:: ::

 
 
 

 

        Καταραμένος να είσαι αιωνίως μισέλληνα Περικλή Γιαννόπουλε 

Μέρος 1ον

Αφορμή για το άρθρο υπήρξε ο εν λόγω βυζαντινός βρυκόλακας, ο οποίος αποτελεί την σημαία της νεοβυζαντινής φασιστικής φράξιας των ναζωραίων. Τα νεοβυζαντινά πολιτικά κόμματα που τους εκπροσωπούν (Βυζαντινός Λ.Α.Ο.Σ και Βυζαντινό Μέτωπο), δια της προπαγάνδας των κατάφεραν να τον παρουσιάσουν ως μέγα πατριώτη!!! Οι νεοβυζαντινοί φασίστες τύπου Κ. Πλεύρη παρουσιάζουν το υβριστικό κατά του Ελληνισμού ρυπαρογράφημά του Περικλή Γιαννόπουλου «Έκκλησις προς το πανελλήνιο κοινό» ως ύμνο υπέρ του ...Ελληνισμού!!!

Που στηρίζονται για να έχουν τέτοιο θράσος; Στο ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν ανοίγουν βιβλίο, και δεν έτυχε να πέσει στα χέρια τους αυτό το ρυπαρογράφημα.

Το ρυπαρογράφημα κατά του Ελληνισμού γράφτηκε το «1907», σύμφωνα με το ημερολόγιο των ναζωραίων κατακτητών. Όποιος έχει την ατυχία να διαβάσει αυτό τον λίβελλο κατά του Ελληνισμού, θα διαπιστώσει ότι ο ναζωραίος μισέλλην Περικλής Γιαννόπουλος δεν κάνει τίποτε άλλο από το να υβρίζει τον Ελληνισμό ταυτίζοντάς τον με την βυζαντινή λαίλαπα, και ως γνήσιος μισέλλην προβοκάτορας καλεί τους Έλληνες να αναστηλώσουν το ...βυζαντινό μεγαλείο!!!

Το έργο αυτό είναι απόσταγμα χριστιανικής πανούκλας διηθισμένης στον σχιζοφρενικό εγκέφαλο ενός σκουληκιασμένου βυζαντινού κρανίου.

Θα ξεκαθαρίσουμε μία για πάντα ποιός ήταν ο Περικλής Γιαννόπουλος παραθέτοντας αποσπάσματα από τον λίβελλό του. Τα άπαντα του βυζαντινού Περικλή Γιαννόπουλου έχουν εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο Ελεύθερη Σκέψις, Β’ έκδοση, 1999, απ’ όπου πήραμε τα αποσπάσματα.

Να σημειωθεί ότι ο Περικλής Γιαννόπουλος με την βοήθεια των Θεών τρελλάθηκε, έκαψε τα γραπτά του και αυτοκτόνησε. Ευτυχώς για το Πανελλήνιο Κοινό που υπάρχουν οι Θεοί διότι αλλιώς θα είχε ρυπάνει ακόμη περισσότερο την Ελλάδα με τα ρυπαρογραφήματά του.

Πριν αναφέρουμε τα αποσπάσματα από την «έκκληση», θα δώσουμε το βασικό προπαγανδιστικό σχήμα που χρησιμοποιεί σε όλο το έργο του: Υπάρχουν οι κακοί και απολίτιστοι Φράγκοι και οι καλοί και πολιτισμένοι βυζαντινοί! Η καλή «ορθοδοξία» και ο κακός καθολικισμός.

Ο νεοβυζαντινός μισέλλην Περικλής Γιαννόπουλος μισούσε αφάνταστα την Ελληνική Φυλή. Χρησιμοποιεί το παλιό τέχνασμα του κακού εξωτερικού εχθρού(=Φράγκοι) για να ταυτίσει τους Έλληνες με τους βυζαντινούς. Δεν κτυπάει ευθέως τον Ελληνισμό. Τον κτυπάει πλαγίως ταυτίζοντάς τον με το μισελληνικό βυζάντιο.

Δεν κτυπά ευθέως τους Έλληνες. Τους ταυτίζει εμμέσως με τους βυζαντινούς. Συνεχώς καθυβρίζει τους Φράγκους για να παρουσιάσει στους Έλληνες έναν εχθρό και εμμέσως να πει ότι «Να Έλληνες! οι κακοί Φράγκοι, «εμείς» οι βυζαντινοί=Έλληνες πρέπει να τους μισούμε».

Ας πάμε στο πρώτο χαρακτηριστικό απόσπασμα από την «Έκκληση προς το πανελλήνιο κοινό» που το πιπιλίζουν σαν καραμέλα οι νεοβυζαντινοί φασίστες:

«Δεν θα κρίνετε σεις οι Φράγκοι-τα χθεσινά αγριογούρουνα-εμάς, αλλά εμείς θα κρίνωμε εσάς και τον πολιτισμό σας», σελ 229.

Αυτό το απόσπασμα το αναφέρουν συχνά οι δημαγωγοί των ναζωραίων στην υπόδουλη Ελλάδα για να αλιεύσουν κορόϊδα. Δημιουργούν την εντύπωση ότι ο νεοβυζαντινός Περικλής Γιαννόπουλος υπερασπίζει τον Ελληνισμό από τους «κακούς» Φράγκους. Διαβάστε όμως παρακάτω:

 «Η ίδρυσις του χριστιανικού μας κράτους είναι όχι μόνον πραγμάτωσις και κορύφωσις του Αλεξανδρινού έργου, αλλά και η βροντώδης απόδειξις δια αυτής ταύτης της νέας θρησκείας(=χριστιανισμός), δι’ ανεξαιρέτως όλων της των εκδηλώσεων, της εντελούς γνησιότητος και Έλληνος και Ελληνικού πνεύματος. Ότι όχι μόνον δεν ανεμίχθη με τίποτε, αλλά ότι επολέμησε δυνατότατα και κατά την Αλεξανδρινή και κατά την Ρωμαϊκή περίοδο όλας τας ανατολικάς ιδέας και επιδράσεις...», σελ 247-248.

Το γραπτό του νεο-βυζαντινού Περικλή Γιαννόπουλου παρουσιάζει συνεχώς νοητικά κενά, και κυρίως έχει πρόβλημα στην σύνταξη, κάτι που επισημαίνεται από τον εκδοτικό οίκο.

Αλλά διαφαίνεται ξεκάθαρα από αυτό το απόσπασμα ότι αυτός ο «Ελληναράς» θεωρεί ότι δια μέσω του χριστιανισμού ο Ελληνισμός φυλάχθηκε στο ακέραιο απ’ όλες τις ανατολικές προσμίξεις και επιδράσεις. Ότι με την βοήθεια της «νέας θρησκείας»=χριστιανισμός, δεν αναμίχθηκε ο Ελληνισμός με τίποτε ξένο!!!

Τα ανθελληνικά κτυπήματα κατά του Ελληνισμού από αυτό το νεοβυζαντινό κάθαρμα συνεχίζουν στην ίδια σελίδα:

«...το κοσμοκρατικόν όνειρον, έργο με γιγάντια γρανιτικά θεμέλια, συντελείται απροσκόπτως, πνίγον εις το δρόμον του και αυτόν το Ρωμαίον, περίφημα υπηρετήσαντα και φουσκίσαντα την φυλή μας, τελειούται κατά φυσική ανάγκη και συνέπειαν εις την τελειωτική σύστασιν της χριστιανικής μας αυτοκρατορίας, δια της αρπαγής, ως προσχημάτων και ως όπλων επικρατήσεως, αφ’ ενός του Ρωμαϊκού Στέμματος, από το κεφάλι του Ρωμαίου...και αφ’ ετέρου ενός Τυχαίου, τυχαίως ευρεθέντος εις τον δρόμο μας, αλλά τυχηροτάτου και ευτυχεστάτου Θεού(εννοεί τον Τζεσουά)...», σελ. 248.

Με λίγα λόγια αυτό το βυζαντινό κτήνος μας λέει, ότι αφού ιδρύθηκε η ανατολική ρωμαϊκή χριστιανική αυτοκρατορία τους, οι Έλληνες ...άρπαξαν το στέμμα από τα κεφάλια των Ρωμαίων(!) βρίσκοντας στον δρόμο τους τον ραββίνο Τζεσουά...

Να πώς μορφώνεται κανείς διαβάζοντας «εθνικιστές» συγγραφείς!!! Οι Έλληνες δεν ήταν δούλοι στην χριστιανική ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Όχι, ποιός είπε τέτοιο πράγμα; Αντιθέτως άρπαξαν το στέμμα από τα κεφάλια των Ρωμαίων. Πάλι καλά που βρέθηκε μπροστά μας ο ραββίνος Τζεσουά και μας έκανε κοσμοκράτορες...

Έτσι μορφώνουν τον Ελληνικό λαό οι «εθνικιστές» αλήτες τύπου Περικλή Γιαννόπουλου και το λοιπό σκυλολόι που τον προπαγανδίζει. Την σφαγή των Ελλήνων και την καταστροφή του Ελληνικού Πολιτισμού από τα βυζαντινά γουρούνια τα παρουσιάζουν ως ευτυχία(!), ως εγκαθίδρυση Ελληνικής κοσμοκρατορίας(!!)

Συνεχίζει το νεοβυζαντινό κτήνος:

«...γεγονός είναι ότι όπως είναι αδύνατον να νοηθή εξάπλωσις και άνθησις και επικράτησις Χριστιανισμού άνευ της υπάρξεως τρισμεγίστου Πανανθισμένου Ελληνισμού, άλλον τόσο είναι αδύνατον να νοηθή εξάπλωσις Ρώμης άνευ Κολοσσαιοτάτου Ελληνισμού...», σελ. 250.

Και παρακάτω λέει ότι είναι γελοίο ο βαρβαροφραγκόκοσμος να ομιλεί περί καταπτώσεως ημών μόνον και μόνον διότι:

«...αφήκαμεν την Ρώμην να αναλάβη τα αστυνομικά καθήκοντα του Κόσμου όταν σήμερον, απ’ άκρου εις άκρου αυτού λατρεύει τον Θεόν που κατασκευάσαμε εμείς...», σελ. 250, οι υπογραμμίσεις δικές μας.

Τα ακούτε Έλληνες «εθνικιστές», «αρχαιολάτρες», «ελληνοκεντρικοί» τί γράφει αυτό το κτήνος στην «Έκκληση προς το πανελλήνιο κοινό»; Ότι οι Έλληνες άφησαν την Ρώμη να κάνει χρέη αστυνομικού και ότι οι Έλληνες κατασκεύασαν τον Τζεσουά!! Τέτοιο μίσος για τον Ελληνισμό και την Ελληνική Φυλή είναι πρωτοφανές.

Και συνεχίζει το νεοβυζαντινό κτήνος:

«Εάν η υφ’ ημών κατάκτησις και υποδούλωσις η πνευματική και η απορρόφησις τέλος της Κοσμοκρατείρας Ρώμης και η δημιουργία μίας θρησκείας και επιβολή, έως την ώρα αυτή παμβασιλευούσης, δύναται να θεωρηθή κατάπτωσις, τότε...αλληλούϊα», σελ.251, οι υπογραμμίσεις δικές μας.

Ο βυζαντινός κτηνάνθρωπος Περικλής Γιαννόπουλος θεωρεί ότι οι Έλληνες κατέκτησαν την Ρώμη με τον ..χριστιανισμό!!! Ότι οι Έλληνες ...υποδούλωσαν πνευματικά τους Ρωμαίους με τον χριστιανισμό!!! Μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος εγκέφαλος το μέγεθος της διανοητικής σαπίλας του Περικλή Γιαννόπουλου;

Και τώρα προσοχή, νέο ρεσιτάλ βλασφημιών από το θρασύδειλο χριστιανικό κτήνος που παρίστανε τον «Ελληναρά»:

«Ντροπή σας Έλληνες, να λέγεσθε Χριστιανοί, σαν την κοινή αγέλην των ανθρωποειδών», σελ. 251.

Αν διαβάσει κάποιος το απόσπασμα μέχρι εδώ θα νομίζει ότι έχουμε έναν «Ελληναρά» υπό το κράτος της οργής, που μας καλεί να μην αυτοαποκαλούμεθα χριστιανοί. Όμως ακούστε τί γράφει στην αμέσως επόμενη πρόταση:

«Σείς πρέπει να λέγεσθε ότι είσθε: Χριστιανοποιοί: Χριστιανώται», σελ. 251.

Αυτό το χριστιανικό κτήνος καλεί τους Έλληνες να αποκαλούνται χριστιανοποιοί. Ότι δηλαδή οι Έλληνες εκχριστιάνισαν τους λαούς και την Ανθρωπότητα. Δεν έφταναν στους Έλληνες οι ύβρεις περί ειδωλολατρείας από τους χριστιανούς κτηνανθρώπους τώρα τους καλούν να δηλώσουν ότι αυτοί-οι Έλληνες-διέπραξαν τα εγκλήματα του χριστιανισμού.

Αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος δεν έχει ούτε Ιερό ούτε Όσιο. Γράφει ότι η χριστιανική θρησκεία θα χανόταν στους υπονόμους της Ρώμης εάν δεν την εστήριζαν οι Έλληνες:

«..αυτή η Νέα Θρησκεία(=χριστιανισμός), θα εχάνετο ανώνυμος εις τας υπονόμους της Ρώμης και των άλλων Πόλεων, εάν δεν την πιάναμεν Εμείς και την εσηκώναμεν», σελ.252.

Να λοιπόν τί μαθαίνει κανείς από ναζωραίους «εθνικιστές», ότι ο χριστιανισμός διασώθηκε και διαδόθηκε χάρη στον Ελληνισμό...

Δηλαδή όλα αυτά που λένε οι Έλληνες τόσους αιώνες, ότι δηλαδή οι Έλληνες ήσαν οι αγγελιοφόροι του Φωτός και του Πολιτισμού, πρέπει να διαγραφούν.

Από εδώ και πέρα επειδή έτσι αρέσει στον νεοβυζαντινό αλήτη Περικλή Γιαννόπουλο θα διαδίδουμε ότι οι Έλληνες κατέστρεψαν τους Πολιτισμούς των Εθνών. Οι Έλληνες κατέσφαξαν τα Έθνη. Οι Έλληνες τους έκαψαν τα βιβλία και τους Ιερείς τους. Οι σατανικοί Έλληνες διέδωσαν τον χριστιανισμό, αυτή την θεομίσητη ιουδαϊκή αίρεση, και όχι οι ιουδαίοι... 

Το ρεσιτάλ εξαπατήσεως και ύβρεων κατά του Ελληνισμού δεν έχει όρια απ’ αυτόν τον βυζαντινό αλήτη που κατάφερε δια της προπαγάνδας να μείνει στην ιστορία ως «εθνικιστής Ελληναράς».

Γράφει στην σελ. 253 ότι κατά την διάρκεια του βυζαντίου με μεγάλη πολιτική μεγαλοφυία (προσέξτε την φράση-δόλωμα του νεοβυζαντινού δημαγωγού), δεν λέγαμε ότι είμαστε Έλληνες. Και αυτό το κάναμε για να εξαπατήσουμε τους κουτόφραγκους!!!

Δηλαδή δεν μας κυνηγούσαν οι βυζαντινοί για να μας κάψουν στην πυρά αν λέγαμε ότι ήμασταν Έλληνες. Όχι, απλώς εμείς οι Έλληνες προσπαθούσαμε να εξαπατήσουμε τους κουτόφραγκους...

Αρρωστημένες σκέψεις ψυχασθενούς ατόμου:

«Κατά την τρίτην αυτήν περίοδον, την φαινομένη ότι στηρίζεται ολόκληρος, επί του Ρωμαϊσμού και του Εβραϊσμού, την κορυφουμένην από τον Δικέφαλο Αετόν Κεραυνόν...δια να αλλάξη ο Μανωλιός και συγχρόνως φορέσει και άλλο ένα Στέμμα, κατά την οποία εκρατήσαμεν, από τρισβαθυτάτην Πολιτικήν Μεγαλοφυίαν τα δύο αυτά φορέματα, μετά μανίας, έως την εσχάτην στιγμήν, καθ’ ην δεν ήτο πλέον δυνατόν να κρυφθώμεν, διότι ο Φραγκόκοσμος εφώναζεν: είσθε οι Έλληνες...νομίζει κανείς ότι καθ’ όλην αυτήν την εποχήν επαίξαμεν το ωραιότερο παιχνίδι μας, κυριαρχούντες και λέγοντες στους φωνάζοντες (εννοεί στους Φράγκους): Εμείς δεν είμεθα οι Έλληνες. Έλληνες δεν υπάρχουν. Εδώ δεν υπάρχει τίποτε άλλο, παρά ο αυτοκράτωρ των Ρωμαίων και ο Χριστός», σελ. 253.

Με λίγα λόγια μας λέει το χριστιανικό κτήνος, ότι οι Έλληνες από μόνοι τους έλεγαν στους Φράγκους ότι δεν υπάρχουν Έλληνες στο βυζάντιο, για να τους εξαπατήσουν...Δεν καταπίεζαν λοιπόν ούτε έκαιγαν ζωντανούς τους Έλληνες οι βυζαντινοί κατακτητές. Δεν κρυβόντουσαν οι Έλληνες από τους βυζαντινούς ιεροεξεταστές. Όχι, απλώς ήθελαν να εξαπατήσουν τους κουτόφραγκους, γι’ αυτό ηρνούντο την Εθνική, Θρησκευτική και Πολιτιστική των καταγωγή!!!

Συνεχίζει το ανθρωπόμορφο κτήνος:

«Η μεγαλυτέρα αξία του χριστιανισμού δι’ εμάς είναι, ότι μας αποδεικνύει τον Ειδωλολατρισμό και την Γνησιότητά μας, υπό όλα τα φορέματα», σελ. 254

Να λοιπόν τί καλό μας κάνει ο χριστιανισμός: Αποδεικνύει ότι είμαστε γνήσιοι Έλληνες! Να και κάτι που δεν ήξεραν οι Πρόγονοι των Ελλήνων. Περίμεναν τις χριστιανικές συμμορίες από την ναζαρέτ να τους το διδάξουν. Επίσης μάθαμε από τους ναζωραίους ότι είμαστε γνήσιοι ειδωλολάτρες, και αυτό είναι η μεγαλύτερη αξία του χριστιανισμού...

Αγαπητέ ναζωραίε μισέλληνα Περικλή Γιαννόπουλε, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε για το εξής: Η μεγαλύτερη αξία του Ελληνισμού είναι να αποδεικνύει ότι ήσουν ένα βυζαντινό γουρούνι, εσύ και οι όμοιοί σου. Παρά τους όποιους «ελληνοκεντρικούς» μανδύες σας, η βυζαντινή δυσωδία που αναδύει από τους τάφους σας είναι αποπνικτική. (Ο ναζωραίος μισέλλην Περικλής Γιαννόπουλος είναι νεκρός εδώ και έναν αιώνα αλλά μας ακούνε οι μαθητές του...)

Συνεχίζει τα μαθήματα «ελληνοκεντρισμού» προς το πανελλήνιο κοινό το νεοβυζαντινό κτήνος που ακούει στο όνομα Περικλής Γιαννόπουλος:

«Κανείς δεν πρέπει να πολεμήση την Ελληνικήν Εκκλησίαν, περιοριζομένην ακριβώς εις την δουλειά της, ούτε να την ανησυχήση. Τουναντίον μάλιστα, το Ορθόδοξο Ελληνικό Πνεύμα έχει και πρέπει να πολεμήση υπέρ αυτής δια να την επαναφέρη εις την μεγαλοπρεπεστάτην Λαμπρότητα των πρώτων αιώνων...», σελ. 256, δικές μας οι υπογραμμίσεις.

Αυτός ο μισάνθρωπος καλεί τους Έλληνες που έχουν χύσει ποταμούς αίματος για να απαλλαγούν από την ιουδαιοχριστιανική σκλαβιά, να πολεμήσουν υπέρ της χριστιανικής εκκλησίας και να την επαναφέρουν στο ...μεγαλείο των πρώτων χριστιανικών αιώνων!!!

Καλεί ανοικτά τους Έλληνες να πολεμήσουν κιόλας για να επιστρέψουν στο σκότος του βυζαντίου, ώστε να μην αισθάνεται μόνος, αυτός και οι όμοιοί του, μέσα στον ιουδαιοχριστιανικό βούρκο.

Μπορεί να διανοηθεί ανθρώπινος εγκέφαλος το ότι ωρισμένα καθάρματα της Ελληνικής κοινωνίας παρουσιάζουν αυτό το μισελληνικό γουρούνι ως πρότυπο «Ελληναρά»; Και τον έχουν κάνει σημαία τους όλοι «ελληνοκεντρικοί» ναζωραίοι; Γιατί όχι; Αφού τους καλεί να επιστρέψουν στα πρώτα «λαμπρά» χρόνια του χριστιανισμού. Με τους στυλίτες μοναχούς και το κάψιμο στην πυρά ανθρώπων και βιβλίων. Αυτά τα ανθελληνικά γουρούνια πρέπει να αφανίσουν οι Έλληνες από προσώπου γης. 

Η συνέχεια του ρυπαρογραφήματος:

«Διότι όλοι οι λαοί εις τους οποίους εδώκαμεν τον Χριστιανισμόν, απεσπάσθησαν όλοι, διότι όλοι μας επολέμησαν λυσσωδώς, όλοι μας πολεμούν θρησκευτικώς, όλοι οι αδελφοί λαοί μας έχουν καταδικάσει εις φάγωμα και εις θάνατον...», σελ 257, δικές μας οι υπογραμμίσεις.

Λέει στους Έλληνες ο μισέλλην ναζωραίος Περικλής Γιαννόπουλος, ότι αυτοί έδωσαν τον χριστιανισμό στα Έθνη! Και ότι τα Έθνη αποσπάσθηκαν από το βυζάντιο, και πολεμούν τους Έλληνες λυσσωδώς!!

Απαντούμε στις βλασφημίες αυτού του χριστιανικού κτήνους: Οι Έλληνες δεν είναι φονιάδες λαών για να εκχριστιανίζουν τα Έθνη. Αυτό το έκαναν οι βυζαντινοί εγκληματίες. Τα Έθνη που αποσπάστηκαν από την καταραμένη βυζαντινή αυτοκρατορία καλώς έπραξαν. Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν οι Έλληνες με πάμπολλες επαναστάσεις. Τα Έθνη πολέμησαν το βυζάντιο και όχι τον Ελληνισμό, και πολύ καλά έκαναν.

Συνεχίζει ο μισέλλην ο Περικλής Γιαννόπουλος:

«Εάν είναι βέβαιον ότι ο χριστιανισμός εχρησίμευσεν ως μέσον και όπλον πολιτικόν θαυμάσιον, δια την Κοσμοκρατορία ημών των τότε, και άγκυρα σωτηρίας μετά τον Τούρκον, διπλά δι’ αυτό αγαπητός...», σελ. 258.

Η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων δεν κατέστρεψε τον Ελληνισμό. Όχι, αυτά τα λένε οι κακοί «ειδωλολάτρες»... Η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων ήταν το ...πολιτικό όπλο των Ελλήνων για την εγκαθίδρυση της κοσμοκρατορίας των, μας λέει ο ναζωραίος Περικλής Γιαννόπουλος!!!

Και όχι μόνον αυτό, αλλά ο χριστιανισμός απετέλεσε άγκυρα σωτηρίας για τον Ελληνισμό κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας, γι' αυτό είναι διπλά αγαπητός!!! Ορίστε μαθήματα ιστορίας και «ελληνοκεντρικoύ» ήθους από μισελληνικά χριστιανικά γουρούνια.

Μπορεί να φαντασθεί ανθρώπινος νους μεγαλύτερο μισέλληνα και πράκτορα του ιουδαιοχριστιανισμού από τον νεοβυζαντινό γενίτσαρο Περικλή Γιαννόπουλο;

Το άρθρο συνεχίζεται: Μέρος 2ον

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα