:: ::

 
 
 

 

   Άκρα αριστερά ή άκρα δεξιά; Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα

 

Από τον μήνα Μεταγειτνιώνα διεξάγεται μία ιδεολογική μάχη στην Ελλάδα σχετικά με την επέτειο για τον Γράμμο και το Βίτσι, και αυτές τις ημέρες για την επέτειο των γεγονότων στο Μελιγαλά Μεσσηνίας. Αυτές οι εκδηλώσεις προκαλούν συγκρούσεις μεταξύ άκρας δεξιάς και άκρας αριστεράς.

Οι ακροαριστεροί ισχυρίζονται ότι δεν σκότωσαν γυναικόπαιδα στο Μελιγαλά αλλά δοσίλογους και προδότες. Αποκαλούν τις εκδηλώσεις μνήμης της άλλης πλευράς ως «γιορτές μίσους» και «διχασμού». Πρόκειται περί υποκρισίας.

Οι σταλινικοί αλήτες που κατέσφαξαν την ανθρωπότητα και επέβαλαν την πιό στυγνή δικτατορία κλαψουρίζουν για «γιορτές μίσους και διχασμού». Το παιδομάζωμα ελληνόπουλων, οι ειδεχθείς δολοφονίες με κονσερβοκούτια, οι ομαδικές σφαγές αθώων Ελλήνων από σταλινικές συμμορίες, δεν επιτρέπεται να βαπτιστούν «δημοκρατικός αγώνας».

Ακόμη και αν δεχθούμε, μόνον ως υπόθεση, ότι αυτοί που σφαγιάστηκαν στον Μελιγαλά από τους κομμουνιστές ήταν δοσίλογοι και προδότες, από πότε ενδιαφέρεται ο κομμουνισμός για πατρίδες και έθνη;

Άλλωστε είναι γνωστόν ότι όχι μόνον οι Γάλλοι κομμουνιστές αλλά όλοι οι ευρωπαίοι κομμουνιστές αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Χίτλερ εξ αιτίας του συμφώνου Μολότωφ-Ρίμπεντροπ, ενώ άρχισαν να πολεμούν τους ναζί μόλις αυτοί επιτέθηκαν στην Σοβιετική Ένωση. Άρα με ποιό δικαίωμα οι κομμουνιστές δολοφόνησαν τους «δοσίλογους» του Μελιγαλά αφού οι κομμουνιστές δεν αναγνωρίζουν πατρίδες, έθνη, φυλές, θρησκείες, παρά μόνον προλετάριους και ταξική ενότητα.  

Το άκρον άωτον της γελοιότητος είναι ότι αυτές τις ημέρες από τον «δημοκρατικό» Τύπο κατηγορούνται ακροδεξιές οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή επειδή θέλει να οργανώσει ένα πανευρωπαϊκό εθνικιστικό φεστιβάλ, ενώ αυτές τις ημέρες διοργανώνεται κομμουνιστικό φεστιβάλ στα Ιλίσια. Δηλαδή αποδεχόμαστε τα φεστιβάλ της άκρας αριστεράς και απορρίπτουμε τα φεστιβάλ της άκρας δεξιάς;

Τί είδους εύνοια και προτίμηση είναι αυτή; Δηλαδή αν επιβληθεί στην Ελλάδα μία ακροαριστερή δικτατορία αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχεί, ενώ μία ακροδεξιά δικτατορία πρέπει να μας εξεγείρει;   

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Χόλλυγουντ κάθε χρόνο παράγει πολλές αντιναζιστικές ταινίες αλλά σπανίως παράγει αντικομμουνιστικές ταινίες. Με αποτέλεσμα να παρέχεται το δικαίωμα στους κομμουνιστές να αυτοπροσδιορίζωνται ως αντιφασίστες(!), ως φασιστοφάγοι(!). Αυτοί που μετέτρεψαν τον φασισμό σε επιστήμη διδασκομένη στα Σοβιετικά πανεπιστήμια, τώρα παριστάνουν τους αντιφασίστες.

Κάποιοι «δημοκράτες» μιλάνε συνεχώς για το Άουσβιτς αλλά δεν βγάζουν άχνα για τα Σοβιετικά γκούλαγκ όπου θανατώθηκαν εκατομμύρια πολιτών υπό απάνθρωπες συνθήκες. 

Όσοι Έλληνες υπέστησαν την κομμουνιστική θηριωδία καλώς πράττουν και ενθυμούνται τις τραγικές στιγμές που βίωσαν.    

Τώρα πάμε στην άλλη πλευρά. Οι ακροδεξιοί, κυρίως οι νεοβυζαντινοί «εθνικιστές», κλαψουρίζουν για τα θύματα στο Μελιγαλά και για το ότι «δεν τιμάται ο Εθνικός Στρατός που πολέμησε στον Γράμμο και το Βίτσι».

Μάλιστα ωρισμένοι γελοίοι από αυτούς γράφουν ότι «νοιώθουν αποτροπιασμό για το κατάντημα του Έθνους, και ότι η πολιτεία έφθασε στο σημείο να τιμά τους ακρωτηριαστάς του Έθνους και τους κομμουνιστοσυμμορίτας».

Εδώ συμβαίνει κάτι παρανοϊκό. Αυτοί που υμνούν τους βυζαντινούς αυτοκράτορες, σφαγείς του Ελληνισμού, αυτοί που έχουν κάνει αγίους όλους τους χριστιανούς φονιάδες των Ελλήνων, αυτοί τώρα κλαψουρίζουν διότι κάποιοι τους κάνουν ό,τι έκαναν αυτοί τόσους αιώνες στους Έλληνες.

Συνεχώς οι νεοβυζαντινοί «εθνικιστές» κλαψουρίζουν για το ότι «το κράτος μαρξιστοκρατείται, ότι τιμώνται οι θύται ενώ χλευάζονται τα θύματα του συμμοριτοπολέμου».

Είναι δυνατόν να είναι τόσο τυφλοί και να μην βλέπουν ότι αυτό ακριβώς πράττουν στο Ελληνικό Έθνος οι νεοβυζαντινοί «εθνικιστές»; Τιμούν ως αγίους όσους κατέσφαξαν εκατομμύρια Ελλήνων επί 1000 έτη βυζαντινής θηριωδίας και τώρα παριστάνουν τους όψιμους υπερασπιστές του Ελληνισμού; Δεν ντρέπονται λιγάκι; Και επειδή οι περισσότεροι από αυτούς είναι θιασώτες του Χιτλερισμού, τί δουλειά έχει ο Χίτλερ, ο χριστιανισμός και το βυζάντιο με την Ελλάδα(εκτός από το ότι την κατέστρεψαν);

Δεν είναι δυνατόν κάποιοι νεοβυζαντινοί «εθνικιστές» να καταδικάζουν τους σταλινικούς συμμορίτες και σφαγείς του Ελληνικού Λαού, και την ίδια στιγμή να υμνούν τους χριστιανούς σφαγείς του Ελληνικού Λαού.

Η καταδίκη του ναζισμού πρέπει να είναι αληθινή και όχι να προέρχεται από χείλη κομμουνιστών, οι οποίοι καταδικάζουν τον ναζισμό για να επιβάλλουν τον σταλινισμό.

Η καταδίκη του κομμουνισμού πρέπει να είναι αληθινή και όχι να προέρχεται από νεοβυζαντινούς φιλοναζί, οι οποίοι καταδικάζουν τον κομμουνισμό για να επιβάλλουν την χριστιανική και ναζιστική δικτατορία.

Η Ελληνική Θρησκεία φυσικά διαχωρίζει τον λαό, τους απλούς υποστηρικτές αυτών των δικτατορικών κινημάτων, από τις ηγεσίες. Αλλά καταγγέλλει ότι αυτοί που συνεχώς φωνασκούν για «εορτές μίσους» στον Γράμμο και το Βίτσι δεν είναι δημοκράτες, πρόκειται για επίδοξους σταλινικούς δικτάτορες. Και αυτοί που συνεχώς φωνασκούν για το «μαρξιστοκρατούμενο κράτος» δεν είναι Έλληνες εθνικιστές, πρόκειται για γερμανόφιλους εθνικοσοσιαλιστές και νεοβυζαντινούς μισέλληνες.

Ο Ελληνικός Λαός υπέστη πολλά τραύματα από τον κομμουνισμό και τον ναζισμό. Και όπως σωστά έχει γραφτεί αρκετές φορές σε αυτή την ιστοσελίδα, οι Έλληνες δεν κάνουν επιλογή μεταξύ δικτατοριών.

Ναζισμός και κομμουνισμός έχουν καταδικαστεί στην συνείδηση των Ελλήνων. Δεν επιτρέπεται αυτά τα δύο φασιστικά κινήματα να εκμεταλλεύωνται τον πόνο των Ελλήνων πατριωτών και να προσπαθούν να τους φέρουν στην αγκαλιά είτε του κομμουνισμού είτε του ναζισμού.

Η Ελληνική Θρησκεία αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες και καταργεί τον διαχωρισμό αριστερός-δεξιός. Δεν επιτρέπεται οι Έλληνες να σκοτώνωνται μεταξύ τους την στιγμή που πρέπει να αμυνθούν μέχρις εσχάτων μπροστά στην επερχόμενη νεοβυζαντινή χριστιανική λαίλαπα.

 

Θηραμένης Μελεάγρου

6η Μεσούντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα