:: ::

 
 
 

                              

                                            Γιατί ναζωραίοι;

 

Πλείστοι παραπλανημένοι νεοέλληνες, συγκάτοικοί μας ατυχώς στον κατακτημένο αυτό τόπο με το όνομα Ελλάς, μας ερωτούν γιατί τους αποκαλούμε ναζωραίους! Πολλοί εξ αυτών με φανερή απορία και μερικοί με έκδηλη οργή.

Οι πρώτοι προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ο όρος «ναζωραίοι» αποδίδεται από εμάς υποτιμητικά, αφού απλώς δηλώνει την γενέτειρα του ραβίνου Τζεσουά. Οι δεύτεροι διότι επιμένουν να είναι χριστιανοί και να δηλώνουν υπερηφάνως και Έλληνες συνάμα!

Το πλήθος των δημοσιεύσεων των Ελλήνων θρησκευτών έχει ξεκαθαρίσει θεολογικά, ιστορικά, κοινωνικά, και πολιτικά την ανυπέρβλητη διάσταση των δύο κόσμων. Έτσι τώρα μας μένει απευθυνόμενοι στους ναζωραίους συγκατοίκους, να τοποθετηθούμε με λόγια απλά και καθαρά, για την ταυτότητα που τους αποδίδουμε.

Η απορία σας ναζωραίοι γεννάται από την χιλιόχρονη εξαπάτηση της χριστιανικής «εκκλησίας» που επιμένετε βλακωδώς να στηρίζετε, σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα του ραβίνου Τζεσουά. Να υπενθυμίσουμε λοιπόν, για μια ακόμη φορά σε εσάς που το αγνοείτε ότι Ναζαρέτ ως πόλη γέννησης του Τζεσουά ουδέποτε υπήρξε! Πρωτοεμφανίζεται στα τελικά διαμορφωμένα ευαγγέλιά σας μόνο μετά τον 4ο αιώνα μετά την ναζωραϊκή χρονολόγηση. Η σημερινή πόλη, που κάποιοι  πιθανόν έχετε δει, είναι κατασκεύασμα του πάπα Γρηγορίου του Γ’ τον 8ο αιώνα μετά την ναζωραϊκή χρονολόγηση, για να υπάρξει επιτέλους η πόλις των ευαγγελίων και να βρουν επιτέλους οι προσκυνητές ένα ιστορικό σημείο αναφοράς, για να καταθέσουν τον οβολό τους.

Η αρχαιολογική σκαπάνη των μισθοδούλων ναζωραίων δεν μπόρεσε παρά τις άοκνες προσπάθειές της να βρει έστω και ένα στοιχείο για να πιστοποιήσει την ύπαρξή της. Άλλωστε αν ο εν λόγω ραβίνος είχε γεννηθεί στην σημερινή ναζαρέτ θα ήταν υπήκοος του τετράρχου της Γαλιλαίας Ηρώδη Αντύπα και όχι του στρατιωτικού διοικητού του Καίσαρος, Ποντίου Πιλάτου.

Αν ήταν η ναζαρέτ των ευαγγελίων τότε τα χωρία του Ματθαίου Ε:14 και Λουκά Δ: 28,30 που μιλούν για παρακείμενο όρος και γκρεμό ψεύδονται αφού η περιοχή βρίσκεται σε ομαλή πλαγιά μικρού λόφου χωρίς όρη, γκρεμούς ή έστω μικρά χάσματα.

Άλλο ένα σαθρό στοιχείο της ναζωραϊκής «εκκλησίας» που πεισματικά στηρίζετε, είναι ένα ποίημα του 7ου αιώνα μετά την ναζωραϊκή χρονολόγηση, του Ελεάζαρ Καλύ που αναφέρει την Ναζαρέτ ως χώρο υποδοχής των Ιουδαίων ιερέων, μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ το έτος 70 μετά την ναζωραϊκή χρονολόγηση. Τα ιστορικά στοιχεία βεβαίως και δεν συμφωνούν με το κατασκεύασμα της εποχής αφού οι Ρωμαίοι δεν άφησαν κανέναν άνω των 17 ετών να επιζήσει πόσο μάλλον τους ιερείς που ήταν η ψυχή της εξεγέρσεως.

Άλλωστε αφού είχε απαγορευτεί επί ποινή θανάτου και η ανάγνωση της πεντατεύχου γιατί να αφεθούν οι ιερείς ελεύθεροι να επανακτήσουν την ιδεολογία; To ποίημα του Ελεάζαρ γράφτηκε όταν η κιβδηλοποίηση της ιστορίας από την ναζωραϊκή «εκκλησία» ήταν πια θεσμός, και λίγο πριν την γεωγραφική τοποθέτηση της σημερινής Ναζαρέτ, που σαν θρησκευτική Ντίσνεϋλαντ παρουσιάζει το εργαστήρι του Ιωσήφ, και το πηγάδι της παναγίας για προσκύνημα και κατάθεση.

Άρα όταν σας λέμε ναζωραίους δεν αναφερόμαστε σε καμμιά καταγωγή, ούτε κανένα τοπωνύμιο. Αν θέλαμε κάτι τέτοιο θα σας αποκαλούσαμε ζηλωτές σικάριους, δηλαδή φανατικούς μαχαιροβγάλτες ληστές, όπως σας αποκαλούσαν οι Ρωμαίοι τα χρόνια του Τζεσουά. Ή θα σας αποκαλούσαμε αξέστους Γαλιλαίους όπως στα χρόνια του αγαθού Ιουλιανού. Ή απλά ξενιστές(allieni) όπως τους πρώτους αιώνες σας αποκαλούσαν οι πιστοί (pagani) στις τοπικές και εθνικές παραδόσεις Παγανιστές.

Γιατί λοιπόν ναζωραίοι; Επιλέγουμε σθεναρά τον όρο «ναζωραίος» από το εβραϊκό πρότυπό του «ναζίρ», που σημαίνει πιστός, ταγμένος στο θεολογικό δόγμα του Τζεσουά. Αυτό άλλωστε και αποτελείτε ναζωραίοι. Δεν αποτελείτε έθνος αφού δεν υπάρχει ναζωραϊκή γλώσσα, δεν υπάρχει ναζωραϊκή φυλή, ούτε κοινά ναζωραϊκά ήθη και τρόποι. Πιστοί σε ένα δόγμα όπως το καπιταλιστικό ή το κομμουνιστικό που δημιουργεί κράτη πάνω σε έθνη. Σήμερα υφίστανται 5000 έθνη ενώ μόνο 200 κράτη.

Όσο για τους ναζωραίους που επιμένουν να δηλώνουν και Έλληνες, επειδή το ναζωραϊκό κράτος μοιράζει Ελληνικές υπηκοότητες στους κατοίκους της επικρατείας του, η θέση μας είναι ξεκάθαρη: δεν φτάνει το λιγοστό Ελληνικό αίμα που ίσως τρέχει στις φλέβες σας ναζωραίοι για να δηλώνετε Έλληνες. Δεν φτάνει το εναπομείναν αίμα από τις αλλότριες προσμίξεις με αλλοφύλους ναζωραίους και ναζωραίους μετανάστες, για να δηλώνετε Έλληνες.

Βέβαια αυτό το λίγο τελευταίο αίμα είναι η τελευταία σας ελπίδα να θρέψετε την Ελληνική Ψυχή την οποία έχετε χρέος να αναζητήσετε στους Θεούς. Το αίμα θρέφει την ανάσα της ψυχής αδαείς ναζωραίοι, και η ψυχή συντηρεί το αίμα.

Η ψυχική ιδιοσυγκρασία, η ρέουσα ψυχική πραγματικότητα, δεν μπορεί να θεωρηθεί ανεξάρτητα από το φυλετικό υπόστρωμα που την καλλιεργεί. Η ψυχή δεν μπορεί να θεωρηθεί ανεξάρτητη από τον νου που την παράγει όταν συντονίζεται με το θείο.

Απωλέσατε την Ελληνική Θρησκεία με την οποία ο Ελληνικός Νους συντονίζεται με το θείο και καλλιεργεί την Ελληνική Ψυχή. Έτσι απωλέσατε την Ελληνική Ψυχή. Αυτή είναι που σας λείπει για να είστε Έλληνες.

Έτσι εμείς σφαγιαστήκαμε και υποδουλωθήκαμε στους αλλοφύλους ναζωραίους που σταδιακά στεγνώνουν το αίμα με συνεχείς πλημμυρίδες εισβολέων λαθρομεταναστών. Μιλάμε για την φυλετική ψυχή και την προστασία της από τον ρατσισμό των ναζωραίων βιαστών των εννοιών. Αυτή στερείστε ναζωραίοι για να είστε Έλληνες. Σαν ναζίρ είστε ξενιστές ζηλωτικών δογμάτων της Γαλιλαίας, και ως τέτοιοι δεν είστε Έλληνες!

Γιατί λοιπόν ναζωραίοι ζητιανεύετε από εμάς την Ελληνικότητα; Γιατί απαιτείτε από εμάς την αποδοχή σας αν είστε βέβαιοι πώς την κατέχετε δικαιωματικά με την γέννησή σας σε αυτόν τον τόπο; Γιατί οι Σλάβοι, οι Τούρκοι και οι Αλβανοί τώρα την ιδιοποιούνται;

Οι Τούρκοι τώρα ζητούν την προστασία των Ελληνικών Μνημείων και την κυριότητα του Ομήρου ως πολιτιστική τους κληρονομιά. Οι Αλβανοί τον Πύρρο και οι Σκοπιανοί τον Αλέξανδρο ως γενάρχες. Οι Αθάνατοι Θεοί σας τιμωρούν μετά την φυλετική αλλοίωση στην απόλυτη φτώχεια, άφρονες ναζωραίοι των μπουζουκιών και των «εκκλησιών».

Οι Αθάνατοι Θεοί σας ερημώνουν ναζωραίοι της ρεκλάμας και της αναλώσεως. Οι Αθάνατοι Θεοί σας τιμωρούν ναζωραίοι της ολιγαρχίας, της απαθείας και της ιδιωτείας. Τώρα ναζωραίοι, πεινασμένοι θα φάτε τις ίδιες σας τις σάρκες. Τώρα ναζωραίοι, πνιγμένοι θα πιαστείτε από τα μαλλιά σας. Σε εμάς η Δόξα, η Σοφία και η Γνώση. Σε εσάς τίποτα.

 

Κάλλιστος

9η Ισταμένου μηνός Γαμηλιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα       

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα