:: ::

 
 
 

 

Επιστολή προς όλους τους βυζαντινούς γραικύλους τύπου Άδωνι Γεωργιάδη, που «μάχονται» για την Ελληνική πολιτιστική ταυτότητα

 

Εισαγωγή

Παρακολούθησα με απέχθεια τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη στην τηλεόραση του Blue Sky την 19-11-2001, να ωρύεται επειδή η επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση κα Άννα Διαμαντοπούλου πρότεινε την αγγλική γλώσσα ως επίσημη γλώσσα της Ελλάδος. Όποιος Έλλην δεν έχει  μελετήσει την ευτελή δημαγωγία των νεοβυζαντινών γραικύλων, θα σχημάτιζε την λανθασμένη εντύπωση ότι η γνωστή παρεούλα των ελληνοχριστιανών τύπου Α. Γεωργιάδη, ενδιαφέρεται τάχα για την διατήρηση της Ελληνικής πολιτιστικής ταυτότητος.

Αυτή η παρεούλα υποστηρίζει το εξής ιδεολόγημα: η Ελληνική γλώσσα πρέπει όχι μόνον να διατηρηθεί ως επίσημη γλώσσα του κράτους, αλλά και να διεθνοποιηθεί (σωστή σκέψη). Αλλά συγχρόνως υποστηρίζει ότι η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων(=χριστιανισμός) πρέπει όχι μόνον να διατηρηθεί ως επίσημη θρησκεία του κράτους, αλλά και να διεθνοποιηθεί.

Δηλαδή αυτή η παρεούλα θέλει να μας πείσει ότι η Ελληνική γλώσσα είναι βασικό στοιχείο της Ελληνικής πολιτιστικής ταυτότητος αλλά η Ελληνική Θρησκεία δεν είναι!!!

Και φυσικά γι’ αυτούς τους γραικύλους, βασικό στοιχείο της Ελληνικής πολιτιστικής ταυτότητος είναι μία καταραμένη μισελληνική αίρεση που αφάνισε τον Ελληνικό πολιτισμό! Ώστε έτσι λοιπόν κύριε Γεωργιάδη; Να έχουμε Ελληνική γλώσσα αλλά ιουδαϊκή θρησκεία. Μα δεν βλέπετε επιτέλους το γελοίον της επιχειρηματολογίας σας;

Σας ενοχλεί το ότι θα διδάσκεται η αγγλική γλώσσα στα ελληνικά σχολεία ως επίσημη γλώσσα και δεν σας απασχολεί ότι διδάσκεται μία ιουδαϊκή αίρεση ως επίσημη θρησκεία; Εμείς για να σας τιμωρήσουμε, θα χρησιμοποιήσουμε τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήσατε στην εκπομπή της Δευτέρας 19-11-2001 κατά της κυρίας Διαμαντοπούλου, εναντίον σας. Και θα σας αποδείξουμε ότι εσείς είστε χειρότερος από την κα Διαμαντοπούλου.

 

Τα  επιχειρήματα του κυρίου Γεωργιάδη κατά της κυρίας Διαμαντοπούλου

1. «Η Ελλάς θα εξευτελιστεί διεθνώς με το να υιοθετήσουμε την πρόταση της κυρίας Διαμαντοπούλου. Δεν θα μπορούμε να λέμε μετά ότι είμαστε απόγονοι του Περικλέους, Σωκράτους, κλπ», φώναζε ο κύριος Γεωργιάδης. Ώστε έτσι λοιπόν; Εάν υιοθετήσουμε την αγγλική γλώσσα, δεν θα μπορούμε να λέμε ότι είμαστε απόγονοι Ελλήνων. Ενώ η υιοθέτηση της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων ως επίσημης θρησκείας του κράτους όχι μόνον δεν εξευτελίζει την Ελλάδα διεθνώς, αλλά αντιθέτως, μας επιτρέπει να λέμε ότι είμαστε απόγονοι του ...Αβραάμ, του ...Ισαάκ και όλων των άλλων εβραίων προγόνων...μας.

Ο χριστιανός Άδωνις Γεωργιάδης δεν ενοχλείται από το ότι η μισελληνική αίρεση των ναζωραίων μας εξιουδαΐζει υιοθετώντας εβραίους προφήτες και προπάτορες, η αγγλική γλώσσα τον πείραξε. Καταπίνει την κάμηλο και διυλίζει τον κώνωπα.

2. «Αν ο Γάλλος επίτροπος πρότεινε υιοθέτηση της αγγλικής γλώσσας ως επίσημης γλώσσας της Γαλλίας θα έπεφτε η γαλλική κυβέρνηση...», φώναξε ο κ. Γεωργιάδης. Σοβαρά κύριε Γεωργιάδη; Εδώ εσείς λέτε στον Ελληνικό λαό ότι το βυζάντιο και ο χριστιανισμός...έσωσαν(!!!) τον Ελληνισμό και δεν πέφτει η ελληνική κυβέρνηση με τέτοιες ανοησίες που λέτε.

Εσείς και η παρεούλα σας προτείνετε στον Ελληνικό λαό να υιοθετήσει τον χριστιανισμό ως βασικό στοιχείο της ...Εθνικής του ταυτότητος(!!!, ήμαρτον Ζευ) και δεν διαμαρτύρεται κανείς στην κυβέρνηση. Γιατί να πέσει η Γαλλική κυβέρνηση; Ποιό είναι μεγαλύτερο κακό: η υιοθέτηση μίας ξένης γλώσσας ή η υιοθέτηση μία ξένης θρησκείας;

Απαντούμε εμείς για να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση: Φυσικά η υιοθέτηση μίας ξένης προς τον Ελληνισμό θρησκείας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό. Οι εβραίοι σε όλο τον κόσμο δεν μιλούν την ίδια γλώσσα αλλά εξ αιτίας της διατηρήσεως της εθνικής τους θρησκείας, επιζούν. Η Ελληνική Θρησκεία είναι πιό ισχυρός δεσμός μεταξύ των Ελλήνων απ’ ότι η Ελληνική γλώσσα.

3. «Κάτι δεν πάει καλά τώρα τελευταία στην Ελλάδα, κάποιοι κύκλοι θέλουν να εισάγουν το λατινικό αλφάβητο...», φώναζε ο κ. Γεωργιάδης. Ε, πώς να το κάνουμε κύριε Γεωργιάδη μου, έχετε ανταγωνιστές στον ανθελληνικό σας αγώνα! Εσείς προσπαθείτε να εισάγετε την μισελληνική ορθοδοξία στις ψυχές των Ελλήνων και κάποιοι σας ανταγωνίζονται με το να εισάγουν το λατινικό αλφάβητο. Να δούμε ποιός θα κερδίσει από τους δυό σας...

4. «Προσπαθούν να μας επιβάλλουν μία ξένη γλώσσα, ενώ πρέπει να διατηρήσουμε την δική μας, η οποία συνδέεται με τον Ελληνικό πολιτισμό», διεμαρτύρετο ο κ. Γεωργιάδης. Τα καθάρματα, είδατε κύριε Γεωργιάδη μου τί κάνουν τα καθήκια; Δεν έχουν τον δικό σας βυζαντινό πατριωτισμό που προσπαθείτε να επιβάλλετε την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων, η οποία αφάνισε τον Ελληνισμό.

Οι άνθρωποι είναι ανθέλληνες... Δεν είναι σαν και σάς βυζαντινοί πατριώτες που μας λέτε ότι η Ελληνική Θρησκεία δεν συνδέεται με τον Ελληνικό πολιτισμό. Εσείς ο οποίος προσπαθείτε να επιβάλλετε μία ξένη μισελληνική θρησκεία αντί να διατηρήσετε την Ελληνική Θρησκεία, είστε πιό «πατριώτης» από αυτούς τους ανθέλληνες...

Βλέπετε οι ανταγωνιστές σας δεν έχουν κάνει αρκετή εξάσκηση στην δημαγωγία όπως εσείς. Εάν είχαν κάνει θα μας πούλαγαν «ελληνολατινικό πολιτισμό», όπως εσείς πουλάτε «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό».

Κατά την διεστραμμένη «λογική» του κυρίου Γεωργιάδη πρέπει να διατηρήσουμε την Ελληνική γλώσσα και να μην δεχθούμε να μας επιβάλλουν μία ξένη γλώσσα. Ενώ συγχρόνως, δεν πρέπει να διατηρήσουμε την Ελληνική Θρησκεία(!) αλλά να δεχθούμε χωρίς αντιρρήσεις μία ξένη ανθελληνική θρησκεία(!!).

Διατηρείστε την γλώσσα μας, μην δεχθείτε την αγγλική, κράζει ο κύριος Γεωργιάδης. Και συγχρόνως: Μην διατηρείτε την Ελληνική Θρησκεία, διατηρείστε τον ιουδαιοχριστιανισμό!!! Αυτοί είναι οι νεοβυζαντινοί γραικύλοι. Θαυμάστε ...χάλια! Κοιτάξτε μέχρι πού μπορεί να καταντήσει τον άνθρωπο ο χριστιανισμός. Εβραιόδουλοι μέχρι αηδίας...

5. «Ο κύριος Στέφανος Μάνος δήλωσε ότι πρέπει να υιοθετήσουμε την αγγλική γλώσσα γιατί θα μείνουμε πίσω από την Ευρώπη», είπε ο κ. Γεωργιάδης στην εκπομπή του. Μα δεν ντρέπεται λιγάκι ο κύριος Μάνος; Δεν είναι βυζαντινός πατριώτης σαν τον κ. Γεωργιάδη που δηλώνει ότι «δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στο Δωδεκάθεο, η ιστορία δεν γυρίζει πίσω». Είδατε λοιπόν κύριε Γεωργιάδη; Ο κύριος Μάνος δεν έχει κάνει εξάσκηση στην δημαγωγία όπως εσείς. Εάν είχε κάνει, θα έλεγε ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στην αρχαία Ελλάδα και στα αρχαία ελληνικά, η ιστορία δεν γυρίζει πίσω...

Πολύ καλύτερο επιχείρημα από το δικό σας, δεν νομίζετε κύριε Γεωργιάδη;

6. «Οι ονομασίες στις ταμπέλες των δρόμων γράφονται στα λατινικά, πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνεται αυτό», διαμαρτυρήθηκε ο κ. Γεωργιάδης. Βεβαίως, πώς τολμούν τα καθάρματα τέτοια ιεροσυλία; Δεν είναι βυζαντινοί πατριώτες όπως ο κύριος Γεωργιάδης. Τον κύριο Γεωργιάδη δεν τον πείραξε που όλο το χριστιανικό εορτολόγιο είναι γεμάτο από καθάρματα, φονιάδες των Ελλήνων. Δεν τον πειράζει που η μισελληνική ορθοδοξία δεν επιτρέπει την ανέγερση Ελληνικών Ναών, δεν τον πειράζει που έχουμε γεμίσει από εβραίους προφήτες. Δεν τον πειράζει που οι Έλληνες βαπτίζονται με ιουδαιοχριστιανικά ονόματα. Οι λατινικές ονομασίες των οδών τον πείραξαν.

7. «Η κυρία Διαμαντοπούλου δεν με εκπροσωπεί, ούτε μπορεί να εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό γιατί δεν μπορεί να προτείνει επίσημη γλώσσα την αγγλική», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στην εκπομπή του. Σοβαρά κύριε Γεωργιάδη μου; Μήπως εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό ο κύριος Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης που προτείνει για επίσημη θρησκεία την αίρεση των ναζωραίων; Ή μήπως έχετε την βλακώδη εντύπωση ότι εκπροσωπείτε εσείς τον Ελληνικό λαό όταν λέτε με απύθμενο θράσος ότι «το βυζάντιο έσωσε τον Ελληνισμό»;

Αν εκπροσωπείτε κάποιους Έλληνες, ασφαλώς θα είναι οι αμόρφωτοι και οι ανιστόρητοι Έλληνες. Αυτούς σίγουρα τους εκπροσωπείτε, μαζί με τους βυζαντινούς γραικύλους.

8. «Μπράβο στους εβραίους καλαθοσφαιριστές ...γιατί όταν παίζουν στην Ευρώπη οι φανέλες τους γράφουν τα ονόματά τους στην αραμαϊκή και όχι στα λατινικά, όπως κάνουν οι δικοί μας καλαθοσφαιριστές», δήλωσε από την εκπομπή του ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης.

Ε αυτό ξεπερνάει κάθε όριο υποκρισίας!!! Ο κύριος Γεωργιάδης δίνει συγχαρητήρια στους εβραίους, επειδή οι εβραίοι διατηρούν την γλώσσα τους. Ξέχασε όμως να τους δώσει συγχαρητήρια επειδή διατηρούν την εθνική τους θρησκεία!!! Οι εβραίοι δεν είναι γραικύλοι σαν μερικούς-μερικούς...

Εσείς κύριε Γεωργιάδη γιατί δεν διατηρείτε την Εθνική σας Θρησκεία όπως κάνουμε εμείς; Γιατί αντί να μας καταδιώκετε με νόμους του Ιωάννη Μεταξά, δεν μας δίνετε συγχαρητήρια; Γιατί σας αρέσει τόσο πολύ μία εβραϊκή αίρεση και δεν σας αρέσει η Ελληνική Θρησκεία; Δεν θα μας πείτε φυσικά ότι είναι ειδωλολατρική, όπως λέει το ανθελληνικό παπαδαριό σας. Απλώς πρέπει να βγάλετε το ψωμάκι σας, σαν καλό χριστιανόπουλο, πουλώντας «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό» και βυζαντινό σκοταδισμό. 

Η θέση των νεοβυζαντινών χριστιανών τύπου Άδωνι Γεωργιάδη είναι να υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα αλλά ποτέ την Ελληνική Θρησκεία. Υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα και την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων.

Η θέση των Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι ότι υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα και την Ελληνική Θρησκεία. Και όχι μόνον αυτό, αλλά όπως θέλουμε η Ελληνική γλώσσα να είναι η επίσημη γλώσσα του κράτους, έτσι ακριβώς θέλουμε και η Ελληνική Θρησκεία να είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ θρησκεία του κράτους!!!

Κάποιοι ελληνοχριστιανοί θέλουν διατήρηση και διεθνοποίηση της Ελληνικής γλώσσας, αλλά συγχρόνως ζητούν διατήρηση και διεθνοποίηση της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων. Ταυτοχρόνως ζητούν εξοστρακισμό της Ελληνικής Θρησκείας από την κοινωνική ζωή και τα σχολεία.

Οι Έλληνες απαιτούν διατήρηση και διεθνοποίηση της Ελληνικής γλώσσας. Αλλά συγχρόνως απαιτούν διατήρηση και διεθνοποίηση(γιατί όχι;) της Ελληνικής Θρησκείας. Ταυτοχρόνως ζητούν τον εξοστρακισμό του χριστιανισμού από την κοινωνία και τα σχολεία.

Οι χριστιανοί θέλουν Ελληνική γλώσσα και ιουδαϊκή θρησκεία. Οι Έλληνες θέλουν Ελληνική γλώσσα και Ελληνική Θρησκεία.

Για να συμπαρασταθούμε στον γραικυλισμό των νεοβυζαντινών χριστιανών τύπου Α. Γεωργιάδη θα κάνουμε έναν παραλληλισμό: Φανταστείτε να υποστήριζα εγώ, ένας Έλλην στο θρήσκευμα, την Ελληνική Θρησκεία και την ...αγγλική γλώσσα!!!. Φανταστείτε να υποστήριζα την Ελληνική Θρησκεία και συγχρόνως το ...λατινικό αλφάβητο!!!

Όλοι θα γελάγανε μαζί μου. Θα μου έλεγαν, «Μα καλά, πώς είναι δυνατόν να υποστηρίζεις την Ελληνική Θρησκεία και συγχρόνως να υποστηρίζεις το λατινικό αλφάβητο και την αγγλική γλώσσα;».

Και όμως φίλοι μου, είναι δυνατόν. Εάν έχεις το «κοφτερό» μυαλό του κυρίου Α. Γεωργιάδη όλα είναι δυνατά. Υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα και την ...ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων!!!

Και αν με ρωτούσαν πώς δικαιολογείς μία τέτοια βλακεία, θα τους απαντούσα: Με τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης και η χριστιανική νεοβυζαντινή παρεούλα του για να δικαιολογήσει τον «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό». Ορίστε ένα μικρό δείγμα:

1. Η αγγλική γλώσσα είναι η συνέχεια της ελληνικής (αναλογία με το επιχείρημα των χριστιανών: Ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού).

2. Μέσα από την αγγλική γλώσσα διασώζεται η ελληνική (αναλογία με το επιχείρημα των χριστιανών: Μέσα από τον χριστιανισμό/βυζάντιο διασώθηκε ο Ελληνισμός). Και πράγματι, εγώ στο δικό μου επιχείρημα θα έχω κάποια δόση αληθοφάνειας, γιατί η αγγλική γλώσσα διασώζει πάρα πολλές ελληνικές λέξεις ενώ η βυζαντινή πανούκλα δεν διέσωσε αλλά αφάνισε τον Ελληνικό Πολιτισμό.

3. Η ελληνική γλώσσα είναι για ειδωλολάτρες, για ρομαντικούς (αναλογία με το επιχείρημα των χριστιανών: Το Δωδεκάθεο είναι για «ειδωλολάτρες», για ρομαντικούς).

4. Η ελληνολατινική γλώσσα θα διασώσει την εθνική μας ταυτότητα, όχι η ειδωλολατρική-ελληνική (αναλογία με το επιχείρημα των χριστιανών: ο ελληνοχριστιανισμός θα διασώσει την εθνική μας ταυτότητα όχι το Δωδεκάθεο-«ειδωλολατρία»).

Βλέπετε κύριε Γεωργιάδη ότι όλα τα ανόητα «ελληνοχριστιανικά» σας επιχειρήματα γυρίζουν μπούμερανγκ εναντίον σας; Θα μπορούσε κάλλιστα η κα Διαμαντοπούλου να χρησιμοποιήσει τα επιχειρήματα που μόλις παρέθεσα. Είναι αυτούσια μέσα από το δικό σας οπλοστάσιο. Εμείς πάντως οι Έλληνες στο θρήσκευμα αδημονούμε να κάνετε εκπομπές για τον «ελληνοϊσλαμικό πολιτισμό» και για το πώς οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι ήταν προ Μωάμεθ μωαμεθανοί...

Επιπλέον για να βοηθήσουμε την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου στην επίθεση που της κάνατε θα της στείλουμε μία επιστολή με όλα τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείτε υπέρ του «ελληνοχριστιανικού» πολιτισμού, ώστε να σας αντικρούσει με επιχειρήματα υπέρ του «ελληνολατινικού πολιτισμού». Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος...

Αν η κυρία Διαμαντοπούλου φερθεί έξυπνα, το βασικό της επιχείρημα θα είναι αυτό που χρησιμοποιείτε εσείς και οι υπόλοιποι δούλοι της αιρέσεως των ναζωραίων εναντίον της Ελληνικής Θρησκείας: ότι τάχα «η ιστορία δεν γυρίζει πίσω, δεν μπορούμε να επαναφέρουμε τα αρχαία ελληνικά».

Τα ίδια λέτε και εσείς στους Έλληνες. Ότι τάχα δεν μπορούμε να επαναφέρουμε την Ελληνική Θρησκεία, γιατί η ιστορία δεν γυρίζει πίσω. Αν τα παλληκάρια του «1821» είχαν τα δικά σας μυαλά και άκουγαν το παπαδαριό, τώρα θα ήμασταν δούλοι στους Τούρκους. Με το ηλίθιο επιχείρημα ότι εφ’ όσον υποδουλωθήκαμε το «1453», γιατί να επαναστατήσουμε τώρα; Η ιστορία δεν γυρίζει πίσω...

Αν νομίζετε ότι δεν μπορούμε να απελευθερωθούμε από τα δεσμά της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων, σας πληροφορώ ότι μπορούμε και παραμπορούμε. Μόνον παρακολουθείστε μας με προσοχή και θα μάθετε πώς οι λαοί γίνονται ελεύθεροι.

 

Συμπέρασμα: Οι νεοβυζαντινοί γραικύλοι δέχονται τον ένα και μοναδικό εβραίο «θεό»-ραββίνο Τζεσουά-αλλά δεν δέχονται την μία και μοναδική λατινική/αγγλική γλώσσα. Λένε ότι η ελληνική γλώσσα γονιμοποίησε όλες τις άλλες γλώσσες αλλά ότι η Ελληνική Θρησκεία δεν γονιμοποίησε τίποτε.

Υποστηρίζουν ότι η Ελληνική Θρησκεία δεν έχει σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό. Μόνον η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων και οι εβραίοι προφήτες έχουν σχέση με το Ελληνικό Πολιτισμό. Αυτά μας διδάσκουν οι νεοβυζαντινοί γραικύλοι τύπου Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι Έλληνες στο θρήσκευμα υποστηρίζουν ότι η Ελληνική Γλώσσα και η Ελληνική Θρησκεία γονιμοποίησαν τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ταυτοχρόνως δεν δέχονται με κανένα τρόπο να γίνουν δούλοι των της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων.

 

Επίλογος

Η νεοβυζαντινή παρεούλα του κυρίου Άδωνι Γεωργιάδη η οποία πουλάει «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό», εκνευρίστηκε επειδή η κυρία Διαμαντοπούλου πουλάει «λατινικό πολιτισμό». Η παρεούλα του κυρίου Γεωργιάδη πουλάει σε τιμή ευκαιρίας «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό» αλλά δεν θέλει κάποιος ανταγωνιστής να πουλάει «αγγλική γλώσσα» και «λατινικό πολιτισμό».

Γιατί κύριε Γεωργιάδη μας; Τί σας πειράζει δηλαδή αν η κυρία Διαμαντοπούλου, για να βγάλει το ψωμάκι της όπως εσείς, αρχίσει να μας πουλάει «ελληνοαγγλική γλώσσα»; Αν η κυρία Διαμαντοπούλου είχε περισσότερο μυαλό θα χρησιμοποιούσε τα δικά σας επιχειρήματα περί «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού». Θα μας μίλαγε για τον «ελληνολατινικό πολιτισμό» και για την «ελληνοαγγλική γλώσσα».

Εκνευριστήκατε επειδή δεν κάνει καλά την δουλειά της; Θα την βοηθήσουμε εμείς να σας εξευτελίσει. Θα την βοηθήσουμε εμείς να βγάλει το ψωμάκι της. Θα της στείλουμε ένα γράμμα που να της προτείνει την υιοθέτηση της «ελληνοαγγλικής» γλώσσας και του «ελληνολατινικού» αλφαβήτου...

 

Υ.Γ. Παρακαλώ πολύ την σύνταξη του περιοδικού «Ελληνική Αγωγή» να δημοσιεύσει την ανοικτή μου επιστολή χωρίς περικοπές και λογοκρισία. Εάν δεν δημοσιευθεί θα θεωρηθεί ως απόδειξη λογοκρισίας και δειλίας. Σας προκαλώ δημοσίως να μου απαντήσετε μέσω του περιοδικού σας. Δηλώνω δε ότι αν η διεύθυνση του περιοδικού σας αρνηθεί την δημοσίευση με το πρόσχημα της ελλείψεως χώρου προτίθεμαι να πληρώσω την δημοσίευση ως διαφημιστική καταχώρηση, με ένα λογικό κόστος φυσικά. Η επιστολή μου θα σταλεί και σε άλλα ελληνοκεντρικά περιοδικά ώστε να μην την αποσιωπήσετε, όπως κάνετε μονίμως με τις απόψεις των Ελλήνων στο θρήσκευμα.

Αν έχετε θάρρος δημοσιεύστε την, θα πουλήσετε πολλά αντίτυπα.

Αμυράς

19-11-«2001»

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα