησίας του Δήμου.

Πιστεύουμε ότι όλοι Έλληνες στο θρήσκευμα συμφωνούν σε μεγάλο ποσοστό με τον κεντρικό άξονα του προγράμματος. Σίγουρα όμως υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις στα επιμέρους θέματα που ακολουθούν.  Γι’ αυτό ζητούμε από τους αναγνώστες να ξεκινήσουν προκαταρκτικές συζητήσεις πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα και να καταθέσουν τις απόψεις τους ώστε να βγεί η συνισταμένη των πολιτικών θέσεων των Ελλήνων στο θρήσκευμα.   

Θέματα προς συζήτησιν: Εξωτερική Πολιτική, Οικονομία, Παιδεία, Υγεία, Γεωργία, Βιομηχανία, Ενεργειακό, Πολεοδομία, Εθνική Άμυνα, Δημογραφικό, Τέχνη, Εγκληματικότητα.

Τακτική: σκοπός του πολιτικού βραχίονος είναι να περιχαρακώσει την Ελληνική Πολιτική ιδεολογία διότι την καπηλεύονται ναζωραίοι και βυζαντινοί γραικύλοι. Θα οργανώσουμε πολιτικώς τους Έλληνες στο θρήσκευμα για να αντιμετωπίσουμε όλες τις ανθελληνικές αιρέσεις.

Σκοπός: Η κατάληψη της πολιτικής εξουσίας στην Ελλάδα από Έλληνες στο θρήσκευμα

Οργάνωση: Η σπονδυλική στήλη του πολιτικού φορέως θα αποτελείται από στελέχη που θα ασχολούνται μόνιμα, αποκλειστικά, αφοσιωμένα, επαγγελματικά με τον πολιτικό αγώνα. Θα είναι μαχητές εξ επαγγέλματος. Δεν θα κάνουν άλλη δουλειά για να ζήσουν. Αρχικώς η οργάνωση θα έχει ωρισμένους επαγγελματίες μαχητές και οι υπόλοιποι να αφιερώνουν όλο τον ελεύθερό τους χρόνο στον αγώνα. Αργότερα με καλύτερη οργάνωση και περισσότερα χρήματα στο κοινό ταμείο θα μπορούμε να υποστηρίξουμε περισσότερους επαγγελματίες μαχητές. Μέλη γίνονται δεκτά μόνον κατ’ επιλογήν και μόνον μετά από δοκιμαστική περίοδο. Απαραιτήτως θα υπάρχει διαβάθμιση η οποία θα στηρίζεται στις γνώσεις και την εμπειρία του κάθε στελέχους.

Καλούνται οι Έλληνες στο θρήσκευμα να αρχίσουν τις εργασίες για την κατάληψη της πολιτικής εξουσίας, στρατευμένοι κάτω από έναν άριστα ωργανωμένο και μαχητικό πολιτικό φορέα.

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα