:: ::

 
 
 

 

Η επίδειξη δειλίας από τους ευρωπαίους ηγέτες αποθρασύνει την ισλαμική τρομοκρατία στην Γάζα

 

Οι πολεμικές επιχειρήσεις κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Γάζα θέτουν ένα σοβαρό ερώτημα για τους Έλληνες. Όταν έρθει η ώρα της συγκρούσεως με το ισλάμ, θα έχουν οι Έλληνες το ανάλογο σθένος με τους ισραηλινούς να συντρίψουν την ισλαμική τρομοκρατία; Θα είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν την ισλαμική προπαγάνδα;

Η παραπαίουσα ρωμέϊκη πολιτική ηγεσία αδυνατώντας να κατανοήσει τον ισλαμικό ιμπεριαλισμό, ζητά την παύση των πολεμικών επιχειρήσεων. Οι πολεμικές επιχειρήσεις κατά της Χαμάς πρέπει να συνεχιστούν πάση θυσία, μέχρι να καταρρεύσει ολοσχερώς η προσηλυτιστική της ικανότητα. 

Η Χαμάς παριστάνει την εμπροσθοφυλακή του παλαιστινιακού αγώνος. Αποσιωπά το γεγονός ότι δεν υπάρχει παλαιστινιακή εθνότητα. Μέχρι και το «1960» ουδείς είχε μιλήσει για παλαιστινιακό έθνος. Στον αρχαίο κόσμο στα παλαιστινιακά εδάφη κατοικούσαν Ελληνικά φύλα. Αλλά μετά από σφαγές που υπέστησαν από εβραίους, βυζαντινούς, άραβες και οθωμανούς, οι περισσότεροι Έλληνες εξηφανίσθησαν.

Μέχρι το «1920» αυτοί που κατοικούσαν σε αυτά τα εδάφη ήταν άραβες ιμπεριαλιστές που ήθελαν να κατακτήσουν την Αφρική, την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Ασία. Ο Γιασέρ Αραφάτ, ήταν αιγύπτιος. Οι ισλαμιστές κατασκεύασαν μία ανύπαρκτη εθνότητα, για να έχουν πρόσχημα να καταλάβουν όλη την Μέση Ανατολή. Τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια πρέπει να ανατραπούν με συνεργασία όλων των λαών του κόσμου.    

Επί δεκαετίες η Χαμάς κατασφάζει όσους άραβες δεν ασπάζονται το ισλάμ. Κατασφάζει ακόμη και τους ισλαμιστές άραβες που τυγχάνει να μην υποκύπτουν στο θεοκρατικό της δόγμα. Απαγάγει μικρά παιδιά και τα μεγαλώνει μέσα σε μία κουλτούρα θανάτου. Κάνει πλύση εγκεφάλου σε αυτά τα παιδιά. Τα διδάσκει να ζωστούν εκρηκτικά και τα στέλνει να ανατιναχθούν μέσα σε σχολικά λεωφορεία, εστιατόρια, παιδικούς σταθμούς των αντιπάλων. Και όταν η Χαμάς υφίσταται τις συνέπειες των πράξεών της κλαψουρίζει υποκριτικώς για θανάτους αμάχων, και μικρών παιδιών.

Όταν η Χαμάς σκοτώνει μικρά παιδιά αράβων, ουδείς δυτικός ηγέτης διαμαρτύρεται. Τώρα φαίνεται τους έπιασε ο πόνος για τα μικρά παιδιά των αράβων. Όταν ζώνει με εκρηκτικά η Χαμάς αυτά τα παιδιά, οι δυτικοί ηγέτες εθελοτυφλούν.

Η Χαμάς δεν κατεδίκασε ποτέ την γενοκτονία που διαπράττει το ισλάμ στο Σουδάν, στην περιοχή Νταρφούρ, με αποτέλεσμα εκατομμύρια θανάτους αμάχων. Η Χαμάς δεν κατεδίκασε ποτέ την σφαγή αμάχων ινδουιστών από ισλαμιστές στην Ινδία, ούτε καν την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στην Βομβάη. Η Χαμάς δεν κατεδίκασε ποτέ την ισλαμική τρομοκρατική ενέργεια κατά των ρώσσων μικρών μαθητών στο Μπεσλάν της Βορείου Οσετίας. Διότι απλούστατα η Χαμάς αποτελεί μέρος του διεθνιστικού τρομοκρατικού μηχανισμού του ισλάμ. Δεν διεξάγει εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Διεξάγει κατακτητικό, τρομοκρατικό, ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ δίδονται προειδοποιητικά σήματα από την ισραηλινή αεροπορία προς τους άραβες να εγκαταλείψουν τις παλαιστινιακές πόλεις, εν τούτοις η Χαμάς για να αυξήσει τον αριθμό των θυμάτων, κρύβει τα στελέχη της και τις θέσεις εκτοξεύσεως των ρουκετών μέσα σε αραβικά σχολεία, ώστε να είναι σίγουρη ότι θα υπάρξουν θύματα μεταξύ μικρών παιδιών. Ούτε επιτρέπει στους αμάχους να αποχωρήσουν. Η θρασύδειλη συμπεριφορά της Χαμάς έχει κοστίσει εκατοντάδες νεκρούς μεταξύ των αράβων. Αν δεν εξεγερθούν σύντομα οι άραβες εναντίον της Χαμάς και δεν την διαλύσουν ολοσχερώς, θα υποστούν μεγάλες απώλειες.

Η Χαμάς ψεύδεται ισχυριζομένη ότι παρεμποδίζεται η ανθρωπιστική βοήθεια προς τους άραβες της Γάζας. Η διεθνής κοινότητα οφείλει να διευκολύνει την συνέχιση των πολεμικών επιχειρήσεων εναντίον της Χαμάς για να απελευθερωθούν οι άραβες της Γάζας από την ισλαμική τυραννία. Όσο καταστρέφεται το τρομοκρατικό δίκτυο της Χαμάς τόσο οι άραβες θα ανασαίνουν λαμβάνοντας ανθρωπιστική βοήθεια. Η Χαμάς έχει σκλαβώσει χιλιάδες άραβες και τους κρατά ομήρους. Αυτή ευθύνεται για την παρακώλυση στην διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ωρισμένοι Έλληνες εξ αιτίας δικαιολογημένης εχθρότητος κατά του σιωνισμού, σπεύδουν να ταχθούν στο πλευρό των «παλαιστινίων». Άθελά τους τροφοδοτούν το ισλάμ με επιχειρήματα για συνέχιση των τρομοκρατικών επιθέσεων κατά όλων των λαών του κόσμου. Πρέπει να δούμε την μεγάλη εικόνα και να μην αναλύουμε τα γεγονότα όπως τα θέλει η Χαμάς.

Πρέπει να θυμόμαστε τί εγκλήματα διέπραξαν πριν δύο μήνες στην Βομβάη της Ινδίας οι ισλαμιστές τρομοκράτες σαν την Χαμάς. Τί έχουν να απαντήσουν οι Έλληνες που υποστηρίζουν τους «παλαιστινίους» αυτές τις ώρες για το συγκεκριμένο ζήτημα; Μήπως οι «παλαιστίνιοι» κατεδίκασαν τις ισλαμικές τρομοκρατικές ενέργειες με 170 νεκρούς στην Βομβάη; Όχι. Δεν αδιαφόρησαν απλώς, αλλά τις επικρότησαν.

Γιατί να ταχθούμε στο πλευρό των αράβων ισλαμιστών; Μόνο και μόνο επειδή αντιπαθούμε τον σιωνισμό; Στο Μπεσλάν δολοφονήθηκε Έλλην δάσκαλος από τους ισλαμιστές τρομοκράτες. Στην Βομβάη κινδύνευσαν Έλληνες. Το «1996» δολοφονήθηκαν Έλληνες τουρίστες από ισλαμιστές τρομοκράτες στην Αίγυπτο. Το «2001» στους διδύμους πύργους δολοφονήθηκαν Έλληνες από την Αλ-Κάιντα, και οι «παλαιστίνιοι» πανηγύριζαν. Όλα αυτά τα ξεχάσαμε;

Ωρισμένοι Έλληνες τείνουν χείρα βοηθείας σε ποιούς; Σε αυτούς που θέλουν να επιβάλλουν την σαρία στην Ευρώπη και τον Δυτικό κόσμο; Δεν μας έφταναν τόσες απώλειες από την αίρεση των ναζωραίων τώρα στρώνουμε το χαλί και στο ισλάμ; Όσοι Έλληνες βοηθούν τους «παλαιστινίους» σκάβουν τον δικό τους λάκκο. Οι «παλαιστίνιοι» δεν δίνουν δεκάρα για τους Έλληνες. Ούτε ενδιαφέρονται για την δική τους πατρίδα. Ενδιαφέρονται να κατακτήσουν τις πατρίδες των άλλων λαών. Δολοφονούν για λογαριασμό του ισλάμ.

Όσοι Έλληνες βοηθούν τους «παλαιστινίους», βοηθούν το ισλάμ στον ιμπεριαλιστικό του αγώνα. Υποθάλπουν την ισλαμική τρομοκρατία.   

Μέσα στην συναισθηματική παραζάλη των ημερών, κάποιοι Έλληνες παπαγαλίζουν κατά γράμμα την ισλαμική προπαγάνδα που έχει μασκαρευτεί ως δήθεν ανθρωπιστικό ενδιαφέρον, κατηγορώντας το Ισραήλ για δυσανάλογα αντίποινα ως προς τις τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς. Όταν το συναίσθημα εισβάλλει στο μυαλό, η ανοησία ξεχειλίζει.

Στον πόλεμο δεν υπάρχει νόμος αναλογίας και δυσαναλογίας. Στον πόλεμο υπάρχει μόνον ο νόμος της νίκης. Όσοι κατηγορούν το Ισραήλ για δυσανάλογα αντίποινα, υπονοούν ότι όταν η Χαμάς κάνει μία τρομοκρατική ενέργεια, οι αντίπαλοι θα πρέπει να μετρούν τους νεκρούς τους, και αν είναι 30, τότε θα πρέπει να σκοτώσουν 30 στελέχη της Χαμάς, ούτε ένα παραπάνω. Η ανοησία του επιχειρήματος είναι προφανής. Το σόφισμα περί αναλογίας-δυσαναλογίας στα αντίποινα, υπονοεί ότι όταν ένας στρατός αντιμετωπίζει την Χαμάς, θα πρέπει να σκέφτεται με βάση το παρελθόν. Δηλαδή πόσοι δικοί μας σκοτώθηκαν από την Χαμάς, άρα τόσους ακριβώς άνδρες της Χαμάς πρέπει να σκοτώσουμε.

Κανένας σοβαρός στρατός που θέλει να συντρίψει την ισλαμική τρομοκρατία δεν θα σκεφτόταν έτσι. Τα αντίποινα δεν καθορίζονται με βάση το παρελθόν(δηλαδή πόσοι δικοί μας σκοτώθηκαν), αλλά με βάση το μέλλον. Δηλαδή πόσοι δικοί μας δεν πρέπει να σκοτωθούν στο μέλλον από τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς.

Σκοπός των αντιποίνων πρέπει να είναι η αποτροπή μελλοντικών τρομοκρατικών ενεργειών. Να αισθανθεί η Χαμάς ότι για κάθε έναν αντίπαλο που θα σκοτώνει θα πεθαίνουν 1000 δικοί της. Μόνον έτσι θα σκεφτεί η Χαμάς την αναλογία κόστους-οφέλους πριν επιχειρήσει νέα τρομοκρατική ενέργεια. Αυτή την γλώσσα καταλαβαίνει το ισλάμ. Με αυτήν θα συνεννοηθούμε.

Αν πεθαίνουν αθώοι άραβες εξ αιτίας των πολεμικών αντιποίνων, σε αυτό ευθύνεται εξ ολοκλήρου η θρασύδειλη Χαμάς που χρησιμοποιεί ως ανθρώπινη ασπίδα γυναίκες και μικρά παιδιά.

Όσο περνά ο καιρός αποκαλύπτονται τα ψεύδη των δυτικών μμε για την ισλαμική τρομοκρατία. Μας έλεγαν ότι στην τρομοκρατική ενέργεια που έγινε στο θέατρο της Μόσχας και αργότερα στο Μπεσλάν, έλαβαν μέρος οι «μαύρες χήρες», δηλαδή απελπισμένες τσετσένες χήρες που έχασαν τους συγγενείς τους από τον πόλεμο στην Τσετσενία. Απεδείχθη ότι οι περισσότεροι τρομοκράτες ήταν σαουδάραβες και όχι τσετσένοι. Το οποίο σημαίνει ότι υπήρχε ισλαμικό τρομοκρατικό σχέδιο εντελώς άσχετο με τον πόλεμο στην Τσετσενία.

Μας έλεγαν ότι στο Ιράκ αυτο-ανατινάσσονται απελπισμένοι ιρακινοί πατριώτες κατά των αμερικανών εισβολέων. Απεδείχθη ότι τις τρομοκρατικές ενέργειες κατά των αμερικανών στρατιωτών τις χρηματοδοτεί το Ιράν και τις οργανώνουν οι ιρανικές μυστικές υπηρεσίες.

Όσο για τους δήθεν ιρακινούς πατριώτες που αυτο-ανατινάσσονται, απεδείχθη ότι η Αλ-Κάιντα είτε έδινε ναρκωτικά σε όσους έστελνε διότι δεν ήθελαν να πεθάνουν, είτε τους εξαπατούσε λέγοντάς τους ότι μεταφέρουν τρόφιμα για τους πεινασμένους, ενώ μετέφεραν εκρηκτικά. Η Αλ-Κάιντα φυσικά ισχυριζόταν ότι «απελπισμένοι» ιρακινοί κάνουν πατριωτική αντίσταση. Αλλά οι ιρακινοί πατριώτες αηδιασμένοι από την ισλαμική τρομοκρατία, από το «2007» ενώθηκαν με τα αμερικανικά στρατεύματα(!) και πολεμούν την Αλ-Κάιντα!

Τέλος σε ό,τι αφορά τους «κακόμοιρους παλαιστινίους» που τάχα δεν έχουν να φάνε και πεινάνε, ας δούμε τί έκαναν οι «παλαιστίνιοι» από το «2000» όταν τα ισραηλινά στρατεύματα άρχισαν σταδιακή αποχώρηση από πολλές ζώνες και παρέδωσαν οικιστικά συγκροτήματα και παραγωγικές μονάδες που ανήκαν σε εβραίους στην «παλαιστινιακή αρχή». Οι «παλαιστίνιοι» εισέβαλαν σαν πραγματικοί βάρβαροι και κατέστρεψαν τις προηγμένες τεχνολογικώς κατοικίες που πήραν από τους εβραίους. Κατέστρεψαν και γκρέμισαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Και σήμερα παριστάνουν τους άστεγους και τους πεινασμένους. Σε όσα εδάφη τους έχουν παραχωρήσει οι ισραηλινοί, τόσα χρόνια δεν έχουν καταφέρει να στήσουν μία παραγωγική μονάδα.

Είναι καιρός να κατανοήσουμε στην Δύση, ότι οι άραβες της Παλαιστίνης ανατρέφονται μέσα σε μία βάρβαρη κουλτούρα, που ανακηρύσσει την θανατολαγνεία σε άρθρο πίστεως. Έχουν μάθει πώς να ανατινάσσουν ένα λεωφορείο, αλλά δεν ξέρουν ούτε θέλουν να μάθουν πώς να κατασκευάζουν ένα λεωφορείο. Έχουν επιλέξει να φέρνουν παιδιά στον κόσμο για να τα μετατρέπουν σε ανθρώπινες βόμβες.

Αν κοιτάξουμε τον χάρτη της Μέσης Ανατολής, εύκολα διαπιστώνουμε ότι το 99% των εδαφών ανήκει στους άραβες, και το 1% ανήκει στους εβραίους. Οι άραβες κατέχουν ένα σωρό κράτη όπου μπορούν να εγκατασταθούν οι άραβες της Παλαιστίνης. Αλλά οι άραβες ιμπεριαλιστές θέλουν όλα τα εδάφη δικά τους. Ακόμη και τα ευρωπαϊκά εδάφη ισχυρίζονται ότι τους ανήκουν.  

Αυτές τις ημέρες οι Έλληνες οφείλουν να διαλογιστούν σοβαρώς πώς θα αντιμετωπίσουν την Χαμάς και την Χεσμπολάχ και όλους τους βαρβάρους ισλαμιστές, και όχι να χειραγωγούνται από την ισλαμική προπαγάνδα μόνον και μόνον επειδή αντιπαθούν τους σιωνιστές.

Η ώρα που θα συγκρουσθούν οι Έλληνες ευθέως με το ισλάμ δεν αργεί(ας μην ξεχνάμε τί γίνεται τώρα στην Ινδία μεταξύ Ινδουιστών και ισλαμιστών). Και τότε, όταν οι ισλαμιστές θα κλαψουρίζουν στους δρόμους για αμάχους νεκρούς από Ελληνικούς βομβαρδισμούς, η Ελληνική προπαγάνδα πρέπει να εξαπολύει στους δρόμους εκατομμύρια διαδηλωτών που θα διαμαρτύρωνται για θάνατο αμάχων από τις ισλαμικές τρομοκρατικές ενέργειες. Η Ελληνική προπαγάνδα πρέπει να δείχνει πεινασμένα Ελληνόπουλα και να καλεί τους άραβες να συνεισφέρουν σε τρόφιμα και ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Έλληνες αγωνιστές.

 Μήπως και τότε κάποιοι Έλληνες, όταν το ισλάμ θα δολοφονεί μικρά Ελληνόπουλα, θα ζητούν παύση των Ελληνικών βομβαρδισμών; Μήπως και τότε θα στέλνουν τρόφιμα και ανθρωπιστική βοήθεια στους ισλαμιστές; Αλλά τότε οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις πρώτα θα σφάζουν τους γελοίους «ανθρωπιστές» και μετά τους ισλαμιστές.

 

Ωρίων Ακυσίλαος

5η Ισταμένου μηνός Γαμηλιώνος, έτους 2785 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα