:: ::

 
 
 

 

Η Ελλάς στις φλόγες του Ιερού Πολέμου. Σάλπισε το λαϊκό προσκλητήριο ανατροπής της κατοχικής κυβερνήσεως

 

Μετά την πτώση του Μουμπάρακ στην Αίγυπτο η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι περισσότερο επαναστατική από κάθε άλλη φορά. Η κοινωνία χρειάζεται μία σπίθα για να εκραγεί το μπαρούτι. 

Οι Πρόγονοι μας καλούν σε εξέγερση. Στο στρατόπεδο των επαναστατών κατέφθασαν οι πολεμοχαρείς Αθάνατοι Θεοί.

Στις 23 Φεβρουαρίου ξετυλίγεται μπροστά μας η πρώτη πράξη του επαναστατικού δράματος.

Η Ελληνική Θρησκεία καλεί τον Ελληνικό Λαό σε εξέγερση διαρκείας. Η απεργία στις 23 Φεβρουαρίου θα μετατραπεί σε εξέγερση διαρκείας.

Οι συμπολίτες μας στην Κερατέα είναι ήδη σε κατάσταση πολέμου. Έχουν αρχίσει την εξέγερση. Δεν επιτρέπεται να καθυστερούμε την δική μας εξέγερση. Όλη η Ελλάδα να μετατραπεί σε Κερατέα. Άμεσα.

Τώρα που οι τύραννοι φοβούνται ότι οι φλόγες της Επαναστάσεως θα μεταφερθούν ταχέως στην Ευρώπη και θα τους κάνουν ολοκαύτωμα. Τώρα που τρέμουν την λαϊκή οργή. Τώρα να τους τσακίσουμε.    

 Οι Έλληνες Ιερείς και οι Έλληνες στο θρήσκευμα καλούνται να αποδείξουν την γενναιότητά τους ευρισκόμενοι στην πρωτοπορεία του Ιερού ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας οι Έλληνες χρειάζεται να ενισχύσουν το ανεξάρτητο, ενωμένο και ωργανωμένο Ελληνικό επαναστατικό κίνημα που θα αρπάξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο εξουσίας μετά την πτώση της κατοχικής κυβερνήσεως Παπανδρέου.

Η συνένωση όλων των επαναστατικών ρυακιών σε μεγάλο ποτάμι συντελείται καθημερινώς. Ο λαϊκός αναβρασμός για τα διόδια, και τους ΧΥΤΑ διογκώνεται. Ο Λαός απαιτεί δυναμικές κλιμάκωση των ενεργειών μας. Αντιστρέφοντας την ενέργεια του Ρέππα, πρέπει να μετατρέψουμε σε ποινικό αδίκημα την καταβολή διοδίων.

Ο Ελληνικός Λαός περιμένει από εμάς να αναλάβουμε πολιτική πρωτοβουλία.

Δεν θα εγκλωβιστούμε στην αντιπαράθεση με τα κατοχικά νομοσχέδια. Μας είναι αδιάφορο είτε ψηφιστούν είτε όχι. Καλούμε όλους τους Έλληνες σε επανάσταση. Καλούμε όλους τους Έλληνες σε μαζική πολιτική διαδήλωση διαρκείας στις 23 Φεβρουαρίου ως πρώτο στάδιο εξεγέρσεως διαρκείας.

Μέχρι τώρα έχει δημιουργηθεί ένα ευρύ λαϊκό αντι-Μνημονιακό Πατριωτικό μέτωπο ικανό να αντιπαρατεθεί με επιτυχία στις δυνάμεις κατοχής. Για να φθάσουμε στον στόχο της πλήρους ανατροπής πρέπει να προβάλουμε μία σειρά μεταβατικών αιτημάτων. Και το πρώτο αίτημα είναι η άμεση παραίτηση της κατοχικής κυβερνήσεως.

Αυτή την στιγμή η λαϊκή βάση όλων των κομμάτων είναι με το μέρος της Επαναστάσεως. Στις 23 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουμε το πρώτο μίας σειράς σταδίων της Επαναστάσεως.

Αν ο Λαός θέλει να ζήσει, η κατοχική κυβέρνηση πρέπει να πεθάνει.

Υπάρχουν δύο σημαντικά ζητήματα που θα εμφανιστούν μπροστά μας λίαν συντόμως και πρέπει ως επαναστάτες να τα αντιμετωπίσουμε. Το πρώτο είναι μία πιθανή προκήρυξη πρόωρων εκλογών, και το δεύτερο είναι η δυαδική εξουσία.

Σε περίπτωση πρόωρων εκλογών πρέπει να κηρύξουμε μαζική αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες του κατοχικού καθεστώτος. Το κατοχικό καθεστώς δεν νομιμοποιείται ούτε να προκηρύσσει ούτε να συμμετέχει σε εκλογές. Συγχρόνως θα πρέπει να ανακηρύξουμε Συντακτική Εθνοσυνέλευση με σκοπό την κατάρτιση νέου Συντάγματος και την προκήρυξη ανεξάρτητων εκλογών, χωρίς την συμμετοχή των καθεστωτικών κομμάτων.

Δεν μπορούμε εκ των προτέρων να καθορίσουμε την απήχηση των συνθημάτων και της τακτικής μας στον Ελληνικό Λαό. Όμως επιβάλλεται να έχουμε ξεκάθαρα συνθήματα και τακτική ώστε να επηρεάζουμε τις εξελίξεις αντί να αντιδρούμε στις πρωτοβουλίες της κατοχικής κυβερνήσεως.

Σκοπός μας πρέπει να είναι η δημιουργία μίας παραλλήλου εξουσίας η οποία για ένα περιωρισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι το ολοκληρωτικό τσάκισμα του παλαιού καθεστώτος, θα λειτουργεί ως δυαδική εξουσία.

 Δίπλα στα κατοχικά δικαστήρια, θα οργανώσουμε λαϊκά δικαστήρια. Δίπλα στα κατοχικά σώματα ασφαλείας, θα οργανώσουμε λαϊκές πολιτοφυλακές. Δίπλα στην εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, θα οργανώσουμε εκκλησίες του Δήμου σε κάθε περιοχή της Ελλάδος. Δίπλα στην κατοχική κυβέρνηση, θα οργανώσουμε επαναστατικές κυβερνητικές επιτροπές.

Δίπλα στις τράπεζες θα δημιουργήσουμε χρηματοπιστωτικούς συνεταιρισμούς εκδίδοντας το εθνικό χαρτονόμισμα. Δίπλα στα σχολεία του κατακτητού θα οργανώσουμε τα επαναστατικά μας σχολεία.

Σε παλαιότερες αναλύσεις μας είχαμε εντοπίσει το πρόβλημα της επαναστατικής ανατροπής στην ανεπαρκή Ελληνική συνείδηση. Ο Ελληνικός Λαός τραυματισμένος εθνικώς και ακρωτηριασμένος γλωσσικώς και ιστορικώς, δεν είχε υψωθεί ακόμη σε τέτοιο επίπεδο συνειδήσεως που να απαιτεί άμεση κατάληψη όλης της εξουσίας.

Αυτό το κενό τώρα καλύπτεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς από την καθημερινή πρακτική επαναστατική δουλειά. Τώρα οι Έλληνες μάχονται και κινδυνεύουν για έναν κοινό σκοπό. Μέσα σε λίγους μήνες εξυψώθηκε το εθνικό τους φρόνημα. Μιλούν για κατακτητές και επανάσταση σε καθημερινή βάση. Για την πλειοψηφία των Ελλήνων ήταν ανήκουστο 2 χρόνια πριν.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας με τους ψευδο-πατριώτες. Αντί να ξερριζώνουν τις κοινοβουλευτικές αυταπάτες τις ενσταλάζουν στο μυαλό του λαού απαιτώντας συμμετοχή στο κατοχικό κυνοβούλιο. Αντί να απελευθερώνουν τον Λαό από την επιρροή του κατοχικού καθεστώτος, ενδυναμώνουν την επιρροή του εχθρού στην λαϊκή συνείδηση αρνούμενοι να συμμετάσχουν στην παλλαϊκή εξέγερση. Αντί να απονομιμοποιούν τα κατοχικά δικαστήρια, τα ενισχύουν καταφεύγοντας σε αυτά με μηνύσεις και αγωγές κατά του καθεστώτος, απαξιώνοντας την Επαναστατική Δικαιοσύνη και τα Επαναστατικά Δικαστήρια.

Οι Έλληνες επαναστάτες εργάζονται σκληρά για να απελευθερώσουν την Ελληνική εργατική τάξη από την επιρροή της μισελληνικής αριστεράς η οποία έχει κατασπαράξει κάθε ζωτικό ένστικτο των Ελλήνων εργατών ενσταλάζουσα ενοχές σε όποιον Έλληνα εργαζόμενο πολεμά την μαζική εισβολή αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.

Είναι πολύ πιθανόν στους επομένους μήνες η Επανάσταση να οδηγήσει σε μία δυαδική εξουσία. Θα αναγκαστούμε να συμμαχήσουμε προσωρινώς με συμμάχους που η ιδεολογία τους είναι αποκρουστική για τον Ελληνισμό. Όμως η τακτική του σαλαμιού θα φέρει καλά αποτελέσματα. Σε δεύτερη φάση θα απαλλαγούμε από τους προσωρινούς συμμάχους. Θα προσπαθήσουν και αυτοί να απαλλαγούν από εμάς σε πρώτη ευκαιρία. Η σύγκρουση με τους προσωρινούς συμμάχους είναι απολύτως φυσική όταν θα έχουμε εκκαθαρίσει τους λογαριασμούς μας με την κατοχική συμμορία.

Αν η επαναστατική πτέρυγα του Ελληνισμού δεν καταφέρει να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό στις εξελίξεις, και επικρατήσουν οι  οπισθοδρομικές απόψεις της μετριοπαθούς πτέρυγος περί συμμετοχής στις κατοχικές εκλογές, πρέπει να πιέσουμε τους μετριοπαθείς εκπροσώπους των Ελλήνων να κατέβουν ανεξάρτητοι για να διατηρήσουν την ιδεολογική τους ανεξαρτησία και για να μετρήσουν την δύναμή τους μπροστά στον Λαό.  

Σκοπός αυτής της τακτικής είναι να μείνει μία θύρα ανοικτή στον Λαό για να ακουστούν οι επαναστατικές θέσεις. Αν αντιθέτως, οι μετριοπαθείς Έλληνες συμβιβαστούν με μικροπαραχωρήσεις από την κυβέρνηση Παπανδρέου τότε θα τους κηρύξουμε ανοικτά τον πόλεμο.

Η κατοχική κυβέρνηση του ΓΑΠ έδωσε «γη και ύδωρ» στην τρόικα. Η τρόικα ζήτησε και έλαβε διαβεβαιώσεις για εκποίηση της Ελλάδος αντί 50 δις ευρώ. Ο ένοπλος αγώνας κατά της συμμορίας του ΓΑΠ είναι πιά αναπόφευκτος.

Η Ελληνική Θρησκεία καλεί όλους τους Έλληνες σε μαζική εξέγερση για την σωτηρία του Ελληνικού Έθνους.

Από τις 23 Φεβρουαρίου και μετά ουδείς θα επιστρέψει στην οικία του αν δεν εκδιωχθεί η κατοχική συμμορία. Αν παραμείνει και άλλο υπάρχει κίνδυνος ανεξέλεγκτης αιματοχυσίας.

 

Ελληνική Θρησκεία- Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

4η Μεσούντος μηνός Ανθεστηριώνος, έτους 2787 μετά πρώτην Ολυμπιάδα  

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)