:: ::

 
 
 

              

                    Πώς να πολεμήσουμε τον «ελληνοχριστιανισμό»

 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ονομάζουμε τον εχθρό μας με το πραγματικό του όνομα δηλαδή ελληνο-ιουδαϊσμός. Δεν επιτρέπεται να επιχειρηματολογούμε με βάση τους όρους και τις έννοιες όπως θέλει να τις προσδιορίζει ο εχθρός. Εμείς πρέπει πάντα να αποκαλύπτουμε το πραγματικό όνομα και την αληθινή υφή των λεγομένων του εχθρού. Ο εχθρός λοιπόν, προπαγανδίζει τον ελληνο-ιουδαϊσμό.

Το κύριο ερώτημα είναι: Θα είμαστε στην ουρά του «ελληνοχριστιανισμού» προσφέροντας άλλοθι στα εγκλήματα των ναζωραίων ή θα είμαστε επικεφαλείς του κινήματος της επανελληνίσεως;

Πρέπει να πολεμούμε στους δρόμους και όχι να κάνουμε αιτήσεις για την αναγνώριση των δικαιωμάτων μας σε υπουργεία, όπως κάνουν ωρισμένοι από μάς.

Καμμία εμπιστοσύνη στα ψέμματα των ναζωραίων. Στα λόγια αντιτίθενται στον ιουδαϊσμό, αλλά στην πράξη επιτίθενται κατά του Ελληνισμού. Οι ναζωραίοι θέλουν να συμμαχήσουν με τον  ιουδαϊσμό κατά του Ελληνισμού. Και όχι το αντίστροφο.

Όταν λένε «ενότητα όχι στον διχασμό», εννοούν ενότητα με τον ιουδαϊσμό, υποταγή στον ιουδαϊσμό, να μην διαχωριστούμε από τους ιουδαίους. Γιατί να κατηγορηθούμε εμείς, επειδή δεν υποστηρίζουμε τον χριστιανισμό και να μην κατηγορηθούν οι ναζωραίοι επειδή δεν υποστηρίζουν τον Ελληνισμό; Μα είμαστε μειοψηφία θα πούν ωρισμένοι Έλληνες. Οι χριστιανοί είναι περισσότεροι. Δεν μπορεί να περιμένεις από αυτούς να γίνουν Έλληνες στο θρήσκευμα. Ναί, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να γίνουμε εμείς χριστιανοί.

Πρέπει να παλέψουμε ως ανεξάρτητοι. Δεν θα θυσιάσουμε την αυτονομία και τα δόγματά μας για να γίνουμε συνδρομητές στο τσίρκο που λέγεται «ελληνοχριστιανισμός». Δεν θα γίνουμε δούλοι του ιουδαϊσμού.

Οι δημαγωγοί των ναζωραίων μας φωνάζουν: Δεν είναι αρκετά κύριοι Έλληνες αυτά που μας παραχωρείτε. Δεν είναι αρκετό που μας αφήνετε ελευθέρους να σας προσηλυτίζουμε. Δεν μας είναι αρκετό που αφήνετε τα εκμαυλιστήριά μας να είναι κτισμένα πάνω από τους Ιερούς Ναούς σας. Δεν μας είναι αρκετό που φτύνουμε κατάμουτρα τους Έλληνες προγόνους σας. Θέλουμε να σας αφανίσουμε από προσώπου γής. Αυτά θέλουν οι δημαγωγοί των ναζωραίων, γι’ αυτό πρέπει να τους τσακίσουμε ιδεολογικά. Να αφανίσουμε την μνήμη του Τζεσουά από προσώπου γής. 

Θα πρέπει να μετρούμε την ταχύτητα κυκλοφορίας των ιδεών μας, τον όγκο των προς διάδοσιν ιδεών μας. Θα πρέπει να φυλάττουμε αγρύπνως την αποκλειστική χρήση λέξεων και εννοιών διότι οι ναζωραίοι είναι πνευματικοί ληστές. Η διάδοση και η εισβολή των συμβόλων μας και το ξήλωμα των συμβόλων των ναζωραίων σε όλους τους χώρους, είναι θεϊκή επιταγή. Η κατάκτηση των μαζών από τις ιδέες μας θα φέρει την συντριπτική νίκη κατά της αιρέσεως των ναζωραίων.

Θέλουμε οργάνωση, διαφώτιση, πειθαρχία και σιδερένια πυγμή. Αν οι Έλληνες που ενδιαφέρονται για τον Ελληνισμό δεν βρούν σε μας οργάνωση και ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε μία βίαιη επίθεση της αιρέσεως των ναζωραίων, θα σκορπίσουν αμέσως και θα μας εγκαταλείψουν πηγαίνοντας πίσω πάλι στον ελληνο-ιουδαϊσμό.

Η Ελληνική Εκκλησία(των Ελλήνων στο θρήσκευμα) είναι, πρέπει να είναι, ένας άριστα ωργανωμένος στρατός σε μόνιμη κατάσταση πολέμου, με επαγγελματίες αξιωματικούς (=μόνιμους ιερείς), με ιερούς κανόνες(=δόγματα), με σιδερένια πειθαρχία και σκληρή εκπαίδευση. Η Ελληνική Εκκλησία είναι ο θεματοφύλακας της Ιεράς Παραδόσεως και Θρησκείας του Έθνους. Το στρατευμένο και ετοιμοπόλεμο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας που θα τσακίσει αμείλικτα τους νεοβυζαντινούς εχθρούς του Έθνους και του Ελληνισμού.

Θρασύμαχος

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα