:: ::

 
 
 

 

«Θα γελάνε μαζί μας στην Ευρώπη». Η μόνιμη επωδός των ναζωραίων

 

Η κυβέρνηση Σημίτη όταν ήθελε να περάσει μία αντιλαϊκή πολιτική επεκαλείτο ότι τάχα ήταν οδηγία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και ως εκ τούτου έπρεπε να υπακούσουμε.

Στόχος αυτής της φρασεολογίας είναι να παρουσιάσει έναν Μπαρόζο ή οποιονδήποτε άλλο μη Έλληνα αξιωματούχο ως κέντρο αναφοράς και μέτρο αξιών.

Οι ναζωραίοι αποδέχονται ως κέντρο αναφοράς όχι τους Θεούς και τους Προγόνους, αλλά κάποια ξένα ιδρύματα και οργανώσεις.

«Θα γελάνε μαζί μας στην Ευρώπη αν κάνουμε αυτό ή αν δεν κάνουμε εκείνο», φωνάζουν συνεχώς οι ναζωραίοι, ώστε να μας υποβάλλουν την ιδέα της υποταγής σε ξένους και ντόπιους μισέλληνες.

Το νομοσχέδιο για τον βασικό μέτοχο έφερε στην επιφάνεια αυτήν ακριβώς την δουλική ψυχολογία των ναζωραίων. Όσοι προσπαθούν να προωθήσουν το νομοσχέδιο δεν το κάνουν για την διαφάνεια ούτε για την προστασία του χριστιανικού συντάγματος όπως υποκριτικώς ισχυρίζονται-ήδη η κυβέρνηση της ΝΔ έχει υπογράψει την υιοθέτηση του λεγομένου ευρωσυντάγματος. Το κάνουν για να επιβάλλουν στα ΜΜΕ τους δικούς τους ανθρώπους.

Σημασία έχει το ότι εμφανίστηκε στα ΜΜΕ η επωδός που ακούμε συνεχώς τα τελευταία χρόνια: «Τί θα πουν για μας στην Ευρώπη; Θα γελάνε μαζί μας στην Ευρώπη», κλπ. Αυτές οι φράσεις χρησιμοποιούνται εν είδει απειλής για να συμμορφωθεί ο Ελληνικός Λαός με τις οδηγίες ξένων και ντόπιων μισελλήνων.

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Οι Έλληνες γελάνε με τους ευρωπαίους και τα χάλια τους. Γελάει όλη η Ευρώπη με τα σκάνδαλα και τις απάτες αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Γελάει όλη η Ευρώπη με αξιωματούχους τύπου Μπαρόζο διότι η διαφθορά, ο εκφυλισμός και η ανεργία έχει κτυπήσει κόκκινο σε όλα τα κράτη της Ευρώπης.    

Γιατί δεν παρουσιάζεται ένας ναζωραίος από αυτούς που κάνουν επίδειξη δουλείας στους ξένους αξιωματούχους και να πει ότι «γελάνε μαζί μας στην Ευρώπη επειδή δεν κατασκευάζουμε ούτε καρφίτσα;».

Γιατί δεν χρησιμοποιούν αυτή την φρασεολογία για να καυτηριάσουν την έλλειψη βιομηχανίας, δημόσιας υγείας, συγκοινωνιών και τηλεπικοινωνιών στην τριτοκοσμική Ελλάδα;   

Γιατί να μην είναι χαζοχαρούμενοι οι ευρωπαίοι που γελάνε μαζί μας;

Ή γιατί να μην είναι θυμωμένοι οι ευρωπαίοι μαζί μας επειδή δεν είμαστε αντάξιοι των Προγόνων μας;

Γιατί θα πρέπει οι ευρωπαίοι να γελάνε μαζί μας επειδή δεν υποτασσόμαστε σε πλουτοκρατικές ολιγαρχίες και να μην γελάνε μαζί μας όταν έβλεπαν μία ολόκληρη κυβέρνηση Σημίτη να συμμετέχει στην ληστεία του χρηματιστηρίου;

Στην πραγματικότητα οι ευρωπαίοι γελούν με τα γλοιώδη καμώματα των ναζωραίων οι οποίοι, ως γνήσιοι καρπαζοεισπράκτορες, υποστηρίζουν τα συμφέροντα ολίγων μισελλήνων πλουτοκρατών.

Φυσικά μπροστά σε αυτούς τους οσφυοκάμπτες ναζωραίους η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν γελά, όμως γελά από πίσω τους για το πόσο άξεστοι, απολίτιστοι, άχρηστοι και δουλόφρονες είναι. Απλώς μπροστά τους η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να παριστάνει ότι τους σέβεται.

Αλλά το πιό σημαντικό είναι ότι οι Έλληνες γελούν με τα καμώματα των ναζωραίων, διότι προσπαθούν να ταυτισθούν με τους Έλληνες.

Ναι ναζωραίοι! Μαζί σας γελάνε όλοι οι ευρωπαίοι και όλοι οι Έλληνες. Γελούν οι πάντες διότι είστε ένα μεγάλο τίποτε.

Θεοί και Πρόγονοι γελάνε με τις ανόητες πράξεις των ναζωραίων, και ακόμη χειρότερα, οργίζονται μαζί τους. Γελάνε με την αφέλεια και οργίζονται με τον ραγιαδισμό τους.

Ψηλά το κεφάλι Έλληνες! Οι ναζωραίοι είναι μεγάλα, πολύ μεγάλα, πάρα πολύ μεγάλα ΜΗΔΕΝΙΚΑ.

 

Ζευξίππη Γερακάρη

3η Λήγοντος μηνός Ελαφηβολιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα